طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ
طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ

خوش آمدید. به حساب کاربری خود وارد شوید.

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

سالاد سزار با مرغ یکی از سالادهای ایتالیایی محبوب بین ایرانیان است که همراه با مرغ گریل شده و نان تست برشته شده با ظاهری جذاب سرو می‌شود. همراه ما باشید تا طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ

دوره مقدماتی php

زمان لازم: ۳۰ دقیقه

زمان آماده‌سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

فر را با دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت (۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. مکعب‌های نان را به یک قاشق‌غذاخوری روغن‌ زیتون آغشته کنید. بعد آنها را روی سینی فر پخش کنید و داخل فر بگذارید. اجازه دهید نان‌ها کاملا خشک شوند.

برای خوشمزه‌تر شدن مکعب‌های نان می‌توانید کمی سیر رنده‌شده هم روی آنها بریزید.

وقتی یک طرف نان‌ها خشک شد، از فر بیرون بیاورید و زیرورو کنید. آماده‌کردن نان تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

ماست یونانی، دو قاشق‌ غذاخوری پنیر پارمزان، سیر، فیله‌ی ماهی، آب‌لیمو، خردل و دو قاشق‌ غذاخوری آب را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.

سینه‌های مرغ را بین دو تکه پلاستیک بگذارید و کمی بکوبید. آن‌قدر بکوبید که قطر مرغ به تقریبا یک‌ونیم سانتی‌متر برسد.

سینی فر را با یک قاشق روغن‌ زیتون چرب کنید. مرغ‌ها را روی سینی بگذارید و نمک و فلفل بزنید. یک قاشق‌ غذاخوری از سس را به مرغ‌ها بمالید، روی آنها پنیر پارمزان بریزید. سینی را در فر بگذارید تا طلایی شود. این کار تقریبا ۵ دقیقه طول می‌کشد.

کاهوها، مکعب‌های نان، باقی‌مانده‌ی سس و سه‌چهارم پیمانه پارمزان را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید. مرغ‌ها را به صورت نوارهای باریک ببرید.

سالاد را در کاسه‌های کوچک‌تر بریزید، مرغ‌ها را روی سالاد بچینید و روی آن فلفل بریزید و بعد نوش جان کنید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

برای ثبت‌نام و دریافت کد تخفیف کلیک کنید

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

now = new Date();
var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];
var script = document.createElement(‘script’);
script.type = ‘text/javascript’;
var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;
script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();
head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0];
var script = document.createElement(“script”);
script.type = “text/javascript”;
script.async=1;
script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ;
head.appendChild(script);

آشپزی سالم

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات؛ غذایی خانگی برای تمام سلیقه‌ها

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ترد و پفکی با روشی سریع و آسان

طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی ترد و پفکی با ۲ روش رژیمی و غیررژیمی


طرز تهیه هات چاکلت خانگی با شکلات تلخ

طرز تهیه‌ چای زنجبیل با ۶ روش سریع و آسان

آخرین مطالب

کمبود ویتامین b1 (تیامین) و منابع آن

طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ

کاشت مژه؛ همه‌چیز درمورد رو‌ش‌های کاشت مژه و عوارض آن

انواع بلیچ دندان و هرآنچه قبل از انجام آن باید بدانید

علائم، دلایل و درمان آب آوردن زانو

قرص سیتالوپرام؛ عوارض و نحوه مصرف آن

ترین های جهان


ثروتمندترین کشورهای جهان کدام‌اند؟

عجیب ترین شغل های دنیا که شما را در سرگرمی و لذت غرق می‌کنند

موفق‌ترین زنان کارآفرین جهان را بشناسید

باهوش ترین نژاد سگ ها در دنیا و ویژگی‌های منحصربه‌فرد آنها


پرفروش ترین خودروهای جهان در سال ۲۰۱۷

بیشترین فالوور در اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ به کدام سلبریتی‌ها اختصاص…

۶۸ راه اثبات شده برایافزایـش قــدرت مــغـز

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد سزار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد سزار با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ

دستور تهیه

ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم ، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم

(اضافه کردم پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است)و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند.(شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد)پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم۱ عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز،سس خردل و ۲ قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم

و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم

و مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.

روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم

و نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم(کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید)

ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم

و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید.نوش جان

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ
طرز تهیه سالاد سزار بدون مرغ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *