طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی
طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی



ویدئوهایی که دیگران تماشا کرده اند

شکلات رنده شده ۸۵ گرم
پودر کاکائوی تیره یک سوم فنجان
آب داغ ۱ فنجان
کره هم دما با اتاق سه چهارم فنجان
شکر قهوه ای تیره ۱ و یک چهارم فنجان
تخم مرغ هم دما با اتاق ۲ عدد بزرگ
خامه ترش هم دما با اتاق یک سم فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد سه چهارم فنجان
آرد کیک نصف فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره هم دما با اتاق ۱ فنجان
پودر شکر ۳ فنجان
پودر کاکائو نصف فنجان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یا خامه ۲ قاشق غذاخوری

شکلات ۷۲ درصد رنده شده ۸۵ گرم
خامه قنادی ۸۵ گرم
اوریو شکلاتی برای تزئین
ویفر سیگاری شکلاتی برای تزئین
شکلات به اندازه ی دلخواه برای تزئینطرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

دوره مقدماتی php

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو قالب گرد ۱۵ سانتی را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید و کناری بگذارید .شکلات ، پودر کاکائو و آب داغ را مخلوط کرده هم بزنید تا شکلات ذوب شود و کناری بگذارید خنک شود تا دست را نسوزاند .
کره و شکر قهوه ای را در کاسه ی همزن ریخته هم بزنید تا کرمی و پوک شود . تخم مرغ را اضافه کرده بعد از مدتی خامه ترش و وانیل را هم اضافه کنید .
آرد ، آرد کیک ، بکینگ پود و نمک را با هم مخلوط نمایید . یک سوم مخلوط آرد با به کاسه همزن اضافه کرده با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط کشود . نیمی از مخلوط شکلاتی را اضافه کنید سپس یک سوم از آرد و بعد از آن نیمه ی دیگر مخلوط شکلاتی را اضافه کرده یکدست که شد یک سوم باقیمانده از آرد را هم اضافه کنید هر جا که نیاز بود همزن را خاموش کرده و خمیر را از اطراف و کف کاسه جمع کنید و به هم زدن ادامه دهید .
خمیر را به اندازه ی مساوی بین دو قالبی که آماده کرده اید تقسیم نموده رویشان را صاف کنید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید بپزد ( بعد از ۱۵ دقیقه قالب را بچرخانید تا هر دو طرفش یکسان بپزد ) اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک ها را از فر بیرون بیاورید . ۵ دقیقه صبر کنید از حرارت بیوفتند سپس با کاردک اطراف کیک را از قالب جدا کرده روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود .

بعد ازین که کیک کاملا خنک شد کرم رویش را آماده کنید .کره را در کاسه همزن ریخته و با سر پدالی همزن بزنید تا نرم شد . پودر شکر و پودر کاکائو را با هم الک کرده حین همم زدن با سرعت پایین در سه مرحله به کره اضافه کنید . نمک و شیر را اضافه نموده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود . اگر غلظت کرم بیش از حد بود میتوانید ۱ قاشق ۱ قاشق شیر اضافه کرده هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و اگر کرم رقیق شده بود می توانید ۱ قاشق ۱ قاشق پودر شکر اضافه کنید تا غلیظ شود .

خامه را در یک ظرف کوچک روی حرارت بگذارید و هر از گاهی هم بزنید تا از اطراف شروع به ریز جوش زدن کنید سپس روی شکلات ها ریخته و رویش را بپوشانید و ۳ دقیقه صبر کنید و سپس به آرامی هم بزنید تا یکدست شود و حدود ۸ – ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و کمی غلیظ شود .

کیک ها را در قالب گذاشته با یک چاقوی دندانه دار بزرگ قسمت هایی که پف کرده اند را برش بزنید و صاف کنید سپس کیک را از عرض برش بزنید تا ۴ لایه کیک داشته باشید . بین لایه ها ی کیک را لایه ای ضخیم از کرم شکلاتی کشیده و روی هم سوارشان کنید و سپس یک لایه نازک کرم شکلاتی دور تا دور کیک بکشید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید خنک شود بعد از آن دوباره یک لایه ضخیم کره شکلاتی روی کیک کشیده و صافش کنید و نیم ساعت دیگر در یخچال بگذارید خنک شود .
در این مرحله گاناش شکلاتی را آماده کرده از حرارت که افتاد روی یک را با آن پر کنید و با وسایل دلخواهتان بلافاصله رویش را تزئین کنید و ۱۰ دقیقه کیک را در یخچال بگذارید که شکلات کمی خودش را بگیرد و بلافاصله سرو نمایید .
اگر تا زمان پذیرایی فاصله ی زیادی مانده کیک ر در یخچال نگهداری کنید و شکلات را درست قبل از پذیرایی روی کیک بریزید چون اگر کیک را با شکلات در یخچال بگذارید موقع برش کیک شکلات ها میشکنند و بهتر است موقع سرو حالت نیمه جامد داشته باشند.

(۱۱۵۱۷)

مجله خبری تصویری تگ

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه انواع کرم را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

شیرینی پزی – انواع خامه – روش تهیه کرم وانیلی

طرز تهیه انواع کرم

مواد لازم :* شکر* 4 قاشق سوپخوری * پودر نشاسته  * 1 قاشق سوپخوری * شیر * 1/2-1  پیمانه * تخم مرغ 1 عدد * وانیل شکری 1/2  قاشق چایخوری * آرد 3 قاشق سوپخوری * نمک 1/8 قاشق چایخوری * کره 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه  : آرد و نشاسته ونمک وشکر را در ظرفی ریخته شیر را به تدریج به آن اضافه کنید بطوری که تمام مواد خشک در شیر حل شود سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم بزنید تا به جوش آمده و غلیظ شود . ظرف را از روی حرارت برداشته بعد از چند دقیقه تخم مرغ را با همزن برقی زده وداخل مایه بریزید وبار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از جوش آمدن از روی حرارت برداشته ، وانیل و کره رابه آن اضافه کنید و در آخر بگذارید مایه خنک شده درب آنرا گذاشته در یخچال قرار دهید تا به شکل کرم سفتی در آید

امیدواریم با تهیه این کرم وانیلی خوشمزه، کیک و شیرینی های خود را تزیین کرده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

شیرین کام باشید. نوش جان

ویرایش و تلخیص:آکاایران

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

پخت این کیک خیلی راحت و خیلی خوب هم پف می کنه.

 

مواد لازم

 

آرد 3لیوان

تخم مرغ 5 عدد

شیر 1 لیوان

شکر 1 لیوان

روغن مایع 5 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

 

قبل از شروع فر رو روی 180 درجه سانتیگرد بذارین تا خوب گرم بشه.

 

با کمی روغن جامد کف قالب 20*25 رو چرب کنین و بذارین توی یخچال.

شکر و وانیل رو توی یه کاسه بزرگ بریزین ،

 

تخم مرغ ها رو بدون جدا کردن زرده و سفیده بهش اضافه کنین.

با همزن برقی مخلوط رو اونقدر هم بزنین تا این شکلی بشه.

یک لیوان شیر و 5 قاشق روغن رو اضافه کنین و چند ثانیه دیگه هم بزنین.

 

آرد و بیکینگ پودر رو قبلا”چند بار الک کنین تا کاملا” هوادهی بشه!

آرد رو آروم به مخلوط اضافه کنین و فقط با لیسک هم بزنین.

(هم زدن زیاد باعث می شه کیک خوب پف نکنه)

مواد رو داخل قالب بریزین.

 

قالب رو قسمت وسط فر با حرارت 180 بذارین و 20 دقیقه بهش زمان بدین !

 

بعد از 20 دقیقه حرارت فر رو به 150 کاهش بدین و 10 دقیقه دیگه صبر کنین.

 

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

قالب رو بیرون بیارین و تا داغه با برس کمی شهد سرد روی سطحش بمالین.

 

با پودر نارگیل یا پودر پسته یا هرچیز دیگه ئی که دوست دارین تزئینش کنین.

وقتی کیک کاملا” سرد شد با یه کارد تیز ببرین و دونه دونه از قالب بیرون بیارین.

می تونین کیکای برش خورده رو روی کاغذای کیک فنجونی بذارین .

یا با یه برش اریب تکه های کیک رو مثلثی کنین!

 

تا این شکلی بشه!

آرد: یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ:دو عدد

آرد ذرت :یک قاشق غذاخوری

کره: 30 گرم

شکر : 4 قاشق غذا خوری

وانیل: 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ ، شکر و وانیل رو توی یه کاسه بریزین.

کمی که هم زدین کره رو اضافه کنین.

 

مخلوط باید به شکل فرنی دربیاد.

 

آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده و به مواد بالا اضافه کنین

 

و شروع کنین به هم زدن!

شیر و وانیل رو روی حرارت بذارین تا جوش بیاد,به محض جوشیدن, قابلمه رو از روی گاز بردارین.

شیر داغ رو کم کم روی مخلوط شکر و آرد و تخم مرغ بریزین ( چون شیر داغه ممکنه باعث بستن زرده تخم مرغ بشه، پس در حین اضافه کردن شیر تند تند مخلوط رو هم بزنین )

اگه کرم گلوله گلوله شد اصلا” نگران نشین و با یه صافی صافش کنین!دوباره مخلوط کرم رو روی حرارت ملایم به مدت یک دقیقه هم بزنین، تا زمانیکه سفت بشه و خودش رو بگیره.

کیک رو از ارتفاع نصف کنین و کرم رو روی لایه زیری بکشین.

لایه دیگه کیک رو بذارین روی لایه زیری و شروع کنین به مالیدن کرم !

بادام،بادام زمینی یا گردو رو نگینی خرد کنین و بریزین روی کیک.

امتیاز دهید


3.1
از

53

 

 

 

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

 

 

 

 

طرز تهیه : آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.

 

 

زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران مخلوط کنید. شیر را از روی حرارت بردارید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید ( دقت کنید که برای جلوگیری از تکه تکه شدن تخم مرغ و خراب شدن کرم ابتدا مخلوط زرده و شکر را با 1/4 شیر مخلوط کنید سپس بقیه شیر را به آن اضافه نمایید ).

 

 

قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود ( دقت کنید کرم نجوشد ، هر زمان به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).

 

 

پس از اینکه کرم به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. سپس کره و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید خوب سرد شود. سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هر شیرینی دیگری که دوست دارید استفاده کنید ( بهتر است این کرم را از شب قبل اماده کنید و در ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ).

 

نکته ها : استفاده از زعفران سلیقه ای و برای خوشرنگ تر شدن کرم است و دستور اصلی این کرم زعفران ندارد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ممنون از زحماتتتون، این کرمو می شه برای تزئین روی کیک استفاده کرد؟ یعنی با قیف مثل عکس فرم می گیره؟

عزیزم نشاسته معمولی باید استفاده کنم یا نشاسته ذرت ؟

من از این برای تارت استفاده کردم روش میوه ریختم بعدشم ژلاتین شیرین شده عالی شده بود ممنونم

سلام نیلوفر بانو
ممکنه جواب بدید سوالمو
من کرم درست کردم و میخوام توی تارت بریزم
روش میتونم از میوه استفاده کنم؟ برای تزیین
یا نمیشه اب میندازه توی کرم؟

سلام
میتونید از میوه استفاده کنید

سلام عزیزم.از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟

سلام نیلوفرجون ممنون ازاین برنامه های اموزنده یک سوال اگه بخام کرم کمتری درست کنم وموادرونصف کنم بایدچندتاتخم مرغ استفاده کنم؟

سلام ، از 2 زرده تخم مرغ استفاده کن

واقعا از سایت عالی و معرکتون تشکر میکنم.موفق باشید

پس 1 ق آرد چی شد؟

همزمان با نشاسته با شیر مخلوط کنید

واقعا عالی بود با سپاس فراوان

ممنون مژگان جان

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

اگر شما از طرفداران پروپاقرص شکلات هستید و دوست دارید کیکی سرشار از شکلات تهیه کنید، ما به شما کرم کیکِ شکلاتی این شماره را پیشنهاد میکنیم. این کیک با ظاهر زیبایش، برای سرو در میهمانی ها بسیار مناسب است. برای تزیین این کیک، از توت فرنگی، تمشک و رِدبری استفاده شده است. رِدبری میوه ای از خانواده توت است که در سایر کشورها به وفور یافت می شود. در صورت عدم دسترسی به آن، می توانید از هر نوع میوه فصل دلخواه استفاده کنید.

سَری های همزن برقی را پیش از هم زدن سفیده ها، کاملاً بشویید و خشک کنید؛ زیرا چربی زرده تخم مرغ، مانعِ پف کردن سفیده می شود.

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Check us out on FACEBOOK! – https://www.facebook.com/FoodMoodLTD/ Follow us on INSTAGRAM! – https://www.instagram.com/foodmoodltd/ INGREDIENTS:40g Corn Flour2 Eggs1 Cup Sugar600g Double Cream1 tsp Vanilla Bean Paste500g ButterPREPARATION1. Whisk the eggs and sugar in a bowl, and once that is mixed add the cornflour, double cream and vanilla bean paste.2. Take and pot and pour in boiling water and use the steam to heat up the mixture by placing the bowl on top of the pan. Whisk this continuously for 20 minutes.3. Once the mixture has thickened let it cool completely.4. once it has cooled whisk the butter for 5 minutes and then start adding the cooked mixture in sections.5. EnjoyMusic no copyright intended – Youtube audio library

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی
طرز تهیه کرم لای کیک شکلاتی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *