طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

دوره مقدماتی php
طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن
طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

در صورتی که قهوه جوش ندارید میتوانید به سادگی قهوه ترک ، عربی و فرانسوی مورد نیاز خود را روی گاز و یا فقط با آب جوش درست کنید . در این مقاله ۳ روش برای دم کردن یا درست کردن قهوه آورده شده است . قبل از آن به سوالی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است می پردازیم :

فرق بین قهوه فوری و قهوه چیست و کدام بهتر است ؟

قهوه فوری دارای کافئین کمتر و آکریل آمید بیشتر نسبت به قهوه معمولی میباشد و در کل به دلیل کالری کمتر قهوه فوری از قهوه معمولی سالم تر است . کافئین موجود در یک لیوان قهوه فوری ۶۰ تا ۸۰ میلیگرم و کافئین موجود در قهوه ۶۰ تا ۱۲۰ میلیگرم میباشد . همچنین قهوه های فوری بدون کافئین نیز وجود دارند که از تمام قهوه ها سالم تر هستند .

روش اول : با استفاده از آب جوش و یک ظرف اضافی

طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

آب را بگذارید تا جوش بیاید . به نسبت مقدار مورد نیاز قهوه ( یک یا چند لیوان ) آب را روی گاز یا داخل مایکروویو تا نزدیک به جوش آمدن گرم کنید . حدود ۹۰ تا ۹۶ درجه سانتی گراد عالی است . به ازای هر نفر ۲۵۰ میلی لیتر آب بگذارید تا بجوشد .

دوره مقدماتی php

قهوه مورد نیاز را آماده کنید . به ازای هر لیوان ۲۵۰ میلی لیتری ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ( ۱۰ گرم ) قهوه مورد نیاز میباشد . قهوه را داخل یک ظرف دیگر بریزید .

آب داغ را اضافه کنید . آب داغ را مستقیما روی قهوه بریزید سپس ۳ دقیقه صبر کنید . البته بعضی از قهوه ها باید مدت بیشتری بمانند. .

قهوه را صاف و سرو کنید . قهوه را از یک فیلتر چای یا قهوه رد کنید تا تفاله های آن گرفته شود و داخل ماگ یا استکان سرو کنید . نسبت به سلیقه میتوانید بعد از این مرحله خامه و شکر به آن اضافه کنید .

روش دوم : تهیه قهوه داخل قهوه جوش

آب و قهوه را مخلوط کنید . به ازای هر نفر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری و ۱ لیوان آب داخل تابه یا شیر داغ کن بریزید سپس مقداری هم بزنید .  به ازای هر نفر ۲۵۰ میلی لیتر آب بگذارید تا بجوشد .

قهوه را جوش بیاورید . زیر گاز را روشن کنید و روی شعله نرمال قرار دهید . تا به جوش آمدن قهوه آن را هم بزنید .

۲ دقیقه بگذارد بجوشد . بعد از به جوش آمدن به مدت ۲ دقیقه بگذارید بجوشد سپس گاز را خاموش کنید تا تفاله های قهوه ته نشین شود .

قهوه را سرو کنید . به آرامی و با دقت قهوه را بریزید تا از ریختن تفاله ها ( درد ) به داخل ماگ یا استکان جلوگیری کنید .

روش سوم : با استفاده از فیلتر قهوه 

آب را بگذارید تا جوش بیاید . به نسبت مقدار مورد نیاز قهوه ( یک یا چند لیوان ) آب را روی گاز یا داخل مایکروویو تا نزدیک به جوش آمدن گرم کنید . حدود ۹۰ تا ۹۶ درجه عالی است .

قهوه را داخل فیلتر قهوه بریزید . ۲ قاشق غذاخوری ( ۱۰ گرم ) قهوه را داخل فیلتر قهوه بریزید سپس آن را سفت کنید و داخل ماگ یا استکان قرار دهید . در صورت نداشتن فیلتر قهوه میتوانید از هر وسیله تمیزی که قهوه از آن عبور نمیکند استفاده کنید .

آب داغ روی قهوه بریزید . آب داغ را مستقیما روی فیلتر قهوه بریزید .

۳ تا ۴ دقیقه بگذارید تا بماند . برای قهوه معمولی ۲ تا ۳ دقیقه و برای قهوه غلیظ ۴ تا ۵ دقیقه بگذارید تا بماند سپس بنوشید .

اسفند ۱۳, ۱۳۹۷ در ۹:۳۵ ق.ظ

سلام ببخشید من تمام این مراحل انجام یدم پس را قهوه کف نمیکنه ؟

پاسخ دادن

دی ۱۰, ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۲ ب.ظ

عالی بود دمت گرم

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

نقره استرلینگ چیست ؟ نقره خالص بسیار نرم است و جهت ساختن زیورآلات و ظروف مناسب نیست . به ه…

واضح تر بگوییم بعضی اوقات سگ شما چیزها یا کسانی را میگیرد که نباید …

کبد بالای ۲۰۰ عملکرد در بدن دارد و ایجاد مشکل در کبد باعث اختلال …

رانندگی در آزادراه ، بزرگراه و اتوبان قسمت مهمی از رانندگی است . رانندگی …

با توجه به افزایش روز افزون قیمت بنزین صرفه جویی در مصرف آن کار …

ویتامین E یک ماده مغذی محلول در چربی است و به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی عمل …

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

ورود

نام کاربری یا نشانی ایمیل

رمز

مرا به خاطر بسپار

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

قهوه یکی از نوشیدنی های شناخته شده در سراسر جهان است که طرفداران بی شماری دارد. مصرف این نوشیدنی بین افراد نوجوان بیشتر رواج دارد، این نوشیدنی گرم را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.

قهوه سرشار از کافئین است و به همین دلیل سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند که این امر باعث تقویت هوشیاری ذهنی و دقت می‌شود و برای همین امکان به خاطر سپردن مطالب را راحت‌تر می‌کند. دانشمندان دریافته اند که نوشیدن ۳ تا ۵ فنجان قهوه در روز باعث کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. در این مطلب، طرز تهیه قهوه با شیر را آموزش می دهیم.

قهوه عربی، قهوه موکا و شیر قهوه جز خوش طعم ترین نوشیدنی ها هستند، بهتر است با طرز تهیه این نوشیدنی ها آشنا باشید و آن ها را با کمترین زمان ممکن تهیه نمایید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

ابتدا قهوه را داخل قهوه جوش ریخته، سپس شیر سرد را  اضافه کنید هم بزنید تا کمی حل  و یک رنگ شود.

در مرحله بعد شکر را اضافه کنید هم بزنید حرارت را روشن کرده در روی حرارت قرار دهید تا مواد با هم مخلوط و یک دست شوند، سپس حرارت را کم کرده، کم کم هم بزنید، هنگامی که قهوه داخل شیر حل شد دست از هم زدن بردارید، زمانی که قهوه روی حرارت است از آن غافل نشوید زیرا ممکن است قهوه و شیر سر بروند، وقتی که قهوه حالت پف کرده به خود گرفت زمانی است که قهوه شما آماده شده است. شیر جوش را از روی حرارت بردارید و هم نزنید، در مرحله بعد کف روی شیر  قهوه را بردارید و آن را بین فنجان ها تقسیم کنید. در انتها شیر قهوه را درون فنجان ها بریزید. توجه داشته باشید در طرز تهیه قهوه  با شیر باید به ازای  هر یک نفر یک قاشق مربا خوری قهوه استفاده نمایید.

قهوه با شیر که یک نوشیدنی خوش طعم است را می توانید به سادگی در منزلتان تهیه نمایید و از آن برای پذیرایی از مهمان ها و همچنین در کنار میان وعده بعنوان نوشیدنی خوشمزه و خوش طعم مورد استفاده قرار دهید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98


طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن


چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

mlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml”>

-هنری برای تمام اعضای خانواده

جستجو در سایت:

متاسفانه صفحه ای با مشخصات مورد نظر شما یافت نشد.

کپی برداری از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشدطرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

Powered By NewIDea

اگر شما در حال خواندن این مقاله هستید، شک ندارم که طرفدار پر و پا قرص دار قهوه هستید. همه ما با انواع مشهور قهوه ها، مثل قهوه ترک، فرانسه، لاته و … آشنا هستیم. اما معمولا کمتر کسی پیدا می شود که تمامی و انواع قهوه ها را بشناسد. همانطور که خودتان می دانید قهوه ها دارای انواع متفاوت از نظر دم کردن و نوع دانه و نوع فراوری و… می باشند که در این مطلب ما به انواع قهوه از نظر روش دم کردن و طرز تهیه قهوه های مختلف خواهیم پرداخت!

۱٫قهوه ترک
۲٫قهوه فرانسه
۳٫قهوه اسپرسو
۴ .قهوه های دمی
۵.قهوه های فوری
۶.اسپرسو دوپیو
۷.اسپرسو لانگو
۸.اسپرسو ریستریتو
۹.اسپرسو ماکیاتو
۱۰.اسپرسو کوبانو
۱۱.لاته ماکیاتو
۱۲.کافه لاته
۱۳.کاپوچینو
۱۴.اسپرسو کن پانا
۱۵.کافه بِرِو
۱۶.رِد آی
۱۷.بلک آی
۱۸.دِد آی
۱۹.کافه موکا
۲۰.آمریکانو
و…

قهوه ترک بسیار نرم آسیاب می شود (کاملا” پودر) و به وسیله قهوه جوش های معمولی روی شعله گاز آماده می شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان می باشد.

طرز تهیه قهوه ترک در کشورها و مناطق مختلف با کمی تفاوت انجام میگیرد ولی بطور کلی برای درست کردن قهوه ترک ، قهوه آسیاب شده داخل یک ظرف کوچک مخصوص که جازوه نامیده می شود ، به همراه آب به جوش می آید. این قهوه در ایران، ترکیه، بلغارستان و رومانی قهوه ترک نامیده می شود. این سبک دم کردن قهوه برای اولین بار از یمن آمده است.
در دم کردن قهوه ترک به روش مرسوم در کشور ما ایران ؛ پودر قهوه ترک را به همراه آب ( در صورت تمایل همراه با شکر ) در قهوه جوش ریخته و محلول را کاملا بهم زده و روی حرارت قرار داده تا زمانی که دمای آب نزدیک نقطه جوش برسد و روی سطح قهوه قوام و کف قهوه تشکیل شده و کف قهوه شروع به بالا آمدن در دهانه قهوه جوش کند ، در این هنگام قبل از جوشیدن قهوه ؛ قهوه جوش از روی حرارت برداشته می شود و قهوه سرو می شود.طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

 

قهوه فرانسه بر خلاف قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز و یا فرانسه ساز (فرنچ پرس) دم می شود به صورتی که قهوه در داخل فیلتر کاغذی(در دستگاه های برقی) و فیلتر توری (در فرنچ پرس ها)
مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می گردد ، قهوه فرانسه مانند چای رقیق و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می گردد.
در کل یکی از آسان ترین روش های دم کردن انواع قهوه را می توان قهوه فرانسه نام برد .

قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و
کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد است.
و اما اسپرسو یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین قهوه ها در دنیا می باشد. اسپرسو پایه و به اصطلاح (قهوه ی پایه) نوشیدنی های مختلفی همچون لانگو و کاپوچینو و لاته و آمریکانو و غیره می باشد .
قهوه اسپرسو را می توان با دستگاه ها و قهوه جوش های متفاوتی که امروزه در بازار بسیار گسترده و متنوع می باشد تهیه نمود .
محبوب ترین قهوه جوش های خانگی را می توان موکاپات نامید که امروزه در خانه هر قهوه دوستی پیدا خواهید کرد. موکاپات ها یا همان قهوه جوش های روگازی در عرض چند دقیقه و بدون زحمت زیادی به شما یک شات قهوه اسپرسو خواهند داد . موکاپات ها امروزه در سایزهای مختلف و در شکل و رنگ بندی های بسیار متنوع در بازار موجود می باشند.

اما قسمت دیگری از اسپرسو ساز ها , اسپرسو ساز های برقی می باشند که در مدل های مختلفی ارائه می شوند . اسپرسو ساز های خانگی که معمولا حجم و وزن کمی دارند و کار با آنها راحت است و اسپرسو ساز های صنعتی که در مطالب دیگری به آن خواهیم پرداخت .

امروزه با پیشرفت صنعت قهوه و تبدیل آن به یکی از پر سود ترین تجارت ها روش های مختلف دم کردن نیز در دنیا باب شده . یکی از روش های بسیار محبوب این روز ها دم آوری قهوه بصورت قطره ای و فیلتری می باشد که با استفاده از قهوه ساز های خاصی همچون سایفون , کمکس و V60می باشد. در این نوع دم آوری معمولا آسیاب قهوه درشت تر و تقریبا هم اندازه با آسیاب فرانسه می باشد. در این نوع دم آوری معمولا یک قهوه صاف بدون لرد(ته نشین ) و معمولا فاقد کف را خواهید داشت.

به احتمال بسیار قوی نام قهوی فوری را شنیده باشید و اصطلاحی که بسیار رایج شده (نسکافه)و یا کافی میکس می باشد که به جای قهوه فوری استفاده می کنیم.اما تفاوت قهوه فوری با قهوه دم کردنی در چیست؟
به طورکلی باید گفت به قهوه هایی که در یک روند و با یک سری متد های خاص هر کارحانه ای به طور مثال (شرکت نسکافه) فراوری شده و به صورتی تبدیل می شود که با آب جوش به شما و یا شیر به شما یک نوشدنی آماده بدهد قهوه فوری یا به اصطلاح انگلیسی (Instant coffee) گفته می شود .بسیاری از این قهوه های فوری با ترکیب های مختلف و فراوری های مختلف عرضه می شود.

کافی میکس ها نیز با ترکیبی مختلف از قهوه های فراوری شده (فوری) همراه با افزودنی های مختلفی به طور مثال شکر و میت و … عرضه می شود و امروزه تنوع بسیار زیادی دارد و شرکت های بسیاری در این زمینه محصولات متنوع و فوری ارائه می کنند که شما می توانید در سایت ملوکافی بسیاری از این محصولات را مشاهده کنید.

در ادامه برخی از نوشیدنی های قهوه را معرفی می کنیم ، که در اصل با قهوه های اسپرسو یا دمی تهیه می شوند و با شیر و مواد دیگری مانند شکلات ؛ پودر کاکائو ؛ یا فوم شیر ، خامه هاف اند هاف ، خامه زده شده و مواد دیگر ، ترکیب شده و رسپی های مختلف را بوجود می آورند .

اسپرسو دوپیو یا اسپرسو دابل ، در واقع دو شات قهوه اسپرسو است که توسط ماشین اسپرسوساز عصاره گیری شده است.

اسپرسو لونگو lungo به ایتالیایی یا لانگlong ( شات لانگ ، طولانی ) در واقع یک شات اسپرسوییست که زمان عصاره گیری طولانی تری ( ۲۵ تا ۴۰ ثانیه ) از زمان معمولی (۱۸ تا ۲۲ ثانیه ) داشته باشد. یعنی ۷ گرم قهوه آسیاب شده با حجم آب بیشتری از آب ، عصاره گیری می شود.

ریستریتو به معنای محدود هست. و در واقع قهوه اسپرسوییست که نصف یک شات عصاره گیری شده است . یعنی ۷ گرم قهوه با ۱۵ میلی لیتر آب عصاره گیری می شود.

اسپرسو ماکیاتو یکی از نوشیدنی های بر پایه اسپرسو هست که بخش اعظم آن را قهوه اسپرسو به همراه مقدار کمی شیر بخار داده شده و فوم شیر برای کسانی که طعمی پر و قوی از نوشیدنی شان انتظار دارند ، تشکیل شده است. برخی از قهوه دوستان اسپرسو ماکیاتو را تنها با کمی شیر بخار زده شده و یا کمی خامه ترجیح می دهند. اسپرسو ماکیاتو در فنجان های قهوه خوری سرو می شود.

شامل دو شات قهوه اسپرسوست کوتاه است . یعنی دو شات اسپرسو که کمتر از زمان معمول عصاره گیری ۱۸ تا ۲۲ ثانیه ؛ عصاره گیری شده است. در نتیجه حدودا یک شات قهوه اسپرسوی غلیظ و قوی خواهید داشت.

لاته ماکیاتو برخلاف اسپرسو ماکیاتو ، بخش اعظم آن را شیر بخار زده شده تشکیل می دهد و نسبت شیر و قهوه آن شبیه به کافه لاته هست . برای این رسپی یک لیوان بلند شیشه ای را با شیر بخار زده شده پر کرده و سپس قهوه اسپرسو را از شات اسپرسو به آرامی بر روی شیر ریخته تا شکل یک دایره تیره اسپرسو بر روی سطح شیر شکل بگیرد . لاته ماکیاتو در لیوان های بلند شیشه ای سرو می شود تا لایه های مختلف فوم شیر و اسپرسو و شیر نمایان باشد.

کافه لاته نیز نوشیدنی بر پایه قهوه اسپرسو هست و در حالت ایده آل به صورت لاته آرت ( طراحی با شیر ) سرو می شود.در کافه لاته بخش اعظم نوشیدنی را شیر بخار زده تشکیل می دهد و فوم شیر بسیار کم است. در این رسپی شیر بر روی قهوه اسپرسو ریخته می شود و بدین ترتیب با یکدیگر ترکیب می شوند و تفکیک پذیری لایه ها به وضوح دیده نمی شوند.

یک نوشیدنی ایتالیایی بر پایه قهوه اسپرسو هست که به طور معمول از نسبت های مساوی قهوه اسپرسو و فوم شیر و شیر بخار زده ( به نسبت هر کدام یک سوم ) تشکیل شده است.
برای کاپوچینو دو نوع رسپی دیگر نیز وجود دارد که بر اساس مقدار فوم و شیر تفکیک می شود. کاپوچینو خشک یا DRY اصطلاحا به کاپوچینویی گفته می شود که شیربخار زده ی کمتری داشته و فوم شیر نسبت بیشتری را داراست . و کاپوچینوی تر یا WET که نسبت شیر بخار زده ی آن به فوم شیر بیشتر است و کاپوچینویی شیری تر است.

اسپرسو کن پانا CON PANA یک یا دو شات قهوه اسپرسوست که روی آن خامه زده شده قرار میگیرد.اسپرسو کن پانا کلمه ایتالیاییست و معادل قهوه اسپرسو با خامه می باشد.

کافه برو نیز از نوشیدنی های پایه اسپرسوست و در واقع کاپوچینویی خامه ایست که با خامه هاف اند هاف درست شده است.خامه هاف اند هاف یک فوم خامه ای و پایدار را در هنگامی که با اسپرسو ترکیب می شود ، ایجاد می نماید.

رد آی نوشیدنی قهوه خالص است و از ترکیب یک شات قهوه اسپرسو با یک فنجان متوسط قهوه دمی ، بدست می آید.

اگر رد آی جوابگوی نیاز قهوه تان نیست بلک آی را امتحان کنید . بلک آی نیز نوشیدنی ای بر پایه اسپرسو و قهوه دمی است . و برای تهیه آن باید دو شات قهوه اسپرسو را عصاره گیری کرده و سپس به آن یک فنجان قهوه دمی اضافه نمایید.

دِد آی مرحله ی بعد از بلک آی هست . رای تهیه آن باید سه شات قهوه اسپرسو عصاره گیری کرده و سپس به آن یک فنجان قهوه دمی اضافه نمایید!

یکی دیگر از نوشیدنی های بر پایه اسپرسو هست که در لیوان های بلند شیشه ای سرو می شود و برای تهیه آن کافیست یک یا دو شات قهوه اسپرسو را با یک اونس سیروپ شکلات در لیوان ریخته و روی آن را با شیر بخار زده شده پر نمایید و سپس روی آن را با خامه زده شده و خرده های شکلات تزئین نمایید.

آمریکانو سرو قهوه اسپرسو به سبک آمریکایی است ، برای تهیه آن کافیست یک شات قهوه اسپرسو عصاره گیری کنید و سپس روی آن ۱۸۰ میلی لیتر آب داغ اضافه نمایید.



تمامی حقوق برای پین ورک محفوظ است.


نام کاربری یا ایمیل


رمز

مرا به خاطر بسپار

طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن

طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن
طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر داغ کن
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *