طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی
طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از راحت ترین آموزش های پخت شیرینی مخصوص عید است که اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. بر همین اساس در این مطلب آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی نارگیلیی را با روشی ساده و آسان معرفی می کنیم تا با استفاده از خوشمزه ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.

آموزش پخت و طرز تهیه شیرینی ناگیلی که در این مطلب در نظر گرفته ایم به صورت یک مرحله ایی انجام می گیرد و آموزشی ساده دارد که به راحتی می توانید ان را در منزل انجام دهید. در ادامه این آموزش کامل و مرحله به مرحله پخت شیرینی را مشاهده فرمایید.

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

دوره مقدماتی php

پودر قند : ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم

آرد گندم : یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

پودر پسته برای تزیین به دلخواه

بعد از تهیه مواد مورد نیاز اقدام به تهیه شیرینی می کنیم. برای شروع سفیده تخم مرغ ها را که جدا نموده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا نمودن زرده و سفیده، تحت هیچ شرایطی حتی کمی زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه مطلوبی دست نمی یابید.

سپس پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.

در این مرحله وانیل و پودر نارگیل را اضافه نموده و به صورتی دستی هم می زنیم تا مواد اولیه شیرینی نارگیلی ما آماده شود.

در صورتی که قیف مخصوص را در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار داده  و مواد شیرینی را درون آن ریخته و نوکش را با قیچی برش بزنید و از ان به عنوان قیف استفاده کنید. البته می توانید با روشی ساده تر و مشابه با شیرینی کشمشی که قبلا مطرح نمودیم، مواد شیرینی را با قاشق و به صورت یکدست بریزید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس کمی هم با روغن چرب نموده و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید.

 سینی را در طبقه بالای فر که از نیم ساعت قبل با درجه حرارت متوسط حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر ه مبا حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا نمایید.

 

شیرینی نارگیلی ما آماده است، می توانید این شیرینی خوشمزه را تهیه نموده و با استفاده از آن در کنار شیرینی نخودچی ، گردویی و دیگر شیرینی های خانگی مخصوص عید از مهمان ها به بهترین شکل پذیرایی نمایید.

امیدواریم طرز تهیه شیرینی نارگیلی برای شما مفید بوده باشد و حتما این شیرینی خوشمزه را تهیه نمایید. از دیگر دستورات و آموزش های زیبا و متنوع در بخش شیرینی عید دیدن فرمایید. نوش جان

عالی بود واقعا من درست کردم

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایران است. این شیرینی با نام نان نارگیلی هم شناخته می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی شامل پودر نارگیل ، شکر و تخم مرغ می شود. این شیرینی را بیشتر از شیرینی فروشی ها تهیه می کنند ولی شما می توانید با این اموزش آنرا در منزل خود تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر شیرینی نارگیلی تهیه نمایید. با و طرز تهیه شیرینی نارگیلی در ادامه با هم دوره همراه باشید.

بهتر است برای تهیه شیرینی نارگیلی از پودر نارگیل پر چرب استفاده کنیم. پودر نارگیل را به همراه نیمی از سفیده های تخم مرغ ، وانیل ، شکر و ۵۰ گرم از روغن مایع در یک ظرف می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

پس از اینکه مواد را مخلوط کردیم به وسلیه چرخ گوشت ۲ بار چرخ می کنیم. اگر چرخ گوشت در دسترس نبود به وسلیه مخلوط کن یا میکسر مواد را خوب میکس می کنیم. پس از میکس کردن مواد ، آنرا در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم تا مواد به جوش نیاید. پس از قرار دادن قابلمه روی حرارت باقیمانده روغن ، سفیده تخم مرغ و آبلیمو را به قابلمه اضافه می کنیم. حالا باید مواد را با یک قاشق چوبی به صورت متداوم مخلوط کنیم.

طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

باید حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت بسیار ملایم به صورت متداوم ( مانند غذاهایی مثل حلیم یا شله زرد ) هم بزنیم. باید حرارت به صورتی باشد که به هیچ وجه مایه شیرینی قل نزند و نجوشد. پس از ۳۰ دقیقه مایه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.

نکته مهم این است که به هیچ وجه قابلمه را برای خنک شدن در یخچال قرار ندهید. در این مرحله فر را باید از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. کف سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و مایه شیرینی را داخل قیف می ریزیم.

با یک ماسوره ساده شیرینی مواد را با فاصله از هم روی کاغذ روغنی می ریزیم. پس از اینکه تمام مایه را در سینی فر ریختیم ، سینی را داخل فر قرار می دهیم و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ما کاملا طلایی شود.

پس از اینکه شیرینی ها بپزند روی آنها کمی ترک می خورد. پس از آماده شدن شیرینی ها ، آنها را کنار می گذاریم تا در دمای محیط خنک شوند. سپس به آرامی شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی بر میداریم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی- shirini nargiliنظر بدید و کانال مارو دنبال کنید. مواد لازم : سفیده تخم مرغ چهار تا پنج عدد خاک قند دویست و پنجاه گرم پودر نارگیل صد و پنجاه گرم وانیل یک دوم قاشق چایخوری هاریکا را در آپارات ، نماشا ، اینستاگرام و … با آی دی Harika.ir دنبال کنید. تلگرام : harika_ir

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی خانگی بدون گلوتن یک شیرینی ساده و سریع است که در کشور سوئد خیلی معروف. اسمش “کوکوس بولار” هست, فوق العاده خوشمزه و یک شیرینی ساده و سریع است که درست کردنش وقت زیادی نمیبره. این شکلات توپی نارگیلی با جوپرک تهیه می شود که بدون گلوتن است یعنی گلوتن فری. در کنار چای و قهوه عالی می شود. آموزش آشپزی با تصویر هر هفته در برنامه #فودآکادمی با ایمان صعم خوب آشپزی را امتحان کنید.✅عضویت رایگان در کانال یوتیوب ایمانhttps://www.youtube.com/foodacademy/?…⋆اگر به دنبال یک کیک شکلاتی خیلی راحت و عالی میگردی، زیر را لمس کنید↓http://foodacademy.ir/کیک-شکلاتی-با-ک…⋆کیک تولد ساده اما خوشمزه↓http://foodacademy.ir/تهیه-کیک-تولد-ب…⋆کیک شکلاتی خیس معروف به “براونی”↓http://foodacademy.ir/تهیه-کیک-براونی…✅آدرس سایت رسمی ایمانhttp://foodacademy.ir✅آدرس کانال تلگراممhttps://t.me/foodacademy ✅Follow mehttps://facebook.com/foodacademy.irhttps://instagram.com/foodacademy.ir#شیرینی #فودآکادمی #آشپزی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی
طرز تهیه شیرینی نارگیل خانگی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *