طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر
طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

مروری بر دیگر مطالب ”

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

دوره مقدماتی php

سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی یکی از انواع سمبوسه های پر طرفدار و بسیار خوشمزه ایرانی است که به دلیل اینکه موادش شباهت زیادی به پیتزا دارند با نام سمبوسه پیتزایی شناخته می شود. این سمبوسه خوشمزه حاوی سوسیس ، قارچ ، پنیر پیتز و سیب زمینی است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه پیتزایی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه پیتزایی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر

دستور پخت

ابتدا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود و سپس سیب زمینی های خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم و تا نرم شوند.

پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیب زمینی های طلایی شده را در بشقابی می ریزیم و پیازها را در تابه می ریزیم تا نرم شوند. پیازها را نیز در بشقابی که سیب زمینی ها را ریختیم می ریزیم

و سوسیس ها را خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم و کمی که سرخ شدن در بشقابی می ریزیم.آن وقت قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچها تبخیر شود

و کمی سرخ شوند،سپس سیب زمینی و پیاز داغ را با سوسیس داخل تابه می میزیم و با قارچ تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم. نان لواش ها را به صورت مستطیل برش می دهیم

از طول آن ها و کمی از مواد را در ابتدای نون می ریزیم و بصورتی که مواد در یک مثلث ریخته باشم و بعد کمی پنیر روی مواد می ریزیم و به شکل یک مثلث نان را می پیچیم. در تابه یا قابلمه ای کوچک و گود روغن به حدی می ریزیم که سمبوسه ها در آن شناور باشند

و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود و سمبوسه را در آن قرار می دهیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا اگر طرف دیگر سمبوسه سرخ نشده بود سرخ شود.سمبوسه های آماده شده را در بشقابی می گذاریم  با سس قرمز نوش جان کنید.

همچنین ببینید

سمبوسه

سمبوسه یکی از غذاهای پر طرفدار و محبوب ایرانی است که اصالت آن مانند فلافل متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است و به همین دلیل در انواع متفاوتی طبخ می شود.

از معروف ترین انواع سمبوسه در جهان می توان به سمبوسه سیب زمینی ، سمبوسه گوشت ، سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی اشاره کرد. محبوبیت سمبوسه در حدی است که در هر شهری به راحتی می توانید در کنار خیابان این غذای خوشمزه را بیابید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سمبوسه با پارسی دی همراه باشید.

طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا گشنیز را میشوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته ریز خرد می کنیم.فلفل دلمه ای را نیز شسته و ریز خرد میکنیم و بعد دو حبه سیر و پیازها زا پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم.

در تابه ای روغن میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم تا کم کم داغ شود سپس پیاز و سیر را در روغن ریخته و تفت میدهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و فلفل دلمه ای ها را به مواد می افزاییم

و مواد را زیر و رو میکنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند سپس رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز خرد شده و نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه می افزاییم و مجددا تفت میدهیم تا زمانی که احساس کنیم گوشت ما کاملا پخته است

سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم و به کنار میگذاریم تا مواد کمی خنک شوند. سیب زمینی ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم.در تابه ای روغن ریخته و با حرارت کم صبر میکنیم تا داغ شود سپس سیب زمینی خرد شده را در آن تفت میدهیم

و تامل میکنیم تا طلایی رنگ و سرخ شود و بعد به مواد داخل تابه اضافه میکنیم. نان لواش ها را به صورت طولی با عرض۶ تا ۸ سانتی متر با یک قیچی تیز برش می زنیم و برای درست کردن هر سمبوسه مقداری از موادی که آماده کردیم را در قسمتی که نان را برش زدیم میریزیم

و با زاویه ۹۰ درجه نان را تا میزنیم. نان سمبوسه های ما باید به شکل یک مثلث باشند. زمانی که تمام سمبوسه ها را پیچیدیم در تابه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد روغن میریزیم به حدی که کاملا سمبوسه ها در روغن شناور شوند،سپس زیر حرارت را کم میکنیم

تا به مرور زمان روغن خوب داغ شود،آنگاه سمبوسه ها را در آن سرخ میکنیم.(کم کردن حرارت باعث مغز پخت شدن سمبوسه میشود) در آخر سمبوسه های سرخ شده را در یک ظرف بگذارید و با سس کچاب یا سس گوجه فرنگی نوش جان کنید. مطالب پیشنهادی

طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر
طرز تهیه سمبوسه با پنیر پیتزا در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *