طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر
طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر


کیک و دسر و شیرینی
26,635 بازدید

 طرز تهیه انواع کیک ساده خانگی خوشمزه طرز تهیه کیک شکلاتی ساده,طرز تهیه کیک ساده   

طرز تهیه کیک ساده خانگی,طرز تهیه کیک اسفنجی,

مواد لازم

▫️تخم مرغ ۵ عدد
▫️شکر یک و نیم لیوان
▫️روغن نصف لیوان
▫️شیر یک لیوان
▫️آرد سه لیوان
▫️وانیل یک قاشق چای خوری
▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

طرز تهیه کیک :

دوره مقدماتی php

داخل ظرفی تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنین دوباره هم بزنین شیر رو اضافه کنین دوباره هم بزنین ارد و بکینگ رو سه بار الک کنین و اروم اروم به موادمون اضافه کنین و با لیسک یا یه قاشق چوبی خوب هم بزنین زیاد هم نزنین که پفش بخوابه در حد مخلوط شدن کافیه

?مایه کیکمون امادست اصل این کیک برای فر هست ولی من عادت کردم همه کیک هامو داخل قابلمه درست کنم اگه دوست دارین تو فر درست کنین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰تا ۴۰ دقیقه هر وقت خلال زدین دیدین چیزی به خلال نچسبید یعنی کیکتون امادست ولی اگه خواستین تو قابلمه درست کنین یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون بردارین بزارین روی گاز دو تا سه دقیقه گرمش کنین

بعد مایه کیک رو که داخل قالب ریختین قالب رو بزارین داخل قابلمه روش دم کنی بزارین و زیر قابلمه شعله پخش کن بزارین پنج دقیقه اول شعله ملایم رو به کم باشه بعد پنج دقیقه شعله رو خیلی خیلی کم کنین مثل زمانی که برنج رو دم میدید تا بیست دقیقه اول در قابلمه رو اصلا باز نکنید

 

طرز تهیه کیک بدون فر و همزن برقی,طرز تهیه خامه کیک

مواد لازم:

۶ عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه کره
۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای خرد شده
۲ ۳/۴ پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری نمک
۴ قاشق چایخوری وانیل
سه پیمانه آرد شیرینی

 طرز تهیه کیک :

تخم‌مرغ را از ۳۰ دقیقه قبل در دمای اتاق قرار دهید. کره را کف قالب نان بمالید تا کاملا چرب شود. سپس روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت زیاد هم‌زن حدود دو دقیقه هم بزنید تا کاملا رنگش عوض شود.

پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و خوب هم بزنید. شکر را کم‌کم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید.نمک را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید. سرعت هم‌زن را زیاد کنید و دو دقیقه هم با سرعت بالا هم بزنید.

تخم‌مرغ‌ها را یک‌به‌یک اضافه کنید و مجموعا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزنید. سپس وانیل را به همراه آخرین تخم‌مرغ اضافه کنید.

به تدریج، ۲٫۵ پیمانه آرد را اضافه کنید و با سرعت پایین هم‌زن هم بزنید تا کاملا مخوط شوند. سپس بقیه مراحل هم زدن را با قاشق چوبی ادامه دهید تا کاملا فرم خمیری به خود بگیرد.

مواد را داخل قالب بریزید. قالب را در فر قرار دهید.فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و آن را به مدت یک ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.

در این فاصله نباید به هیچ عنوان در فر را باز کنید. پس از این زمان، یک چنگال در مرکز کیک فرو کنید و ببینید آیا کاملا پخته شده است؟ اگر پخته بود، ۱۰ دقیقه پیش از سرو آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

کیک شکلاتی,طرز تهیه کیک شکلاتی

 

مواد لازم:

شکر ۱۲۰ گرم ( ½ پیمانه + یک و یک دوم قاشق غذاخوری)
تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
وانیل نصف قاشق چای خوری (یا رنده ی پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری)
آرد کیک ۱۲۰ گرم (یک پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری)

 

طرز تهیه کیک :

 کیک اسفنجی یه کیک ساده ولی بسیار پرکاربرده و تو انواع دسرها مثل تیرامیسو یا انواع کیک ها با خامه ها یا فیلینگ های متفاوت به کار می ره.

همونطور که می بینین مواد ساده و کمی داره و اگه موقع پخت خوب به نکاتی که میگم دقت کنین پای ثابت کیک های تولد و دسرهاتون میشه. خب مثل همیشه اول فر رو روشن می کنیم روی درجه ی ۱۷۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۳۸ درجه ی فارنهایت و قالبمون که باید برای این مقدار مواد ۸ اینچ یا حدود ۲۰ سانت باشه چرب و آردپاشی می کنیم.

تخم مرغ هامون رو که حداقل یک ساعت قبل از یخچال خارج کردیم رو با شکر و وانیل رو توی یه کاسه ی نسبتاً بزرگ می ریزیم و با همزن برقی با درجه متوسط بالا می زنیم تا کاملا سبک و به رنگ کرم روشن دربیاد مدت زمان هم زدن نباید کمتر از ۱۵ دقیقه باشه چون تنها عاملی که باعث می شه کیکمون پف کنه همین هم زدن زیاده.

برای امتحان اینکه به اندازه ی کافی هم زدیم یا نه پره ی همزن رو بالا می گیریم تا یه تیکه از مخلوط از روی پره روی بقیه ی مواد بریزه اگر کاملا روی مواد نشست ینی آمادست
بعد کم کم آرد رو که سه بار الک کردیم روی مخلوطمون الک می کنیم و آروم با یه قاشق چوبی به صورت دورانی هم می زنیم.

مخلوط رو توی قالبمون می ریزیم، لازم نیست روش رو صاف کنید همونجوری به مدت ۴۰ دقیقه تو فر میذاریم.

اگر خواستیم با خلال دندون امتحانش کنیم اصلا قبل از ۲۰ دقیقه در فر رو باز نمی کنیم. وقتی آماده شد یه قاشق چوبی لای در فر میذاریم و میذاریم ۱۰ دقیقه همون جا استراحت کنه. بعد بیرون میاریمش و با چاقو لبه های کیک رو از قالب جدا می کنیم و برش می گردونیم روی رک یا توری فلزی تا خنک شه.
کیکمون آماده ست قبل از خامه کشی یا هرکار دیگه ای بهتره که سلفون بپیچیم و یک شب تو یخچال بذاریم. این کیک رو می تونیم تا ۳ روز داخل یخچال و تا یک ماه داخل فریزر نگه داریم البته باید خوب با سلفون بپوشونیمش و موقع استفاده از شب قبل تو دمای اتاق قرارش بدیم.

 

طرز تهیه پنکیک موز,طرز تهیه کیک بدون فر و همزن برقی

 

تاحالا شده هوس کیک کنی در یخچال رو باز کنی اما فقط یه دونه تخم مرغ داشته باشی؟ برا من که خیلی پیش اومده.
این دستور رو یادداشت کن داشته باش برا اینجور مواقع، یه کیک ساده و خوشمزه:

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد ۱ و ½ پیمانه
روغن مایع ¼ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک ساده :

فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید.
تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجمش سه برابر و غلیظ و کشدار بشه. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

حالا آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته ۴۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه کیک بدون فر و همزن برقی,طرز تهیه کیک شکلاتی

 

برچسب ها پخت کیک طرز تهیه کیک کیک بدون فر

به این مطلب امتیاز دهید شیرینی پز فرانسوی در ایده ای نوین موفق به طراحی …

چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

پروفایل اسفند ماهی

عکس پروفایل پدر

تزیین سفره هفت سین

کیک های متفاوت را می توان با انواع روش های مختلفی تهیه کرد, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک بدون فر و در قابلمه و کیک پز را به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را در اختیار شما قرار می دهیم.

کیک را می توانید بدون استفاده از فر و یا با استفاده از فر در منزل تهیه کنید. اگر شما به فر دسترسی ندارید می توانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید, طرز تهیه کیک بدون فر در منزل به راحتی امکان پذیر است.

کیک ها انواع مختلفی دارند و شما می توانید با توجه به ذائقه شخصی خود انواع کیک های میوه ای و کیک اسفنجی و کیک کره ای را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. طرز تهیه کیک در قابلمه و یا کیک پزهای مختلف بسیار راحت است اما باید به نکات و روش پخت آن توجه نمایید.

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.

بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید.

شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید.

در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید.

بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید.

سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله زیاد به مدت 30 ثانیه قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا قابلمه به مدت 25 دقیقه روی حرارت گاز با شعله کم قرار گیرد سپس بعد از مدت زمان ذکر شده شعله پخش کن را روی کوچک ترین شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود و بعد از اینکه شعله پخش کن داغ شد قابلمه کیک را روی آن قرار دهید بعد از سپری شدن 30 دقیقه می توانید در قابلمه را باز کنید و خلال دندانی را در وسط کیک فرو کنید و بیرون آورید اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبیده باشد کیک به خوبی پخته شده است. در مرحله آخر طرز تهیه کیک بدون فر با کمک قاشق چوبی به آرامی لبه های کیک را از قابلمه جدا کنید و یک دیس گرد را روی سر قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را برگردانید تا کیک به درون دیس انتقال پیدا کند.

      

امیدواریم از طرز تهیه کیک بدون فر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده آموزش پخت کیک های خانگی با طعم های مختلف می توانید به بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

ممنون مطالب خوبیه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

ویدیوهای بیشتر در سایت www.shokobox.ir

تلگرام telegram.me/shokobox

اینستاگرام instagram.com/shokobox.ir

تلفن 02126769508 – 02126769182

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

شوکوباکس اولین فروشگاه حضوری و آنلاین محصولات مواد غذایی خارجی (شکلات،پاستیل،قهوه،چای) ،عروسک،هدیه آماده و لوازم تزئینی| ارسال رایگان به سراسرتهران | ارسال سریع به سراسرکشور

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

کیک زبرا یکی از انواع کیکی های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که مانند کیک اسفنجی به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این کیک به دلیل راه راه بودن شبیه به گور خر است که به همین دلیل نام آنرا زبرا ( گور خر ) گذاشته اند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر کیک زبرا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک زبرا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک زبرا با پارسی دی همراه باشید.

ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پس از اینکه مایه کیک آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا به طور کامل صاف شوند.

پس از اینکه آرد و بکینگ پور را الک کردید آنها را کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملا کشدار و سفید رنگ شوند.طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

پس از اینکه مخلوط تخم مرغ ، شکر و وانیل کشدار شدند روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در ادامه شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.

حالا باقیمانده آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا مواد با آرد یکدست شوند و خمیر کیک منسجم شود. در مرحله بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

دو قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را با نیمی از خمیر به خوبی مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک قالب مناسب انتخاب کنید و آنرا با روغن مایع چرب کنید.

در ادامه مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید ، سپس یک مقاله از مایه کاکائویی بریزید. به همین ترتیب تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله پایانی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.

این کیک نیازی به فر نداره واسه اون دسته از عزیزانی که فر ندارن یا دارن ولی از بس ازش استفاده نکردن شده جزء کابینت های آشپزخونه

یا واسه وقتایی که یه جایی هستین با عزیزانتون میخواید یه کیک درست کنید ولی امکانات ندارید

بد نیست این چیزا رو هم بلد باشیم همیشه که نباید توی فر کیک بپزیم

 

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

 

یادش به خیر سال دوم راهنمایی که بودم هر جمعه بساط کیک پزی رو راه مینداختم از روز قبل سعی میکردم همه مواد رو حاضر کنم

اون موقع مثل الان شیر همیشه نبود باید صبح زود میرفتی توی صف تا شیر نصیبت میشد

یه دستور کیک ساده تو کتاب حرفه و فن بود همیشه از روی اون درست میکردم کتاب رو میزاشتم جلوم واو به واو کتاب رو میخوندم و انجام میدادم

خدایش هم همیشه خوشمزه میشد تازه خونه این و اون هم که میرفتم مامانم میگفت پاشو کیک درست کن

فکر کنم کل فامیل با این کیک من خاطره دارن الانم به یاد اون وقتا یه موقع های با وجود فر و مایکرفر تو قابلمه درست میکنم

مواد لازم :

آرد: 2 لیوان

شکر: 1 لیوان

شیریا ماست : سه چهارم  لیوان

تخم مرغ: 3 تا

روغن مایع: یک چهارم لیوان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پور :2 قاشق چایخوری

نمک: یک پنس (یک پنس یعنی انگشت شصت و اشاره رو ببرید داخل نمک بعد ببندید هر مقدار نمک بین دو انگست موند میشه یک پنس)

طرز تهیه :

همه مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن

همه مواد رو حاضر و اماده کنید بعد برید سراغ درست کردن کیک

آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم

حتما حتما آردتون رو الک کنید نه به خاطر اینکه آرد گلوله ای داشته باشه یا چیزی توش هست صرفا جهت اینکه آرد هوا بره داخلش و تو پف نهایی کیک خیلی تاثیر داره این مرحله

میریم سر وقت تخم مرغها

تخم مرغها رو دونه دونه توی ظرف جداگونه بشکنید بعد به ظرف اصلی منتقل کنید

بعد شکر و وانیل رو به تخم مرغها اضافه کرده با همزن برقی یا دستی یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه

این مرحله مهمه اگه خوب نزنید کیکتون بوی تخم مرغ میده و پف نمیکنه 

پس حتما نباید همزنتون برقی باشه با همزن دستی یا غذاساز هم میشه ولی با همزن برقی یا غذاساز بهترین نتیجه رو میگیرید

من غذاسازم یه وسیله داره حالت گرد هست لبه هاش دالبر دالبر هست با اون یه وقتایی کار میکنم خیلی هم خوب میشه

 

بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم

مرحله بعد شیر رو اضافه میکنیم

این مرحله نیازی به هم زدن زیاد نداره در حد مخلوط شدن کافیه

مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو کم کم به مایع مون اضافه میکنیم با لیسک یا همزن خاموش هم بزنید 

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر

چون وقتی شیر و روغن رو اضافه میکنیم یه مخلوط خیلی شل داریم اونوقت وقتی میخواید آرد رو بریزید یکدست کردنش کار سختیه

من بعد اماده شدن مواد 4 قاشق از موادم رو برداشتم حدود دو قاشق چایخوری سرپر پودر کاکائو توش الک کردم با قاشق هم زدم تا یکدست شد

قابلمه تفلون یا چدن رو بزارید روی حرارت تا خوب گرم بشه حتما زیرش شعله پخش کن بزارید کیکتون نسوزه

من بدون شعله پخش کن هم درست کردم فقط باید حواستون باشه کیک نسوزه

وقتی خوب گرم شد دو قاشق غذاخوری روغن بریزید کف قابلمه و مایع کیک رو بریزید داخلش بعد اون مایه کاکائویی رو بریزید روی مخلوط اولی

من واسه خوشگلتر شدنش با خلال دندون یه خرده مایع کاکائویی رو با مایع سفیدمون مخلوط کردم شما میتونید از چاقو یا چنگال هم استفاده کنید

حتما حتما از دم کنی استفاده کنید وگرنه درب قابلمه عرق میکنه میچکه روی کیکتون کیکتون خمیر میشه

حرارت رو کم کنید مثل وقتی که میخواید برنج بزارید دم بکشه

تا نیم ساعت اصلا و ابدا درب قابلمه رو باز نکنید

من خودم بعد 40 دقیقه باز کردم با خلال دندون چک کنید ببینید کیکتون پخته یا نه

خلال دندون رو ببرید داخل کیک بیرون بیارید اگه تمیز بود یعنی کیک پخته اگه مواد کیک بهش چسبیده بود بازم بزارید بمونه تا بپزه

مال من یک ساعت طول کشید

اگه بعد یک ساعت کیکتون پخت یه بشقاب که اندازه اش یه خرده از دهانه قابلمه بزرگتر باشه میزارید روی در قابلمه ، قابلمه رو بر میگردونید کیکتون میافته توی بشقاب

ولی اما اگه نپخت و روی کیکتون هنوز حالت چسبناک بود یعنی اگه دست زدید به کیک مواد کیک به دستتون چسبید

کیک رو برگردونید و این باز بزارید طرف دیگه اش سرخ بشه

خیلی زود طرف دیگه اش سرخ میشه

پس نزارید برید دنبال کارتون

حواستون باشه زود میسوزه

قطر قابلمه من 25 سانت هست

این روی کیکمون

اینم زیر کیکمون

 

من روشو با پودر نارگیل و پودر بسته تزیین کردم

نکته :

همیشه بهترین آرد تون رو واسه کیک استفاده کنید آرد قنادی یا سه صفر

برای اندازه گیری آرد پیمانه رو با قاشق از آرد پر کنید نیازی به فشردن آرد با قاشق نیست

هیچ وقت پیمانه رو توی ظرف آرد فرو نکنید

حتما حتما آردتون رو الک کنید این کار باعث میشه آرد هوا بره داخلش و کیفیت کیکمون بالا بره

میتونید جای شیر از انواع اب میوه استفاده کنید یا از یه دونه کافی میکس که توی آب حل کردید استفاده کنید فقط حواستون باشه وقتی داغه به کیک اضافه نکنید بزارید سرد بشه بعد

یا از کشمش و مغز گروی خرد شده توش استفاده کنید

یا اگر بخواید کلا کاکائویی بشه دو قاشق از آردمون برمیداریم جاش پودر کاکائو میزنیم

میتونید به جای وانیل از یه قاشق چایخوری پودر هل استفاده کنید و دو قاشق غذاخوری گلاب هم توی مایع کیک بریزید

خیلی طعم های دیگه رو میتونید تجربه کنید این پایه اصلی کیک هست شما کافیه یه خرده خلاقیت به خرج بدید

میتونید توی ماهیتابه دو طرفه هم درست کنید وقتی یه طرف پخت برش گردونید سمت دیگه اش هم بپزه

یا توی پلوپز

حتما امتحان کنید و کنار عزیزانتون لذت ببرید

نوش جان

از اونجایی که این کیک خیلی مورد استقبال قرار گرفت تصمیم گرفتم از این دست کیک ها بیشتر بزارم

کیک در تابه دو طرفه

کیک فنجونی 

کوکی میکری 

عکس کیک های دوستان عزیزی که با این دستور درست کردن و برام ارسال کردن به اینجا انتقال دادم چون تعدادش زیاد بود یه پست جدا بهش اختصاص دادم 

پی نوشت :

از اونجایی که این روزا اکثر آشپزخونه فر ندارن این کیک خیلی مورد استقبال خوانندگان کافه بانو قرار گرفت

و تعداد سوالات هم خیلیییی زیاد 

من یه مدت قسمت نظر خواهی رو بستم چون واقعا حجم سوالا زیاده و اکثرشون هم متاسفانه تکراری

ولی دیدم این بار ایمیلم با حجم زیاد سوال های شما عزیزان مورد لطف قرار گرفت 

تصمیم گرفتم مجدد قسمت نظر خواهی رو باز بزارم

فقط خواهشا حتما قبل از پرسش سوالای که مابقی دوستان مطرح کردن تو قسمت نظرات بخونید بعد اگه به جواب نرسیدید من در خدمت هستم

بیشتر سوالا هم در زمینه پف نکردن کیکه 

عزیزان اولا این یه کیک قابلمه ای هست پس توقع نداشته باشید در حد کیک اسفنجی پف کنه پف این کیک خیلی نیس ولی بافتش خمیری هم نیس

عکسای کار خودم و مابقی دوستان رو مشاهده کنید متوجه بافت کیک میشید

دومین مورد استفاده از مواد اولیه مرغوب هست مثل آرد و بکینگ پودر 

هم زدن تخم مرغ هم خیلی تو پف کیک تاثیر داره،  با همزن برقی بهترین نتیجه رو میگیرید 

پس اگه کیکتون پف نکرد نیایید با من دعوا کنیددد من که نمیدونم شما دقیقا چکار کردین که کیکتون پف نکرده باز امتحان کنید تا خودتون متوجه اشتباهتون بشید

یه سوال دیگه که خیلی پرسیده شده اینه که بافت این کیک برای کیک تولد و خامه کشی مناسبه یا نه ؟؟؟

نظر منو بخواید میگم نه چون بافتش به نظر من سنگینه

ولی از اونجایی که الان همه فر ندارن که بتونن کیک های مناسب تولد رو درست کنن و باز هم از اونجایی که علاقه دارن کیک تولد عزیزانشون رو خودشون درست کنن 

میتونید به عنوان امتحان یه بار درست کنید و اگه راضی بودین بعدا برای تولد خودتون یا عزیزانتون درست کنید 

برای دیدن عکس کارهای دوستانی عزیزی که با این دستور کیک درست کردن اینجا رو کلیک کنید 

ممنون از همه دوستانی که زحمت ارسال عکس رو کشیدن

شما هم اگه مایلید عکس کارهاتون برای من ارسال کنید

عکس کیک یا غذاها یا شیرینی های که طبق دستور وبلاگ درست کردید برام ایمیل کنید یا توی یه سایت آپلود ،آپلود کنید و لینکش رو برام بفرستید

عکسای دوستان با ذوق و هنرمند رو هم گذاشتم که ببینید با همین دستور برای عزیزانشون کیک درست کردن و کلی هم راضییی بودن 

ممنون که رعایت میکنید 

طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر
طرز تهیه کیک ساده خوشمزه بدون فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *