طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی
طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

کیک قاشقی بسیار سریع با سرخ کردن در روغن آماده می گردد. در این کیک با توجه به اینکه کیک در روغن باید کاملا پخته شود نیازمند بافت سبکتری می باشیم که برای این کار از بکینگ پودر بیشتری استفاده می کنیم. با طرز تهیه کیک قاشقی خوشمزه همراه ما باشید.

کیک قاشقی یکی از انواع کیک های خوشمزه می باشد که پخت آن بسیار سریع و راحت می باشد. این کیک بدلیل اینکه با قاشق پیمانه گرفته می شود و درون روغن سرخ می گردد به کیک قاشقی معروف شده است. در ادامه به طرز تهیه کیک قاشقی می پردازیم.

مواد اولیه استفاده شده در کیک قاشقی تقریبا مانند کیک ساده می باشد ولی با تخم مرغ کمتر و بکینگ پودر بیشتر تا بافت آن سبک تر گردد و براحتی در روغن پخته شود. در دستور پخت کیک  قاشقی بعد از سرخ کردن کیک در روغن می توانید آن را در شربتی از شکر و زعفران قرار دهید و سپس سرو نمایید.طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

دوره مقدماتی php

برای تهیه کیک قاشقی ابتدا تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید سپس شکر، بکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط نموده به تخم مرغ و شکر به آرامی اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید. سپس ماست را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یک دستی ایجاد گردد. در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی, درون ماهیتابه ای روغن به مقدار لازم بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم کمی داغ شود. سپس از مواد کیک با قاشق بردارید و درون روغن بیاندازید تا سرخ شوند. وقتی یک طرف آن سرخ شد، کیک ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بدین ترتیب کیک ها آماده است. البته می توانید کیک ها به مدت چند ثانیه درون شربت خنک شکر و محلول زعفران دم کرده قرار دهید و پس از تزیین با پودر قند یا شکلات سرو نمایید.

امیدوارم این کیک راحت و خوشمزه را تهیه نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

 

ابزار مورد نیاز

۱ قالب نان پنجره‌ای

طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

۱ آرد ۱۳۵ گرم
۲ تخم مرغ ۳ عدد
۳ روغن سرخ کردنی ۳۰۰ گرم
۴ زعفران ۱ ق غ
۵ شکر سابیده ۲۰۰ گرم
۶ شیر ۲۴۵ گرم
۷ نشاسته ۸۰ گرم
۸ هل ۱ ق س

نان پنجره‌ای از نان‌های سنتی و مقوی ایرانی است. این نان خوشمزه و بسیار ترد, یک نان سرخ کردنی می‌باشد. اکثر کسانی که قصد تهیه این نان ترد و خوشمزه را دارند با مشکلاتی مانند چسبیدن نان به قالب, چروکیده و پژمرده یا نرم بودن نان رو به رو می‌شوند. دستور پختی که برایتان نوشته‌ام دستور پخت بسیار خوبی است که نتیجه کار را در تصویر می‌بینید.

ابتدا شیر و نشاسته ( پودر نشاسته سریعتر مخلوط می‌شود ) را داخل ظرف خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را اضافه و مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به خمیر بیافزایید و در نهایت آرد را آرام آرام به مخلوط حاصل شده, اضافه کنید. آرد را حتما آرام آرام اضافه کنید تا گلوله نشود. حالا خمیر شما آماده است و برای تهیه یک نان پنجره‌ای تمام عیار فقط کافیست اندک مراحل باقی مانده را به خوبی انجام دهید.

روغن مخصوص سرخ کردنی را داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برای اینکه متوجه شوید آیا روغن داغ است یا نه, کافیست یک قطره از خمیر را داخل روغن بیاندازید. اگر خمیر فورا شروع به سرخ شدن کرد, روغن آماده است.

همانطور که در ابتدا ذکر کردم, چسبیدن نان به قالب از مشکلات رایج تهیه این نان است. یکی از عوامل بسیار مهمی که باعث می‌شود نان به قالب بچسبد, سرد بودن قالب می‌باشد. پس برای این که قالب‌تان سرد و خنک نباشد, آن را برای چند دقیقه(حدود ۳ دقیقه ) داخل روغن داغ قرار دهید تا قالب داغ شده و از چسبیده شدن خمیر, جلوگیری کند.

 

زمانی که روغن و قالب داغ شدند, قالب زدن خمیر را شروع کنید و از کارتان لذت ببرید! قالب را در خمیر کنار دستتان بزنید. توجه داشته باشید که قالب را بیش از اندازه داخل خمیر فرو نکنید. سپس قالب را داخل تابه قرار دهید و بعد از حدود ۱۵ ثانیه از قالب خارج کنید. زمانی که می‌خواهید نان را از قالب جدا کنید باید با حرکت سریع, قالب را به سمت بالا بکشید تا نان از قالب جدا شود. بعد از جدا شدن نان از قالب اجازه دهید تا نان کاملا سرخ شود. در حین سرخ کردن نیز این نکته مهم است که قالب باید داغ باشد. برای این منظور بعد از خارج کردن نان از قالب, اجازه دهید برای چند ثانیه قالب داخل روغن بماند تا داغ و آماده قالب زدن شود. نان سرخ شده را از تابه در بیاورید و داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافه آن جدا شود. در نهایت نان‌هایتان را داخل یک ظرف زیبا بچینید روی آنها شکر سابیده مخلوط شده با هل بپاشید و از آنها لذت ببرید!

راستی! به جای شکر سابیده می‌توانید از مقدار خیلی کمتری نمک استفاده کنید که در این صورت نان پنجره‌ای‌تان شبیه چیپس می‌شود!

خصوصیات نان پنجره‌ای خوشمزه چیست؟
نان پنجره‌ای باید خوشرنگ و با ظاهری زیبا باشد.
نان بایستی ترد و خوشمزه باشد.
زمان ماندگاری نان پنجره‌ای چقدر است؟
نان پنجره‌ای در محیط خشک و خنک تا ۳ هفته ماندگاری دارد.

 

نان پنجره‌ای به قالب چسبیده است: احتمال زیاد قالب‌تان سرد است. باید قالب را قبل از فرو بردن در خمیر, در روغن داغ بگذارید تا داغ شود. ممکن است خمیر شیرین باشد, مثلا وجود شکر یا … که باعث چسبندگی خمیر می‌شود.

مرکز نان یا همه‌ی آن نرم است: شل بودن بیش از اندازه خمیر می‌تواند علت باشد. در اندازه گیری مواد دقت داشته باشید.

ظاهر خوبی ندارد: اگر چروکیده است علت وجود تخم مرغ یا آب بیش از اندازه در خمیر است که باز هم مربوط به اندازه گیری مواد است. در اندازه گیری مواد دقت کنید. قبل از شروع کار بهتر است نگاهی به روند کار و جزئیات آن داشته باشید و بعد کار را شروع کنید. به قول یکی از دوستانم, “قبل از شروع کار, بدانید که چه کاری می‌خواهید انجام دهید”.

 

 

مطالب مرتبط با نوروز در سایت آشپزی ها:

 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رلت نارگیلی

مواد لازم برای خمیر بیرونی:

کره ……………………………….. ۲۰۰ گرمپودرقند …………………………… ۱ پیمانه سرخالیپودر نارگیل ………………………. ۱پیمانه سر پُروانیل ……………………………… نوک کاردطرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

مواد لازم برای خمیر میانی:

تخم مرغ ………………………… ۱ دانهپودر قند …………………………. ۲/۱ پیمانهشیر ……………………………… ۴/۱ پیمانهپودر بیسکوئیت ………………… ۱ لیوانشکلات تخته ایی …………….. ۸۰ گرموانیل …………………………….. نوک کارد

طرز تهیه:

خمیر بیرونی: کره با وانیل و پودرقند، میزنیم تا کِرِم بشه.پودر نارگیل، اضافه و خمیر میکنیم. خمیر نارگیلی به قطر تقریبا ۱ سانت، روی کاغذ روغنی، باز میکنیم و در یخچال میگذاریم

خمیر میانی:تخم مرغ با وانیل و پودر قند میزنیم تا کرم بشهشیر،اضافه میکنیم و هم میزنیمشکلات تخته ایی، ذوب میکنیم و اضافه میکنیمپودر بیسکوئیت هم اضافه و مخلوط و خمیر میکنیم

خمیر نارگیلی(بیرونی) از یخچال بیرون میاریم و خمیر شکلاتی رو، روی اون باز میکنیمبوسیله همون کاغذ روغنی که زیر خمیر بیرونی یا نارگیلی بود، هر دو لایه رو، رول میکنیم و به مدت نیم ساعت توی فریزر میذاریمبعد از اینکه از فریزر بیرون آوردیم، اندازه حلقه های ۲ سانتی برش میدیم و تزئین میکنیممیتونیم روی نون میکادو، با قلم مو، شیر بمالیم و خمیر ها رو، روی نون میکادو باز کنیم و بعد رول کنیم و توی فریزر بذاریم و بعد از سرد شدن، برش بدیم و در ظرف بچینیم

گل کوکب

مواد لازم:

تخم مرغ …………………………….. ۳ دانهروغن جامد ………………………….. ۱ قاشق غذاخوریجوش شیرین ……………………….. ۱ قاشق چایخوریهل سائیده شده …………………… ۱ قاشق چایخوریآرد …………………………………….. به میزان لازمشربت یا شهد غلیظ ……………….. برای شیرین شدن شیرینیروغن برای سرخ کردن………………. به مقدار لازم

طرزتهیه:

تخم مرغها، میزنیم. هل اضافه میکنیم. روغن هم اضافه و مخلوط میکنیمجوش شیرین با آرد مخلوط، و به مایه بالا اضافه و خمیر میکنیمخمیر، در جایی گرم، به مدت ۱ ساعت میذاریم بمونهخمیر را نازک، به عرض ۱۰ سانت، و قطر تقریبا کمتر از نیم سانت باز میکنیمبرشهای ۳ سانتی میدیم. – ۱۰×۳ -یکطرف خمیر، با چاقو، برشهای کوچک میزنیم – مثل شانه – و دور انگشت میپیچیم تا شبیه گل بشهتوی روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم و روی توری یا صافی میذاریم تا روغن اضافه شون گرفته بشهوقتی ولرم شدند، توی شربت غلیظ و ولرم، چند دقیقه میذاریم بمونه، بعد توی ظرف میچینیم و پودر پسته یا دارچین میپاشیم

دونات

مواد لازم:

تخم مرغ …………………………………. ۱ دانهماست چکیده …………………………… ۲/۱ پیمانهآرد سفید ………………………………… ۱ پیمانهپودر قند ………………………………….. ۲/۱ لیوانروغن مایع ……………………………….. ۲ قاشق غذاخوریبکینگ پودر ………………………………. ۲ قاشق غذاخوریجوش شیرین …………………………… ۱ قاشق چایخوریپودر قند یا پودر کاکائو شیرین یا پودر پسته برای تزئین

طرزتهیه:

ماست، جوش شیرین و بکینگ پودر، با هم مخلوط میکنیمتخم مرغ اضافه و هم میزنیمروغن هم اضافه میکنیمپودرقند هم میریزیم و مخلوط میکنیمآرد، اضافه، مخلوط و خمیر میکنیمخمیر، در جایی گرم، به مدت ۱ساعت میذاریم بمونهبعداز ۱ساعت، گلوله هایی اندازه نارنگی برمیداریم و توی دست، باز و گرد میکنیم و فرم میدیم بهشون۱۰ دقیقه میذاریم بموننبعد، توی روغن داغ و زیاد، سرخ میکنیم و در صافی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشهپودر قند یا پسته یا کاکائو میپاشیم روشون

میتونیم وسط شیرینها، برش بدیم و کرم پاتیسیِر بذاریم

مسقطی شیرازی

مواد لازم:

شکر ……………………………… ۱ لیوانگلاب ……………………………… ۱ لیوانآب ………………………………… ۱ لیواننشاسته …………………………. ۱ پیمانهروغن ……………………………… ۲/۱ پیمانهژلاتین حل شده در آب ………….. ۲/۱ پیمانهپسته خرد شده …………………. ۲/۱ پیمانهزعفران آبکرده ……………………. ۱قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

گلاب با شکر میجوشانیم و زعفران هم اضافه میکنیمنشاسته با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا غلیظ شودبعد، شربت گلاب و شکر، اضافه میکنیم و هم میزنیمروغن هم اضافه و مخلوط میکنیمتقریبا نیم ساعت هم میزنیم تا مایه، شیشه ایی )شفاف( شودآخرین مرحله، ژلاتین اضافه و مخلوط میکنیم و پسته هم میریزیم توی سینی که با دستمال کاغذی، خیلی کم، چرب شده، مایه مسقطی رو میریزیمبعد از چندساعت که خنک شد، بصورت لوزی های کوچک، برش میدیم

این مسقطی با کلوچه برنجی سرو میشود

مارزیپان یا مارسیپان

مواد لازم:

پودر نرم بادام …………………….. ۱ پیمانهپودرقند ……………………………. ۱ پیمانهسفیده تخم مرغ ………………… به مقدار لازماسانس و رنگ خوراکی …………. چند قطره

طرزتهیه:

پودر بادام و پودر قند، الک میکنیم سفیده تخم مرغ، با چنگال میزنیم تا از حالت ژله ایی در بیادکم کم به پودر بادام و پودرقند اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیری نرم و لطیف، بدست بیاریم.میتوانیم به خمیر رنگ و اسانس بزنیم و هر شکلی که دوست داریم، درست کنیممیتوانیم اول، مجسمه درست کنیم و بعد با قلم موی ظریف، رنگ کنیم 

آبنبات کارامل

مواد لازم:

شکر ………………………………… ۲/۱ لیوانخامه ………………………………… ۳/۱ پیمانهآبجوش ……………………………… ۴/۱ پیمانهکره ………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

شکر، روی حرارت ملایم، کارامل میکنیمآبجوش اضافه و مخلوط میکنیمخامه هم مخلوط میکنیمکره، اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوندوقتی مایه آبنبات، حالت کشداری پیدا کرد؛ از حرارت برمیداریمدر قالبهای چرب شده با، کره، میریزیم و توی یخچال میذاریم تا ببندهبعد از قالب جدا میکنیم و در ظرف میچینیم

باسلق گردویی

مواد لازم: شکر …………….. ۱ و نیم لیوانآب ……………….. ۱ و نیم لیواننشاسته ………… ۲/۱پیمانه سر پرروغن …………….. ۲ قاشق غذاخوریجوهر لیمو ………. ۲/۱ قاشق چایخوریگردوی نیمه شده .. به مقدار لازمپودر نارگیل ……….. به مقدار لازمطرز تهیه:نشاسته در نصف آب، حل میکنیمشکر، در نصف دیگر آب حل میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم جوهر لیمو اضافه میکنیمنشاسته، کم کم به مایع قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشهوقتی کاملا آب مواد تبخیر، و سفت و یکدست شد،روغن اضافه و مخلوط میکنیم و آنقدر هم میزنیم و مواد رو زیر و رو میکنیم تا شیشه ایی بشهاز حرارت برمیداریم و میذاریم کمی خنک بشه( نه اینکه سفت و سرد بشه)توی سینی، پودرنارگیل میپاشیم، مایه باسلق روی پودر نارگیل میریزیم و بهش شکل و فرم مستطیل میدیمیک طرف مایه، یه ردیف گردو میذاریم و از همان طرف، شروع به رول کردن میکنیمیکساعت در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه و بعد برشهای ۲سانتی میدیم و در ظرف میچینیم.طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

آبنبات

مواد لازم:

شکر …………………………………….. ۱ لیوان و ۴/۱ لیوانآب ……………………………………….. ۳/۱ لیواکرم تارتار ………………………………… ۲ قاشق غذاخوری(یا گلوکز مایع …………………………… ۲ قاشق غذاخوری)اسانس و رنگ ………………………….. چندقطره

طرزتهیه:

آب و شکر و کرم تارتارُ روی حرارت زیاد میذاریموقتی حبابها مثل مروارید شدند، رنگ و اسانس رو اضافه میکنیمغلیظ که شد، از حرارت برمیداریمدرقالبهایی کوچک، که با دستمال کاغذی چرب شده اند؛ میریزیم و میذاریم تا سرد شوند، بعد از قالب جدا میکنیم

میکادو

 

مواد لازم:

شکر ……………………………………. ۱۰۰ گرمشیر ……………………………………. ۲/۱ لیوانپودر نرم گردو و نارگیل ……………….. ۱ و نیم پیمانهپودرکیک ……………………………….. ۱ پیمانهکره ……………………………………… ۲/۱ پیمانهپودر کاکائو ……………………………… ۲ قاشق غذاخوریآرد گندم یا سفید ……………………… ۱ قاشق غذاخورینان میکادو ………………………………. ۵ ورقشکلات ذوب کرده ………………………. ۲۰۰ گرم

طرزتهیه:

کره و شکر و شیر روی حرارت میذاریم تا کمی گرم بشن.پودرکیک و گردو و نارگیل و پودر کاکائو و آرد همه رو به مایع بالا اضافه میکنیم.یه خمیر نرم و خیلی لطیف بدست میاد.( اگر سفت شد چند قطره شیر بهش اضافه میکنیم)خمیر به چهار قسمت مساوی تقسیم مکنیم.یک قسمت از خمیر روی ۱ورق نان با کاردک صاف و یکنواخت میکشیم.ورق دوم نان میکادو روی خمیر میذاریم و کمی فشار میدیم.همین مراحل تکرار میکنیم تا نانها و خمیرها تمام بشن.با دست روی شیرینی فشار میدیم و با چاقوی تیز اندازه های ۲سانت در ۴ سانت برش میدیم. نصف میکادوها روی مشبک فلزی میذاریم و شکلات ذوب کرده میریزیم.یخچال میذاریم تا کاملا خنک و همگیر بشن.

سوهان کنجدی

مواد لازم:

شکر …………………………………. ۱ پیمانهکنجد سفید و خام …………………. ۱ پیمانهدر صورت تمایل چند قطره زعفرانفویل چرب شده ………… ۲ ورق

طرز تهیه:

شکر رو توی ظرف روی حرارت ملایم ذوب میکنیمکنجد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشهزعفرون رو اضافه و مخلوط میکنیممایه رو روی یه ورق فویل میریزیم و یه ورق فویل دیگر رو روی اون میذاریم و با وردنه اونو نازک باز و صاف میکنیمبعد از سرد شدن سوهان رو بصورت تکه های کوچک در میاریم و توی ظرف میچینیم

سوهان عسلی

مواد لازم:

شکر ……………………………….. ۱۰۰ گرمروغن مایع …………………………. ۵۰ گرمعسل ………………………………. ۵۰ گرمخلال بادام …………………………. ۱۰۰ گرمآب ………………………………….. ۲ قاشق غذاخوریزعفران آبکرده …………………….. چند قطرهسرکه قرمز ……………………….. چند قطرهخلال پسته ……………………….. برای تزئین

*سرکه برای اینه که توی هوای گرم و شرجی تکه های سوهان به هم نچسبه و نوچ نشه.

طرز تهیه:

یه سینی رو با دستمال کاغذی چرب میکنیم(منظور کم چرب بودنه)آب و روغن و عسل و شکر رو روی حرارت ملایم میذاریم تا همه کارامل بشنخلال بادام رو اضافه میکنیم و تقریبا ۲۰ دقیقه روی حرارت هم میزنیم تا مایه کاملا قهوه ایی بشهزعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیماز حرارت بر میداریم و چند قطره سرکه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیممواد رو با قاشق توی سینی تند تند میریزیم و خلال پسته روش میذاریم بعد از سرد شدن توی ظرف میچینیم

بامیه

مواد لازم:

آب ……………………………………….. ۴۰۰ میلی لیترآرد ……………………………………….. ۲۵۰ گرمکره ………………………………………. ۵۰ گرمتخم مرغ ………………………………… ۷ – ۵ دانه

شربت:شکر …………………………………….. ۵۰۰ گرمآب ………………………………………. ۲۵۰ میلی لیترجوهر لیمو ……………………………… ۴/۱ قاشق چایخوریزاج سفید ………………………………. ۴/۱    ”          “گلوکز مایع ……………………………… ۲ قاشق غذاخوری

(شربت برای زولبیا و بامیه ست)

طرز تهیه:

آب و کره رو توی ظرفی گود میریزیم و روی حرارت میذاریمکف ظرف که حباب گرفت آرد رو یه دفه میریزیم و خمیر میکنیماز روی حرارت برمیداریم و یه دونه تخم مرغ رو با خمیر کاملا مخلوط میکنیموقتی کاملا مخلوط شد تخم مرغ بعدی رو مخلوط میکنیمممکنه بین ۵ تا ۷ تخم مرغ مصرف بشه. بستگی به کوچک یا بزرگی تخم مرغها داره. یه خمیر خیلی نرم بدست میادخمیر رو توی قیف و ماسوره کنگره دار میریزیم و توی ماهیتابه با روغن داغ فراوون میچکانیم.میتونیم بامیه ها رو کوچک یا بزرگ بریزیموقتی ولرم شدن توی شربت ولرم میریزیم و میذاریم چند دقیقه بموننبعد با کفگیر بر میداریم و توی ظرف میچینیم

زولبیا

مواد لازم:

نشاسته گل …………………………….. ۵۰۰ گرمآرد معمولی ……………………………… ۱۰۰ گرمماست پرچرب و ترش ………………….. ۶۰۰ گرمجوش شیرین …………………………… به اندازه مصرفآب خنک …………………………………. ۱۰۰ میلی لیتر

شربت:شکر …………………………………….. ۵۰۰ گرمآب ………………………………………. ۲۵۰ میلی لیترجوهر لیمو ……………………………… ۴/۱ قاشق چایخوریزاج سفید ………………………………. ۴/۱    ”          “گلوکز مایع ……………………………… ۲ قاشق غذاخوری

(شربت برای زولبیا و بامیه ست)

طرز تهیه:

نشاسته رو با آرد مخلوط میکنیمماست رو با آب میزنیم و کم کم به نشاسته و آرد اضافه میکنیمیه خمیر نرم و روان بدست میاد. میذاریم حداقل ۱۰ ساعت بمونه.موقع سرخ کردن زولبیا جوش شیرین رو کنار دستمون میذاریماز مایه زولبیا توی قیف میریزیم و با “دو انگشتهای سبابه و شست” جوش شیرین رو بر میداریم و توی قیف میریزیم و هم میزنیم. (هر دفه که قیف رو پر میکنیم همینقدر جوش شیرین اضافه میکنیم)بصورت یه دایره پر پیچ توی روغن داغ میریزیم و سرخ میکنیمتوی شربت ولرم و غلیظ میذاریم ۴-۳ دقیقه بموننتوی ظرف میچینیم و سرو میکنیم

 

 

لوز نارگیل

مواد لازم:

شکر ……………………………………. ۱ لیوانگلاب ……………………………………. ۳/۱ لیوانپودر نارگیل …………………………….. ۱ لیوان و نیمپودر پسته……………………………… برای تزئین

طرز تهیه:

شکر و گلاب رو میجوشانیم تا قوام بیادخنک که شد با همزن میزنیم تا سفید بشهپودر نارگیل رو اضافه میکنیم و خمیر میکنیمتوی ظرف چهارگوش دیواره دار… کمی پودر پسته میریزیم و بعد خمیر رو میریزیم و فشار میدیم و صاف میکنیم و برش میدیم میذاریم کاملا خشک بشهاز ظرف بر میگردونیم و لوزها رو جدا میکنیم و در ظرف میچینیم

برای تهیه لوز پسته…به جای پودر نارگیل از پودر پسته استفاده میکنیم و برای لوز بادام از پودر بادام استفاده میکنیممیتونیم لایه لایه رنگی هم درست کنیم

راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته ……………………………… ۲/۱ پیمانهشکر ………………………………….. ۱ پیمانه و ۳/۱آب …………………………………….. ۱ پیمانه و نیمژلاتین آب کرده ………………………. ۲/۱ پیمانه کره ……………………………………. ۱ قاشق غذاخوریجوهر لیمو …………………………… ۲/۱ قاشق چایخوریاسانس و رنگ ……………………… از هر کدام چند قطرهپودر نارگیل ………………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه:

نشاسته رو تو آب حل میکنیم و روی حرارت میذاریمنصف شکر رو اضافه میکنیم و کاملا که حل شد بقیه شکر رو میریزیم (حتما دو مرحله باشه)غلیظ که شد روغن رو اضافه میکنیمژلاتین رو هم اضافه میکنیم مواد رو میتونیم چند قسمت کنیم و هر کدوم رو یه رنگ و اسانس بدیماز حرارت بر میداریممواد رو تو سینی که پودر نارگیل پاشیدیم…میریزیمکمی که خنک شد(نباید ببنده و سفت بشه) با قاشق از مواد جدا میکنیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم و توی کاغذهای شیرینی میذاریم

برای مزه شیرینی میتونیم:سبز رو نعنا یا لیمو بدیم…زرد رو زعفران یا لیمو …قرمز رو توت فرنگی… و سفید رو یا بادام یا عرقیات معطر بدیم

قطاب

مواد لازم:

ماست………………………………………۲۰۰ گرمروغن مایع………………………………….۱۰۰ گرمپودر قند…………………………………….۱ قاشق غذا خوریزرده تخم مرغ……………………………..۲ زردهبیکینگ پودر……………………………….۱ قاشق مربا خوریآرد معمولی………………………………. به میزان لازم

مواد میانی:

گردوی آسیاب شده…………………….۱۰۰ گرمپودر قند………………………………….۱۰۰ گرمهل و دارچین……………………………۵۰ گرمگلاب برای خمیر کردن…………………مقداری

طرز تهیه:

ماست و روغن رو کمی میزنیم.پودر قند و زرده تخم مرغها رو اضافه میکنیم.بیکینگ پودر رو هم میریزیم و آرد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یه خمیر خیلی نرم و لطیف بدست بیاد.یکی دو ساعت میذاریم بمونه بعد اونو نازک باز میکنیم و قالب گرد میزنیم و از مواد میانی که همه رو مخلوط و خمیر کردیم..کمی برمیداریم و وسط خمیر قطاب میذاریم و میبندیم و سرخ میکنیم.(میتونیم قطاب ها رو توی سینی فر بچینیم و طبقه وسط با حرارت متوسط بپزیم).بعد از خنک شدن در پودر قند میغلطونیم.(من این شیرینی رو توی فر میپزم…اصلا چرب نمیشه و برای مواد میانی از پودر بادام …پسته…گردو…پودر قند و هل فراوان و گلاب استفاده میکنم)

بنیه میوه

مواد لازم:

خمیر بنیه………………………………۱ لیوانپودر قند………………………………..۲/۱ لیوانمیوه های دلخواه……………………. به اندازه لازم(حلقه های موز.. آناناس.. سیب..قاچهای گلابی.. هلو.. شلیل.. نیمه زردآلو)

طرز تهیه:

میوه ها رو در خمیر بنیه میغلطونیم و یکی یکی در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم.در ظرف میچینیم و پودر قند میپاشیم.میتونیم روی میوه ها رو شکلات مایع بریزیم.

شیرینی پنجره ایی

مواد لازم:

تخم مرغ………………………..۳ دانهنشاسته………………………..۳/۱ پیمانهآرد سفید……………………….۴/۱ پیمانهگلاب…………………………….۴/۱ پیمانهپودر قند و هل………………….برای تزئین

طرز تهیه:

نشاسته رو با گلاب حل میکنیمتخم مرغها رو یکی یکی اضافه و هم میزنیمآرد رو با مواد مخلوط میکنیمیه مایه نرم و صاف بدست میاد(میتونیم از صافی رد کنیم)قالب رو تو روغن داغ میذاریم تا کاملا گرم بشه- نه داغبعد قالب رو تا لبه توی مایه فرو میکنیم و تو روغن میذاریم و کمی تکون میدیمنانها باید به راحتی از قالب جدا بشن اما رنگشون تغییر نکنهاونا رو توی ظرف میچینیم و پودر قند با هل مخلوط شده رو روشون میپاشیم

میتونیم شیرینها رو روی دستمال یا توی صافی بذاریم تا روغن اضافه شون گرفته بشه

گوشفیل

مواد لازم:

تخم مرغ…………………۱ دانهماست…………………..۲ قاشق غذا خوریروغن مایع………………۲ قاشق غذا خوریشهد(شیره شکر)…….۱ قاشق غذا خوریبیکینگ پودر…………….۱ قاشق مربا خوریآرد سفید یا گندم……..۲ پیمانه

شهد برای شیرین شدن………به اندازه لازم

طرز تهیه:

تخم مرغ رو با ماست میزنیمروغن و شهد رو اضافه میکنیمآرد و بیکینگ پودر رو با مواد مخلوط و خمیر میکنیماین خمیر خیلی نرم و لطیفه…توی ظرف دربسته یه جای گرم …یه ساعت بمونهوردنه رو آرد میزنیم و خمیر رو نازک باز میکنیم و قالب گرد میزنیم و یه گوشه اونو جمع میکنیم و فشار میدیم توی روغن سرخ میکنیم و بلافاصله اونا رو به مدت یه دقیقه تو شهد میذاریم

              توت

                             

مواد لازم:

پودر نارگیل یا بادام                      ۱پیمانهپودر قند                                    ۱پیمانهگلاب                                        برای خمیر کردنرنگ خوراکی                             چندقطرهخلال پسته و بادام                     برای دم توت هاشکر درشت                             برای تزئین

طرزتهیه:

پودر نارگیل یا بادام رو با پودر قند و گلاب مخلوط و خمیر میکنیممقداری از خمیر رو رنگی میکنیم و میذاریم یه مدت بمونهاز خمیر به اندازه یه بند انگشت بر میداریم و فرم توت میدیم و یه خلال بادام یا پسته ته اون فرو میکنیم و توی شکر درشت میغلطونیممیتونیم توتهای سفید رو خلال پسته و توتهای قرمز رو خلال بادام بزنیم

                                     

 فوندانت نارگیل شکلاتی

 مواد لازم:

شکر…………………….۳/۱ پیمانهشیر…………………….۳/۱ پیمانهپودر نارگیل…………….۱ پیمانهکره……………………..۱ قاشق چایخوریگلوکز مایع…………….۱قاشق چایخوریبرای تزئین:پودر کاکائو شیرین یا شکلات ذوب شده

طرز تهیه:

شیر و شکر و کره رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیموقتی کف کرد…گلوکز رو اضافه میکنیم تا مواد غلیظ بشهپودر نارگیل رو با مواد مخلوط میکنیم و از حرارت برمیداریمخمیر که سرد و سفت شد…یه کم ورز میدیم و ازش گوله های کوچکی برمیداریمتوی پودر کاکائو شیرین یا شکلات ذوب شده…میغلطونیم و در کاغذ شیرینی میذاریمنکته:اگر خمیر خیلی سفت بود میتونیم کمی شیر اضافه کنیم و           اگر شل بود…پودر نارگیل بیشتری میریزیم

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی
طرز تهیه شیرینی ساده خانگی سرخ کردنی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *