طرز تهیه فرنی ساده افغانی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه فرنی ساده افغانی
طرز تهیه فرنی ساده افغانی

طرز تهیه فرنی افغانی خوشمزه به همراه نکات خوشمزه کردن – طرز پخت فرنی خوشمزه به همراه نکات پخت جهت دادن طعم ایده آل – طرز تهیه غذای افغانی فرنی

در این بخش از آموزش طرز تهیه غذای افغانی ، طزر تهیه فرنی را برای شما کاربران گرامی آماده نموده ایم. فرنی افغانی یکی از غذاهای خوشمزه افغانی است که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران بسیار زیادی هم دارد.

 

۱ – شیرگاوی ۲.۵ گیلاس

۲ – بوره به اندازه ی دلخواه شما

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

۳ – پسته

دوره مقدماتی php

۴ – نیم قاشق چای خوری هیل

۵ – ناشایسته ۲.۵ قاشق

 

دو گیلاس شیر را در دیک ریخته و روی حرارت بگذارید.

به اندازه ای که  میخواهید شیرین باشد بوره را بالای شیر اضافه کنید. صبر کنید و بگذارید شیر به جوش بیاید.

دونیم قاشق کلان نشایسته را در بین نیم گیلاس باقی مانده شیر حل بکنید .

حالا آن را بالای شیر به جوش آمده اضافه  نمایید . مواظب باشید زیر دیگ شیر نسوزد.

حال باید آهسته آهسته شیر را شور دهید تا بسته شود.

همین که به جوش آمد فرنی را از حرارت دور نموده بعد از ۲ دقیقه در بین ظرف مورد نظر انداخته از جایش حرکت ندهید.

بعد از آن که فرنی کاملا سرد گردید . پسته پودر شده و هیل را به روی آن به هر شکل که میخواهید پاش دهید.

 

مراقب باشید فرنی تان نسوزد. آن را دائم هم بزنید.

نشاسته را قبل از ریختن خوب پودر کنید.

اگر دوست داشتید برای رنگی شدن فرنی به آن زعفران یا کاکائو اضافه کنید.

با گل محمدی و خلال پسته و بادام آن را تزیین کنید.

 

منبع : نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاه

هفت  −  5  =  .hide-if-no-js{display:none!important}

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

مواد لازم :250 میلی لیتر شیریک قاشق سوپ خوری آرد برنج( یا نشاسته)دو قاشق سوپ خوری شکر ( یا عسل)یک قاشق سوپ خوری گلاب (یا پودر هل)

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

آموزش آشپزی و دستور تهیه فرنی خوشمزه با آرد برنج

« شیر :•: دو لیوان »

« آرد برنج :•: دو قاشق غذاخوری »

« شکر :•: چهار قاشق غذاخوری »

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

« آب :•: یک دوم استکان »

« گلاب :•: یک قاشق غذاخوری »

برای تهیه فرنی ابتدا ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم بزنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید. فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

برای تزیین فرنی می توانید از کاکائوی آب شده ، مغز پسته ، مغز بادام ، دارچین ، پودر نارگیل و یا زعفران استفاده کنید.

نشاسته :•: ۲ قاشق غذا خوری

شیر :•: ۲ پیمانه

شکر :•: ۲ قاشق غذا خوری

گلاب :•: به میزان لازم

برای پخت فرنی ابتدا در درون قابلمه ای مناسب به ازای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته بریزید و سپس شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید

سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید و مواد فرنی را هم بزنید بعد از این که مواد فرنی غلیظ شدند مقداری گلاب به مواد اضافه کنید. سپس فرنی را در صورت تمایل در درون یخچال بگذارید تا خنک شود.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

 

 

مواد لازم فرنی

 

مواد لازم برای جیلی

طرز تهیه فرنی ساده افغانی

۲- چهار قاشق نان خوری بوره

۲۵۰ میلی لیتر آب

طرز تهیه جیلی

۲۵۰ میلی لیتر آب را  ( تقریبا کمتر از یک  و نیم گیلاس میشود)

 با چهار قاشق بوره مخلوط نموده بالای حرارات بگذارید . 

تا به جوش بیاید .همین که به جوش آمد . ۵۰ گرام جیلی را بالای

آن اضافه نموده خوب مخلوط نماید.

 تا جیلی حل گردد .

مواد تهیه شده را در بین طرف سطح هموار داشته باشد انداخته و

برای دو سه ساعت  بگذارید سرد گردد .

بعد از سرد شده جیلی را به شکل دلخواه ی تان به روی فرنی قرار

 دهید .

 

دو گیلاس شیر و بوره را روی حرارت قرا دهید تا به جوش بیاید .

 سه قاشق کارن فلور را با نیم گیلاس شیر سرد حل نموده بالای

شیر جوش شده علاوه نماید . مواظب باشید .

طی دیگ همین که شیر شکل غلیظ را به خود گرفت از حرارت دور

 نموده به ظرف دلخواه تان ریخته بگذارید سرد گردد .

      

  

      

     

 

   

 

 

 

 

 نوت !

من برای شکل دادن جیلی از قالب های کلچه استفاده نمودم :

 

 

 



طرز تهیه فرنی ساده افغانی
طرز تهیه فرنی ساده افغانی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *