طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

عالیه امیدوارم سال خوبی پیش رو داشته باشید

ممنونم خاطره جون همچنین عزیزم

‘alieeeeeeeeeeeee یعنی مزش شبهه اپل پای مک دونالد هست ؟ من زیاد پای سیب خوردم والی هیچکدوم مثل ماله مکدی نبوده

سونا جون به عمرم از مک دونالد خرید نکردم :)ولی پای سیب من حتما خوشمزه تره 😀

طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

دوره مقدماتی php

sorry havasam nabood :-s :-s , albate fekre bad nakonia ke ma burgerasho mikharim 😀 😀 😀 na na na aslaaaaaaaaan 😀 😀 😀 faghato faghat bastanio apple pie sho mikharim 😀 😀 😀 hatman hamintor hast ke migi :D:*

نمیری 😀 😀 😀

لیلا جون چه کردی!!! بد جوری آدم به هوس می اندازه! کیک سیب همیشه کیک محبوب من بوده و هست! دستت درد نکنه عزیزم!

جات خالی عزیزم

مهربان من سال نو برایت در همه ی سال سر سبزی جاودان و شادی، اندیشه‌ای پویا و آزادی آرزومندم

ممنونم شهناز جون خیلی لطف داری عزیزم همچنین خانوم سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت براتون ارزومندم

عالی بود مرسیمیشه روی کیک را با مخلوط تخم مرغ و ماست براغتر کرد؟

نمیدونم والا امتحان کنید اگر خوب شد به من هم بگید

Salam Leila khanoom,Mojadadan sale jadid ro be shoma va khanevadeh tabrik migam, omidvaram ke saale khoobi ro aghaz konid. In cake be nazar kheili khoshmazeh miyad Man hatman dorostesh mikonam. Faghat soali dashtam, Pie seeb-haee ke ghablan dorost kardam niyaz boodeh ke seeb-haro kami bepzam. Aya dar in mored shoma seeb-haro khaam rooye khamir rikhtid? Ba tashakkorNazanin

سلام دوستم سال نو شما هم مبارک عزیزمنه نیازی به پخت سیب نیست .باید حتما خام باشه.شاد باشید

roya jon dastet dard nakone man hamin alan dorostesh kardam aliii shodd kheiliam ason bod xxxmerc soheila

نوش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتید سهیلا جان من لیلا هستم

من یه آناناسی خریدم که خیلی خوشمزه نیست . یه نظرتون میشه یا این دستور پای درست کنم ازش؟

فکر نمیکنم اناناس خیلی سفت هست و مثل سیب سریع نرم نمیشه نمیدونم شاید هم بشه چون خودم تا به حال امتحانش نکردم نمیتونم دقیقا بگم چطور میشه

لیلا جونمممم عالی بود دستت درد نکنه کلی یادت کردم و چقدزر خوشحالم دوست هنرمندی مثل تو دارم

نووش جوونت خانوم ممنون از لطفتون خوشحالم دوست داشتی خانم ❤

به به ………. واقعا که از شکلش معلومه چه مزه ای داره 🙂

🙂

این خوشمزه ترین پایی بود که درست کردمممنونم عالی بود

نوووش جونتون عزیزم خوشحالم دوست داشتید

سلام لیلا جون.من این پای رو درست کردم،ممنونم ازتون،خیلی خوب بود،فقط به نظرم آردش باید یکم بیشتر از این باشه.بازم ممنونم از پیج خوبتون.

نوش جونتون ایدا جون خوشحالم دوست داشتید

لیلا جون ممنون برای رسپی های خوبی که میزارین من اینو امروز درست کردم عالی شد هم مزش هم قیافش، ازش عکس هم گرفتم چون دیدم عید خوانندگانتون عکس فرستادن خوشم اومد من چند تا دیگه از رسپی هاتون رو امتحان کردم همه خوب شدن ولی عکس ازشون نگرفتم. باز هم مرسی

نوش جونت شریفه جونخوشحالم دوست داشتی عزیزمعکسشو بفرست فیس بوک توی پیج اشپزیم ممنون

سلام عزیزم واقعا که کارات حرفه ای هستن مثل یه استاد اشپزی و همیطور یه عکاس حرف ای هستی .برات ارزوی موفقیت تو همه زمینه ها می کنم یه سوال در مور این پای دارم اخه من عاشق پای سیب کیک سیب و هر چی که توش سیبه هستم منظور از نصف اب یک لیمو ترش منظور کدوم لیمو هاست اخه دو نوع داریم یکی از اون زرد بزرگا که قد یه نارنگیه یکی هم از اون سبز کوچولوها قد گردو(بهم نخندیا )دیگه این که پای سیب نورماندی رو درست کردم یه کم بافتش خمیری شده بود البته خیلی کم خمیرش بینهایت شل بود با این که اندازههام دقیق دقیق بودن ….ممنون که جوابم رو با میدی.

سلام ارزو جونمرسی از لطفت خانوم . محبت دارید.منظورم لیمو شیرازی هست لیمو زرد بزرگاارزو جون کیک سیب نورمندی رو با کره پختی؟با کره همچین حالتی پیدا نمیکنه اگر با کره پختی و خمیر شده من نمیدونم شاید زمان پخت و یا حرارت فرت کم بوده. یا اندازه هات درست و دقیق نبودن غیر از این چیزی به ذهنم نمیرسه خمیرشم اینقدر که شما گفتی شل نیست یه مایه کیک معمولی داره .موفق باشی

dorost kardam ,khieli khob shod, mersi

نوش جونت خانوم خوشحالم دوست داشتی

سلامممنون از دستور پخت من این پای سیب رو پختمخیلی خوشمزه شدفقط یک پیشنهاد دارمبا توجه به اینکه خمیر خیلی لطیف هستش برای روی کیک بهتر از نصفه ای باقی مانده خمیر رو به 6 یا حتی بیشتر تقسیم کنیم و خمیر باز شده را تکه تکه روی سیب ها بگذاریماینجوری مشکل از هم پاشیده شدن خمیر رو نخواهیم داشت 🙂

سلام زهرا جون نوش جوونتون خانوماهان درسته مرسی که تجربتون رو در اختیار ما گذاشتی عزیزم ممنونموفق باشید

لیلا جون من عاشق پای سیب هستم حتما میدرستممممممم عزیزم . ممنونم گلم .

نوش جووونت عزیزم

سلام لیلا جان! برات بگم از شاهکار امروزم! از روزی که این پستتو دیدم آب از لب و لوچم آویزوون بود و هر روز تصمیم گرفتم بپزمش! ولی هر روز موکول شد به فردا تا امروز بالاخره بالقوه رو به بالفعل تبدیل کردم! جونم برات بگه که اولا فک کنم لیمویی که من استفاده کردم زیادی بزرگ بود و سیب ها یه کم طعم ترش داشتن. و دومش اینکه سیبها رو در حالی که آبدار یا آب لیمودار بودن چیدم تو خمیر. برای همین وقتی که پای خوشگلم آماده شد و رونمایی کردم، دیدم یه کوچولو یه گوشه ظرفم انگار که شیره یا آب زده بیرون از کیک. گفتم بذار زودی اینو برش گردونم توی یه ظرف تا زیر پای خوشمزم نرم نشه! چشمت روز بد نبینه! بر خلاف همیشه که ظرف پیرکسو برمیگردونم توی یه سینی گرد بزرگ، دستمو دراز کردمو یه بشقاب هم اندازه که دم دست بود رو برداشتم و با ولع تمام، شتلق ق ق ق! کل پای از هم پاشید و خالی شد توی سینکی که ظرفای شام توش شناور بودن. چنان آهی از نهادم بلند شد که نگو! زودی اون بالا بالاها رو جمع کردم و خیسا رو پهن کردن تو بالکون تا خشک شن :))) این بود داستان ما! ولی انصافا عالی بود دستورش. بسیار خوش طعم و خوش بافت و خوش عطر . دستت طلا 3> برم ببینم تکه های خیس خرده خشک شدن یا نه :)))))))1

سلام مایا جون اخـــــــــی عزیزم بگردم چقدر بد وااااای منم اینطوری شدم چند بار خستگی رو تن ادم میمونه اخ میدونم حست رو :)))))) نازیعزیزم باشه اشالا دفعه بعد ❤

salam khanoomi mercii az recipaye khobo khoshmazat, mikhastam beporsam az che sibi estefade kardy sabz, zard, ya ghermez? bad inke mitunam khahesh konam ye dastor az nahve pokhte meygoo ke khoshmazeh bashe baramon bezarii merciiii az in hame zahmat va khosh saligheton khanoomiiiiiiiii

طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

سلام سمانه جونسمانه جون برای پخت سیب سبز همیشه بهتر هست عزیزمدوستم من گیاه خوارم گوشت نمیخورمشاد و موفق باشی

salam Leila khanoom honarmand ,kheili khoshalam ke in weblog soodmand shoma ro peida kardam , dirooz in paye sib ro pokhtam va aaaali shod, man ta hala hich pai napokhte boodam va baraye avalin bar kheili khoshalam ke khoob shod. har shab bad az inke bache-ha ro mikhaboonam , ta sahar mishinam va to blog shoma micharkham va hazzzz mikonam , inghadr hame chiz vazeh va khob neveshte shode mesle ine ke khodetoon pishe adam hastid va darid amoozesh midid. har chi azatoon yad begiram bedonid ke hamash be yadetoon hastam va baratoon az khoda hame chizaye khoob ro arezo mikonam.your big fan, Ava

سلام اوا جون به دنیای اشپزی من خوش اومدی عزیزم نوش جوونت باشه خانم خوشحالم دوست داشتی . و خوشحالم که سایتم مورد توجهتون بوده ممنون از محبتت دوستم شاد و موفق باشید

رویایی بود مزه اش

نوش جونتون باشه

شیرینی بسیار خوش عطر و خوشمزه شده. عطر کیک کره ایش و سیب و دارچین همه جا رو برداشته و با بستنی که الان دارم میخورم بسیار شما رو دعا میکنم که این آخر هفته من رو آباد کردید.بسیار ممنونم.

نوش جوونتون باشه عزیزمخوشحالم دوست داشتید خانم

.مرسی .راحت و خوشمزه .خیلی عالی بود

خواهش میکنم عزیزم

Ba salam man misstar ab limo migiram mitonam az on estefade konam ?? Age mishe Che meghdar? Mamnunn

سلام عزیزماب لیمو ترش تازه عطر و طعم خیلی خوبی به پای میدهاگر ندارید میتونید نریزید و یا به همین میزان اب لیمو بریزید که به نظرم اب لیمو جالب نمیشه

Ba salam mishe khamiri ke roye paj gharar. Migire mesle hasir naghsh bedam , aya bad nemishe?? Toye fer bayad be hamna meghdar bashe??

سلام نه نمیشه خمیرش رو نقش داد

سلام لیلا خانوم هنرمنــــــد :*من دیشب این کیک خوشمزه رو در سالگرد ازدواجمنون درست کردم و بسیار هم خوشمزه شد..جای شما خالیبا اینکه خیلی خیلی تازه کارم اما خداروشکر خوب هم دراومد و همسرم هم حسابی استقبال کرد.من هر روز میام به وبلاگ زیباتون سرمیزنم و لذت میبرم..عکساتون هم که محشره…واقعا هنرمند هستید..بازم بابت زحماتی که میکشید و اینکه تجربیاتتون رو در اختیار ما میگذارید ممنونم :*(عکسشم امروز به فیسبوک میفرستم)

نوش جوونتون باشه عزیزم تبریک میگم عزیزم خوشحالم دوست داشتید و راضی بودید خواهش میکنم دوستم ❤شاد باشید

Ba arz khaste nabashi , aya mishe az margarin be jaye kare dar in dastor estefade kard??

ممنونمبله ولی نه هر مارگارینی خیلی از مارگارینها خوب نیستن دسترسی دارید میتونید استفاده کنید.Earth Balance اگر به مارگارین

سلام لیلا جانمن این کیک رو میخوام برای تعداد زیاد درست کنم، امکانش هست مواد رو 1برابر و نیم کنم؟یا ممکنه سیباش زیاد شه خراب بشه یا اینکه خمیرش خوب نشه؟ممنون میشم جواب بدی.. :*

سلام دوستمباید قالبتون هم کمی بزرگتر باشهکه من نمیدونم دقیقا باید چه سایزی باشه:)ممکنه خمیر بشه اگر قالب کوچیک و یا بزرگ باشه

سلام لیلای مهربوووون که همیشه راهنماییم میکنی :*آره دوستم من چون قالبم 24 سانتی بود، سری اول یه کم نازک شد اما اینبار که 2برابر کردم موادو عالـــــــــــی شد..سومین بار بود این کیک خوشمزه رو درست کردم و همه انقدر خوششون اومد که دیگه هیچی به خودم نرسید.بازم مرسی از محبتت و وقتی که برای ما میذاری :*

خیلی عالی بود !!من از وقتی که این کیک رو برای خودم و شوهرم درست کردم با این که شوهرم اصلا اهل سیرینی جان نیست ،عاشق این کیک شده ولی حیف که تو رژیمه و نمی شه همیشه درست کنم :))ولی هر وقت مهمون داریم می گه از این کیک برای دسر درست کن واقعا ممنونم خیلی عالی توضیح دادید

اخی نوش جونتون باشه:)خوشحالم دوست داشتید ❤

baraye bare chandom in pie ro dorst kardam asheghe tamesham. man ashpazim ba kolame recipe haye daghighe shoma har roz bhtar dare mishe. fek konam dge vaghteshe dast be kar sham 😀 soheila <3

ای جانمنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید عزیزم❤

عزیزم اینو درست کردم عالی شد. مرسی :*

نوش جوونتون باشه:*

hii…recipe hatun vaghan aalian…man emshab baraye avalin bar in pie ro dorost kardam va kheyli khub shod…;*** tnxXxxXx

نوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید

سلام لیلا جون پای سیب رو پختم خیلی عالی شدممنون ازدستورهای خوبتونشادوسلامت باشید

نوش جوونتون باشه عزیزمخوشحالم دوست داشتید

Man dorostesh kardam leylajooon ,mesle hamishe khoshmaze o ali bood ,merci 🙂 <3

خوشحالم دوست داشتید عزیزم

منم درستش کردم خیلی خوشمزه بود…مرسی لیلا جون…:)

نوش جوونتون باشه

salammamnon az in paye khoshmazatonman in pay ro 2 bar dorost kardam va kheyly khob shodfaghat tanha mohkelesh meghdar ziyad karast makhsosan vaghty pay ro mizari to yakhchal, mikhastam bedonam be nazar shoma mishe meghdare kararo kam kard?bazam mamnon

سلام نوش جوونتون باشه عزیزمنه متاسفانه در این دستور نمیشه مقدار کره رو تغییر دادموفق باشید

لیلاجون سلام شما دررابطه با آشپزی بدون گوشت وپخت شیرینی کتابی چاپ نکردید اگر چاپ کردید برایم بنویسید چطوری میتوانیم انرا تهیه کنیم

سلام مرجان عزیزم نه فعلا اما دارم این کار رو میکنم تشکر از محبت شما

باسلام خدمت لیلای عزیز من این پای سیب رو درست کردم خیلی عالی شد وخوشمزه همه دوست داشتند ازتون ممنونم

سلام فاطمه جان نوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید خانم

لیلا جوونمرسی از این دستو خوشمزه…عالی شد… هر چند که من به جای چهار تا سه تا سیب ریختم…. یه سوال هم برام پیش اومده کلا می شه به جای کره از مارگارین Earth Balance استفاده کرد؟حالا تو هر نون یا شیرینی ای؟ممنون

سلام نوش جوونتون باشه بله با این مارک مارگارینی که گفتید میتونید تهیه کنید . اما نه هر مارگارینی

سلام.من اين كيك رو پختم و عاااااااااالي بود ممونم بابت اين دستور فوق العاده

نوش جاااااااان عزیزم

سلام.من اين كيك رو پختم و عاااااااااالي بود ممونم بابت اين دستور فوق العاده

نوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید

سلام من این کیک رو پختم خمیرش خوب شد ولی سیبا مزه ترش میداد… میشه دقیق بگین چند قاشق آب لیمو ترش بریزیم؟؟؟یا آب لیمو ترشو روی سیبا نریزیم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام اندازه 1 قاشق غذا خوری تقریبادلیل ریختن اب لیمو ترش این هست که سیبها رنگشون تیره نشهمیتونید نریزید

سلام خیلی عالی و خوشمزه شده بود .. فقط برای من سیبام اب انداخته بود ! دلیلش چیه؟

سلام دلیلش ابدار بودن سیب هاتون بوده 🙂

واى ليلا جون من اين و پختم، عالى شد! همسر جان هم كلى برات سلام رسوند با اين دستور پخت. چندتا چيز بگم شايد مشكل بچه ها هم باشه. من ليمو كوچيك استفاده كردم چون اينجا ليمو بزرگ نداريم، يك دونه كامل چكوندم به جاى نصف ليمو بزرگ. وقتى خمير رو باز كردم كه بندازم ته قالب همش تكه تكه ميشد، يكم وصله پينه كردم ولى خوب شد.سيب قرمز سفت لبنانى زدم و هرچقدر برش سيبا نازك تر باشه بهتره! طبقه وسط فر هم گذاشتم و خلاصه اينكه با چاى هل ساعت ٢٣:١٣ كه آماده شد خورديم. مرسى ليلا جون

نوش جاان عزیزمتشکر برای شر تجربه هات

سلام ليلا جون واقعاً كارتون و رسپي هاتون بي نظيره ممنونم از اين همه لطف كه دارين و هنرتون رو به اشتراك ميذارين من تا حالا چند تا از دسترات شما و پاي سيب تون رو درست كردم و عالليي بودن ميبوسمت ممنون

سلام عزیزمنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید

سلام لیلا جانمن این کیک رو درست کردم و خیلی هم خوشمزه شد.فقط نمی دونم چرا خمیرش خیلی ترد بود و من اصلا نمی تونستم پهنش کنم. بر میداشتم خورد میشد.دلیلش چی هست؟

یکی از خوشمزه ترین پای سیبهایی بود تا به حال امتحان کردمعااااالیمیخوام دفعه بعد یکم کره ش را کمتر بریزم که کالریش کمتر بشه امیدوارم خرابش نکنم. مرسی لیلا جون

سلام لیلا جون از آشنایی با شما و سایتتون خیلی خوشحالممن این کیک رو دیشب درست کردم و بااینکه به جای 2 ساعت 6 ساعتی تو یخچال موندش و سر پهن کردن خمیر روشم حسابی از خودم نا امید شده بودم اما نتیجه ی کار به عنوان اولین پای عااالی بودممنونم ازتون

نوش جوووووووون عزیزمشش ساعت خیلیییییی زیاده برای خمیر بافتش رو خراب میکنهدرسته کنی سخته باز کردنش نیاز به تجربه داره

حق با شماستاما کاری پیش اومد که مجبور شدم و قبل 6 ساعت دسترسی نداشتم بهشایشالله کنار شما تجربه هامو بیشتر میکنم ازین به بعدبازم ممنونم :*

دستورات خیلی خوبه خانومی ممنون ???

سلام ليلا جون،ميشه به جاى شكر در اين دستور عسل يا سس سيب ريخت؟ من قند خونم بالاست و مى خواستم ببينم چگونه شكر را حذف يا جايگزين كنم.خيلى ممنون.

سلام خسته نباشید اگر بجای کره از روغن استفاده کنیم بد میشه؟

سلام خواهش میکنم عزیزم نمیتونید روغن مایع رو جایگزین کره بکنید

وانيل رو جزو مواد فيلينگ نوشته بودي كه و توي دستور ريختيش توي خميرمن حالا چكار كنم؟

وای این عالیه پختمش و بافت و مزه و فرمش خیلی خوبه ، مرسی واقعا و

نوش جوونتون باشه عزیزک

خیلی خوشمزه بود , با اینکه کار با خمیرش برام سخت بود و نمیتونستم خوب بازش کنم و یکم مقدارش کم بود , اما خمیرهارو بهم رسوندم وو …. عالی شد 😀 ممنونم ازتون

نوشش جوونت باشه عزیزم 😀

به به خيلي عالي ، منم پزيدم منتها چون سيب نداشتم بجاش از چنتا خيار پلاسيده استفاده كردم اما فكر نميكردم اينقدر خوشمزه بشه و ترجيح دادم ببرم يه دورهمي با بقيه بخوريم كه اگر بدمزه بود رو دستم باد نكنه كه بخوام بندازمش دور اما نميدوني چي شد همه امتحان كردن همچين سر باقيش دعوا راه افتاد كه نگو حالا توصيه ميكنم حتما يه كيك پاي خيار هم بپزيد فقط مواظب باشيد سرش دعوا نشه

خیـــــــــــــــــار؟؟ نگوو :)چه باحال نوش جونتون باشه, چه ابتکاراتی



یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

به به ، بسیار هم عالی ، من عاشق این پای ها هستم ، دستت درد نکنه

جات خالی عزیزم

چقدرررر خوشگل شده این پای <3 خانوم خوش سلیقه و هنرمند :* :*

جای شما خالی عزیزم

طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

چه عکسهای زیبایی و چه سیب های براق و لذیذی دستت درد نکنه لیلا جوون من دیروز برای مهمونی درست کردم عالی شد خواستم ازت تشکر کنم دوست دارم یه عالمه

نوش جوونتون باشه سپیده عزیزم خوشحالم دوست داشتید خانم منم همینطور ❤

کار فوق العاده زیبا و طعمش حتما محشره …..خسته نباشی لیلا جان عزیز .. واقعا هوس انگیزه … نوش جونتون باشه . ♥ ♥ ♥

قربون شما عزیزم جای شما خالیتشکر صفا جون❤

ممنون بابت دستورهای فوق العاده تونفقط اگه مقدار کره را به گرم بگید عالی میشه

لیلا جون می شه مقدار کره رو به گرم هم بگی؟ممنون میشم

لیلا جان وقتی می خوایم خمیر رو داخل قالب بذاریم خمیر نصف نمی شه؟

صد البته عزیزم برای روی پای هم باید بمونه دیگه

سلام لیلا جون..مشکل من با خمیر پای اینه که برای مدت کوتاهی هم که تو یخچال باشه کاملا سفت میشه و وقتی بیرون میذارم تا کمی نرم بشه تا بشه فرمش داد اونقدر نرم و چسبنده میشه که واقعا کار باهاش مشکل میشه..اگه راهنماییم بکنی که ایراد کارم کجاست ازت ممنون میشم..

سلام عزیزم وقتی میزارید یخچال سفت میشه همونجوری سفت سعی کنید با وردنه بازش کنید خیلی باید سریع عمل کنید.. تا نرم نشده .. تو این کار فقط باید سرعت عمل داشت موفق باشید

سلام ليلا جونخسته نباشي عزيزممن فود پراسسر ندارم نميتونم اين پاي سيب رو درست كنم؟

سلام عزیزممیتونی با چنگال خمیر رو درست کنی ولی خوب خیلی سخته



در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

برای تهیه یک کیک سیب خوشمزه و خوش طعم نیاز به مواد اولیه زیادی ندارید. طرز تهیه پای سیب با مواد اولیه ساده را در این مطلب مشاهده کنید. برای مشاهده ویدیو های بیشتر به سایت پارسه گرد مراجعه کنید. www.parsegard.com

طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه پای سیب آشپزخانه کوچک من
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *