طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر
طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر

با نان باگت چی درست کنم و چی بخورم؟

شاید تصور ما از نان باگت فقط تهیه ساندویچ باشه ولی با یک نان باگت ساده میشه حتی یک پیتزای خوشمزه که باب میل همه هست رو درست کرد.

طرز تهیه یک پیتزای ساده و راحت با نان باگت

لوازم مورد نیاز:

طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر

یک عدد نان باگت ترجیحا باگت فرانسوی

دوره مقدماتی php

پنیر پیتزا

سس کچاپ و یا حتی سس خانگی دست ساز

مواد دلخواه برای مایه پیتزا

روش کار:

یک عدد نان باگت رو به ۴ قسمت تقسیم کنید.

سس قرمز رو بصورت روی سطح نان باگت ها بریزید.

پنیر پیتزا رو روی سس ها بریزید

حالا روی پنیر هرچی که دلتون میخواد روروی پنیر بریزید. ببینید ذائقه تون چیه و و چه چیز هایی دم دست دارید.

باگت ها رو توی فر داغ با درجه ۴۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه قرار بدهید.

نوش جان

 

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked

سه روش خانگی موثر برای از بین بردن زگیل تناسلی

حمام با جو دو سر برای از بین بردن بیماریهای پوستی مانند زگیل و آبله مرغان

طرز تهیه عصاره خانگی

روش پاک کردن لکه های سفید (لکه های نمکی) از روی پوتین های جیر UGG

طرز تهیه فاجیتا ( نوعی غذای مکزیکی – آمریکایی) با حرارت پایین

روش ساخت کرم ضد آفتاب طبیعی خانگی

Copyright © 2015 – chioche

سرآشپزباشی / ابزار پخت و پز / آشپزی با فر / پیتزا با نان باگت

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته آشپزی با فر, غذای اصلی, پنیر دار, غذای کودک, غذای مدرن, فست فود, غذاهای چند دقیقه ای

برجسب شده در: پنیر, پیتزا, نان باگت, بدون خمیر, پیتزا بدون خمیر, طرز تهیه پیتزا بدون خمیر, طرز تهیه پیتزا با نان باگت, پیتزا خوشمزه, غذا با نان باگت

انتشار یافته در فروردین ۱۷, ۱۳۹۳ با ۶۲ دیدگاه

طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر

۶۲ دیدگاه در پیتزا با نان باگت در حال حاضر وجود دارد . آیا شما مایل به افزودن نظر شخصی خودتان هستید؟

مرداد ۱, ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۱ ق.ظ

من پیتزای خونگی رو با نونهای آماده ی پیتزا درست کردم چندان جالب نبوده. ولی با نون مدیترانه ای درست کردم اولا 5 دقیقه ای آماده شده دوما خیلی سبکتره و برا اونایی که به بعضی موتد حساس هستن مناسبه. و دیگه اینکه بخاطر سالم بودنش گاهی پیتز رو با پنیر صبحانه پگاه که رنده کردنش راحته درست میکنم که بازم ازش رضایت دارم. امتحانش کنید…..

پاسخ

مرداد ۱, ۱۳۹۳ در ۸:۱۱ ب.ظ

پیتزا با پیتا یا همون نون مدیترانه ای هم عالیه. سبک و خوشمزه.
ولی با پنیر صبحانه تا حالا امتحان نکردم. جالب بود. مرسی از نظر خوبت.

پاسخ

مرداد ۱۸, ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۶ ق.ظ

مثل همیشه عاااااااااااااااالی. کلی دعات می کنم همیشه دوستم.

پاسخ

مرداد ۱۹, ۱۳۹۳ در ۲:۴۹ ب.ظ

سعیده جون ممنون عزیزم.

پاسخ

مرداد ۲۱, ۱۳۹۳ در ۱:۱۶ ق.ظ

طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر

بسیار عالی ممنونم

پاسخ

مرداد ۲۲, ۱۳۹۳ در ۱۱:۲۷ ق.ظ

خواهش میکنم مژده جان.

پاسخ

مرداد ۲۱, ۱۳۹۳ در ۳:۴۶ ب.ظ

مرسی خانوم
دست گلتون درد نکنه

پاسخ

مرداد ۲۲, ۱۳۹۳ در ۱۱:۲۴ ق.ظ

خواهش میکنم لیلون جان.

پاسخ

شهریور ۲, ۱۳۹۳ در ۴:۰۸ ب.ظ

عااااااااااااااااااااالی…

ممنون دوست گلم …درست کردم خیلی خوشمزه بود….بی نظیررررر

پاسخ

شهریور ۲, ۱۳۹۳ در ۴:۲۶ ب.ظ

خواهش میکنم عزیزم. نوش جون.

پاسخ

مهر ۶, ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۶ ب.ظ

اولین پیتزایی بود که شوهرم خوشش اومد

پاسخ

مهر ۷, ۱۳۹۳ در ۸:۳۴ ق.ظ

چقدر عالی. خوشحالم پسندیدید.

پاسخ

مهر ۱۸, ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۴ ب.ظ

با سلام
ایا این پیتزارو میشه بدون فر هم درست کرد؟

پاسخ

مهر ۱۸, ۱۳۹۳ در ۷:۲۱ ب.ظ

مهسا جان چون نون باگت آماده هست و نیاز به پخت نداره، اگه روی شعله ی گاز قرارش بدیم خیلی خشک میشه.
ولی شاید اگه روی نون پنیر زیادی بریزی و بعد مواد رو بذاری بد نباشه. من تا بحال روی گاز امتحانش نکردم.

پاسخ

اسفند ۹, ۱۳۹۴ در ۱۰:۵۸ ق.ظ

توی همون فر گازی ک خودتون آموزش دادین نمیشه؟

پاسخ

اسفند ۱۰, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۰ ب.ظ

من امتحانش نکردم ولی فکر نمیکنم مشکلی ایجاد بشه.

پاسخ

مهر ۱۹, ۱۳۹۳ در ۷:۳۶ ب.ظ

از شما ممنونم

پاسخ

مهر ۲۰, ۱۳۹۳ در ۵:۱۶ ب.ظ

خواهش میکنم عزیزم.

پاسخ

آذر ۲۹, ۱۳۹۳ در ۳:۵۶ ب.ظ

وااااااااااااای اینجا چه چیزای خوشمزه ای یاد میدید عااااااااااااااالی

مرسی

پاسخ

آذر ۲۹, ۱۳۹۳ در ۴:۰۳ ب.ظ

ممنون عزیزم. ?

پاسخ

دی ۷, ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۹ ب.ظ

مهرشین جان ممنون از دستور خیلی خوبت،من با این دستور ،پیتزا درست کردم وخیلی خوشمزه شد،فقط مواد پیتزام چسبندگی لازم رو نداشت و خیلی زود از روی نون بلند میشه ،ممنون میشم راهنماییم کنی

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۱۱:۰۸ ق.ظ

عزیزم روی نون باگت حتماً سس و پنیر پیتزا بریز. پنیر پیتزا باعث چسبندگی مواد به نون میشه. هر چی پنیر بیشتر باشه مواد بهتر به نون میچسبن.

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۲:۴۸ ب.ظ

ممنونم مهرشین جون ،واقعا دستورات غذاییت محشره

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۳ در ۹:۴۵ ب.ظ

خواهش میکنم عزیزم. موفق باشی

پاسخ

بهمن ۱۸, ۱۳۹۳ در ۲:۳۱ ق.ظ

سلام عزیزم
واقعا خسته نباشید
دستور پخت ها خیلی عالین
تازه امشب با سایت شماآشنا شدم .بازم میگم خیلی عالی بود
مرسی

پاسخ

بهمن ۱۸, ۱۳۹۳ در ۷:۵۰ ب.ظ

سلام عزیزم خوش اومدی.
ممنون از نظر قشنگت.

پاسخ

تیر ۱۰, ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۴ ق.ظ

سلام. یه سوال موارد روی پیتزا رو عین پیتزا تابه ای قبلش تفت بدیم؟یا نه همین طور خام خام بریزیم

پاسخ

تیر ۱۱, ۱۳۹۴ در ۱۲:۴۴ ب.ظ

سلام.
بله باید تفت داد. بستگی داره. اگه مثلا کالباس داره خوب لازم نیست. ولی گوشت و قارچ و … رو باید تفت داد.

پاسخ

اسفند ۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۲ ق.ظ

پیتزایی ک توی فر درست میشه رو نمیتونیم توی فر گازی ک خودتون آموزش دادین درست کنیم؟یا تنور گازی؟ اگه روی تنور گازی میشه چطوری باید استفاده کنیم؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ

اسفند ۱۰, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۰ ب.ظ

بله میشه.
با تنور گازی امتحان نکردم تا بحال.

پاسخ

خرداد ۲, ۱۳۹۵ در ۲:۵۷ ب.ظ

سلام به مهرشین عزیز .من این پیتزارو دست کردم عالی بود .همسرم خیلی دوست داشت .به نظرم غذای خوبیه برای روزهای تعطیل. ممنون ?

پاسخ

خرداد ۵, ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۰ ب.ظ

سلام. نوش جانتون. بله خیلی راحت و سریع و خوشمزه است.
ممنون از حضورتون.

پاسخ

خرداد ۱۱, ۱۳۹۵ در ۳:۱۱ ب.ظ

سلام خانوم مهرشین با سلیقه خسته نباشید.عزیزم یه غذا داشتید رو نان تست مرغ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و…میذاشتم و تو فر میذاشتین قبلنا درست کرده بودم الان هرچی میگردم نیست.اسمشم یادم رفته پیتزا رو نان تست نبود یه چیز دیگه بود. اگه یادتون اومد ممنون میشم بهم بگید سس خردل هم داشت با سس مایونز فکر کنم بازم ممنونم

پاسخ

خرداد ۱۱, ۱۳۹۵ در ۹:۵۴ ب.ظ

سلام. بله عزیزم تُست مرغ و پنیر رو میگید.
http://sarashpazbashi.com/1393/03/19/chicken-sandwich-melts/

پاسخ

خرداد ۱۲, ۱۳۹۵ در ۱۲:۵۴ ق.ظ

خودشه ممنونمممممم عزیزمممم???????

پاسخ

خرداد ۱۵, ۱۳۹۵ در ۷:۴۱ ب.ظ

خواهش میکنم عزیزم :***

پاسخ

خرداد ۱۵, ۱۳۹۵ در ۱۰:۱۹ ب.ظ

خیلی خوب بود ممنون از این پست عالی… عکس ها هم خیلی خوب و واضح بودند … من هروقت پیتزا درست کرده بودم خوب نشده بود، همیشه با خمیرش مشکل داشتم اما پیشنهاد استفاده از نان باگت فوق العاده بود و نتیجه خیلی خوب بود. درود بر شما

پاسخ

خرداد ۲۰, ۱۳۹۵ در ۱۱:۰۷ ق.ظ

نوش جانتون. بله پیتزا با نان باگت هم خیلی خوشمزه است هم راحت.
موفق باشید.

پاسخ

تیر ۲, ۱۳۹۵ در ۱:۳۶ ب.ظ

در این صفحه هم سلام گرم خود را به مهرشین مهربان عرض میکنم. خانم گل در اینستاگرام هم پیج دارید؟؟

پاسخ

تیر ۵, ۱۳۹۵ در ۶:۴۳ ب.ظ

درود عزیزم. بله روی آیکون اینستاگرام در قسمت بالای ستون سمت راست صفحات سایت کلیک کنید تا به صفحه ی اینستاگرام سرآشپزباشی هدایت بشید نورا جان.

پاسخ

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۲۱ ب.ظ

من این غذارو درست کردم و با نوت تستم امتحانش کردم خیلی بهتر از خود خمیر پیتزاس البته امادش خانوادم خیلی دوس داشتن و تعریف کردن . من صحرام حرسم گرف ازین که فقط خانوما اشپزی میکنن برا شوهراشون با اسم شاهرخ اومدم :-((((((((((

پاسخ

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۳۷ ب.ظ

نوش جانتون.
خیلی خندیدم به جمله ی آخرتون. زنده باشید.

پاسخ

بهمن ۲۶, ۱۳۹۵ در ۱۲:۴۲ ق.ظ

بخوام پیتزا روبا خمیر نون فانتزی درست کنم باید چند دقیقه شعله پائینه فرو روشن کنم که بپزه؟رو چه درجه ای باشه؟کدوم طبقه ی فر بذارم

پاسخ

بهمن ۲۹, ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۳ ق.ظ

از قبل ۱۵ دقیقه گرم کنید. درجه ۲۰۰٫ طبقه وسط.

پاسخ

فروردین ۱۸, ۱۳۹۶ در ۹:۳۳ ب.ظ

سلام خسته نباشید
من توی خمیرای آماده اول ک ظرفو چرب میکنمو بعدشم کمی آرد پاشی میکنمو خمیرو میذارم تو ظرف بافت نرمی بهم میده
البته ببخشید در حضور شما ک خودتون یه پا آشپزید اظهار نظر میکنما اینو توی سرچ کردنای چند ساعتم توی نت بهش رسیدم
ممنون بابت سایت بسیار عالیتون??

پاسخ

فروردین ۱۹, ۱۳۹۶ در ۴:۳۱ ب.ظ

سلام. ممنون از به اشتراک گذاری تجربیاتتون.
سپاس از حضورتون

پاسخ

اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۶ در ۹:۴۳ ب.ظ

سلام مهرشین جون
ممنون از دستور خوبتون
من امشب درست کردم وهمسر وبچه هام خیلی خوششون اومد…گفتند ازپیتزایی که خودم خمیرش رودرست می کردم بهتر بود

پاسخ

اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۶ در ۷:۵۰ ب.ظ

سلام. نوش جان همگی. خوشحالم راضی بودید.

پاسخ

خرداد ۲۹, ۱۳۹۶ در ۱۲:۴۷ ب.ظ

بازهم ممنون از آموزش خوبتون مهرشین جان .عزیزم چرا وقتی من پیتزا درست میکنم یا لازانیا نونش معمولا خشک وبرشته میشه ؟آخه من نرم دوست دارم ممکنه بگی ایرادم کجاست؟

پاسخ

تیر ۱۵, ۱۳۹۶ در ۴:۴۰ ب.ظ

خواهش میکنم. پیتزا با نون آماده معمولاً نونش خشک میشه و طبیعیه. با نون باگت سس خوب روش بزنید و حرارت فر هم کم باشه و طبقه ی وسط بذارید. نونهای بسته بندی نرمترند.
لازانیا هم که اگه بشامل نزنید خشک میشه.

پاسخ

مرداد ۲۷, ۱۳۹۶ در ۲:۱۶ ب.ظ

سایستتون عالیه چون مرحله به مرحله عکس آموزش هستش

پاسخ

شهریور ۲, ۱۳۹۶ در ۹:۲۲ ق.ظ

ممنون از نظر پر مهرتون.

پاسخ

شهریور ۲۰, ۱۳۹۶ در ۷:۰۸ ب.ظ

سلام مهرشین جونم
یه سوال داشتم عزیزم
من میخام این پیتزارو درست کنم اما فر ندارم تمام دستورات شما هم با ماکروویو درست میکنم
شما تو پست کیک زبرا گفتین هر دمایی واسه فر هست ٢٠ درجه بیشتر واسه ماکروویو
حالا ماکروویو من فقط ٢٠٠ درجه سانتیگراد داره این پیتزا هم تو فر با این دماست من تو ماکروویو با چه دمایی بزارم؟
ممنون که جواب میدی عزیزم??

پاسخ

شهریور ۲۱, ۱۳۹۶ در ۹:۱۱ ب.ظ

سلام. ۲۰ درجه کمتر عزیزم. هر دمایی برای فر هست ۲۰ درجه کمتر برای فرهای برقی و مایکروفر.

پاسخ

دی ۱۹, ۱۳۹۶ در ۹:۲۹ ق.ظ

سلام ، من از نانوایی خمیر نان بربری میگیرم و پیتزا درست میکنم فوق العاده میشه .

پاسخ

بهمن ۲۷, ۱۳۹۶ در ۱۲:۵۲ ب.ظ

سلام. بله اونم یه راه خوبه.
موفق باشید.

پاسخ

اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۷ در ۲:۲۶ ب.ظ

امروز درست کردم عالی بود

پاسخ

خرداد ۱۶, ۱۳۹۷ در ۱۱:۳۲ ق.ظ

نوش جانتون.

پاسخ

اردیبهشت ۳۰, ۱۳۹۷ در ۳:۵۵ ب.ظ

بدون فر نمیشه؟؟

پاسخ

خرداد ۱۶, ۱۳۹۷ در ۱۲:۱۶ ب.ظ

برای طلایی شدن پنیر فر لازمه ولی روی گاز هم میشه درست کرد که دیگه پنیر طلایی نمیشه.

پاسخ

آذر ۱۴, ۱۳۹۷ در ۴:۰۹ ب.ظ

سلام دیشب این غذا رو درست کردم فوق العاده بود ممنون از دستور غذائی خوب شما

پاسخ

دی ۲۵, ۱۳۹۷ در ۱۰:۲۰ ب.ظ

سلام. نوش جانتون.
خوشحالم خوشتون اومده.

پاسخ

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

خوش آمدید.
من مهرشین هستم، سرآشپزباشی این وب سایت.
اینجا سعی کردم دستورات شیرینی، کیک و غذاهایی که می پزم رو به صورت مرحله به مرحله و مصور قرار بدم. امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره.
برای ارتباط با من میتونید با ایمیل زیر در تماس باشید:
sarashpazbashi@gmail.com

جهت ثبت سفارش دلخواهتون، در تلگرام با آی دی زیر میتونید با من در ارتباط باشید:
telegram.me/mehrshinsarashpazbashi

برای پیدا کردن دستور دلخواهتون از ابزار جستجو که در قسمت بالای این متن قرار گرفته استفاده کنید.

لطفاً سوالات مربوط به هر پست رو در قسمت کامنت های همون پست مطرح کنید و از ارسال ایمیل در این رابطه خودداری کنید.

برای عضویت در کانال تلگرام سرآشپزباشی لطفاً روی لوگوی زیر کلیک کنید:

© حق نشر 2019 سرآشپزباشی.

بازگشت به بالا

طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر
طرز تهیه پیتزا با نان باگت در فر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *