طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی
طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

این دستور کیک اسفنجی رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم ، این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله خیلی خیلی پف میکنه ، فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره ، زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه ، خیلی لطیف و نرمه ، کیک خیلی بافتش سبکه ، پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد ، مهمونی و عروسی هست.
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند.
اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه.

مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم ، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه.
مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر ، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.

طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

دوره مقدماتی php

بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .

شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه.

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

و همچین کرمی به دست بیاریم .

مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که موادمون یه دست بشه.

خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم.
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فروکش کنه اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.
فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.

خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان

در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , دسر , کیک

تعداد بازدید : 220340

مینا

۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ساعت ۰۱:۴۸

تلفن :

ایمیل : Z.alizade13@gmail.com

سلام ، ممنون من قبلا این دستور رو اجرا کردم و تنها دفعه ای بود که کیکم واقعا اسفنجی شد ، تا حالا هر چی کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی درست کردم بعد از بیرون اوردن از فر پفش خوابیده و زحماتم به باد رفته ، تقریبا از درست کردن کیک اسفنجی خسته شدم دیگه ولی این خوب بود ، در ضمن دوستان عزیز همیشه وانیل رو به تخم مرغ باید اضافه کرد تا بوی ضحمش رو بگیره ، اسانس دیگه ای هم داشتین هم همین طور .

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۵

تلفن : 09145062880

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

سلام ممنوووووووووووووون بابت دستور پختتون..واقعا محشررررررررررررره..ازوقتی بااین دستورپخت کیک درست میکنم همه لذت میبرن از خوردنش..یک دنیا ممنون..واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازتون??????

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۶

تلفن :

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

لطفا برای سس شکلاتی روی کیک هم یه دستور بزارین ممنون میشم ??

زهرا

۱۳۹۷/۱۰/۱۳ ساعت ۱۸:۳۶

تلفن : 09396313350

ایمیل : zahra.blo.daa.@gmail.com

سلام ممنون بابت دستور پخت کیک .عالللللللیه

سمیه

۱۳۹۷/۱۰/۱۴ ساعت ۰۰:۳۳

تلفن :

ایمیل : roz.rsf.1147@gmail.com

سلام واقعا ممنون ازتون ،چندین بارکیک پخته بودم همش خراب میشد،داشتم نا امید میشدم دیگه…
تا اینکه روش شماروهم امتحان کردم ایندفعه کیکم عاااالی شد، امیدوارم شمام به خواسته ی قلبی تون برسین، موفق باشین، بازم تشکرررر فراااااوان

Niloofar

۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ساعت ۱۶:۳۶

تلفن : 09168805607

ایمیل : Mojtabamazare@usa.com

عالی بود،اگه بخوایم تو قالب هشت تخم مرغی بپزیم چطور پیمانه آرد و شکر و شیر مشخص کنیم؟

Soltani

۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ساعت ۲۲:۵۷

تلفن :

ایمیل : fa.soltani90@gmail.com

سلام ممنون از شما. کیکم خیلی عالی شد

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۵

تلفن : 09130721670

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

منظورتون از پیمانه یعنی چقدر؟؟

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۶

تلفن :

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

میشه لطفا و حتما جواب منو بدین

محمد

۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ساعت ۱۹:۳۲

تلفن : 09362574667

ایمیل : mohamadrezaneishaburi@gimal.com

خيلي مممنننوووننننن ولي اصلا درست نکردن

bahar

۱۳۹۷/۱۰/۲۶ ساعت ۱۵:۱۱

تلفن :

ایمیل : bahar.1375.Sasa@gamil.com

واقعا ممنون عالی بود

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۱

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۲

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده ?

Bahar

۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ساعت ۰۷:۱۴

تلفن : 09038388246

ایمیل : Soghrabarti17@gmail.com

اندازه پیمانه مد نظر ایشون چقدره؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۲۹

تلفن : 09112324696

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

من با این دستور کیک پختم عاااااااالییییی شد هیچ وقت کیمیا اینقدر پف نکرده بودن.اما بعد از چند دقیقه همه ی پیش خوابید????شد مثل کیکای قبلیم. ..کسی میدونه چرا پیش خوابید؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۳۲

تلفن :

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

وااای چقدر غلط املایی داشتم?

ریحان

۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ساعت ۲۱:۵۱

تلفن :

ایمیل : r.shyrazian@gmail.com

سلام، من درست کردم و بسیار شیرین شد در حدی که دل آدمو میزد جالبه برام که هیچ کس در این رابطه چیزی نگفت، معمولا تو رسپی کیک ساده شکر نصف آرد استفاده میشه نه برابر با آرد، من با اینکه میدونستم ۲ پیمانه زیاده نمیدونم چرا به این رسپی اعتماد کردم و کلی مواد رو حروم کردم

مهدی

۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ساعت ۰۰:۴۲

تلفن : 09150768377

ایمیل : mahdisepasdar1373@gmail.com

خوب یک پیمانه یعنی چند کیلو

ارزو

۱۳۹۷/۱۱/۲۰ ساعت ۰۴:۳۸

تلفن :

ایمیل : bozorg2ago@gmail.com

با دو پیمانه شکر درست نکنیدا خیلی شیرین میشه یک پیمانه شکر کافیه. ۲پیمانه سرخالی پودر قند هم خوبه چون پودر قند شیرینیش زیاده. اما واقعا دو پیمانه شکر شدید شیرین میشه

فاطمه

۱۳۹۷/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳:۳۳

تلفن : 096944634646

ایمیل : www.hosqkdjhxu.1.9@gmail.comt

واقعااین کیک هم خوشمزه هم واقعادستورش اسون بودمن کیک اسفنجی زیادپختم خیلی سخت بودن طرز تهیه اشون این اسان بودخوشمزه ضده بودباخامه هم تزیین کردم

فرنوش

۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ساعت ۱۹:۳۹

تلفن :

ایمیل : farnuush.mohammadi@gmail.com

واقعا خيلي رسپي خوبي بود??كيك من براي اولين بار عااالي شد?ممنونم ازتون

آزاده

۱۳۹۷/۱۲/۰۵ ساعت ۱۱:۰۳

تلفن :

ایمیل : azadehneisi@yahoo.com

سلام به نظر من عالی میشه البته شکرش خیلی زیاد هست تازه من با شیر و روغن مایع درست کردم ولی کیکم از شیرینی چسبناک میشه

آتی

۱۳۹۷/۱۲/۰۶ ساعت ۰۳:۵۵

تلفن :

ایمیل : atena.borzoueii@gmail.com

من درست کردم ولی بوی تخم مرغ میداد من هر وقت خودم هر نوع شیرینی درست میکنم وانیل رو به تخم مرغ میزنم که بوشو بگیره ولی این بار به شما اعتماد کردم متاسفانه کیکم بوی تخم مرغ میداد

بتوچه

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ساعت ۱۷:۱۲

تلفن :

ایمیل : eternalardentlove666@gmail.com

اخه از وسایل صنعتی استفاده میکنی بعد میگی بدون تجهیزات اشپزخانه اماده کردم ؟؟؟ پس همزن و غذاساز چیه ؟

من همونم

۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ساعت ۱۸:۴۳

تلفن : 09334876105

ایمیل : Zahraaa.najafiii.1379@gmail.com

عالي شده مرسي بابت دستور ولي خيلي شيرين شده بود دفعه بعد ك دوست كردم كمتر شكر ريختم خيلي خوشمزه شده بود?✨

سپیده

۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ساعت ۱۲:۱۶

تلفن :

ایمیل : sepidekhoshroo@gmail.com

خیلی ممنون عالی شد نسبت به دستورات دیگه در عین سادگی و راحتی کیک خیلی خوبی شد

مینا

۱۳۹۷/۱۲/۱۴ ساعت ۱۵:۱۴

تلفن : 09396657407

ایمیل : mb_pixy2012@yahoo.com

وای ازوقتی بادستور کیک شما اشنا شدم قدم بلندتر شده. صورتمم صاف تر. چشمامم بدون لنز آبی شد و موهای زائدمم ریخته. کلا کرک و پرم ریخت بااین رسپی دمتون گرم.

کتی

۱۳۹۷/۱۲/۱۹ ساعت ۰۲:۰۴

تلفن :

ایمیل : Katimmm1359@gmail.com

مخلوط کردن دو‌پیمانه ارد با تخم مرغها دردسر بود. از اولش شیر و کره رو به تخم مرغها اصافه کنیم و بعدش ارد رو راحت تر هم میخوره! همزن من خراب شد چون اینقدر مخلوط قبل از اضافه کردن شیر سنگین بود که توش گیر کرد! دو‌پیمانه شکر خیلی زیاده! نصفش کافیه، حتی من سه چهارم یا نیم پیمانه میزنم

رویا

۱۳۹۷/۱۲/۲۳ ساعت ۱۴:۱۵

تلفن :

ایمیل : roya.nikfar268@gmail.com

من کیکو باهمین رسپی درست کردم عالی شد نه شکرش دلو میزد و نه تخم مرغ بو میداد عالی شد و توی دوره ای که داشتم همه دستور پختشو ازم خواستن خیلییییی متشکر?❤

زینب

۱۳۹۷/۱۲/۲۹ ساعت ۱۴:۲۹

تلفن :

ایمیل : www.fasdafh32@yahoo.com

من تو رسپی ک شما دادین یکم تغییر ایجاد کردم و یکم گلاب ریختم بخاطر بوی زخم تخم مرغ.شکرم ب ازایه دو لیوان ارد سفید قنادی نصف لیوان ریختم.خوب شد

محمد

۱۳۹۸/۰۱/۰۵ ساعت ۰۵:۲۳

تلفن : 09133258435

ایمیل : Mohamadxsix@gmail.com

من حوصله ام سر رفت بدون دست یار درست کردم شکر کم داشتم و وانیل فراموش کردم بریزم الان تو فر خدا رحم کنه

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین انواع کیک است ، دلیل این محبوبیت این است که تهیه آن بسیار ساده است و طعم بسیار مطبوعی نیز دارد. تهیه این کیک با پودر کیک آماده بسیار آسان و سریع است ،اما اگر می خواهید طعم بهتری را تجربه کنید می توانید این کیک را از پایه خودتان درست کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر کیک اسفنجی تهیه نمایید. با و طرز تهیه کیک اسفنجی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا باید فر را روشن کنیم تا گرم شود ، برای این منظور فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. در یک کاسه زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر خوب مخلوط می کنیم.

باید آنقدر مواد را بزنیم تا مایعی کشدار به رنگ کرمی به دست آید. در یک کاسه دیگر سفیده های تخم مرغ را با همزن به قدری می زنیم تا کاملا کف کند و با برگرداندن کاسه سفیده تخم مرغ نریزد. حالا شیر را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.

و پس از آن سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه می کنیم و مواد را به آرامی مخلوط می کنیم. آرد را چند بار الک می کنیم و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم. در مرحله بعدی آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و متداوم مواد را مخلوط می کنیم.طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

درون قالب مان یک کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. کیک را برای مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کاملا پف کند و بالا بیاید. پس از پخت اجازه می دهیم کیک کمی خنک شود سپس از قالب خارج می کنیم.

سلام. ممنون از سایت خوبتان. واقعا لذت بردیم از همه ی دستور پخت های برنامه. این شیرینی هم خیلی عالی شد.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که توانسته ایم توقعات شما را بر آورده کنیم. موفق و پیروز باشید.

بهتر نیست به جای تعریفات خشک خالی سوالاتی در این باره بپرسید

روغن نداشت؟

سلام و عرض ادب خیر ، نیاز نیست. در صورت تمایل می توانید کمی کره به مایه کیک اضافه کنید. موفق باشید.

سلام اگه به جای پنج تاتخم مرغ چهارتابریزیم چه جورمیشه؟

سلام و عرض ادب کم بودن تخم مرغ باعث می شود کیک به صورت حداکثری پف نکند. موفق باشید.

سلام خیلی ممنون من پختم عالی شد.تاحالاکیکام اینجوری پف نکرده بودند

سلام و عرض ادب خوشحالیم که دستور کیک اسفنجی مورد پسندتان واقع شده است. موفق باشید.

اگر بخوایم بینش خامه بزاریم چه جوری می شه یعنی خراب و نا فرم نمیشه

سلام و عرض ادب خیر هیچ مشکلی نیست ، فقط از خامه فرم داده استفاده کنید. موفق باشید.

تابه من خیلی بزرگه تو فر جا نمیشه. تو کیک پز برقی بریزیم مشکلی که نداره؟

سلام و عرض ادب مشکلی نیست ، بله می توانید از کیک پز استفاده کنید. موفق باشید.

سلام من مواد کیک طبق دستور انجام دادم و تو فر گذاشتم ولی الان دور کیک پخته ولی وسطش نپخته چرا؟چهل دقیق هم گذاشتم

سلام و عرض ادب بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد. دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است. موفق باشید

سلام ببخشید میشه از پلو پز برقی هم استفاده کرد

سلام و عرض ادب تابحال با پلوپز برقی تست نکردیم ، اما فکر نکنم مشکلی پیش بیاید. موفق باشید.

سلام میشه از کاغذ روغنی استفاده نکنیم

سلام و عرض ادب بله ، فقط قالب را کمی چرب کنید تا بعد از پخت کیک به قالب نچسبد. موفق باشید.

سلام اگه سفیده تخم مرغ سفت نشه و اضافه کنیم چی میشه؟

سلام و عرض ادب کیک پف نمی کند. موفق باشید.

ببخشید شیر مهمه توش بریزیم؟ چون من تو کتابم شیر ننوشته باید چیکار کنم؟

سلام و عرض ادب کیک اسفنجی را اگر با شیر تهیه کنید علاوه بر طعم بهتر تا چند روز نرم می ماند و خشک نمی شود. موفق باشید.

سلام،ببخشید این دستور برای چند نفره؟

سلام و عرض ادب برای 4 تا 6 نفر موفق باشید.

سلام با ارد سنگک هم میشه درست کرد؟؟

سلام و عرض ادب تا حالا با آرد سنگک تست نکردم ، ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی وجود داشته باشد. موفق باشید.

سلام ببخشید من میخام تو سولاردوم درست کنم نمیشه قبلش بذارم سولاردومم گرم شه چیکار کنم؟

سلام و عرض ادب تا حالا با این دستگاه کار نکردم ، اگر عملکردش مثل فر هست می تونید استفاده کنید. موفق باشید.

سلام ببخشید من همیشه کیک هام یا سفت میشه ولی هنوز نپخته یا اطرافش می پزه وسطش خام میمونه میشه رهانمایی کنید ممنوت

سلام و عرض ادب سفت شدن کیک به مقدار مواد مصرفی شما مرتبط است. بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد. دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است. موفق باشید

سلام،خسته نباشید.میشه سفیده تخم مرغ رو با هم زن دستی هم زد تا سفت شه؟اگه میشه چند دقیقه باید هم زد؟؟؟

سلام و عرض ادب مشکلی نیست می توانید با همزن دستی هم اینکار را انجام دهید. زمان مشخصی نمی توان تعیین کرد باید سفیده را به حدی بزنید که کاملا خودش را بگیرد و در صورت برگرداندن کاسه سفیده نریزد. موفق باشید.

سلام. برای طرز تهیه کیک اگر زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا نکنیم و با همدیگر بزنیم مشکلی پیش می آید یا خیر؟طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

سلام و عرض ادب اگر زرده ها را از سفیده ها جدا نکنید ، کیک شما پف نمی کند. موفق باشید.

با سلام من همه اون نکاتی که گفتید رعایت کردم بعد از ۳۵ دقیقه کیک رو از فر در اوردم هر چی صبر کردم کیک از قالب جدا نشد بعدا دیدم که وسط کیک نپخته چراااااااا؟??????خیلی زحمت کشیدم براش

سلام و عرض ادب واقعا متاسفیم که این مشکل براتون پیش امده است. بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد. دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است. موفق باشید.

ممنون از اموزش های خوبتون من اولین بار بود کیک درست می کردم و خیلی خوب شد

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این آموزش مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام این همه بکینگ پودر ضرر نداره؟

سلام و عرض ادب 1.5 قاشق چایخوری باید استفاده شود. تشکر از تیزبینی شما ، تصحیح شد. موفق باشید.

ظرفی که میخوایم داخل فر بزاریم باید چه سایزی باشه؟

سلام و عرض ادب برای این مقدار مواد باید از یک قالب متوسط با قطر 18 تا 20 سانتی متر استفاده کنید. موفق باشید.

میشه از پودر کاکائو برای کیک استفاده کنم؟

سلام و عرض ادب بله مشکلی نیست. موفق باشید.

وسطش خام … اطرافش پخته .. من نمیدونم چرا اینجوری در میاد

سلام و عرض ادب بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد. دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است. موفق باشید.

سلام یک قاشق چایخوری که اینجا گفتید چند سی سی هست چون ترجمه های از انگلیسی هر قاشق چایخوری ۵ سی سی هست ولی چایخوری ایرانی خیلی کوچیک و ۱ سی سی هست

سلام و عرض ادب ما با قاشق چایخوری ایرانی اندازه گیری کردیم. موفق باشید.

۱.شیر باید داغ باشه؟ ۲.مرحله آخر ک آردو اضافه کردیم باید با همزن بزنیم؟ آخه یه جا خوندم نباید مثه آش هم زد و باید یواش اینکارو انجام بدیم تا کیک پف کنه ولی بدون استفاده از همزن ک آرد با بقیه مواد قاطی نمیشه قشنگ؟

سلام و عرض ادب شیر باید هم دمای محیط باشه. آرد را در چند مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید. مقداری باید بزنید که مواد یکدست بشن موفق باشید.

سلام روغن که نداره مشکلی پیش نمیاد؟؟ آخه میخوام واسه تولد درست کنم میترسم خوب نشه

سلام و عرض ادب خیر ، نیاز نیست. موفق باشید.

ببخشید میشه این کیکو تو قابلمه هم درست کنیم؟

سلام و عرض ادب من تا به حال امتحان نکرده ام ولی سوال می کنم اگر در دوستانم کسی امتحان کرده بود آموزشش را برایتان ایمیل می کنم. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام مقدار مواد این کیک برای یک نفر رو می خواستم بدونم.

سلام و عرض ادب این مواد لازم برای 4 نفر است . برای تهیه کیک برای یک نفر مواد لازم را تقسیم بر 4 کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام اگر از همزن برقی استفاده نشود مشکلی پیش می اید؟

سلام و عرض ادب با همزن دستی هم می توانید این کیک را درست کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام ممنون از دستور کیک من میخوام فردا این کیکو درست کنم برای تولد و قالب قطرش ۲۷ و بلندی دیواره ۷ هست چه مقدار مایه کیک لازم داره

سلام و عرض ادب تمام مواد کیک ( موز ، مغز گردو ، شربت و شکلات خرد شده ) را می توانید به دلخواه زیاد یا کم کنید فقط باید به مقدار کافی خامه فرم گرفته تهیه کنید تا خامه برای دیزاین کیک کم نباشد. میزان خامه هم به نوع تزیین شما بستگی دارد. اگر می خواهید ساده تزیین کنید 500 گرم خامه کافی است ولی اگر می خواهید با خامه رو کیک اشکال مختلف ایجاد کنید به خامه بیشتری نیاز دارید. موفق باشید.

طرزتهیه کیک اسفنجی تو ساده است واین کار آدم رو راحت تر میکنه

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این دستور به راحت تر شدن کار شما کمک کرده است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

شما خیلب باحوصله و صبوری خوشحالم که ازتون یاد گرفتم ممنونم از شما

سلام و عرض ادب تشکر از لطف شما دوست خوبم با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

من دو بار با این دستور درست کردم عالی شد. مثل مال قنادی ها ????

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام میخواستم این دستور کیکتون برای ١۵نفر درست کنم هر موادی و چقدر باید استفاده کنم،این دستور گفتین واسه ۶نفر هست،

سلام و عرض ادب برای 15 نفر باید مقدار مواد رو در 2.5 ضرب کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام ببخشید من برا ۹ نفر بخوان درس کنم چقد تخم مرع لازم میشه

سلام و عرض ادب 7 یا 8 تخم مرغ با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

من همین دستور را انجام میدم ولی ته کیک سفت میشه . انگار مواد ته نشین میشه

سلام و عرض ادب احتمالا موادتون قبل از قرار گرفتن داخل فر مدت زیادی معطل شده اند با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم :

آرد 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

شیر 1 پیمانه

طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی

وانیل یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع 2/3 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی
طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه اسفنجی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *