طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی
طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

 

من خودم عاشق فیله سوخاری هستم اونم از نوع اسپایسی. حالا تصور کنید که که با دو نفر مثل خودت، عشق سوخاری بخوای این غذا رو درست کنی. نتیجه این میشه که فقط فرصت میکنی سر گاز ازشون عکس بگیری بدون هیچ تزئینی و همونجا هم داغ داغ خورده میشن.

مواد لازم:

فیله مرغ

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

آرد گندم                یک پیمانه

دوره مقدماتی php

آب یخ                   یک ظرف بزرگ

پودر سوخاری         یک پیمانه

ادویه سوخاری       دو ق س

آب لیمو               یک ق س

ادویه سوخاری:

پودر تخم گشنیز،پودر فلفل قرمز،پودر سیر، فلفل سیاه،                      از هر کدام ۱ ق س

پودر زنجفیل،جوهر لیمو،فلفل سفید                                              از هر کدام ۱ ق چ

نمک

تکه های مرغ یا فیله را با آبلیمو مزه دار کنید. بعد نیمی از ادویه سوخاری را اضافه کرده تا طعم دار شود. مرغها را برای یکساعت داخل یخچال بگذارید.

نیم دیگر ادویه سوخاری را به پودر سوخاری اضافه کنید.

فیله ها را اول داخل آرد گندم بغلطونید بعد بزارید داخل آب یخ و بعد هم در ظرف محتوی پودر سوخاری بغلطونید. لازم شد یکبار دیگه هم مراحل رو تکرار میکنیم و با دست یکم رو فیله ها فشار میاریم تا شبیه پولک ماهی بشه.

اگر وقت دارید برای نیم ساعت دوباره فیله ها رو بزارید داخل یخچال.

در ظرف کوچیکی روغن میریزیم و وقتی داغ شد فیله ها رو سرخ میکنیم.

طریقه پخت و طرز تهیه فیله مرغ اسپایسی

طرز تهیه فیله مرغ اسپایسی

دیدگاه

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

تصویر امنیتی *

بهینه سازی : دلبرانه

اللــهم صــل علــی محــمد و آل محــمد و عجل فرجهــم کلیه حقوق برای این سایت محفوظ است و کپی برداری فقط باذکر منبع با لینک مربوطه بلامانع است Copyright delbaraneh.com © 2019- Allrights Reserved.

طرزتهیه ومواد لازم فیله مرغ اسپایسی


برای 4 نفر

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها – قهوه – سیروپ – اسپرسو ساز

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

برای چهار نفر:

مرغ 6-5 تکه (‌سینه و ران مرغ به تعداد نفرات + 1- 2 تکه بیشتر‌)

تخم‌مرغ 2 عدد کامل

آرد سفید 2 پیمانه

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

آرد سوخاری 3 پیمانه

ادویه ‌به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی بسته به سایز ظرف مخصوص سرخ‌کردن

پودر سیر و اورگانو به دلخواه

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

امتیاز دهید


4.1
از

45

 

 

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

مرغ اسپایسی

 

مرغ 1 عدد  .  پودر سوخاری 2 لیوان  .  آرد گندم 1 لیوان

ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه‌ : مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل بپزید ( نیم پز کنید ) سپس مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

 

تکه های مرغ را درون سبدی توری بریزید ( سبدهای مخصوص سرخ کردن ) ، درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد ) سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

 

 

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید ؛ مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

 

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

 

نکته ها : چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید ، برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ممنون

?

خیلی ممنون

سلام ایا این مرغ کنتاکی نیست ؟

بله نگار جان یه جور مرغ سوخاری هست مثل کنتاکی.

سلام میخواهم ازاطلاعت خوب عمومیتان استفاده کنم

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنیدطرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.



یوتاب گلچینی از بهترین ها

کلیه حقوق مادی ومعنوی مطالب متعلق به وب سایت یوتاب دات کام می باشد و کپی برداری از آن ممنوع است!

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی
طرز تهیه فیله سوخاری اسپایسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *