طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج
طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده سالاد ماکارونی یکی از انواع خودنی هایی است که طعم و مزه آن برای عده ای بسیار دلنشین می باشد این سالاد را می توان سریع درست کرد برخی از افراد زمانی که مهمانی برگزار می کنند این سالاد جزء اولین ها می باشد که فکرشان می… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت در منزل لوبیا پلو یکی از غذاهای رایج در ایران می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارد و حداقل در هفته یکبار آن را میل می کنند و حتی گاهی آن را برای مهمانی هایشان نیز سرو می کنند در کنار این [… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه خوراک لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده خوراک لوبیا سبز یکی از غذاهایی است که در کشور ما زیاد درست می شود شاید برخی آن را به شکل های مختلفی آماده کنند اما بطور کلی غذایی به نام خوراک را افرادی زیادی تا بحال صرف کرده اند و حتی… ادامه متن

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی مجلسی قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی در ایران است که دارای طرفداران زیادی می باشد که خیلی از آن ها سعی می کنند حداقل در هفته یکبار آن را در برنامه غذایی خود قرار دهند غذاهایی هستند که با این اینکه ممکن است بارها را آن سر… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه با کره داخل فر شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های معروف می باشد که از نظر خیلی ها طعم خوبی دارد و سعی می کنند که حداقل در تعدادی از مناسبت هایشان که شیرینی تهیه می کنند از این نوع باشد کلا بعضی ها سعی… ادامه متن

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

دوره مقدماتی php

نکات خواندنی و بیوگرافی مهراوه شریفی نیا + ماجرای عکس های بی حجابش مهراوه شریفی نیا یکی از بازیگران معروف در ایران می باشد که چهره او برای بسیاری از افراد آشنا می باشد و بازی او در تعدادی از سریال هایی که از شبکه های مختلف تلویزیون پخش شد همچون… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده عدس پلو از جمله غذاهای خوشمزه می باشد که مورد علاقه افراد بسیاری قرار گرفته است و در برنامه غذایی خیلی ها قرار گرفته است این غذا را برخی بسیار ساده درست می کنند و تنها بیشترین ترکیبی که… ادامه متن

مواد لازم ساندویج مرغ و طرز تهیه ساندویچ مرغ با قارچ خوشمزه ساندویج مرغ یکی از ساندویج های رایج در بسیاری از استان ها می باشدکه برخی آن را در منزل درست می کنند و به غذای بیرون از منزل تمایلی ندارند اما برخی هم آن را در بیرون از منزل تهیه می کنند… ادامه متن

مواد لازم و آموزش طرز تهیه دسر تارت انجیر خوشمزه و مجلسی تارت انجیر به دلیل استفاده از میوه انجیر در آن برای بعضی ها لذتبخش می باشد و آن را با علاقه زیاد میل می کنند تارت ها انواع مختلفی دارند که برخی آن ها را در طعم ها متفاوت درست می کنند و [… ادامه متن

مواد لازم و طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با سیب زمینی کوکوی لوبیا سبز یکی از غذاهایی می باشد که برخی از ما آن را در شهر تبریز میل کرده ایم اما این غذا نیز مانند یکسری از غذاها ممکن است که در یک و یا چند شهر بیشتر آن را درست کنند اما در […] ادامه متن

♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥

Powered by keepvid themefull earn money

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

برنج زعفرانی

برنج زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و شناخته شده ایرانی است که به همراه انواع کباب ها ، خورش ها و غذاهای پرطرفدار ایرانی سرو می شود. این غذا به اندازه ای برای ایرانیان مهم است که درست کردن آن از اولین آموزش های آشپزی یک کدبانوی ایرانی است.

برنج زعفرانی با نام چلو زعفرانی و پلو زعفرانی هم ( بیشتر در رستوران ها ) شناخته می شود. از مهم ترین و شناخته شده ترین غذاهایی که برنج زعفرانی سرو می شوند می توان به اکبر جوجه ، خورش قورمه سبزی ، خورش مرغ و … اشاره کرد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر برنج زعفرانی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری برنج زعفرانی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی برنج زعفرانی با پارسی دی همراه باشید.

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

مواد لازم برای ۴ نفر

کالری برنج زعفرانی : هر کفگیر ۲۵۰ کالری

دستور پخت

ابتدا برنج را در قابلمه ای می ریزیم و تا روی سطح برنج آب می ریزیم ، سپس مقداری نمک روی آن می پاشیم و حدودا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا برنج خیس بخورد. اگر از برنج ایرانی استفاده می کنید باید مهارت داشته باشید تا زمان پخت پلو شما له نشود.

وگرنه همان لحظه استفاده برنج را بشویید و استفاده کنید. پس از ۳۰ دقیقه برنج را می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک،زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد

و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند.در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم

و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج(زیر دندان گیر نداشت) حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت بر میداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم

(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر بر می گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید بسیار راحت تر است.نوش جان

همچنین ببینید

 

داشتن یک سفره با غذاهای خوش رنگ و خوشمزه می تواند میزان سلیقه کدبانوی منزل را نشان دهد، مخصوصا اینکه مهمانانی خاص داشته باشد. تمامی کدبانوها در چنین مواقعی سعی می کنند تا با تزئین برنج علاوه براینکه شکل زیبا و خاصی به سفره خود بدهند، سلیقه خود را هم به مهمانان و دیگر اعضا نشان بدهند. بعضی از کدبانوها برای تزئین برنج خود، از زعفران استفاده می کنند. برنج زعفرانی را بارها مشاهده کرده اید؛ برنج هایی روی غذاهای خورشتی مانند قیمه وقورمه یا زرشک پلو با مرغ قرار می گیرد.

تهیه برنج زعفرانی خیلی ساده است و فقط تنها ماده اضافه ای که مورد نیاز است، زعفران است که آن در هنگام پخت به برنج اضافه می کنید. اما قبل از اینکه وارد بحث چگونگی طرز تهیه برنج زعفرانی شویم، کمی در خصوص خود زعفران و خواص آن صحبت کنیم.

 

خواص زعفران

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

 

زعفران گیاه پیازدار است که به عنوان چاشنی و رنگ دهنده غذا استفاده می شود. زعفران دارای ارزش غذایی بالایی است و ازاین رو خواص بالایی دارد. البته به این نکته دقت داشته باشید که رنگ دهنده های زعفرانی زیادی امروزه وارد بازارشده است که فقط تعدادی از آن ها دارای مجوز بهداشتی هستند و بهتراست که این نوع محصولات در مواقع محدود بودن دسترسی به زعفران، مورد استفاده قرار بگیرد. در حالت کلی زعفران دارای خواص زیر است:

– موجب کاهش کلسترول و چربی خون می شود.

– آرام بخش

– اشتها آور

– تقویت کننده حافظه

– پیشگیری بیماری های قلبی

– درمان کننده بیماری های چشمی، پوستی، رفع نفخ، معده درد و کم خونی

– کمک به هضم غذا

– ضد افسردگی

– جلوگیری از پیشرفت بیماری چشمی و مانع کم دیدی در بزرگسالان

– ضد سرطان

این ها فقط بخشی از خواص زعفران بودند که شما می توانید در تهیه برنج زعفرانی استفاده کنید.

 

 

برای تهیه برنج زعفرانی در دو مقیاس می توانید اقدام کنید:

 

– بیشتر خانم ها، برنج زعفرانی را برای تزئین بر روی برنج ساده استفاده می کنند و بیشتر مصرف آن در غذاهای خورشتی و زرشک پلو با مرغ است.

– در بعضی از مناطق، کل برنج را زعفرانی می کنند که به آن برنج کامل زعفرانی می گویند.

 

 

– زعفران را می توان در تهیه پلو ساده یا کته و تهیه برنج آبکشی استفاده کرد. روش اول، این است که شما قصد داشته باشید تا برنج زعفرانی کامل بپزید.

– ابتدا براساس تعداد چند پیمانه برنج را با آب ولرم بشویید و نمک زده و خوب به هم بزنید و اجازه بدهید که برنج به مدت 2تا3 ساعت در آب بماند. سطح آب باید 1تا 2 بند انگشت از برنج بالاتر باشد.

– درون یک قابلمه دیگر آب به مقدار دو سوم ریخته و برروی اجاق قرار می دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد، برنج خیس خورده را داخل آن می ریزید.

– بعد از حدود ده دقیقه که برنج داخل آب خوب پخت و آب موجود در برنج تبخیر شده بود و به عبارتی دیگر آب کمی داشت و برنج نرم شده بود، آن را آبکش کنید.

اینجا مقداری تفاوت در تهیه برنج زعفرانی پلویی و برنج آبکشی بوجود می آید.

– اگر قصد تهیه پلو کته داشته باشید که دیگر نیازی به آبکشی نیست. بعد از اینکه آب تمام شد و قبل از استفاده از دم کنی، زعفران را دم کرده و برروی سطح برنج بریزید. روش دم کردن زعفران هم به این صورت که مقداری از آسیاب شده آن را داخل آبجوش ریخته و بعد یک نعلبکی برروی استکان قرار داده تا دم بکشد

– اگر قصد تهیه برنج آبکش داشته باشید، بعد از اینکه برنج خود را آبکش کردید، زعفران دم کرده را برروی برنج بریزید. دقت کنید که زعفران حتما باید بعد از آبکشی اضافه شود؛ زیرا اگر در هنگام آبکشی اضافه کنید، تمام ماده زعفران همراه آب از بین خواهد رفت.

– بعد از اینکه برنج را آبکشی کردید و آن را داخل قابلمه برگردانید که البته بهتر است کف قابلمه را با روغن چرب کرده و از سیب زمینی و نان برای ته دیگ استفاده کنید، زعفران دم کرده را همراه با دیگر چاشنی ها به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا برنج کامل دم بکشد.

– اگر هم قصد تهیه برنج زعفرانی کامل نداشته باشید و هدف شما تزئین سطح رویی آن است، زعفران را همراه آب جوش با روغن داغ می ریزیم و بعد از مدتی مقداری از برنج سفید را که قبلا آماده کرده بودید، به آن ها اضافه کنید و خوب بهم می زنید. سپس می توانید از این برنج برای تزئین سطح رویی استفاده کنید.

 

 

برنج زعفرانی را می توان با مواد دیگر برای تزئین سطح رویی برنج استفاده کرد، فقط کافی است که کمی خلاقیت و ذوق هنری داشته باشید. اگر هم ایده ای به ذهنتان نمی رسد، می توانید از اینترنت یا کتاب های آشپزی ایده های مختلفی را بدست بیاورید.

برای تزئین برنج زعفرانی می توانید از مخلوط ایده های زیر کمک بگیرید:

برنج زعفرانی و زرشک (البته می توانید از برنج مخلوط شده با آلبالو هم برای تزئین قسمت های دیگر نیز استفاده کنید.)

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

 

 

– برنج زعفرانی با خلال بادم، زرشک، سیب زمینی

 

– برنج زعفرانی را به شکل قلب یا شکل های متنوع دیگر در بیاورید و برروی سطح برنج قرار بدهید.

 

 

 

– ترکیب برنج زعفرانی با کشمش

 

– ترکیب برنج زعفرانی با فلفل دلمه ای و رنگارنگ

 

ایده های خیلی متفاوت و زیادی برای تزئین برنج زعفرانی وجود دارد. شما می توانید هر نوع شکلی را که بیشتر به آن علاقه دارید، برروی سطح برنج ایجاد نمایید و از مواد دیگر برای تزئین و دورچین کنار آن استفاده کنید.

 

 

مراحل تهیه برنج زعفرانی با مرغ همانند مراحل قبل است. شما مرغ و برنج را باید جداگانه بپزید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، زعفران را به آن اضافه نمایید و اجازه بدهید تا کامل دم بکشد. همچنین در کنار پخت مرغ، زعفران را هم اضافه کنید.

 

روش تهیه مرغ برای برنج زعفرانی به این صورت است:

 

مواد لازم

 

مرغ ( بسته به تعداد که حداقل یک عدد است)

پیازنگینی خرد شده دو عدد

سیر خرد شده دو حبه

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

– ابتدا در قابلمه ای مقدار روغن ریخته و پیازها را زردچوبه تفت می دهیم

– سپس سیرها را اضافه کرده و تفت می دهیم.

– در هنگام پخت نمک و فلفل را هم اضافه می کنید.

– سپس مرغ را که از قبل پخته بودید، برای تفت دادن برروی آن می ریزید( البته اگر قصد تفت نداشته باشید، این مواد در هنگام پخت به مرغ اضافه نمایید.)

– زعفران را در آخر می توانید به آن اضافه کنید یا در آخر که برنج آماده شده است و بعد از کشیدن آن بر روی دیس، می توانید مقداری زعفران دم کرده و با روغن مخلوط کرده و بر روی مرغ ها بریزید.

 

 

تهیه برنج با پلوپز نیازی به آبکشی ندارد و شبیه به کته است، فقط این بار شما از دستگاه پلوپز برای این منظور استفاده کرده اید. وقتی که برنج خیس خورده را درون پلوپز ریختید و آب آن تا حدی تمام شد، می توانید قبل از دم کردن، مقداری زعفران را برروی آن ها ریخته و سپس آن را دم کنید. بعضی از افراد از دم کنی برای در این مرحله اسفاده می کنند.

 

نتیجه گیری

 

زعفران از جمله گیاهان گرانی است که از آن بیشتر در پخت و پز و برای تزئین سطح روی برنج استفاده می شود. برای استفاده از زعفران کافی است در ابتدا آن را دم کرده و سپس در مرحله دم کردن برنج به آن اضافه کنید یا زعفران دم کرده با روغن مخلوط کنید و با مقداری برنج ترکیب نمایید و برروی سطح برنج برای تزئین بریزید.

مراسم معارفه  افق کوروش پیش از عرضه اولیه سهام در بورس، با تشریح آخرین وضعیت مالی و عملکردی درباره چشم انداز، اهداف کلان، پیش بینی سود هر سهم سال 97، ریسک ها و تمهیدات برگزار شد.

در آستانه ی بلندترین شب سال، بلندترین و طولاني ترين فاكتور خريد در فروشگاه زنجيره اي افق كوروش به چالش گذاشته شد و بلندترين فاكتور با 1252 رديف كالايي و به طول 20 متر از استان خراسان رضوي توانست اين ركورد را به نام خود ثبت كند.

افق کوروش، اولین فروشگاه زنجیره ای در ایران، اولین شرکت در سطح منطقه و از بزرگترین شرکت هایی است که در این وسعت پروژه ERP را به صورت یکپارچه برای صندوق های فروشگاهی و دفترمرکزی پیاده سازی می کند؛ تعداد شرکت هایی که در این اندازه و در دنیا موفق به پیاده سازی این سیستم شده اند، انگشت شمارند.

شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش به مناسبت پنجمین سالگرد افتتاح این فروشگاه و در راستای تقویت حوزه کارآفرینی وام تجهیز فروشگاه های فرانچایز را تا سقف مبلغ 300 میلیون تومان افزایش داد.

 

برنج با مرغ ساده ترین نوع غذایی است که می توان پخت. خیلی از ما زندگی کارمندی داریم یا بیشتر زمان روز را بیرون از منزل در حال کار کردن هستیم؛ وقتی هم که از سرکار وارد منزل می شویم، باید به فکر پخت غذا برای فردا ناهار باشیم. هیچ غذایی مخصوصا برای مادران شاغل، ساده تر از تهیه برنج با مرغ نیست.

برای اینکه غذای خود را شیک تر و عبارتی دیگر مجلسی تر کنید، می توانید به آن زرشک اضافه کنید که به آن زرشک پلو با مرغ خواهیم گفت. در ادامه این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه برنج و مرغ و در انتها با زرشک را بیان کنیم.

 

 

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

اولین قدم، تهیه برنج است. اگر قصد سرو برنج ساده با مرغ به صورت تکی را دارید، می توانید آن را به صورت کته مصرف کنید؛ ولی در حالت کلی توصیه می کنیم که حتما آن را آبکش کنید.

 

– برای تهیه برنج آبکش ابتدا چند پیمانه که به تعداد افراد خانواده یا مهمان ها بستگی دارد، همراه با نمک به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس کنید.

– در یک قابلمه جدا، نصف آن را آب ریخته و بر روی شعله با حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید.

– برنج را داخل قابلمه بریزید و شعله آن را کم کنید تا زمانی که آب درون قابلمه تمام شود. البته مقداری آب باید در کف باقی بماند.

– برنج را درون سبد ریخته و به اصطلاح آبکش کنید.

– کف قابلمه را با کمی روغن چرب کرده و مقداری نان یا سیب زمینی به منظور ته دیگ قرار دهید.

– برنج به با کفگیر و به آرامی درون قابلمه بریزید، فقط مراقب باشید که برنج به دیواره نچسبد و به صورت قله ای بالا بیاید. برای اینکه تمامی برنج به صورت کامل دم بکشد، چند سوراخ بر روی سطح آن تا انتها ایجاد کنید.

– درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید و اجازه بدهید تا برنج کامل دم بکشد.

 

حال نوبت مرحله بعد است که باید مرغ را بپزید.

 

 

طرز پخت مرغ خیلی ساده است، فقط کافی از ادویه های مناسبی استفاده کنید تا بتوانید یک مرغ خوشمزه تهیه کنید.

 

مواد لازم

 

– پیاز یک عدد

– نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به مقدار لازم

– مرغ به تعداد لازم

– حدود دو لیوان آب

 

 

بعضی از خانواده ها مرغ را در ابتدا سرخ می کنند و سپس می پزند ولی بعضی دیگر از خانواده ها مستقیم آن را درون قابلمه آب قرار داده و می پزند.

 

 

طرز سرخ کردن و بعد پختن مرغ

 

– ابتدا مرغ را کامل پوست کنده و بشویید تا تمامی کثیفی و چربی های اضافه گرفته شود.

– بر روی مرغ ها نمک بریزید و سپس درون قابلمه مقداری روغن ریخته و دو طرف مرغ ها دورن آن تفت دهید. (برای اینکه راحت تر این کار را انجام دهید، مرغ را بهتر است به صورت چهار یا هشت تیکه در بیاورید.)

– بعد از اینکه مرغ ها کامل تفت داده شدند، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و باز کمی تفت دهید تا حدی روی مرغ ها نسوزد.

– سپس آب را درون قابلمه بریزید تا حدی نصف بیشتر سطح مرغ ها را بپوشاند. در این مرحله می تونید زعفران را به همراه کمی آبجوش دم کنید و آن را درون قابلمه بریزید و درب آن را قرار دهید تا مرغ ها کامل بپزند.

– می توانید سس مرغ هم تهیه کرده، برای این منظور هنگامی که مرغ را تفت دادید، آن ها را از درون قابلمه خارج کرده و سپس پیاز را خرد کنید و به همراه رب، آبلیمو و فلفل تفت دهید. بعد مرغ ها تفت داده شده را اضافه کنید و حدود دو لیوان آب بریزید. در مرحله می توانید زعفران دم کرده را به درون قابلمه اضافه کنید و سپس درب را ببندید تا مرغ ها کامل پخته شود.

 

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج

 

– مرغ تمیز را درون قابلمه قرار دهید و سپس مقداری آن به آن اضافه کنید.

– پیاز با صورت درشت، حلقه ای کنید و به همراه فلفل، زردچوبه و نمک به آب و مرغ اضافه کنید.

– قابلمه را بر روی یک شعله زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید، بعد کفی های به وجود آمده را بردارید.

– سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ ها کامل بپزد.

– در انتها هم می توانید مقداری زعفران دم کرده را به درون آن اضافه کنید.

 

تا اینجا شما توانسته اید، تهیه برنج و مرغ را کامل یاد بگیرید، اما خیلی از خانواده ها مرغ را برنج ساده سرو نمی کنند و سعی می کنند به آن زرشک اضافه کنند؛ اما طرز تهیه زرشک پلو با مرغ چگونه است؟

زرشک پلو با مرغ از آن غذاهایی است که وقتی بین لیست پیشنهاد مامان برای تهیه غذا در آخر هفته قرار می گیرد، بدون شک بیشترین رای بین اعضای خانواده به دست می آورد. یک غذای خیلی ساده اما در عین حال شیک و مجلسی است که حتی در اکثر مهمانی ها به عنوان یکی از غذاهای اصلی روی میز قرار می گیرد؛ فقط در دو صورت ممکن است که شما زرشک پلو با مرغ مصرف نکنید: یا به مرغ علاقه ندارید یا در طول هفته چند بار این غذا مصرف کرده باشید.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ تنها کار اضافه ای که باید انجام دهید، فقط طبخ زرشک در یک قابلمه جداگانه است.

 

 

– ابتدا زرشک را کامل بشویید.

– در یک تابه مقداری پیاز و روغن گیاهی ریخته و تفت دهید و هنگامی که کامل داغ شد، زرشک را به آن اضافه کنید.

– برای گرفتن ترشی زرشک و خوشمزه تر شدن آن، می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

– در این مرحله زرشک شما کامل آماده شده است.

– برای اینکه زرشک شما کمی خوشمزه تر شود و شکل زیباتری پیدا کند، می توانید مقداری خلال پسته به آن اضافه کنید.

 

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، فقط کافی است برنج دم کشیده شده را برروی یک دیس ریخته و زرشک را بر روی آن پخش کنید. می توانید برای گرفتن رنگ بهتر، در هنگام پخت زرشک، به آن مقداری زعفران دم داده شده بریزید یا بعد از این آن را بر روی سطح پلو ریختید، اضافه کنید.

همچنین زرشک را می توانید با کمی برنج آماده و زعفران مخلوط کرده و محصول نهایی را بر روی پلو ساده بریزید.

برای اینکه زرشک پلو خوشمزه داشته باشید، نکات زیر را رعایت کنید:

 

– در هنگامی که آب را به مرغ اضافه می کنید، دو یا سه عدد پیاز حلقه شده حتما در قابلمه قرار دهید.

– زعفران به صورت مستقیم اضافه کنید، بلکه حتما باید دم کرده آن را به همراه مقداری آب جوش در انتها بریزید.

– بهتر است که از روغن های گیاهی و با کیفیت یا کره گیاهی برای پخت مرغ و برنج استفاده کنید.

– در هنگام تهیه زرشک، از حرارت بالا به هیچ وجه استفاده کنید. برای اینکه رنگ کامل بگیرید، قبل از اینکه روغن خیلی داغ شود، آن را اضافه کنید.

– برای چیدمان بهتر و زیباتر می توانید از خلال پسته، هویج خرد شده استفاده کنید.

زرشک پلو با مرغ واسه کارمندها خیلی راحت و سریع آماده می شه

عاالی بود ممنون

مراسم معارفه  افق کوروش پیش از عرضه اولیه سهام در بورس، با تشریح آخرین وضعیت مالی و عملکردی درباره چشم انداز، اهداف کلان، پیش بینی سود هر سهم سال 97، ریسک ها و تمهیدات برگزار شد.

در آستانه ی بلندترین شب سال، بلندترین و طولاني ترين فاكتور خريد در فروشگاه زنجيره اي افق كوروش به چالش گذاشته شد و بلندترين فاكتور با 1252 رديف كالايي و به طول 20 متر از استان خراسان رضوي توانست اين ركورد را به نام خود ثبت كند.

افق کوروش، اولین فروشگاه زنجیره ای در ایران، اولین شرکت در سطح منطقه و از بزرگترین شرکت هایی است که در این وسعت پروژه ERP را به صورت یکپارچه برای صندوق های فروشگاهی و دفترمرکزی پیاده سازی می کند؛ تعداد شرکت هایی که در این اندازه و در دنیا موفق به پیاده سازی این سیستم شده اند، انگشت شمارند.

شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش به مناسبت پنجمین سالگرد افتتاح این فروشگاه و در راستای تقویت حوزه کارآفرینی وام تجهیز فروشگاه های فرانچایز را تا سقف مبلغ 300 میلیون تومان افزایش داد.

طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج
طرز تهیه مرغ زعفرانی با برنج
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *