طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی
طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

سوپ جو سفید

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که از سوپ های رستورانی هم محسوب می شود. این سوپ در کنار سوپ های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ جو سفید تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ جو سفید با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد

ادامه مطلب

و ۲الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد..هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است)و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

ادامه مطلب

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد. در شیر داغ کن کره را میریزیم

و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود

بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد. اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

ادامه مطلب

و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

سوپ جو قرمز

سوپ جو قرمز از محبوب ترین سوپ های رستورانی است و تقریبا در تمام رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. جالب است بدانید بر خلاف تصور عموم که سوپ جو را پیش غذا می دانند این سوپ به خاطر وجود ویتامین ها و مواد معدنی که در آن وجود دارد یک غذای کامل است.

این سوپ پر فایده و خوش طعم را می توانید در ایام سرد سال برای خانواده عنوان یک غذای کامل تهیه کنید. به شما اطمینان می دهیم با چند بار پختن سوپ جو قرمز در منزل می توانید با سوپ های خوش رنگ و لعاب موجود در رستوران ها رقابت کنید.

پخت سوپ جو بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته ای در آشپزی ندارند به راحتی می توانند این سوپ خوشمزه را به بهترین نحو ممکن درست کنند. جو خواص بسیار زیادی دارد که با پخت این سوپ می توانید از این خواص بهره مند شوید.طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ جو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم

دستور پخت

ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

حرارت زیر جو باید متعادل باشد. توجه داشته باشید که هر چند دقیقه یک بار باید جو را هم بزنید تا ته نگیرید و به ته قابلمه نچسبد. جو باید تا زمانی که لعاب بیندازد روی حرارت بماند. زمانی که جو به خوبی لعاب انداخت آنرا از روی حرارت کنار بگذارید.

در مرحله بعد یکی از پیازها را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید. قابلمه ای که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید. در صورتی که روغن بیش از اندازه داخل قابلمه بریزید سوپ شما چرب خواهد شد.

در ادامه پیاز خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید ( می توانید هویج ها را با رنده درشت رنده کنید ) و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه با پیاز تفت دهید.

پس از اینکه هویج و پیاز را کمی تفت دادید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا ادویه ها به خورد پیاز و هویج برود. سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، ۱ پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک بریزید

و روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. ( البته باید آبپز کردن سینه مرغ را اوایل شروع آشپزی انجام دهید تا در اواسط پخت سوپ معطل نشوید ) پس از اینکه سینه مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش ریز خرد کنید و به مخلوط پیاز و هویج اضافه کنید.

سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه پیاز و هویج کمی تفت دهید تا سینه مرغ کمی سرخ شود. در مرحله بعد جو را به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریع تر به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت سوپ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه کوچک تفت می دهیم تا طعم خامی رب گرفته شود.

پس از سرخ شدن رب آنرا با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ۱۵ دقیقه پایانی نمک سوپ را اندازه می کنیم و به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. در همین مرحله جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم

و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم تا رنگ جعفری سبز و با طراوت بماند. می توانید کمی از جعفری را برای تزیین روی سوپ نگه دارید. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می ریزیم و به همراه آبلیمو یا لیمو ترش تازه سرو می کنیم.

نکات پخت سوپ جو قرمز

شاید خیلی از دوستان هنگام پخت سوپ جو با این مشکل روبرو شوند که سوپ شان آبکی شود و لعاب کافی را نداشته باشد. برای رفع این مشکل در زمان اضافه کردن جو پوست کنده به قابلمه سوپ مقدار کمی رشته سوپ خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.

این فوت کوزه گری باعث می شود سوپ شما لعاب خیلی خوبی بگیرد. البته به این نکته توجه داشته باشید که مقدار خیلی کمی رشته اضافه کنید ، چون اضافه کردن رشته زیاد باعث می شود سوپ شما خیلی سفت و غلیظ شود.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

https://www.paypal.me/javadjavadi???????????????????درود بر دوستان عزیز تر از جانبنا به درخواست شما دوستان تو قسمت بالا ???لینک پرداخت پی پل رو براتون گذاشتم دوست‌هایی که دوست دارند برای رشد و متنوع شدن برنامه های کانال مامان تی کمک مالی می‌توانند مستقیم روی لینک کلیک کنند و هنگام پرداخت میتونید غذای مورد نظرتون رو برامون مسیج کنید تا براتون درست کنم دوست دار شما پروانه جوادی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

سوپ جو سفید از سوپ های پر طرفدار است که در اکثر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. سوپ جو انواع مختلفی دارد که سوپ جو سفید و سوپ جو قرمز معروف ترین آنها هستند. مواد اصلی این پیش غذای خوشمزه مرغ ، شیر ، جو و هویج هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سوپ جو سفید در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا جو پرک را به همراه ۴ لیوان آب ولرم داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

هویج را با رنده درشت رنده می کنیم ( می توانیم هویج را نگینی ریز هم خرد کنیم ) و پس از جوش آمدن آب به قابلمه اضافه می کنیم. سینه مرغ را به همراه مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل به صورت جداگانه در یک قابلمه کوچک می پزیم.

پس از اینکه سینه مرغ کاملا پخت اجازه می دهیم کمی خنک شود سپس آنرا به صورت خیلی ریز ریش ریش می کنیم و به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که چون سوپ حاوی جو است باید مرتب هم زده شود تا ته نگیرد.طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

در مرحله بعد باید سس سوپ را تهیه کنیم. برای این منظور کره را در یک قابلمه کوچک می اندازیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم تا کره آب شود. پس از اینکه کره آب شد آرد را کم کم و با دقت به اضافه می کنیم و با کره مخلوط می کنیم.

پس از اینکه خوب آرد را تفت دادیم و رنگش کرمی شد شیر را به آرد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه سس آماده شد آنرا به قابلمه اصلی سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.

پس از اینکه سوپ آماده شد می توانیم برای تزیین آن از قارچ حلقه شده یا جعفری خرد شده استفاده کنیم. اگر مقدار کالری سوپ برایتان مهم نیست می توانید مقداری خامه هم در پایان به آن اضافه کنید و طعم بهتری داشته باشید.

سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و مواد اصلی آن جو ، شیر ، مرغ و قارچ می باشد. اگر به دنبال تهیه یک سوپ مجلسی شیک با طعم عالی و بی نظیر هستید سوپ شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد. در این پست آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه سوپ شیر را به همراه مواد لازم برای 4 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با استفاده از این دستور آشپزی به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای و ماهر ، سوپ جو خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.

ابتدا جو را در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود و بعد از نرم شدن آن را آبکش می کنیم و در یک قابلمه همراه دو لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. هویچ را با توجه به سلیقه خود با رنده به صورت متوسط رنده کنید و یا اینکه به صورتی نگینی خرد می کنیم و بعد از اینکه جو پخت همراه آب مرغ به قابلمه جو اضافه می کنیم.

بعد از اینکه جو پخت آب مرغ را به همراه هویچ که از قبل به صورت نگینی خرد کرده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مرغ را همراه یک عدد پیاز خرده شده و کمی زردچوبه و نمک روی حرارت ملایم قرار میدهیم و 1 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد.

در این مدت زمان کره را در یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن تغییر کند. بعد از آن شیر را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود باید آنقدر هم بزنیم که سس غلیط و یکدست درست شود.

در این مرحله مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به همراه سس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد به صورت یکدست ترکیب شوند و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. البته به صورت مرتب سوپ را هم می زنیم تا ته نگیرد. (توجه کنید اگر احساس می کنید سوپ شیر شما سفت شده می توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.)طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی

پس از اینکه سوپ شیر یا همون سوپ سفید شما کاملا پخت و جا افتاد آن را در ظرفی که مخصوص سرو آماده کرده ایم می کشیم و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی
طرز تهیه سوپ جو با شیر رستورانی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *