هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .
آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند
طرز تهیه سالاد الویه با ماکارونی جامبو
سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است . با عشق آشپزی کنید و از تهیه انواع غذاها ، دسرها ، نوشیدنی ها ، کیک و شیرینی و . . . با طعمی نو لذت ببرید .
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آشپزی iKaBaN.ir می باشد
یکی از سختیهای آشپزی کردن این است که اغلب اوقات آدم نمیداند باید چه بپزد؟! پیدا کردن غذایی که هم باب میل اعضای خانواده باشد، هم ظاهری زیبا داشته باشد و هم مواد اولیهاش در دسترس باشد کار سختیست. حالا فکرش را بکنید قرار باشد برای افراد بیشتری خارج از خانوادهتان غذا درست کنید، آن هم درست زمانیکه کلی کار روی سرتان ریخته و ترجیحتان است که غذایتان هرچه سریعتر آماده شود، درست مثل صبح روز جشن تولد! در اینجا 6 فینگرفود خوشمزه و همه پسند برایتان آماده کردهایم که دغدغهتان را برای پذیرایی از مهمانان جشن تولد کم کند و مهمانانتان با دیدنشان سر ذوق بیایند.
جامبو، پاستای غول پیکر
طرز تهیه سالاد الویه با ماکارونی جامبو
جامبو شلز، یکی از انواع پاستا است که تازگی وارد بازار ایران شده است. اولین قدم برای درست کردن جامبو شلز، تهیه کردن موادی است که قرار است داخل پاستاهای صدفی بزرگ قرار دهید. مایه درون پاستاها میتواند تنوع خاصی داشته باشد و این به سلیقه و میل شما برمیگردد. میتوانید برای پر کردن شکم صدفها از مایه معمولی ماکارونی استفاده کنید، اما اگر مثل من عشق سالاد ماکارونی هستید به شما پیشنهاد میکنم برای پر کردن شکم جامبو، با پاستاهای ریزتر، مثل پاستای پیچی یا صدفی، سالاد ماکارونی درست کنید. بعد از آماده شدن مواد درون جامبو، خود جامبوها را مثل دیگر پاستاها جوشانده و آبکشی کنید. حالا داخل صدفها را با مایه در نظر گرفته شده پر کنید.
پیشنهاد جامویی یک: اگر برای پر کردن جامبوها از سالاد ماکارونی استفاده میکنید، سعی کنید سالاد ماکارونیتان سس بیشتری داشته باشد تا ماکارونیها از داخل جامبو بیرون نریزند.
پیشنهاد جامبویی دو: میتوانید روی جامبوهای پر شده را با پنیر پیتزا بپوشانید و به اندازهای که پنیرها ذوب شوند، آنها را داخل فر قرار دهید.
هشدار جامبویی: هنگام آبکش کردن جامبو، مراقب باشید جامبوها را زیاد نجوشانید، چرا که بیش از اندازه جوشیده شدن باعث وارفتگی پاستا خواهد شد.
رول کالباسی
رولهای کالباسی یکی از پرطرفدارترین فینگر فودها هستند، که به آسانی تهیه میشوند. سادهترین رول کالباسی به این صورت تهیه میشود که، برگههای نازک کالباس را با لایهی نازکی از سس مایونز و یک خیارشور رول کرده و به دو یا سه قطعه کوچک برش میزنیم. روش دوم استفاده از ورقههای نازک خیار، سس فرانسوی، جعفری، ریحان و کالباس است. رولها را با خلال دندان محکم کنید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. اما روش سوم که خوشمزهترین آنها است، با نان لواش یا خمیر کرپ درست میشود. اگر میخواهید رول مهمان پسندتری داشته باشید، زحمت خمیر کرپ را خودتان بکشید. برای درست کردن خمیر کرپ، 3 تخممرغ، یک لیوان شیر، سه چهارم لیوان آرد و مقداری نمک را تا حد یک دست شدن با یکدیگر مخلوط کرده و سپس در تابه سرخ کنید. بعد از سرد شدن خمیر، روی آنها را با کالباس، جعفری خرد شده، سس مایونز پوشانده و به آرامی رول کنید و برش بزنید. با این مقدار خمیر کرپ، حدود 20 عدد رول دو سانتیمتری خواهید داشت.
نکته کالباسی یک: هنگام پختن خمیر کرپ شعلهی گاز را تا حد امکان کم کنید تا نان برشته و خشک نشود. میتوانید کرپ را به مقدار کمی سرخ کنید و با اضافه کردن پنیر پیتزا، رولها را به مدت چند دقیقه تا ذوب شدن پنیرها در فر قرار بدهید.
نکته کالباسی دو: رولهای کالباسی را برای مدت طولانی نگهداری نکنید و یادتان باشد اگر تا زمان سرو شدن آنها چند ساعتی طول میکشد، روی دیس رولها را با سلفون بپوشانید تا از خشک شدن کالباس جلوگیری بشود.
اسپرینگ، مینی ساندویچ بهاری
اسپرینگها انواع مختلفی دارند که از بین آنها اسپرینگ مرغ و گوشت از دیگر اسپرینگها معمول و سادهتر هستند. اما من برای شما اسپرینگی را انتخاب کردهام که نه تنها سالمتر و کم هزینهتر است که خصوصیت خاص بودن را هم دارد؛ اسپرینگ سبزیجات. مایه داخل اسپرینگ سبزیجات، از یک فنجان کلم و 5 لوبیا سبز ریز شده، یک هویج خلال شده متوسط، نصف قاشق غذاخوری سیر، فلفل، نمک و یک قاشق شکر و زنجبیل تشکیل شده است. تمام مواد را مخلوط کنید و در روغن معمولی، روغن کنجد و کمی سرکه، تا حد نرم شدن سرخ کنید. خمیر اسپرینگ را میتوانید حاضری بخرید یا خودتان زحمتش را بکشید. سبزیجات سرخ شده را داخل خمیر قرار داده، بپیچید و در روغن سرخ کنید.
پیشنهاد بهاری: اگر دوست داشته باشید میتوانید با قلمو رولها را با یک تخممرغ هم زده، آغشته کنید، در پودر سوخاری غلتانده و در روغن قرار دهید.
هشدار بهاری: اسپرینگ روغن زیادی جذب میکند، پس تمام سعیتان را برای گرفتن روغن جذب شده بکار بگیرید.
نکته بهاری: اگر در منزل خمیر نداشتید، به جای خمیر از نان لواش استفاده کنید.
قارچ شکم پر
تا دیروز قارچها با وجودشان در غذاهای مختلف علت خوش طعمی زیادی میشدند، اما حالا مستقل هم شدهاند و به تنهایی توانستهاند محبوب دل خیلیها بشوند! قارچ سوخاری معروفترین قارچ مستقلی است که احتمالا تجربه خوردنش را دارید. اما قارچهای شکم پر یکی از هوس برانگیزترین قارچهایی هستند که حتما از دیدنشان در این عکس آب از دهانتان راه افتاده. برای درست کردن 10 عدد قارچ شکم پر به یک پنجم بسته پنیر پارمیزان و به همین میزان پنیر خامهای نیاز داریم، همچنین یک قاشق سر خالی نمک، مقداری اسفناج خرد شده، یک پنجم پیمانه نان تست خرد شده، نصف قاشق کره و فلفل از دیگر مواد اولیهی این فینگر فود جذاب هستند. تمام مواد به استثنا نیمی از پنیر پارمیزان، نان تست خرد شده و کره را در ظرفی مخلوط کنید و داخل شکم قارچهایی که از قبل ساقهشان را بریدهاید، بریزید. باقی مواد را لایه به لایه روی قارچ قرار داده و برای محکم شدن، به آرامی فشارشان بدهید. قارچها را داخل سینی چیده و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه گرم کنید.
نکته قارچی: پنیر را حتما برای آخرین لایه در نظر بگیرید. میتوانید برای زیبایی بیشتر روی پنیر از سبزیجات رنگی مثل ذرت یا فلفل رنگی کمک بگیرید.
پیشنهاد قارچی: اگر با خوردن سوسیس و کالباس مشکلی ندارید، یا دلتان نمیخواهد قارچها کاملا گیاهی باشند، به مواد داخل قارچ سوسیس رنده شده هم اضافه کنید.
الویه مخصوص آدمهای خاص
الویه یکی از معمولترین و لذیذترین غذاهای جشن تولدی است که همه ما آن را امتحان کردهایم. شما میتوانید با یک تغییر جذاب، یک غذای سن و سالدار مثل الویه را به غذایی شیک و امروزی تبدیل کنید. برای درست کردن این الویه خاص میتوانید به جای تزیین معمولی آن در یک دیس بزرگ، به مغازههای فروش وسایل شیرینی پزی سری بزنید و یک بسته قیف کوچک بیسکویتی تهیه کنید، حالا میتوانید الویه را به جای قرار دادن در آن نانهای باگت همیشگی، داخل قیفهای بستنی بریزید. پیشنهاد دوم برای سرو کردن الویه، نانهای نازکی مثل لواش است. یک لایه نازک از الویه را کاملا روی نان پخش کنید، در مرحله بعد نان را آرام رول کنید. رول را در یک پلاستیک فریز محکم بسته و تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. مرحله سوم بریدن رول الویه با کاردی تیز و چیدن رولها در ظرف است.
پیشنهاد رولی یک: برای زیبایی بیشتر الویههای رول شده را داخل کاغذ شیرینی قرار بدهید و سر الویههای قیفی را با نخود فرنگی، ذرت یا جعفری بپوشانید. همچنین میتوانید از فلفل رنگی ریز شده هم استفاده کنید.
پیشنهاد رولی دو: اگر فرصت کافی برای درست کردن الویه دارید میتوانید به جای قیف بستنیهای آماده، خودتان با خمیر قیف درست کنید.
پیشنهاد رولی سه: برای چیدن رولها از ظرف مستطیلی و برای قیفها از ظرف گرد استفاده کنید.
کباب سبزیجات یونانی
سیخهای کبابی اغلب به همراه گوشت، مرغ و ماهی آماده میشوند و شما مختار هستید تا به سلیقه خودتان انتخاب کنید که سیخ کبابیتان گیاهی باشد، مخلوط باشد یا تمام و کمال گوشتی. برای پر کردن سیخ کبابیتان به چند رنگ متفاوت نیاز دارید، که اولین نسخه آن سه رنگ فلفل سبز، قرمز و زرد است، بادمجان کوچک، کدو، پیاز، گوجهفرنگی گیلاسی، ذرت، سیب زمینی کوچک و از همه مهمتر قارچ، دیگر تشکیل دهندههای این کباب کاملا گیاهی و خوش آب و رنگ است. پیشنهاد میکنم کدوها را پوست نگیرید چرا که حلقههای کدو زیباتر به چشم خواهند آمد. حالا همهی مواد را داخل یک کاسه بزرگ که حاوی آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل است، به مدت یک ربع تا نیم ساعت قرار دهید تا مواد طعمدار شوند. سبزیجات به سیخ کشیده شده را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و نرم بشوند.طرز تهیه سالاد الویه با ماکارونی جامبو
نکته کبابی: سبزیجات مختلف را به ترتیب تضاد رنگی در سیخهای کبابی قرار دهید و سعی کنید دو رنگ مشابه کنار هم قرار نگرفته باشند.
پیشنهاد کبابی یک: فلفلرنگیها را به شکل مربع یا مثلث برش بزنید. کدو و بادمجان را هم میتوانید دایرهای ببرید و هم از بالا به چهار قسمت مساوی تقسیم کرد و هر کدام را به سه تا چهار برش تقسیم کنید.
پیشنهاد کبابی دو: کباب سبزیجات را با بلغور گندم پخته، سالاد گوجه و روغن زیتون سرو کنید. همچنین میتوانید به سس کبابتان سرک و سبزیجاتی مثل گشنیز و جعفری را هم اضافه کنید.9