طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر
طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر



سه شنبه , ۱۷ اردیبهشت ۹۸

غذای اصلی | پیش غذا | دسر | نوشیدنی | نان ها | خمیرها و کرم ها و آیسینگ ها | کیک و کاپ کیک | شیرینی و بیسکوییت | شکلات و تزیینات شکلاتی | سس و مارمالاد | ترشیجات و مرباجات | آشپزی رژیمی | غذاهای سریع | غذای کودک | شب یلدا | ولنتاین | تولد | هالووین | ماه رمضان و سفره های نذری | صبحانه | فینگرفود و پارتی فود | پیشنهاد منوی میهمانی | نکات آشپزی | سفره آرایی | میوه آرایی | تزئین غذا | معرفی ابزارهای سرآشپز | معرفی مواد لازم سرآشپز | دیکشنری آشپزی | ویدیوهای آشپزی 

مشاهده دستورات آشپزی بیشتر

مجله اینترنتی دلخوشی: سوپ سفید میکس جو پوست کنده و جو دوسر نوعی سوپ سفید بسیار مقوی و خوشمزه است. جو دوسر حاوی مقدار غنی از پروتئین، فیبر و انواع ویتامین ها می باشد، بنابراین سوپ جو دوسر برای تغذیه پروتئینی ورزشکاران، افراد مسن، افرادی که دوره نقاهت بیماری را سپری می کنند، تغذیه کودکان و افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار مناسب است.

تفاوت سوپ جو ساده با سوپ میکس جو پوست کنده و جودوسر، تشکیل لعاب کش دار و چسبناک بسیار خوشمزه در سوپ سفید است. این لعاب کش دار متفاوت را فقط هنگامی که از جودوسر در تهیه سوپ ها استفاده کنید، می بینید. به شما توصیه می کنیم که حتما در تهیه سوپ ها از جو دوسر نیز استفاده کنید.طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر

دوره مقدماتی php

در این مطلب سرآشپز دلخوشی طرز تهیه سوپ جو سفید لذیذ را به صورت تصویری و مرحله به مرحله به شما آموزش می دهد.

با سرآشپز دلخوشی همراه باشید.

با تشکر از شما خواننده عزیز. بیایید با کلیک کردن بر روی لینک های آشپزی به جای تصویر برداری از دستورات آشپزی و انتشار تصاویر دستورات آشپزی، از سرآشپز دلخوشی حمایت کنید. 

توجه: هرگونه کپی برداری از مطالب و تصاویر اختصاصی سایت دلخوشی ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

تعداد نفرات سرو: ۸ نفر

جو پوست کنده را از شب قبل داخل آب بخیسانید تا پخت جو پوست کنده سریع تر شود.

هویج را رنده کنید.

پیاز را رنده کنید.

فلفل دلمه ای را رنده کنید.

مرغ را بپزید و آن را ریش ریش کنید. دقت کنید میزان مرغ داخل سوپ نباید خیلی زیاد باشد یعنی به اندازه یک چهارم یک سینه مرغ کوچک برای درست کردن سوپ جو سفید کافیست.

قارچ ها را ورقه ای برش دهید.

آب جو پوست کنده خیس خورده را دور بریزید.

داخل یک قابلمه ۴ لیوان آب بریزید و جو پوست کنده، پیاز، هویج و فلفل دلمه را به آن اضافه کنید و زیر شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا جو پوست کنده به مدت ۱ ساعت بپزد. مراقب باشید سوپ سر نرود.

بعد از ۱ ساعت، جو دوسر پرک، مرغ، قارچ، آب مرغ، شیر، عصاره مرغ، کره، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. زیر شعله گاز را کمی بیشتر کنید تا شیر کاملا به جوش بیاید، سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابمله را نیمه باز بگذارید.

اگر دوست دارید سوپ کم کالری و رژیمی داشته باشید، می توانید کره را حذف کنید و از شیر کم چرب استفاده کنید. در غیر این صورت اگر می خواهید سوپ جو پوست کنده، طعم خامه ای تری داشته باشد می تواند به دلخواه مقداری خامه نیز به سوپ شیر اضافه کنید.

اجازه دهید تا سوپ جو دوسر، به مدت نیم ساعت دیگر بپزد. هر چند دقیقه یک بار، سوپ سفید را بهم بزنید تا ته نگیرد و مراقب باشید تا سوپ سر نرود.

سپس آرد جو دوسر یا آرد سبوس جو دوسر را با مقداری شیر سرد یا آب سرد مخلوط کنید تا یکدست سپس آن را به سوپ اضافه کنید تا لعاب سوپ بیشتر شود. اجازه دهید تا سوپ ۱۰ دقیقه دیگر نیز جا بیافتد.

 

اگر در اواسط پخت احساس کردید که غلظت سوپ زیاد است، می توانید مقداری شیر به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید تا سوپ کاملا بپزد و جا بیافتد، مراقب باشید که سوپ بیش از اندازه سفت و غلیظ نشود.

بعد از اینکه سوپ میکس جو پوست کنده و جو دوسر آماده شد، خواهید دید که سوپ لعاب دار و کش دار بسیار خوشمزه ای دارید. دلیل لعاب کش دار و چسبناک سوپ، استفاده از جو دوسر و آرد جو دوسر یا سبوس جو دوسر است که باعث ایجاد لعاب بسیار زیبایی در غذای شما می شود.

منبع: سرآشپز دلخوشی (آشپزی اختصاصی مجله اینترنتی دلخوشی)طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر

  اخبارروزدنیا

  روانشناسی

  کودک و والدین

  قانون و عدالت

  زناشویی

  کلاس درس

  مذهبی

  علمی

  ورزش

  موفقیت

   آموزش آشپزی

  آرایش و زیبایی

  فرهنگی هنری

  مراسم عروسی

  نکات خانه داری

  مد روز

  بازی و سرگرمی

  تفریحی گردشگری

  دنیای آموزش

  سلامتی

سوپ جو سفید

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که از سوپ های رستورانی هم محسوب می شود. این سوپ در کنار سوپ های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سوپ جو سفید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ جو سفید تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ جو سفید با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر

دستور پخت

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد

ادامه مطلب

و ۲الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد..هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است)و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

ادامه مطلب

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد. در شیر داغ کن کره را میریزیم

و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود

بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد. اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

ادامه مطلب

و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر
طرز تهیه سوپ جو دوسر با شیر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *