طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

اشتراک گذاری

دانلود

دوره مقدماتی php

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من

می پسندم

خیلی شیرینی خوشمزه ای هست. بافتش هم خیلی نرمه. فقط عیبی که داره اینه که به خاطر سفیده ها و پودر قندش به کف ظرف میچسبه. ولی خب نکاتی رو که گفتم رعایت کنید تا حتی الامکان این مشکل براتون پیش نیاد. پخت این شیرینی یه روش دیگه هم داره که دو مرحله ای هست؛ شبیه فیلم شیرینی گردویی که قبلا گزاشتم.اگه شد بعد ها اونم براتون میزارم.

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

شیرینی نارگیلی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

شیرینی نارگیلی

مواد لازم 

شکر ۲۵۰ گرم 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من

نارگیل ۱۲۵ گرم 

روغن مایع ۷۵ گرم 

سفید تخم مرغ ۳ عدد ۱۲۵ گرم 

آب لیمو ترش ۱/۲ قاشق چای خوری 

وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

آنچه در تهیه این شیرینی‌ اهمیت د ا رد این است که اندازه‌ها حتما دقیق باشد.

ابتدا شکر  و پودر نارگیل و نصف بیشتر سفیدها و نصف بیشتر روغن را با قاشق مخلوط می‌کنیم و سپس دو بار توسط چرخ گوشت چرخ می‌کنیم. اگه چرخ گوشت نبود از دستگاه غذا ساز استفاده می‌کنیم.

سپس این مواد را در قابلمه  ریخته روی حرارت بسیار ملایم می‌گذریم و شروع به هم زدن می‌کنیم تا گرم شود، همین که گرم شد از رو گاز بر می‌داریم و بقیه سفیده و بقیه روغن را اضافه کرده با قاشق خوب هم می‌زنیم و دوباره به روی گاز بر میگردانیم . این مرحله خیلی مهم است و باید این مواد را روی حرارت ملایم تا حدود ۲۰ دقیقه مرتب هم بزنیم ،  بعد مواد را از روی گاز کنار می‌گذریم و می‌گذاریم در دمای محیط کامل خنک شود ، نکته مهم اینکه اصلا در یخچال نمی گزاریم و باید در محیط خنک شود . بعد  این مواد را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی که در سینی فر گذشته ایم با فاصله از این مواد قرار میدهیم. اگه این مواد خیلی سفت بود از نصف یک سفیده تخم مرغ و اگه خیلی‌ شل بود از ۱ قاشق آرد برنج استفاده می‌کنیم . در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه می‌گذریم، مواظب باشید تا نسوزد  .همین که زیر شیرینی‌ طلایی‌ شد  آماده است .

نوش جان

طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من
طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشپزخانه کوچک من
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *