طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

دوره مقدماتی php
طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود
طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

همبرگر

همبرگر یکی از قدیمی ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی محسوب می شود که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگرهای دیگر مثل چیز برگر ، چیکن برگر و … به وجود آمدند.

همبرگر در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت بسیار زیادی برخوردا است و از غذاهای فست فودی محسوب می شود که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که آن را نپسندد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید می توانید همبرگر را با سویا درست کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری همبرگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی همبرگر با پارسی دی همراه باشید.

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

دوره مقدماتی php

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آنرا میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز می کند رنده می کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود ( می توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید. )

در ادامه پوست سیر را می گیریم و آنرا هم با رنده ریز رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده ( بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد ) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می کنیم سپس پیاز ، سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.

در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای کوچک می شکنیم ( برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است ) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری  نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم

پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم ( اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم ) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.

البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم

و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم،(دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)

و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم

و سریع آن را داخل تابه می گذاریم ، ابتدا کمی گوشت آب می اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود ، سپس همبرگر را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگرها سرخ شدن به تعداد آنها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم(هر نوعی که تمایل دارید)و با همبرگر،خیارشور،کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.

نکات پخت همبرگر

معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده می شود ، زیرا گوشت گوساله یکدست تر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمی شود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.

جالب است بدانید که بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک می شود.

مثلا اگر می خواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمی شود ، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ می شود.

البته مهم ترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی می گذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشی هایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده می کنند.

همچنین ببینید

امتیاز دهید


3.4
از

825

همبرگر یکی از انواع فست فود است یعنی فوری آماده میشود. بعضی ها فکر میکنند این تنها در صورتی است که همبرگر را از بیرون خریده باشند. اما یک راه بهتر هم وجود دارد. میتوانید خودتان در منزل همبرگر رستورانی را تهیه کنید و به این ترتیب از سالم بودن آن اطمینان داشته باشید. در ضمن همبرگر خانگی خیلی خوشمزه تر است و لذت دیگری دارد.

در ادامه طرز تهیه همبرگر مخصوص خانگی را به صورت مرحله به مرحله و با دو روش خواهید دید. اگر به دنبال همبرگر خانگی فوری هستید، ما روش اول را پیشنهاد می دهیم. اما اگر دوست دارید همبرگر مخصوص رستوران را یاد بگیرید، پیشنهاد ما روش دوم است.

روش های آماده سازی همبرگر مخصوص متنوع است. میتوانید همبرگر در فر یا کباب پز و یا حتی در ماهیتابه تهیه کنید. انتخاب روش پخت با خودتان است اما در این دستور آشپزی، فقط از گوشت قرمز (گوساله یا گوسفند) استفاده شده. پس اگر میخواهید همبرگر خانگی با سویا و یا برگر مرغ و برگر بوقلمون درست کنید طرز تهیه آن ها را قبلا آموزش داده ایم.

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

در ضمن میتوانید همبرگر مخصوص را بلافاصله سرخ کنید و یا در فریزر برای فرصت بهتری نگهداری کنید. اما توصیه می کنیم همبرگر مخصوص خانگی را با ادویه مخصوص همبرگر و به صورت تازه نوش جان کنید.

 

 

گوشت چرخ کرده  680 گرم

سس استیک  2 قاشق چایخوری

سس ووسترشر  ½ قاشق چایخوری

نمک  1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  ¼ قاشق چایخوری

پودر سیر  ¼ قاشق چایخوری

جوز هندی  ¼ قاشق چایخوری

برای سرو:

نان مخصوص برگر  6 عدد

پنیر چدار  6 ورقه

گوجه اسلایس شده  2 عدد

برگه کاهو  6 عدد

 

برای تهیه همبرگر مخصوص خوشمزه ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

 

یک کاسه بزرگ بردارید. در کاسه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل هندی، سس استیک و سس ووسترشر را خوب ترکیب کنید و ورز دهید.

 

 

مخلوط گوشت را بردارید و به آن شکل دهید و شش برگر با اندازه ای برابر درست کنید.

 

 

درون کباب پز یا ماهیتابه ای همبرگرها را سرخ کنید. هر طرف یک برگر را دو الی سه دقیقه روی حرارت نگه دارید تا قهوه ای رنگ شود.

 

 

حالا برگر ها را در فر قرار دهید و برای 10 الی 15 دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا پخته شوند.

 

برگرها را از فر خارج کنید و با نان همبرگر، پنیر چدار، گوجه، کاهو، سس همبرگر مخصوص و… سرو کنید.

 

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

 

-میتوانید از مرحله ی سرخ کردن برگرها در ماهیتابه صرف نظر کرده و آن ها را با چربی خودشان بپزید. برای این کار میتوانید برگرها را در آلومینیوم فویل قرار داده و سپس آن ها را در فر بگذارید.

 -برای سرو به جای پنیر چدار میتوانید از هر پنیر دلخواه مانند موزارلا نیز استفاده کنید.

-میتوان پنیر چدار را وقتی برگر در فر قرار دارد به مدت یک دقیقه روی برگر بگذارید تا ذوب شود.

-برای قالب زدن همبرگرها میتوانید از درب ظروف شیشه ای هم استفاده کنید. اگر از درب ظروف استفاده می کنید بهتر است کیسه ی پلاستیکی کف آن قرار دهید تا گوشت به درب نچسبد و شکل آن خراب نشود.

-این مطلب از سایت thespruceeats ترجمه شده است.

 

 

ابتدا گوشت را خوب پهن کنید. سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.

 

 

گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند ، بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.

 

 

برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال قابل شکل دادن دارد پس آرد شما کافی بوده است. اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود. گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل کوفته در آورید.

 

 

هر کوفته را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار دهید و با برگرداندن طرف دیگر کاغذ روی آن و فشار دست، گوشت را به شکل دایره ای فرم بدهید. یا به جای این روش از دستگاه برگر زن استفاده کنید.

 

 

دایره های آماده برگر را روی سینی (پوشیده از کاغذ روغنی یا کیسه فریزر) قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید. سپس داخل ماهیتابه سرخ یا روی کباب پز کباب کنید.

 

 

– میتوانید همبرگر مخصوص را به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.

– برای سرو میتوانید از پنیر، کاهو، کلم، گوجه، خیار شور و … استفاده کنید.

– یکی از ترفندهای عالی برای داشتن ساندویچ های همبرگر خوشمزه و استثنائی این است که نان همبرگر را هم چند دقیقه روی گریل گرم کنید.

 

اینستاگرام بزرگترین سایت آشپزی را دنبال کنید

با سلام
خوشالم که دوستان خوششون اونده و دوست دارن
اما من درست کردم اصلا مزه گوشت نمیده و فقط تخم مرغ و بوی ضخم میده حتی دقیق درست کردن و یک تخم مرغ کوچیک تو نیم کبلو گوشت زدم اما اصلا خوب نشد

خیلی عالی بود خیلی ممنون خیلی خوشمزه شد باطرز تهیه شما خیلی ممنون :-:-)

سلام ممنون بسیار خوشمزه و عالی با تشکر فراوان از سایت زیباتون.

ترجیح میدم با گوشته گوسفند باشه چون نرم تر و سبک تره.

سلام علی آقا گوشت گوسفندی چون چربی کمتری داره مناسب کباب کوبیده یا همبرگر نیست و از هم وا میره و بهتره گوشت گوساله باشه. درود بر شما

با سلام، ببخشید میشه به جای تخم مرغ فقط زرده تخم مرغ استفاده کنیم؟

سلام آقا میثم گل . اتفاقا قسمت مهم تخم مرغ برای این کار سفیده ی اون هست و با زرده ی خالی نمیشه اینکارو کرد. با تشکر

ممنون

اولا خیلی خیلی تشکر میکنم از شما بابت زحمتی که میکشید و وقتی که میزارید.
مشکل من اینه که یبار تو حجم زیاد درستش کردم ولی همبرگرم موقع پخت یکم خشک شد میشه کمکم کنید

سلام دوست عزیز باید مقدار گوشت و پیاز قبل از مخلوط کردن مواد دقت کنید

آرد سوخاری زیاد بریزی خشک میشه

با سلام؛ممنون از دستور پخت همبرگرتون واقعا عالیه، کانال اختصاصی ندارین؟

سلام دوست عزیز
آدرس کانال تلگراممون اینه:
https://t.me/irancookir

اینم اینستاگرام:
https://www.instagram.com/irancook.ir/

ممنون از دستور خوب شما

مرسی از شما دوست عزیز

سلام ممنون بابت دستور پخت ی سوال داشتم اگه بخوام از چربی استفاده کنم برای نیم کیلو گوشت دقیق چند گرم باید چربی بزنم

با سلام
ببخشید آرد سوخاری باعث نمیشه ک روی همبرگر فقط بسوزه و وسطش خام بمونه

ناموسا محشره من هفته ای یه بار درست می کنم ممنون

با عرض سلام ببشخید از چه گوشتی باید استفاده کرد یعنی گوسفندی باشه یا گوساله؟

کاش مگفتید گوشت گوسفندى باشه یا گوساله

قراردادن مخلوط گوشت و پیاز داخل فریزر اصلا درست نیست و خیلی زود فاسد میشه

نمک و فلفل چقد باید باشه دقیقا؟

درود بر شما
زرده تخم مرغ یا خود تخم مرغ؟
این روش دقیقا همون روشیه که فست فودیا باهاش همبر درست میکنن؟

سلام. ممنون از سایت خوبتون. برای تهیه “همبرگر مخصوص” و “همبرگر با سویا” بهترین گوشت، برای اینکار چه گوشتیه؟ گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی؟ و کجای دام برای اینکار بهتره؟(سردست-گردن-و….)

خیلی عالی بود دمتون گرم

عالی بود مرسی

عالی بود

وای خیلی عالیه. امشب حتما درست میکنم

سلام.جای آرد سوخاری میشه از آرد گندم استفاده کرد و اینکه چه راه حلی دارید واسه اینکه با هزینه کمتری بشه این همبرگر رو تهیه کرد؟به نظرتون مقداری سویای چرخ کرده بهش اضافه بشه مزه خوبش از بین میره؟

واقعاعالیست

واقعا عالیه

عالیییییی خوشمزه و ابداره و یه سورپرایز فوق العادس واسه کسایی که دوسشون داریم

نوش جان :)!

سلام من امتحان کردم و واقعا عالی شد واین وسط من خودم ادویه ی کاری رو هم استفاده کردم بو ومزه اش دقیقا مثل همبرگرهای بیرون شد

نوش جان!

ادویتون چی بوده؟

عالییییییییییی خیلی خوب شد

نوش جان!

خیلی عالیه بهتر از فست فودی بیرونه
واقعا ممنون

عالی بود

من همین الان دستور پخت رو برداشتم . ولی با خوندن نظرات دوستان ، دل ضعفه گرفتم . کاش می شد با سویا درست کرد . چون تمایلی به گوشت قرمز ندارم .

بهاره جان دستور پخت برگر با سویا هم در سایت داریم. به این لینک سر بزنید حتما. https://goo.gl/MSMcRp

سویا خودش یکی از حبوبات تراریخته ( دستکاری ژنتیکی ) هست و همچنین جزو خطرناکترین حبوبات تراریخته هست

خیلی ساده و عالی بود…..

تست کردم ممنون ، همبرگر خوشمزه ای شد. عالیه

چقدر خوب

سلام.ممنون از توضیحاتتون.
اگه میشه روی اسمه مواد استفاده شده بیشتر مانور بدید و اندازه
دقیق استفاده از ادویه رو بگید.
ممنون

سلام میثم جان، در مطالب جدید حتما در مورد ادویه جات مطلب میذارم، اما برای بیشتر دستورهای غذایی استفاده از ادویه کاملا سلیقه ایه.

سلام ممنون از اموزشتون
اما ما درست میکنیم گوشتش پس از پخته شدن جمع میشه و همبرگر ما خیلی کوچیک و بد شکل میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام به شما آقای سعید، در مورد همبرگر باید خدمتتون عرض کنم که جمع شدنش به دلیل رطوبت و چربی گوشت مصرفیتونه. برای همین سعی کنین بیشتر از گوشتهایی که آب کمتری دارن استفاده کنین، برای پخت هم هر قد دما پایین تر باشه و گوشت آرومتر بپزه کمتر با کاهش اندازه برخود می کنین. موفق باشین!

من امروز همبرگرو درست کردم طعمش عالی بود ممنون

با سلام ممنون از زحماتتون . چند سوال : 1- از چه گوشتی باید استفاده کرد؟ گوساله؟ گوسفند؟ یا مخلوط؟ 2- 20 درصد چربی یعنی چی؟ یعنی واسه 500 گرم باید 100 گرم دنبه رو مخلوط کرد؟ 3- اندازه پیاز چقدر باشه؟ نوع پیازش مهمه؟ اینکه سفید یا قرمز باشه . ممنون

سلام ، مهدیه عزیز هر نوع گوشتی میتونه باشه اما اغلب برای تهیه همبرگر از گوشت گاو یا گوساله استفاده میشه … از دنبه یا گوشت های چرب استفاده کن … هر نوع پیازی باشه خوبه … نه عزیزم همبرگر مثل کباب حساس نیست و راحت میتونی آماده اش کنی …

سلام نیلوفر جون.بازم یکی دیگه از روشهای پخت غافلگیرمون کرد،خیلی ممنون از آموزش همبرگر،مثل اسمش مخصوص و خوشمزه بود.موفق باشی عزیزم…………

سلام ، ممنون الهه جان ، خوشحالم از این دستور خوشت اومده

دستور درست کردن سس را بگویید

میتونید از سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا استفاده کنید ، دستور تهیه در این بخش است : غذای مکمل » سس و چاشنی » سس مارینارا

سلام خیلی عالی بود

ITS VERY GOOD THANK S FOR YOU FOR THIS FOOD I M JOHNE PLAESE COMING IBTO MY WEB

عالی بود.بهتر از این نمیشد مخصوصا من با سیر فراوان درست کردم معرکه شد.

سلام.من از همین روشی که نوشتید (سیر + پیاز ) بهمین صورت درست کردم بهترین نوع همبرگرشده . از شما ممنون

من دیشب درست کردم. محشر شد مرسییی

سلام ، این دستور مال چند تا همبرگر هست؟

مینا جان بستگی داره چه اندازه ای برای هر همبرگر در نظر بگیری

ممنون . واقعا عالی بود

سلام وقت بخیر . از توضیح مختصر و مفید و کاملا حرفه ای شما ممنونم . فقط یه چیز رو توضیح ندادین . همبرگر رو روی چه نوع حرارتی باید بپزیم . روی شعله گاز یا ذغال یا … روی هر کدوم که باشه چه فرقی با هم داره ممنون میشم توضیح بدین

ممنونم ، همبرگر رو میتونید روی هر نوع حرارتی مثل باربیکیو ، فر ، ذغال و … آماده کنید ، تفاوت هم در طعم اونهاست ، همبرگری که با ذغال تهیه میشه خوشمزه تره

سلام . این همبرگر عالی بود من درست کردم به علاوه قارچو مخلفاتش . عالی بووووووووووود دستتون درد نکنه

با سلام گوشتی که ذکر کرده بودید چه گوشتی میباشد گاو یا گوسفند یا …

سلام ، میتونید فقط از گوشت گوسفند یا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید ، اغلب قصابی ها میتونن راهنمایی تون کنن

واقعا خوشمره است

مرسی.من درست کردم عالی شد

با عرض ادب و احترام و تشکر از این دستور طبخ . مدت زمان طبخ همبرگر در داخل فر و همچنین میزان حرارت آن چقدر باید باشد ؟ با تشکر

ممنون فرزاد جان ؛ اینو دیگه نمیشه دقیق گفت ! داخل فر با بیشترین دمای ممکن قرار بدید

خوب بعد از اینکه یک ساعت در یخچال قرار دادیم چه کار کنیم؟

سیما جان از یخچال خارج و بعد هم سرخ یا کبابش کنید

وبت حرف نداره

من امروز تازه میخوام درست کنم امیدوارم خوشمزه شه

خوب بود

خیلی عالی بود ممنون

خیلی خوب و خوشمزه بود

خیلی ساده و خوب بود

سلام از شما متشکرم که توضیح کاملی دادید

من این برگر رو درست کردم طعمش واقعا رویاییه!

مرسی

سلام.تازه دستورش رو برداشتم.5شنبه درست میکنم که شام بریم پارک.امیدوارم که خوب بشه.عکسش که خوشمزه نشونش میده.مرسی از اموزشت

خیلی جالب و عالی بود

باسلام . خواستم از اینکه به طور کامل و واضح و به همراه عکس توضیحاتون را ارائه دادین تشکر کنم.من تاحالا خودم همبرگر درست نکردم اما با این دستور تهیه فوق العاده امیدوارم که درست کنم و خوب از آب در بیاد.ممنون

ممنون میثم جان ، مطمئن باش با این دستور یه همبرگر عالی تهیه میکنی

من چند دفعه از همین روش برای خانواده همبر گر درست کردم بسیار تعریف کردن خیلی خوشمزه بود

دستتون درد نکنه عالی بود

به نظر من عالی بود

با تشکر عالی بود

سلام همبرگر زیاد درست میکنم ولی مزه همبرگر بیرونی و ساندویچی رو نمیده . ادویه چی بزنیم که خوش طعم بشه؟ ممنونم
پسرم خیلی ساندویچ دوست داره میخوام خونگی باشه و چربی کمی داشته باشه گلم باید چیکا ر کنم؟

مهربانو جان همبرگرهای بازاری چربی زیادی دارن و برای همین خوشمزه هستند و شما هم هرچی درصد چربی گوشتت بیشتر باشه همبرگرت لذیذتر میشه ، از گوشت گوسفند فقط استفاده کن … ادویه اصلی همبرگر هم همون پیازه و میتونی فلفل بیشتری بهش اضافه کنی .. همین دستور همبرگر هم خیلی لذیذ میشه ، امتحان کن

درستش کردم خوشمزه شد ?

باعرض سلام وادب
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی خوبتان

سلام میشه تخم مرغ بهش اضافه نکنیم یا چیز دیگه بجای تخم مرغ میشه اضافه کرد ممنون

سلام . عسل جان باید تخم مرغ باشه چون باعث چسبندگی همبرگر میشه ، میتونی فقط از سفیده استفاده کنی

رضای عزیز شما برای هر همبرگر تکه کمتری بردارید و کوچک تر درست کنید ، همچنین اگر درصد چربی گوشت بیشتر باشه پس از پخت کوچک تر میشه …

اگه میشه یه راه حلی برا کوچیک شدن این همبرگرا بعد از سرخ شدن بگید.
مرسی

سلام ممنون

مرسی

جالب بود برام. فکر نمیکردم همبر درست کردن به این راحتی باشد

سلام ، خوشحالم که این اموزش مورد توجه تون بوده

ممنون خیلی خوشم اومد. لینک کردم

ممنون عزیزم ، لطف کردی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

تلفن ارائه دهنده : 09378003488

تهیه ساندویچ همبرگر در راه اندازی فست فود از چهار مرحله تشکیل می شود که شما نیازمند تجهیزات فست فود نظیر اجاق گریل و برگر یا فر ساندویچ + تاپینگ ساندویچ + ساندویچ میکر + شوت سیب زمینی و برگر خواهید بود.

 

برای پخت یک همبرگر ساده و خوشمزه در فست فود شما می توانید از یک بسته همبرگر آماده استفاده کنید. همبرگر ۹۰ درصد گوشت بدون سویا به همراه نان همبرگری صنعتی ، یک انتخاب بسیار مناسب است.

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

 

ابتدا اجاق گاز کبابپز گریل و برگر استیل یا چدنی را آماده بفرمایید تا گرم شود.
نان را از وسط به صورت کامل برش دهید و نان ها را روی همان گریل یا داخل فر و یا ساندویچ میکر قرار دهید تا کمی برشته شوند.
سپس یک همبرگر را روی گریل بسیار داغ و بدون روغن بگذارید.
همبرگر شما شروع به پخت می کند ، حال کمی کره و پودر سیر یا پودر فلفل قرمز و آویشن به نان زیرین همبرگر بمالید.
بر روی نان دیگر هم کمی سس مایونز یا سس گوجه فرنگی ریخته و روی آن پخش کنید. ۲ تا ۳ حلقه گوجه فرنگی تازه باریک شده، یک یا دو برگ کاهو یا چندین برش نازک خیارشور را از تاپینگ ساندویچ بر روی نان بگذارید.

 

یک برگر خوشمزه باید به خوبی کباب یا سرخ شود.
تجربه نشان داده که اگر برگرها در روغن سرخ نشوند ، طعم بهتری خواهند داشت و سالم تر هم هستند.
با استفاده از اجاق گریل و برگر چدنی ، برگرها را بدون روغن یا با مقدار بسیار کم روغن، سرخ و کمی دودی کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

 

باید برگر کمی آب دار باشد و به هیچ وجه خشک نباشد.

 

برگر را پس از دو دقیقه برگردانید ، خود همبرگر آب می اندازد.
اگر دوست دارید چیزبرگر درست کنید ، زمانی که همبرگر را برمی گردانید یک ورقه پنیر روی آن بگذارید.
بعد از یک تا پنج دقیقه ، روی دیگر همبرگر هم آماده شده است.
برگر را داخل نان بگذارید و برای مشتری سرو بفرمایید.

در صورتی که تصمیم دارید خودتان برگرها را درست کنید و از برگرهای آماده استفاده نکنید ، باید به چند نکته دقت کنید.

 

در تهیه یک برگر ، شما نمی توانید فقط و فقط از گوشت یا مرغ استفاده کنید. گروهی از آشپزان حرفه ای معتقدند که در مخلوط و مایه اصلی برگر نباید از پیاز استفاده شود چون همبرگر را به کباب تبدیل می کند ، اما گروهی هم از پیاز خرد شده یا رنده شده استفاده می کنند.

 

به جز پیاز ، یک همبرگر خوب باید با مقدار کافی از آرد نان، ادویه، فلفل قرمز و سیاه و نمک، و با توجه به سلیقه آویشن، زردچوبه یا پاپریکا مخلوط شود. از سبزی های خردشده نیز می توان در آن استفاده کرد.

 

مایه همبرگر به هیچ وجه نباید آب دار باشد. پس باید آب گوشت یا پیاز را کاملا بگیرید.

 

میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگر استفاده کنید.

 

در صورت تمایل از دنبه یا کره نیز در مایه گوشت و سویا استفاده نمایید.

 

به نوع مواد تشکیل دهنده و درصد گوشت و سویای آن دقت کنید.
با توجه به مقدار هر کدام از مواد اصلی همبرگر و میزان ضخامت ، مدت زمان پخت متفاوت می شود.

 

آرد سوخاری : در محصول همبرگر از آرد سوخاری به عنوان یک ترکیب پرکننده استفاده می شود. در واقع آرد سوخاری باعث ایجاد بافت و قوام مناسب و تا حدی تردی محصول می گردد.

 

روغن : در صورتی که فرمولاسیون همبرگر تولیدی شامل استفاده از گوشت کمتر و مصرف درصدی سویا باشد به منظور لطافت محصول و بالا بردن ظرفیت نگهداری آب در گوشت از روغن استفاده می گردد.

 

سویا : علت افزودن سویا به همبرگر بالا بردن میزان پروتئین محصول است.
از طرفی سویا دو برابر وزن خودش آب جذب می کند ، در نتیجه باعث ایجاد بافت مناسبی در همبرگر می شود.

 

نمک : نمک به علت خاصیت ضد میکروبی و ایجاد طعم مناسب ، کاربرد ویژه ای در محصول همبرگر دارد.

 

ادویه جات : برای بهبود طعم و مزه همبرگر معمولا از نمک ، فلفل سیاه ، اکسنت ، پودر پیاز ، خردل ، گشنیز ، زیره ، تخم گشنیز ، دارچین ، فلفل قرمز و جوزهندی استفاده می شود.

 

گلوتن : پروتئین گیاهی می باشد که علت استفاده از آن در بعضی فرمولاسیون تولید همبرگر ، بالا بردن میزان پروتئین محصول ، بالا بردن جذب آب محصول و ثبات شکل همبرگر می باشد.

 

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

برای جلوگیری از چسبیدن همبرگرها و جلوگیری از نفوذ چربی و رطوبت ، از پوشش کاغذ مومی استفاده می شود.

 

باید به مخلفات داخلی ساندویچ برگر توجه کرد.
در ساندویچ خود می توانید از انواع پنیرها ، سبزیجات و حتی غلات پخته استفاده کنید.
یک همبرگر خوب و ساده با کمی گوجه فرنگی و خیارشور باریک حلقه شده و یک حلقه نازک پیاز و کمی سس تهیه می شود.
در چیزبرگر و قارچ برگر ، کمتر از پیاز استفاده می شود ، چون مزه پنیر و سس قارچ مهم است و باید بر مزه های دیگر غلبه داشته باشد.

 

طعم مطلوب و لطیف یک مرغ برگر ، با چند برگ کاهو چندبرابر خواهد شد!

 

همان طور که گفته شد یک ساندویچ برگر با سیب زمینی سرخ کرده تکمیل می شود ، ولی می توانید از انواع پوره های سیب زمینی و حتی سیب زمینی تنوری استفاده کنید. ساده ترین راه درست کردن یک سیب زمینی تنوری ، مخلوط کردن برش های سیب زمینی با کمی روغن زیتون ، پودرسیر یا سیر خرد شده و چند برگ رزماری است ، این مواد را باید ۴۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه بگذارید.

 

می توانید از خیار شور یا مانند آن برای ساندویچ خود استفاده کنید یا از سبزیجات تازه و کاهو این بستگی به سلیقه غذایی و آشپزی در فست فود شما دارد.

 

در تهیه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده می شود و در موارد کمتری هم از ترکیب گوشت بره یا گوساله یا گوشت خوک و مخلوط آنها استفاده می شود ، ولی پر مصرف ترین نوع گوشت برای همبرگر ها گوشت گوساله یا گاو است.

 

چیزبرگر یا برگرهای پنیردار ، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چیزبرگرها را با قراردادن مقداری پنیر در داخل مایه گوشت آماده می کردند اما امروز با قراردادن یک ورقه پنیر روی همبرگر معمولی ، چیزبرگر درست می شود. البته می توان از انواع پنیر ها در تهیه چیزبرگر ها استفاده کرد و اصولا با توجه به پنیر های تولیدی هر منطقه و هر کشور پنیر چیزبرگر تغییر می کند ، اما به صورت رسمی و استاندارد پنیر چیزبرگر ها باید کمی خشک و شور باشد و چربی مناسبی داشته باشد تا طعم شور و کرم مانندی را ایجاد کند ، پنیر چدار تولید شده در ایران نیز حدودی از خصوصیت های پنیر مورد نظر را دارد ، البته پنیر هایی برای چیز برگر و با همین نام در ایران تولید می شود که می توان از آنها استفاده کرد.

 

چیزبرگرهای مخصوص گیاه خواران هم از کباب شدن یک پنیر خاص کبابی یا پنیرهای گیاهی آماده می شود. و از نظر طعم و ظاهر تفاوت آشکاری با چیزبرگر های معمول دارد. قارچ برگر ها و انواع برگر های تند و دودی نیز به صورت کلی از برگر های معمولی گوشت گاو درست می شوند و در جزئیات کمی تفاوت دارند. گونه های مختلف برگر از گوشت گاو ، بره ، مرغ، شترمرغ ، ماهی ، کوسه ، میگو ، خرچنگ ، خرگوش ، غاز ، اردک و بوقلمون تهیه می شود.

 

ساندویچ های برگر همراه با مخلفات سرو می شود یعنی در یک ساندویچ برگر از انواع سبزیجات شامل گوجه فرنگی، خیارشور، کاهو، قارچ، کدو، کلم های مختلف، پیاز، سیر و سبزی های گوناگون استفاده می شود.
سبزیجات ساندویچ با توجه به نوع برگر و ادویه های به کاربرده شده در آن ، انتخاب می شوند ، ولی در نهایت یار جدانشدنی برگرها، سیب زمینی سرخ شده است.

 

سیب زمینی سرخ شده شاید یکی مهم ترین عوامل سفارش یک همبرگر باشد. ری کراک از اوایل دهه ۶۰ سیب زمینی سرخ کرده را به منوی همبرگر رستوران های زنجیره ای مک دونالد اضافه کرد و بر لذت خوردن آن افزود.

 

سس همبرگر

 

سس های همبرگر بسیار متفاوت است.
انواع سس ها با پایه سس گوجه فرنگی ، مایونز یا سس های پنیردار ، سس های دودی ، انواع خردل ، سس ترش و تند و سس های میوه ای در ساندویچ های همبرگر استفاده می شود.
البته انتخاب سس به نوع برگرها و سلیقه آشپز بستگی دارد ، اما استفاده از سس مایونز به عنوان سس اصلی ساندویچ و سس گوجه فرنگی به عنوان سس کنار غذا شهرت و مصرف عمده جهانی دارد. افرادی هم که از رژیم های کم کالری استفاده می کنند می توانند به جای استفاده از مایونز ها از سس های رژیمی یا سس هایی که با پنیرهای رژیمی درست می شوند در کنار انواع سس های خردل استفاده کنند.

 

سس همبرگر را با توجه به نوع برگر و رژیم غذایی انتخاب می گردد. می توانید از مقداری کره ، پودر سیر و آویشن هم به عنوان سس استفاده کنید. مقدار کمی سس مایونز یا سس گوجه فرنگی همبرگر شما را خوشمزه می کند. با کمی سس باربیکیو و فلفل قرمز ، یک مرغ برگر خوش طعم را تجربه خواهید کرد، البته خردل را نیز فراموش نکنید.

 

نان همبرگر

 

برای نان ساندویچ هم می توانید از نان ساندویچ همبرگر معمولی استفاده کنید و بهتر است آنرا به دو تکه جدا تقسیم کنید. در ابتدا از نان هایی که در هر منطقه پخته می شد ، برای همبرگر استفاده می کردند ، ولی بعدها نان همبرگر نیز تغییر کرد. نان های صنعتی گرد اسفنجی با آردگندم که کمی طعم شیرین دارند ، پر استفاده ترین نوع مورد استفاده در سراسر دنیاست. نان های جو ، چاودار ، نان های ادویه دار یا کنجددار نیز برای سرو همبرگر در دنیا مورد استفاده قرار می گیرند.

 

در یک ساندویچ برگر خوب ، باید از نان مناسب استفاده کرد. نان هایی که خیلی خشک اند لذت خوردن برگر را کم می کنند. نان های بسیار نرم نیز بعد از اضافه کردن مقداری سس ، خرد می شوند و خوردن آنها سخت می شود. یک نان مناسب برای برگر باید بافت اسفنجی داشته باشد. برای درست کردن یک همبرگر لازم نیست حتما از نان گرد مرسوم استفاده کنید و از انواع نان ها می توانید در شکل های مختلف استفاده بفرمایید. اگر می خواهید یک همبرگر عالی را آماده کنید، نان ها را به وسیله دستگاه ساندویچ میکر کمی برشته بفرمایید.

 

یکی از غذاهای فست فود مورد علاقه من دوبل چیز برگر می باشد که طرز پختش را به طور کامل به شما عزیزان آموزش می دهم.

ما دور ورق گوشت را به وسیله دستگاه همبرگرزن آماده می نماییم و درون این دو ورق گوشت مخلفات را قرار خواهیم داد که مشتری با هر گازی که به ساندویچ می زند علاوه بر طعم گوشت ، طعم های مطبوع و عطر های مختلف لذیذی را بچشد لذا سطح کف گوشت را مقداری با انگشتان دست برای قرار گرفتن مخلفات لبه دار می کنیم.

 

دقت داشته باشید مایه گوشت فقط از گوشت خالص تشکیل نشده است و محتویات مایه گوشت ذکر گردیده بود.

حال در جایگاهی که برای کف ورق پایینی گوشت همبرگر آماده نمودیم مخلفات ابتکاری خود را می ریزیم که ما پنیر + گوجه + سویا + فلفل دلمه ای را برای لذیذ نمودن طعم برگزیدیم.

برای معطر نمودن و مطبوع ساختن بو و شکل همبرگر سبزیجات و ادویه های خاص خود را روی پنیر بریزید تا علاوه بر بو بتوانید رنگ ، طعم و شکل چیزبرگر را نیز برای لذیذ و تو دل برو شدن تقویت بنمایید.

ورق دوم گوشت را روی مخلفات قرار می دهیم تا مایه اصلی دبل چیزبرگر غول آسا آماده شود.

دو لبه ورق گوشت پایینی و گوشت بالایی را با انگشتان دست به هم بچسبانید تا در هنگام طبخ روی اجاق گاز گریل و برگر مخلفات از درون گوشت ها بیرون نریزد لذا دقت داشته باشید که پنیر بعد از آب شدن نباید از داخل مایه گوشت بیرون بیاید و فقط زمانی که توسط مشتری گاز زده می شود دیده خواهد شد.

گوشت همبرگر خود را روی اجاق گریل ساندویچ ساز استیک و برگر زن قرار دهید تا کاملا به صورت ذغالی مانند پخته شود.

رنگ مطبوع برای پخته شدن گوشت همبرگر قهوه ای شوکولاتی می باشد و از مهمترین نکات در طبخ حالت سرخ شدن شیار شیار روی گوشت هست که اشتهای شخص را در میل کردن بیشتر جلب خواهد کرد لذا نشان از قدرت آشپزی و زیبایی پخت همبرگر فست فود شما خواهد داشت.

ساندویچ دوبل چیزبرگر غول آسای ما با طعم و رنگ و بوی فوق العاده معرکه آماده شده است که این ساندویچ از نظر شخص من بهترین نوع برگر در فست فود ایرانی می باشد که تا زمان حال حاضر طبخ گردیده است.

آخرین نکته ای که در هنگام سرو برگر در فست فود باید به آن توجه داشته باشید مخلفات کنار ساندویچ برگر می باشد که اهمیت بسیار زیادی در رضایت و بالا رفتن اشتهای مشتری شما دارد که به نظر من بهترین دورچین برای همبرگر ابتدا سیب زمینی و بعد سالاد فصل با سس مخصوص خواهد بود.

 

همبرگرهای امروز ، نسل پنجم یا ششم همبرگرها هستند. فرماندهان لشگر چنگیزخان به این نتیجه رسیدند که حرکت سربازان همراه با گروه تدارکات جنگ ، گله دام ها و وسایل مربوط بسیار سخت و طولانی است و سرعت پیشروی آنها را کم می کند. آنها به سربازان آموزش دادند که تکه های گوشت را داخل پارچه های خاص پیچیده و در زیر زین اسب خود نگه دارند. آنها به گوشت ها مقدار زیادی نمک و نوعی پودر فلفل مانند می زدند و آن را حفظ می کردند. گوشت های محصور در پارچه، با توجه به حرکت اسب و وزن سرباز ، به خوبی نرم می شدند و در مدت زمان کوتاهی با مقدار کمی آتش ، پخته و مصرف می شدند. این غذا ، شاید نسل اول همبرگرهای امروزی باشد ، این شیوه پخت بعدها توسط سربازان به دیگر لشگرها برده شد و تا سال ها بعد ، سربازان از این غذا استفاده می کردند.

 

آلمانی ها ، گوشت گاو را در قطعات بسیار بزرگی می بریدند و با مقدار زیادی نمک در بشکه هایی به صورت کاملا فشرده قرار می دادند. بشکه ها را در جایی می گذاشتند که دمای هوا بسیار کم و رطوبت پایینی داشت و این امر باعث می شد که گوشت ها تا مدت طولانی قابل نگهداری و مصرف باشد. بعدها دریانوردان آلمانی یاد گرفتند که گوشت را به صورت بهتر و کامل تری خشک ، دودی و نمک سود کنند. این نوع نگهداری گوشت ، باز هم توسط دریانوردان به هزاران نقطه جهان برده شد و تقریبا مردم همه جهان با آن آشنا شدند تا جایی که تاثیر آن در فرهنگ غذایی ملل مختلف قابل رویت است. در دستور غذاهای پرتقالی ، برزیلی و اسپانیایی هنوز هم از گوشت گاو نمک سود ، خشک و دودی شده زیاد استفاده می شود.

 

همبرگرها تغییرات خود را ادامه دادند و وارد سفره غذاهای مردم شهرنشین هم شدند و کمی تغییر فرم پیدا کردند و تا حدود زیادی به بیفتک ها شبیه شدند. در قرن هجدهم، بازرگانان آلمانی همبرگر را به آمریکا بردند و همبرگر با نام استیک هامبورگی یا گوشت هامبورگی به منوی رستوران های آمریکا وارد شد.

 

همبرگر متولد می شود

 

چارلی نارگین ، در سال ۱۸۸۵ میلادی در جزایر سیمور یا هند غربی غذایی را آماده کرد که شامل گوشت نرم ، خرد و کمی سرخ شده بود و همراه با سبزی جات سرو می شد. او گوشت را به صورت کوفته درمی آورد اما بعد از مدتی متوجه شد که خوردن کوفته ها کمی سخت است ، او کوفته های گوشت را پهن کرد و به صورت تخت و گرد در آورد و نام غذا را همبرگر گذاشت. امروزه جزایر سیمور را پایتخت همبرگر جهان می نامند.

 

همزمان با ابتکار آقای نارگین، فرانک و چارلز منچزر که دو برادر هامبورگی بودند ، به آمریکا و شهر نیویورک مهاجرت کردند ، آن دو سعی داشتند سوسیس های گوشت خوک آلمانی را در نیویورک به فروش برسانند. در رستوران آنها ، سوسیس ها محبوبیت چندانی پیدا نکردند و به علت سختی تهیه ، دو برادر مجبور شدند تا گوشت هامبورگی یا همان همبرگر را هم به غذاهای خود اضافه کنند. آنان برای اولین بار گوشت ها را کاملا خرد کردند و مانند روش پخت بیفتک ، همبرگر را سرخ می کردند. باز هم برای اولین بار همبرگر را بین دو برش نان قرار دادند و به شکل ساندویچ درآوردند. هامبورگر یا همبرگر کم کم محبوب شد و سرانجام در سال ۱۹۰۴ میلادی در نمایشگاه غذایی سنت لویس به نمایش عمومی درآمد.

 

اما ، همبرگر امروزی در سال ۱۹۲۱ میلادی توسط یک سرآشپز آمریکایی به نام والت آندرسون ، به شکل استاندارد درآمد. او اهل ویریجینا کانزانس بود. آندرسون گوشت گاو را کاملا خرد و به صورت قطعات گرد و تخت ، روی آتش کباب و دودی می کرد. در آخر هم غذا را برای ظاهر بهتر و برای آنکه خرد نشود ، همراه با نان گرد و سبزیجات به صورت ساندویچ سرو می کرد. او توانست در آن سال سرمایه دار معروف ، بیلی اینگرام ، را متقاعد کند تا با سرمایه گذاری۷۰۰ دلاری ، رستورانی با منوی اختصاصی همبرگر را با نام وایت کسل بنا کند و این ابتدای شهرت جهانی همبرگر و رستوران های زنجیره ای آن بود. سال ها بعد برادران مک دونالد رستوران خود را باز کردند و با کمک ری کراک توانستند همبرگر را به عنوان غذایی سریع عرضه کنند و این غذا را به شهرت جهانی برسانند.

 

اولین رستورانی که همبرگر را وارد ایران کرد ، تاپس همبرگر بود که در تهران بلوار ناهید خیابان آفریقا قرار داشت. در سال ۱۳۴۰ خورشیدی یک همبرگر ۳ تومان، به همراه یک بطری ۵ ریالی نوشابه و یک پاکت سیب زمینی سرخ شده ۵ ریالی ، در مجموع به قیمت ۴ تومان فروخته می شد.

 

بعدها با رشد سریع ساندویچ فروشی در ایران ، تعداد همبرگرفروش ها بسیار افزایش یافت و امروزه تعداد بسیار زیادی از کارخانه ها به تولید همبرگر آماده در انواع مختلف و با کیفیتی مطلوب می پردازند.

 

اما انتخاب خوشمزه ترین همبرگر در ایران کار بسیار دشواری است زیرا مانند همه دنیا ، تعداد رستوران هایی که همبرگر را در منوی خود دارند ، زیاد است. همبرگر در ایران به دو صورت درست می شود ، یکی به صورت سنتی که اغذیه فروش ها و تعدادی از ساندویچ فروش های قدیمی آن را طبخ می کنند. نوع دیگر ، نوع صنعتی و فست فودی آن است که تهیه و پخت کاملا متفاوتی دارد.

 

شاید از معروف ترین فست فودهای تهران که همبرگر را به عنوان یکی از اصلی ترین غذاها در منوی خود داشته اند ، بتوان از برگر ذغالی تهران ، تهران برگر نام برد که در واقع اولین فست فود به سبک فست فودهای زنجیره ای فعلی بود و در حال حاضر به رستوران سارا تغییر نام داده است.

 

برای پیدا کردن یک همبرگر خوشمزه ، می توان نمونه بسیاری آورد. تعداد زیادی از دوستداران غذا ، همبرگرهای موسیو را که اغذیه فروشی کوچکی در خیابان مطهری است ، بسیار می پسندند و گروهی همبرگرهای سوگلی در ویلا را دوست میدارند. همبرگرهای وحید ، پونه و بهروز هم طرفداران خود را دارند. فست فودهای بوف ، سوپراستار ، آواچی ، سندباد و استاربرگر هم طرفداران پروپاقرصی دارند و هر روز پذیرای تعداد زیادی از دوستداران همبرگر در ایران هستند.

 

برگرها عموما غذاهای مضری نیستند ، نحوه پخت و موادی که همراه آنها سرو می شود در سلامت غذا مهم است. چربی گوشت در برگرها می تواند کاملا متفاوت باشد. همبرگرهایی با ۵ تا ۱۰ درصد چربی وجود دارد که خوشمزه هم هستند. همبرگرهایی که با سویا تهیه شده اند ، مقدار چربی و همین طور کالری شان باز هم کمتر است.

 

نحوه پخت هم بسیار مهم است. کباب کردن ، یکی از بهترین روش هاست. مقدار چربی ، سس و پنیر هم در سلامت غذا موثر است و می توان آن را با توجه به رژیم غذایی تغییر داد. در هر صورت همبرگر و برگرها در زمره خوشمزه ترین غذاها هستند ، پس باید از آن لذت برد.

 

انواع همبرگر مطرح ایرانی به شرح زیر می باشد :

 

همبرگر مخصوص

فول برگر : دست ساز با ۱۰۰درصد گوشت قلوه گاه + برگر + نان سرخ شده با پنیر پروسس + سیب زمینی + سالاد + سس مخصوص

همبرگر ممتاز : همبرگری که در آن حداقل ۶۰ درصد گوشت به کار رفته و حاوی مقادیر مشخصی از مواد پرکننده ، انواع آردها و ادویه جات است.

همبرگر معمولی : همبرگری که در آن حداقل ۳۰ درصد گوشت به کار رفته و دارای مقادیر مشخصی پروتئین گیاهی ، مواد پرکننده مجاز ، ادویه جات و سبزیجات باشد.

برگر ذغالی ویژه : گوشت گوساله + کاهو + گوجه + خیارشور + پیاز + جعفری + سس مخصوص

دوبل برگر ذغالی ویژه

چیز برگر مخصوص

چیز برگر با قارچ ویژه : پنیر موتزارلا + قارچ و پیاز کاراملی

چیز برگر پرسی

دوبل چیز برگر با قارچ ویژه

رویال برگر : برگر + پنیر + قارچ

دوبل رویال برگر ویژه

قارچ برگر یا ماشروم برگر

دوبل قارچ برگر

کامبو همبرگر

اسکای برگر : گوشت + ژامبون مرغ یا فیله مرغ سوخاری + قارچ + پیاز جعفری + پنیر گودا + با سالاد و سیب زمینی و نوشابه

میکس برگر

فرانکفورتر : چیزبرگر + هات داگ اسلایس داخل برگر + پیاز جعفری

بیکرز پوتیتو : چیزبرگر + سیب زمینی داخل برگر + پیاز جعفری

چیکن برگر یا مرغ برگر

همبرگر بوقلمون : گوشت سیتادینو شده بوقلمون + دو نوع پنیر + کاهو + گوجه + خیارشور

همبرگر شترمرغ : گوشت سیتادینو شده شترمرغ + دو نوع پنیر + کاهو + گوجه + خیارشور

همبرگر بره و گوساله : گوشت سیتادینو شده بره + دو نوع پنیر + کاهو + گوجه + خیارشور

همبرگر کبک : گوشت سیتادینو شده کبک + دو نوع پنیر + کاهو + گوجه + خیارشور

چیلی برگر

 

امیدواریم از مقاله آموزش فست فود همبرگر فست فودی استفاده برده باشید.

 

با احترام ساسان پرتو ، راه انداز فست فود

در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

تلفن ارائه دهنده : 09378003488

تلفن ارائه دهنده : 02188856947

دسته بندی : راه اندازی فست فود

تعداد بازدید : 3891

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : ساسان پرتو

تلفن : 09378003488

تلفن : 02188856947

ایمیل : sasanparto@ashpazkhaneha.com

فکس : 02188856947

وبسایت : https://Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : تهران ، بزرگراه آیت اله سعیدی ، بعد از شهرک صنعتی چهاردانگه ، شاطره ، خیابان جانبازان ، کوچه ربیع آذر ، پلاک 19

اعتبار : 487 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام



;
(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({‘gtm.start’:new Date().getTime(),event:’gtm.js’});var f=d.getElementsByTagName(s)[0],j=d.createElement(s),dl=l!=’dataLayer’?’j.async=true;j.src=’https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=’+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,’script’,’dataLayer’,’GTM-T9SDVJH’);

در میان 6000+ رستوان و کافه‌ و شیرینی‌فروشی و کلی خوراکی خوشمزه، بگرد!

اپلیکیشن موبایل فیدیلیو را دریافت کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

همبرگر از آن دست غذاهای فرنگی است که به خوبی در سلیقه غذایی مردم ایران جا افتاده، اما برای آن هنوز دستور تهیه ای که علاقمندان این غذا را راضی کند در کتاب ها، مجلات و سایت های اینترنتی وجود ندارد.ئر این ویدیو سرآشپز تی وی پلاس به روشی ساده طرز تهیه یک همبرگر واقعی و خوشمزه و رستورانی را آموزش می دهد.این شما و این برگر لذیذ و واقعی تی وی پلاس.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود
طرز تهیه همبرگر مخصوص فست فود
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *