طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده

سوپ جو سفید

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که از سوپ های رستورانی هم محسوب می شود. این سوپ در کنار سوپ های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ جو سفید تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ جو سفید با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد

ادامه مطلب

و ۲الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد..هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است)و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

ادامه مطلب

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد. در شیر داغ کن کره را میریزیم

و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود

بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد. اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

ادامه مطلب

و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

ثبت دستور پخت
عضویت
ورود

درباره ما
|
تماس با ما
|
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت آماده لذیذ است.

 

 

 

طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده

یه سوپ خیلی خوشمزه برای سفره های افطار  از خود تعریف نباشه ولی سرش دعوا شد  

 

مواد لازم  برای ۴ نفر

پیاز ۱ عدد متوسط

گوشت خورشتی ۲۵۰ گ

نمک و فلفل و زردچوبه از هرکدام ۱ ق م

روغن ۲ ق غ

آب به مقدار لازم

جو پرک ۳ پ

هویج رنده شده ۶ عدد

قارچ ۲۵۰ گ نگینی خرد شده

شیر به مقدار لازم

جعفری و گشنیز تازه از هرکدام ۵-۶ ق.غ

 

طرز تهیه:

پیاز رو در ۲ ق غ روغن تفت داده طلایی که شد گوشت رو اضافه کرده و فلفل و زردچوبه وقتی کمی تفت خورد آب اضافه کرده و میگذاریم گوشت کاملا بپزه  وقتی گوشتمون کاملا پخته شد تکه های گوشتها رو از آب آن در آورده و میگذاریم کنار تا کمی خنک شه و بعد ریش ریشش میکنیم.

حالا به آب گوشت جو پرک رو که قبلا پاک کردیم و شستیم و کمی در آب خیساندیم اضافه میکنیم . در ظرف رو نیمه میذاریم تا سر نره. وقتی جوشید هویج  و قارچ رو هم اضافه میکنیم . گوشت رو هم اضافه میکنیم و میزاریم خوب با حرارت ملایم بپزد و لعاب بندازد . فکر کنم ۲ ساعت شد چون زمان نگرفتم .

وقتی دیدیم لعاب انداخته شیر رو بهش اضافه میکنیم . میزان شیر بستگی به ذائقه داره اگه خیلی زیاد بریزیم  رنگ سو پ سفید تر میشه من حدودا ۲ لیوان ریختم. میزاریم رو همون حرارت ملایم بمونه .نمک رو هم اضافه میکنیم .

 تو این مدت بعد از اضافه کردن جو به آب گوشت باید هراز گاهی سوپ رو هم بزنیم تا ته نگیره در انتها که جا افتاد و لعاب دار شد سبزی تازه رو بهش اضافه میکنیم و بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم تا هم سبزی خواصشو از دست نده و هم عطرش بیشتر به مشام برسه .  این سوپ رو باید فقط بهش زمان بدیم تا رو حرارت ملایم بپزه و حسابی لعاب دار بشه. واقعا خوشمزه میشه . نوش جونتون . ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین

 

شکفتن غنچه خوش عطر رمضان  از پنجره ملکوتی شعبان گوارای وجود پاکتان باد .

ما را از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید

التماس دعا

طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه سوپ جو پرک با گوشت چرخ کرده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *