طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

دوشنبه , ۱۳ اسفند ۹۷

غذای اصلی | پیش غذا | دسر | نوشیدنی | نان ها | خمیرها و کرم ها و آیسینگ ها | کیک و کاپ کیک | شیرینی و بیسکوییت | شکلات و تزیینات شکلاتی | سس و مارمالاد | ترشیجات و مرباجات | آشپزی رژیمی | غذاهای سریع | غذای کودک | شب یلدا | ولنتاین | تولد | هالووین | ماه رمضان و سفره های نذری | صبحانه | فینگرفود و پارتی فود | پیشنهاد منوی میهمانی | نکات آشپزی | سفره آرایی | میوه آرایی | تزئین غذا | معرفی ابزارهای سرآشپز | معرفی مواد لازم سرآشپز | دیکشنری آشپزی | ویدیوهای آشپزی 

مشاهده دستورات آشپزی بیشتر

مجله اینترنتی دلخوشی: پیراشکی گوشت و قارچ را می توان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. پیراشکی گوشت و قارچ بسیار لذیذ و خوشمزه است و طعمی عامه پسند دارد بنابراین می توان در جشن ها و مهمانی ها و مناسبت های مختلف آن را تهیه کرد. بهترین دستور تهیه پیراشکی گوشت و قارچ را در سرآشپز دلخوشی بخوانید.

با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

دوره مقدماتی php

نفرات سرو:  ۶ نفر

مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه

با تشکر از شما خواننده عزیز. بیایید با کلیک کردن بر روی لینک های آشپزی به جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید. 

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ:

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ:

– ابتدا فلفل دلمه ای و قارچ را به صورت نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم.

– سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و به همراه آنها کمی تفت می دهیم.

– سپس نخودفرنگی، پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به مواد قبلی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

– حال مواد داخل پیراشکی آماده است .زیر حرارت گاز را خاموش می کنیم.

 

نحوه پیچیدن پیراشکی:

– ابتدا یک ورقه خمیر پیراشکی را برداشته و روی قالب پیراشکی قرار می دهیم و لبه های خمیر را به لبه های قالب با کمی فشار می چسبانیم در حدی که خمیر ثابت بایستد.

– لبه های خمیر پیراشکی را با دست یا فرچه با آب خیس می کنیم. این کار برای این منظور انجام می شود که لبه های خمیر پیراشکی موقع پیچیدن کاملا بسته شده و موقع سرخ شدن باز نشود.

– سپس در مرکز خمیر یک قاشق غذاخوری پر از مواد پیراشکی می ریزیم.

– سپس هر ورق پنیر گودا را به دونوار باریک تقسیم کرده و یکی از نوارهای باریک را روی مواد پیراشکی قرارمی دهیم.

– سپس مقداری پنیر پیتزا را در کف دست فشرده کرده و روی پنیر گودا قرار داده و کمی با دست پهن می کنیم.

– سپس همانند تصویر دو لبه قالب پیراشکی را به هم نزدیک کرده تا لبه های خمیر پیراشکی به هم بچسبد و بسته شود.

– حال به آرامی پیراشکی بسته شده را از قالب بیرون بیاورید به طوریکه خمیر پیراشکی آسیب نبیند و سوراخ نشود.

– حال در ماهیتابه کمی روغن ریخته و کمی زردچوبه به روغن اضافه می کنیم و پیراشکی ها را با حرارت ملایم کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود و پنیر داخلش آب شود.

– پس از سرخ شدن پیراشکی ها را روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

– پیراشکی ها آماده سرو است. می توانید پیراشکی ها را با سلیقه خود تزیین کنید.

نکات مهم و کلیدی برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ:

منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)

  اخبارروزدنیا

  روانشناسی

  کودک و والدین

  قانون و عدالت

  زناشویی

  کلاس درس

  مذهبی

  علمی

  ورزش

  موفقیت

   آموزش آشپزی

  آرایش و زیبایی

  فرهنگی هنری

  مراسم عروسی

  نکات خانه داری

  مد روز

  بازی و سرگرمی

  تفریحی گردشگری

  دنیای آموزش

  سلامتی

پیراشکی یکی از انواع غذا های پرطرفدار و خوشمزه است که بیشتر کدبانوهای ایرانی به پخت این نوع غذا در منزل غلاقه مند هستند. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیراشکی پیتزایی را با بهترین روش در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

پیراشکی پیتزایی نوعی پیراشکی است که می توانید در طرز تهیه آن از انواع مواد دلخواه و پنیر پیتزا استفاده کنی. در این مطلب ما قصد داریم تا شما کدبانوهای عزیز را با طرز تهیه پیراشکی پیتزایی در منزل آشنا سازیم.

پیراشکی گوشت و پیراشکی کرم دار از انواع پیراشکی های خوشمزه ای هستند که شما می توانید علاوه بر این پیراشکی های خوشمزه پیراشکی پیتزایی را نیز در منزل تهیه نمایید. برای مشاهده روش پخت پیراشکی پیتزایی تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

تخم مرغ : 2 عدد
روغن مایع : 4 قاشق سوپ خوری
ماست غلیظ : 1/2 لیوان
شیر : 1/2 لیوان
جوش شیرین : 1/2 قاشق مربا خوری
آرد : 500 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوریطرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

قارچ متوسط : 10 عدد
فلفل دلمه ای : 20 عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
سوسیس : 3 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم

ابتدا تخم مرغ و روغن را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس این مواد را هم بزنید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ را زیاد هم بزنید.

سپس ماست را در درون ظرف دیگری بریزید و نمک و جوش شیرین را در درون ماست حل کنید.

ماست را به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه نمایید.

شیر را هم به این مواد اضافه نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر اضافه کنید و همه مواد مخلوط شده را هم بزنید تا مایه خمیر کاملا سفت شود و به دست نچسبد.

در مرحله بعدی روش تهیه خمیر پیراشکی خمیر را در درون کیسه نایلونی بریزید و سپس کیسه نایلونی را به مدت 120 دقیقه در درون یخچال قرار دهید.

ابتدا سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ را خرد کنید.

 سپس در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا فلفل دلمه ای ها را در درون تابه سرخ کنید سپس سوسیس را به فلفل دلمه ای ها اضافه کنید و سپس قارچ را در درون تابه بریزید تا همه مواد تفت بخورند در مرحله آخر نمک و افلفل را به مخلوط مواد پیراشکی پیتزایی اضافه کنید. بعد از تفت خوردن مواد آن ها را در درون سبدی قرار دهید تا روغن اضافی مواد خارج شود. در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی پیتزایی پنیر پیتزا رنده شده را در درون خمیر پیراشکی بریزید و سپس مواد را بر روی پنیر پیتزا بریزید و با کمک چنگال طرح دور پیراشکی را بر روی خمیر ایجاد کنید سپس پیراشکی های آماده شده را در درون روغن سرخ کنید.

بعد از این که پیراشکی ها آماده شدند آن ها را در درون ظرف مناسبی قرار دهید می توانید برای تزیین کردن پیراشکی پیتزایی می توانید از روش های تزیین پیراشکی استفاده نمایید. امیدواریم از دستور پخت پیراشکی پیتزایی استتفاده نمایید و از تهیه این غذای خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده تهیه انواع پیراشکی کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آشنایی با عمارت دریایی آتاتورک


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده

پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می ‌کنیم و می ‌گذاریم خمیرمایه نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌ زنیم…

 

برای 30 عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده                                250 گرم

قارچ                                            نیم کیلو

زرشک                                دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ                               سه قاشق غذاخوری

رُب                                    دو قاشق غذاخوری

خمیر آماده پیراشکی                     دو بسته (30 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه                      به مقدار لازم

آویشن و جعفری خشک                               کمی

 

 

گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می ‌دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می‌ زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می‌ ریزیم و با حرارت کم می ‌گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می‌ ریزیم.

به آن نمک و روغن و چند قطره آب ‌لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می ‌گذاریم تا بپزد. قارچ آب می ‌اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن ‌را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این ‌که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می ‌شود.)

خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می ‌گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می ‌آوریم و کناره ‌های خمیر را با انگشت چین می ‌دهیم. بعد پیراشکی ‌ها را در روغن سرخ می‌ کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می ‌شود.

اگر خمیرآماده در دسترس ندارید به روش زیر عمل کنید:
 

برای خمیر پیراشکی:
آرد                                            دو لیوان

پودر خمیر مایه                      یک قاشق غذاخوری

روغن جامد                           دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                         دوعدد

نمک                             یک قاشق چای‌ خوری

پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می ‌کنیم و می ‌گذاریم خمیرمایه نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌ زنیم. بعد روغن را هم به آن اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به دست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌ چسبید کمی آرد به آن اضافه می ‌کنیم ولی آرد نباید آن قدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ ساعت در جای گرمی می ‌گذاریم تا ور بیاید(خمیر بعد از ور آمدن کاملا پف می کند و پوک است).


 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با پنیر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *