طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

دوره مقدماتی php
طرز تهیه شور مخلوط هانی شف
طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

پاییز و زمستون فصل ترشی و شوره ….. منم که عاشق شور!

مواد لازم:

دوره مقدماتی php

گل کلم…..کرفس…..هویج …….سیر …..فلفل سبز …..خیار
طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

سبزی معطر (شوید، مرزه، تلخون، جعفری، برگ کرفس)

نمک

آب

سرکه

طرز آماده کردن:

همه مواد شور رو خرد کرده به اندازه
دلخواه، می شوریم و روی یه پارچه تمیز میذاریم آبش بره سبزی ها رو هم پاک کردم و شستم و گذاشتم آبش بره…لازم نیست
خیلی خرد بشه. من فقط ساقه های بلندش رو گرفتم.البته چون اینجا مرزه و
تلخون پیدا نمیشه…من از خشکش که داشتم استفاده کردم همراه با جعفری و
شوید و برگهای خود کرفس.

به ازای هر 1 لیتر آب، 6 قاشق نمک و یه
استکان سرکه سفید استفاده می کنم…آب رو با نمک می جوشونم و بعد سرکه رو
می ریزم و میذاریم خنک بشه. ( سرکه لازم نیست با آب بجوشه)

شیشه یا دبه های تمیزی که مطلقا چربی
نداشته باشه انتخاب می کنیم..یه لایه سبزی رو می چینیم کفش.کمی از مواد رو
روش می ریزیم…سیر و فلفل رو هم لابلاش می ذاریم و بازم مواد رو لابه لا
می چینیم و سیر و فلفل (اگه شکم فلفل هاتون رو با چاقو یه چاک بدین خیلییییییی خوشمزه تر و تند می کنه شورتون رو…بی نظیره ها)…اگه ظرف خیلی بزرگه لایه وسطش هم سبزی
میذاریم..اگه نه، یه لایه دیگه روی مواد رو سبزی می ریزیم..من تلخون خشک
داشتم که ریختم روی مواد

به همین ترتیب، همه مواد رو توی ظرفهامون
می ریزیم .. یه ضربه به میز می زنیم تا مواد خوب جابجا بشن. آب نمک هم که
خنک شد روی مواد ریختم و درشون رو محکم بستم…اگه لازم باشه روی دهنه ظرف
پلاستیک بذارین و بعد درش رو ببندین تا هوا نره توش. بعد هم یه جای خنک
بذارین تا یک ماه تا 40 روز تا جا بیفته. فقط حواستون باشه که مواد رو خیلی
پر نکنین تا بعد که آب نمک رو روش می ریزین کاملا روی مواد رو بگیره…چون
سطح آب نمک پایین می ره و ممکنه مواد رویی بیرون از آب بمونن و کپک بزنه
شورتون

بعد از یک ماه تا 40 روز (بستگی به میزان صبوریتون داره!!) درش رو باز کردم…

سبزی ها رو درآوردم و آب
نمکش رو صاف کردم و دوباره توی شیشه ریختم تا سبزی ها گندیده نشن و بد طعم
نکنه شورمون رو…باور نمی کردم اینقــــــــــــــــــدر خوشمزه
بشه…مامانم هم که اینجا بودن برای رونمایی از شورم همینطور فکر می کرد…
یعنی فکر نمی کرد شوری که من گذاشتم به این خوش طعمی بشه…آخه تو خونه ما
خواهرم شور و ترشی انداز قابل و ماهریه…باورم نمیشد مال منم به این
خوشمزگی بشه.


» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

این
ترشی رو 2 هفته پیش درست کردم و هنوز نرسیده ولی چون الان فصلشه گفتم
بذارم تا بعد…وقتی هم که رسید…عکس نهاییش همینجا نصب میشه:)


من عاااااااااشق سیب زمینی ترشی یا به قول ما یارالماسی هستم….اینجا که چند وقت پیش دیدم اینقده ذوق کردم که همون روز همه مواد ترشی رو خریدم و دست به کار شدم…فقط موندم که چرا اینا اینقده تیره بود…رشت که مامانم می گرفت کرم رنگ بودطرز تهیه شور مخلوط هانی شف

دیگه می دونین که برای ترشی من چشمی عمل می کنم…کلا فکر کنم همه همینطورین..موادی که من ریختم اینا بود..من بادمجون و فلفل دلمه توی ترشی دوست ندارم:

مواد لازم:

گل کلم

کرفس

هویج

سیب زمینی ترشی

سیر

فلفل سبز تند

نمک، زرچوبه، گلپر

سیاهدونه، تخم گشنیز

سبزی خشک معطر (مرزه و ترخون..اگه داشته باشم چوچاق خشک)

سرکه قرمز یا سفید (یا ترکیب هردو)

طرز تهیه:

خب سبزیجاتم رو شستم و خرد کردم… سیب زمینی ترشی رو خوب با اسکاچ شستم و با چاقو تراشیدم

توی آبکش ریختم…بعدم روی پارچه تمیز پهن کردم شب تا صبح بمونه

حالا همه مواد رو توی یه ظرف یا تشت بزررررررررگ مخلوط می کنم و نمک و سیر حلقه شده و فلفل سبز خرد شده و ادویه ها رو لابه لاش می ریزم و خوووب مخلوط می کنم

لا به لا زرچوبه و سیاه دونه چند تا دونه تخم گشنیز ریختم….

من کلم توی ترشی زیاد دوست ندارم ولی خب آخرین مرحله یکم کلم هم توش خرد کردم

یکم هم گلپر رو توی دست بهم مالیدم تا نیمکوب بشه…سبزی خشک معطر هم ریختم

خوب خوب هم زدم..شیشه ها یا دبه های تمیز بدون هییییییییچگونه خیسی و چربی رو دم دست داریم..مواد ترشی رو توش ریختم و بازم لا به لاش سیر و سیاهدونه و فلفل سبز ریختم…همینجور تا ظرف پر بشه

وقتی ظرف پر شد..اونا رو کوبیدم به میز تا یکم جا واشه…بعد هم سرکه قرمز روش ریختم تا پر شه

یکم گذاشتم بمونه…یکی دو ساعتی…سرکه رفت پایین دوباره روش سرکه ریختم…درش رو خووووووب بستم

کیسه فریزر 4 لا شده رو روی دهانه شیشه گذاشتم و بعد درش رو گذاشتم….به هستی هم گفتم تاریخ بنویسه روی کاغذ و زدم روشون :)))

گذاشتم دو روز تو آشپزخونه بمونه که یکم گرم بود…بعدم گذاشتم یخچال…فعلا که نرسیده….یه دبه ش رو به دوستامون دادم…نشون به اون نشون که نصفش رو خوردن همون روز:)))))))

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

شوری ها جزء بهترین و همه پسندترین نوع ترشیجات می باشند و با هر موادی می توان شوری تهیه کرد. این هم یک نوع ساده و آسان از آن.

مواد لازم: (مقادیر را بسته به ذائقه خود می توانید تغییر دهید)

گل کلم: دو بوته

طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

هویج (ترجیحاً باریک): دو کیلو

فلفل سبز قلمی تند: 12 عدد

سیر: دو بوته

نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

سبزی کروز Karoz (نوعی سبزی محلی شبیه جعفری درشت) جهت جوشاندن و استفاده از آب آن: نیم کیلو

سرکه: 4 پیمانه

زاج سفید (به ترکی: زی ): 3 تکه (اندازه یک نخود یا دو نخود)

توجه: گیاه محلی کروز با تلفظ: KARÖZ ” چیست؟

گیاهی است محلی شبیه جعفری
ولی بسیار درشت تر و در تهیه برخی آشها استفاده می شود همچنین برگ و ساقه های آن
را می جوشانند و به همراه سرکه برای ترشیجات استفاده می نمایند، بخصوص برای کسانی
که طعم تند سرکه را درون ترشیجات دوست ندارند و یا برایشان ضرر دارد.

طرز تهیه:

۱-
ابتدا کروز را پاک کرده و به صورت خیلی درشت خرد می کنیم و خیلی خوب می
شوئیم. سپس درون قابلمه بزرگی آب ریخته و کروز را اضافه کرده و می گذاریم
حدود دو ساعت با حرارت ملایم بجوشد. سپس حرارت را خاموش می کنیم. آب وقتی
ولرم شد آن را آبکش می کنیم. آب خوشبو و کدر به رنگ سبز مایل به قهوه ای به
دست می آید. از این آب برای تهیه انواع ترشی می توانیم استفاده کنیم. اجازه می دهیم خوب خنک شود.

سبزی کروز در حال جوشیدن:

2- گل کلم را با کمک چاقو و ترجیحاً روی تخته آشپزخانه به اندازه دلخواه برش می زنیم.

3-
هویج را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم. سپس درون قابلمه آب
جوش حدود 5 دقیقه می جوشانیم تا هویج کمی نرم شود. سپس آبکش می کنیم. اجازه
می دهیم هویج خنک شود تا حین مخلوط کردن له نشود.

4- گل کلم و هویج را مخلوط می کنیم.

5- سیرها را پوست می کنیم. اگر درشت باشند چند برش می زنیم. اگر ریز باشند، درسته مصرف می کنیم.

6- سیر و فلفل را نیز به مواد فوق می افزائیم.

7-
سپس درون لگن، نمک و زردچوبه را نیز می افزائیم و خوب مخلوط می کنیم. اگر
لگن بزرگ نداشتید می توانید این عمل را درون یک سفره یا نایلون بزرگ تمیز
انجام دهید. میزان نمک بایستی نسبتاً زیاد باشد چون اگر کم باشد هم شوری بی
طعم و مزه خواهد بود و هم مواد له خواهند شد.

8- مواد را درون دبه یا ظرف درب دار مورد نظر ریخته و آب کروز خنک شده را به آن می افزائیم. سپس سرکه را نیز می افزائیم.

9- چند تکه ی کوچک زاج سفید نیز روی شوری در قسمت دهنه ظرف قرار می دهیم.

10-
سپس یک نایلون روی دهانه ظرف قرار داده و درب ظرف را به محکمی می بندیم.
سپس به مدت یک هفته جلوی آفتاب پائیزی یا در محیط نسبتاً گرم قرار می دهیم.
سپس بعد از یک هفته در محیط نسبتاً خنک مثل حیاط یا تراس (به دور از تابش آفتاب) قرار می دهیم تا شوری به خوبی جا
بیفتد.

11- اکنون شوری ما آماده است. یعنی بعد از دو هفته از تهیه، شوری آماده سرو می باشد. نوش جانتان.

نکات:

1- درون این شوری گاهی ساقه ی خرد شده کرفس، خیار یا “کالاه” (نوعی خیار مخصوص مناطق آذربایجان) حلقه شده، بادمجان حلقه شده آبپز شده و خنک شده (آبش بایستی کاملاً برود)، لوبیاسبز درشت خرد شده آبپز شده نیز می ریزیم.

2- این شوری را می توان فقط با سرکه یا مخلوط آب جوشیده خنک شده و سرکه نیز تهیه کرد
ولی ما با آب سبزی کروز و همچنین چند لیوان سرکه تهیه می کنیم که در این
حالت طعم واقعاً دلپذیری دارد.

3- مواد، نبایستی خیلی خیس باشند چون باعث کپک زدن ترشی می شود.

4- طعم این ترشی از نمک، سرکه، فلفل و سیر تأمین می شود لذا بهتر است این چهار مورد کم نباشد.

5-
دبه های مورد استفاده برای ترشی بایستی تمیز و خشک و بدون هر گونه سوراخ و
بدون هر گونه بو باشد و سپس یک نایلون فریزر تمیز روی دهانه دبه قرار داده
و درش را محکم می بندیم.

6- در مناطقی که دسترسی به کروز مقدور نیست یا از فقط از سرکه استفاده میشود یا مخلوط آب جوشیده خنک شده به همراه سرکه و میزان نمک بیشتر.

7- برخی از ادویه مخصوص ترشی نیز استفاده می کنند. ولی ما به جز زردچوبه از ادویه خاصی برای این ترشی استفاده نمی کنیم.

8- اگر میزان آب کروز کم بود، می توان کروز آبکش شده (همان تفاله سبزی) را مجدداً با میزان کمتری آب جوشاند.

9-
اگر میزان آب کروز زیاد بود، بعد از خنک شدن درون بطری تمیز نوشابه ریخته و
در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. می توان برای تهیه مجدد ترشی و یا درون
برخی آشها بخصوص آش “کلم قمری/داش کلم آشی” استفاده کرد.طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

10- آذری
ها داخل خیارشورها و کلاً ترشیجاتشان اغلب از زاج سفید استفاده می نمایند. اعتقاد
بر این است که باعث میشود، مواد داخل ترشیجات (مثل خیار و هویج و گلم کلم و …) ترد
بماند. ما که سالیان سال است از این روش استفاده می نمائیم.

11- زاج سفید را می توان از عطاری ها تهیه کرد.

یمه لیلر به معنی خوشمزه ها است

به به….من هنوز امسال ترشیامو نذاشتم….دلم آب شد

جات خالی ما ترشی های دور اولمون رو تموم کردیم داریم برای دور دوم ترشی میندازیم:D

به به ، خیلی دوست دارم ، من امروز دارم شور میندازم ، جات خالی 🙂

نوش جوون عزیزم 🙂

طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

سلام تشکر از زحماتتان برای رسپی میخواستم بدون میشه از خیار هم داخل مواد استفاده کرد؟



نرم‌افزار اندروید ویسگون
مستقیم
بازار

دانلود نرم‌افزار اندروید ویسگون

دانلود از بازار

حناجونم

دانلود نرم‌افزار اندروید ویسگون

دانلود از بازار



موادلازم:

کلم برگ                    1عدد کوچک(حدودا یک کیلوگرم)

گل کلم                      1عدد متوسط (حدودا 2کیلوگرم)طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

بادمجان                     نیم کیلو گرم

خیار                          یک کیلوگرم

هویج                   یک کیلوگرم

سیب ترشی                    نیم کیلوگرم

پیاز ریز               یک کیلوگرم

فلفل سبز تند                    10 عدد ریز خردشده

سبزی ترشی                یک کیلوگرم

نمک                 2قاشق غذاخوری

زردچوبه                3قاشق غذاخوری

فلفل قرمز وفلفل سیاه              1قاشق غذاخوری

گلپر                 2قاشق غذاخوری

ادویه ترشی             2قاشق غذاخوری

سرکه                  حدودا 4لیتر

طرز تهیه:

ابتدا بادمجونها رو با چاقویک برش طولی می دیم بعد در سرکه می جوشونیم تا هم نرم بشه و بپزه و هم تیزابش خارج بشه.بعد خرد می کنیم.

اینکه درشت خرد کنین یاریز به این بستگی داره که ترشی ریز دوست داشته باشین یا درشت.من خودم ترشی ریز دوست دارم وهرسال ریز درست می کردم ولی دوسه ساله همسر و پسرم ازم خواستن درشت خرد کنم ومن امسال هم درشت خرد کردم.

خیارهارو هم خرد می کنیم .خیار بهتره چنبر باشه ولی اگرنبود با خیار بوته ایم خوب می شه خیار درختی نخرین که شل و بی مزه می شه.

گل کلم و کلم و هویج رو هم خرد می کنیم وبا هم مخلوط می کنیم.

کلم برگ خرد شده رو به بقیه مواد اضافه می کنیم.

پیاز ریز رو فقط  پوست می کنیم وخرد نمی کنیم ولی اگر پیاز ریز در دسترس نداشتین می تونین پیاز درشت رو خرد کنین و توی ترشی بریزین.

سیب ترشی رو هم خرد می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم.

سبزی رو هم پاک می کنیم و می شوریم ومی ذاریم لای دستمال تا آبش خشک بشه بعد خرد می کنیم وبه ترشی اضافه می کنیم.

فلفل سبز تند و ادویه ها و نمک رو هم به ترشی اضافه می کنیم وخیلی خوب به هم می زنیم تا مخلوط بشه.

تندی فلفل به خودتون بستگی داره اگه تند دوست ندارین از میزان فلفل سبز و فلفل قرمز وفلفل سیاه کم کنین.

ترشی رو در ظرف دلخواهمون می ریزیم.

سرکه رو به ترشی اضافه می کنیم ودر ظرف رو می بندیم و می ذاریم جایی که سایه باشه و خنک باشه.

45 روز دیگه ترشی آماده می شه.

من بعد از دوماه در ترشیم روباز کردم ودیدم رسیده…

امیدوارم خوشتون اومده باشه…

طرز تهیه شور مخلوط هانی شف


مواد لازم:

سرکه سیب …………….. دو لیتر

بادمجان ………………… یک کیلو

گل کلم ………………… دویست گرم

هویج ………………… دویست گرم

طرز تهیه شور مخلوط هانی شف

ساقه کرفس ……….. دویست گرم

سیر ………………… سه حبه درشت

سبزی ترشی ………. یک لیوان خرد کرده

سیاهدانه ………… دو قاشق غذا خوری

گلپر ……………… یک قاشق چایخوری

تخم گشنیز ……. یک قاشق چایخوری

فلفل سفید …….. یک قاشق چایخوری

زرد چوبه ……….. یک قاشق غذا خوری

نمک ………….. یک قاشق مربا خوری

فلفل سیاه درسته …….. یک قاشق چایخوری

*** سبزی ترشی شامل نعنا و ریحان و ترخون و پیازچه است.

طرز تهیه:

لیته سنتی فقط سبزی و بادمجان است و ادویه اما من اولین بار که درست کردم باقیمانده مواد ترشی مخلوط را هم خرد کردم و در آن ریختم و بد ندیدم این بود که این روش روتین من شد.

اغلب ترشی را با سرکه انگور درست می کنند که ترشی بسیار تیزی دارد که با ذائقه من چندان مطلوب نیست. یکبار ترشی با سرکه سیب را امتحان کنید. باور کنید مشتری می شوید.

هویج, گل کلم , کرفس و سیر را در غذا ساز بریزید و خیلی ریز نگینی کنید ( کمی درشت تر از رنده درشت). تا بقیه مواد را حاضر می کنید اینها را روی یک تکه پارچه پهن کنید و کمی هوا دهید تا خشک شود.

بادمجان ها را پوست کنده رنده کنید و با یک لیتر سرکه سیب و زردچوبه روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید تا برای 10-15 دقیقه بجوشد.

با خم کردن ظرف بادمجانها باقیمانده سرکه ته ظرف را خالی کنید و بقیه مواد و ادویه ها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.

نیم لیتر دیگر سرکه را به مواد اضافه کنید . مواد نباید آبکی باشد.

مواد را در شیشه خشک و تمیز بریزید و درب آنرا محکم ببندید. این ترشی از یک هفته دیگر کاملا رسیده است.

* علت خالی کردن سرکه اضافه پخته و جایگزین کردن آن با سرکه تازه این است که سرکه پس از جوشیدن به علت فرار بودن ماده اصلی آن نسبت به آب کمی ضعیف می شود و قابلیت کپک زدن آن بالا می رود.

* بوی سرکه در حال جوشیدن تا 24 ساعت حالات شبیه سرما خوردگی در شما ایجاد می کند. حتی المقدور کودکان را از محیط دور کنید.

سلام اتقاقا من هم لیته را مثل شما درست می کنم و خیلی خوب میشه برام جالب بود که یک نفر دیگه هم اینطوری لیته رو بزاره ما وقتی کسی ترشی درست می کنه میگیم مبارکه البته نمیدونم چرا رسمی هست که مونده تو خونواده ما من هم به شما می گم مبارکه نوش جونتون

جدا ؟ من با غدا ترشی میخورم، و با وجود ترشی بیشتر هم میخورم ولی فکر میکردم شاید کالری منفی داره.
ممنون ازتون[بغل]

من الان با این معده داغون چکار کنم هوس ترشی کردم[سوال]

سلام
اوخ جوووووووووووون ترشي[خوشمزه]
من عاااااااااااااشق ترشيم[نیشخند][خوشمزه][رویا]
مرسي واسه طرز تهيه اي ك گفتين[ماچ]
دست گلتون درد نكنه[بغل]

سلام عزیزم من غذاساز ندارم میشه چرخ گوشت استفاده کنم؟

سلام عزیزم من رفتم فلفل سفید و گلپر و فلفل سیاه گرفتم باید پودر کنم؟

عزیزم از این مقدار چقدر ترشی درست میشه؟

سلام تکتم جان . من مریم هستم . وبلاگمو تازه ساختم . منم خیلی ترشی درست کردن را دوست دارم . دوست داشتی یه سری بهم بزن . خوشحال میشم . راستی وبلاگتونو اجمالی یه نگاه انداختم و گفتم بهتون بگم که چرا آرشیو موضوعی درست نکردید ؟ وبلاگ پرباری دارید و حیف که کمی سرچ کردن توش مشکله . اینو دوستانه میگم .

سلام تکتم جون . آره دیدم . شرمنده قبلش ندیده بودم ولی حالا اینم یاد گرفتم ممنون .

ترشی خوبی میشه منم درست کردم خوشمزه بود

طرز تهیه شور مخلوط هانی شف
طرز تهیه شور مخلوط هانی شف
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *