طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

دوره مقدماتی php
طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم
طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

دوره مقدماتی php


ماهیچه پسران کریم طرفدار زیادی به خود جلب کرده‌است که این امر سبب شد ما در این قسمت پخت این غذای بی‌نظیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 در ابتدا مواد لازم را خدمتتان معرفی می‌کنیم:

مواد لازم:

ماهیچه:یک کیلوپیاز:700 گرمروغن جامد و کره:50 گرمزعفران دم کرده:نصف پیمانهنمک و فلفل سیاهزردچوبهدارچینطرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

***

طرز تهیه ماهیچه به سبک زیر است:

پس از اینکه ماهیچه را خوب تمیز کردین و شستین ، حدود 300 گرم پیاز که به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم، داخل تابه ریخته و تفت میدیم تا کمی سبک شودماهیچه رو اضافه کرده و اون رو هم تفتمی‌دهیم تا تغییر رنگ بدهد و بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می‌کنیم.

نکته؟

استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن غذاتون کمک میکنه حتی میتونین فقط از کره استفاده کنین.

از تابه برای پخت استفاده کنید تا ماهیچه‌ها روی هم قرار نگیرند و فضای کافی برای پختشون داشته باشیدو اینکه ما داخل این غذا آب اضافه نمی‌کنیم و نیازی به قابلمه نداریم.

 

 

  ماهیچه در همین حد تفت بخوره کافیه:در مرحله بعد:

در این مرحله حدود 300 گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم که کامل روی ماهیچه ها رو بپوشاند .دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم.حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .

توجه داشته باشید که شعله غذا بسیار کم باشد..

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکان بدهید مواد داخلش کمی تکان بخورند !در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشانند.اگر پیاز ها زیر ماهیچه بروند میسوزند و آب نمیندازند و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهید داشت!

برای رسیدن به اون غذای دلچسب، به 5-7 ساعت زمان نیاز دارید.البته معمولا سر چهار ساعت پخته می‌شودمنتها بعد از 5-7 ساعت حسابی جا می‌افتدبه تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میرود و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه می‌شود

بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه .

 

 و باز هم درب ظرف رو ببندید . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

غذا بعد ار یک ساعت و نیم باید به شکل زیر باشد، یعنی آب غذا کمتر شده است.

 

  ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنند.در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستند میتونید بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدید.

 توجه داشته باشید که نمک غذا را در آخر اضافه کنید.

 

نکات مهم:

1.گوشت یا ماهیچه ، تازه باشد لطفا .

2.دارچین رو حذف نکنید

3.با درب بسته و با شعله آرام پیش بروید که ماهیچه تو آب خودش پخته شود.

4.میتونین همراه با پیاز یکی دو حبه سیر هم در صورت دلخواه داخل ظرف بریزید.

5.هر موقع دیدین کم اب شده در حد یک استکان اب بهش اضافه کنید.


ماهیچه پسران کریم طرفدار زیادی به خود جلب کرده‌است که این امر سبب شد ما در این قسمت پخت این غذای بی‌نظیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 در ابتدا مواد لازم را خدمتتان معرفی می‌کنیم:

مواد لازم:

ماهیچه:یک کیلوپیاز:700 گرمروغن جامد و کره:50 گرمزعفران دم کرده:نصف پیمانهنمک و فلفل سیاهزردچوبهدارچین

***

طرز تهیه ماهیچه به سبک زیر است:

پس از اینکه ماهیچه را خوب تمیز کردین و شستین ، حدود 300 گرم پیاز که به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم، داخل تابه ریخته و تفت میدیم تا کمی سبک شودماهیچه رو اضافه کرده و اون رو هم تفتمی‌دهیم تا تغییر رنگ بدهد و بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می‌کنیم.طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

نکته؟

استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن غذاتون کمک میکنه حتی میتونین فقط از کره استفاده کنین.

از تابه برای پخت استفاده کنید تا ماهیچه‌ها روی هم قرار نگیرند و فضای کافی برای پختشون داشته باشیدو اینکه ما داخل این غذا آب اضافه نمی‌کنیم و نیازی به قابلمه نداریم.

 

 

  ماهیچه در همین حد تفت بخوره کافیه:در مرحله بعد:

در این مرحله حدود 300 گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم که کامل روی ماهیچه ها رو بپوشاند .دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم.حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .

توجه داشته باشید که شعله غذا بسیار کم باشد..

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکان بدهید مواد داخلش کمی تکان بخورند !در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشانند.اگر پیاز ها زیر ماهیچه بروند میسوزند و آب نمیندازند و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهید داشت!

برای رسیدن به اون غذای دلچسب، به 5-7 ساعت زمان نیاز دارید.البته معمولا سر چهار ساعت پخته می‌شودمنتها بعد از 5-7 ساعت حسابی جا می‌افتدبه تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میرود و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه می‌شود

بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه .

 

 و باز هم درب ظرف رو ببندید . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

غذا بعد ار یک ساعت و نیم باید به شکل زیر باشد، یعنی آب غذا کمتر شده است.

 

  ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنند.در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستند میتونید بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدید.

 توجه داشته باشید که نمک غذا را در آخر اضافه کنید.

 

نکات مهم:

1.گوشت یا ماهیچه ، تازه باشد لطفا .

2.دارچین رو حذف نکنید

3.با درب بسته و با شعله آرام پیش بروید که ماهیچه تو آب خودش پخته شود.

4.میتونین همراه با پیاز یکی دو حبه سیر هم در صورت دلخواه داخل ظرف بریزید.

5.هر موقع دیدین کم اب شده در حد یک استکان اب بهش اضافه کنید.

منبع: مشهدفوری

آدرس خبرفوری در پیام‌رسان گپgap.im/akhbarefori

1980

من از اين روش استفاده كردم عالي شد
يك دنيا سپاس ??

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل افزایش هزینه‌های تولید سینمابالا گرفته است…

در شبکه های اجتماعی عکس های از مریم کاویانی با یک دیپلمات (رامین مهمانپرست) منتشر شده است که حکایت ا…

نام همسر جدید و دوم الهام حمیدی چیست؟ الهام حمیدی با انتشار تصویری در صفحه شخصی اش خبر از ازدواجش دا…

باران خوش اندام همسر امیرحسین صدیق کیست؟ امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش و…

ستارگان مرد هالیوود همواره به تغییر ذائقه مشهور بوده اند و این موضوع را در زندگی شخصی خود نیز به خوب…طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

نظرات

محمد بنا سرمربی نامدار کشتی فرنگی این روزها در اردوی تیم ملی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

اعضای شورای شهر تهران در یکصدوسی‌امین جلسه شورای شهر تهران، به استفساریه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

رئال مادرید با شکست ۴-۱ مقابل آژاکس در دیدار برگشت مرحله یک …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

با دیدن فیلم زندگی‌های لاکچری چهره‌ها و درک فاصله‌ زیادی که بین …

نظرات

۱ نظر

نظرات

۱ نظر

نظرات

۴ نظر

نظرات

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل …

نظرات

طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

۱ نظر

۱ نظر

۴ نظر

۲ نظر

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

شهرک باستی هیلز لواسان basti hills یک شهرک خصوصی که با دیوارکشی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

مردان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل می‌دهند، به سبب ساختار تفاوت …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

متقاضیانی که خودروهای تندر پلاس اتوماتیک و دنده‌ای را با موعد تحویل …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

شکر با توجه به شرایط آب و هوایی نقاط مختلف جهان از …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۸ دختر و پسر که در پارتی های شبانه عمل حرام انجام …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

این مطلب که در تعطیلات نوروز ۹۸ به کدام شهر سفر می‌کنید؟ …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۶ نظر

نظرات

نظرات

عکس های مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آیین اختتامیه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

«کارآفرینی به شیوه منوچهرسلطانی حسینی» داستان زندگی مردی است که بعد از …

۳ نظر

نظرات

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۳ دی ۱۳۹۷

۱۵ دی ۱۳۹۷

۷ دی ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۹ آبان ۱۳۹۷

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

چلو گوشت

چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چلو گوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی چلو گوشت با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم

دستور پخت چلو گوشت

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند

و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم

تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)

رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.

سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.

زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان

نکات پخت چلو گوشت

چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی همانطور که در دستور بالا هم مشاهده می کنید دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.

در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.

طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم
طرز تهیه چلو ماهیچه به سبک پسران کریم
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *