طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

دوره مقدماتی php
طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته
طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-links-9–>!–c505218304b50c59c3659f6dda43bae7-header-0–> زولبیا و بامیه از جمله خوردنی های مخصوص ماه مبارک رمضان هستند، اگر شما نیز از جمله طرفداران این خوراکی های خوشمزه هستید پیشنهاد میکنیم در منزل و بدون امکانات خاص اقدام به پخت زولبیا و بامیه نمایید. حال برای کمک به شما دوستان هنرمند در این مطلب به ارائه طرز تهیه زولبیا و بامیه می پردازیم که امیدواریم این آموزش برای شما عزیزان نیز مفید باشد و از این طریق زولبیا و بامیه خوشمزه ایی بپزید.

زولبیا و بامیه را می توان یکی از اعضا اصلی سفره افطار دانست. البته با توجه به آنچه که در معرفی بهترین غذا برای افطار و سحر گفتیم، بهتر است مصرف است در ماه رمضان از زولبیا و بامیه کمتری استفاده نمود، با این حال همه ما ایرانی ها این خوراکی خوشمزه را دوست دارند و در ماه مهمانی خدا، اقدام به تهیه آن می نمایند. طرز تهیه زولبیا و بامیه که در این مطلب ارائه می دهیم یکی از دستورات ساده و در عین حال عالی برای پخت زولبیا و بامیه در منزل است که مطمئنا می تواند راهنمای مناسبی برای شما عزیزان در جهت پخت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان باشد.

تهیه شربت یکی از مراحل مهم برای پخت زولبیا و بامیه است. از این رو قبل از ارائه طرز تهیه زولبیا و بامیه ابتدا روش آماده سازی شربت را مطرح می کنیم. برای تهیه شربت، دو لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط نمایید و روی حرارت قرار دهید. تحت شرایطی آن را هم نزنید و اجازه دهید به مرور شکر در آب حل شود. به محض اینکه جوشید یک قاشق غذاخوری گلوکز به آن اضافه نمایید. (میتوان گلوکز را حذف نمود، اما توجه داشته باشید که در صورت حذف نمودن شربت خیلی شفاف نمی شود و ممکن است زولبیا و بامیه شما ترد نشود) بعد از اینکه شربت تا حدودی قوام آمد یک قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه نمایید. بعد از یک ربع که شربت با حرارت کم جوشید و قوام آمد مقداری گلاب و زعفران به آن اضافه کنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

آرد سفید شیرینی پزی : یک لیوان آب : یک لیوان کره یا روغن جامد : ۲۵ گرم بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ : سه تا چهار عدد شربت : ۲ قاشق غذاخوری

دوره مقدماتی php

طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

آب را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس کره و شربت بامیه که دستور تهیه آن را در بالا مشاهده نمودید، اضافه نمایید. آرد الک شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. خمیر حاصله را روی حرارت ملایم ۲ تا ۳ دقیقه قرار دهید و مدام با قاشق چوبی کف ظرف پهن نموده و جمع کنید. خمیر را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی از حرارت بیفتد. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه نمایید و خوب با همزن بزنید. بکینگ پودر را نیز اضافه نمایید. (در صورتی که حس کردید مایه سفت است تخم مرغ چهارم را نیز اضافه کنید)

حال روغن را داخل ظرف کوچکی ریخته و صبر کنید تا داغ شود. مواد را داخل قیف ریخته و از ماسوره آچاری استفاده نمایید. در این مرحله باید از یک قیچی تمیز استفاده نمایید و آن را داخل روغن بزنید و مواد خارج شده از ماسوره را برش بزنید و در روغن بیندازید تا روی حرارت ملایم بپزند.

وقتی بامیه ها را از روغن خارج نمودید آنها را داخل سبد بیندازید تا روغن آن برود. سپس بامیه ها را داخل شربت سرد قرار دهید و بعد از خارج کردن نوش جان نمایید.

نشاسته : ۱۱۰ گرم (یک لیوان) ماست چکیده : ۱۰۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع : یک قاشق مرباخوری آرد سفید : ۲۰ گرم بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین : ۱ قاشق چای خوری زعفران حل شده : ۱ قاشق غذاخوری شربت غلیظ زولبیا : یک و نیم قاشق غذاخوری

نشاسته را با ماست مخلوط کنی تا حل شود، بعد به آن شربت غلیظ، آرد، زعفران و روغن مایع را اضافه نمایید. به مدت ۵ دقیقه با هم زن خوب هم بزنید تا خمیر کاملا نرم شود. بعد به آن بکینگ پودر را اضافه نمایید و اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت در محیط استراحت کند. بعد از استراحت جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت غلظت مواد بعد از استراحت می توان به آن ماست اضافه نمود و در صورت رقیق بودن کمی آرد به آن اضافه کنید)

مقداری روغن در ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا گرم شود، سپس مواد آماده شده زولبیا را داخل ظرف سس یا قیف مخصوص ریخته و به صوت دورانی در روغن داغ شده بریزید. برخی از قالب شیرینی نان پنجره ای برای زولبیا استفاده می نماید، که شما عزیزان نیز می توانید باری ایجاد تنوع برخی از زولبیاها را با این روش تهیه نمایید.

در صورتی که زولبیای خیلی شیرین دوست دارید بهتر است زولبیاها چند دقیقه ایی در شربت باقی بمانند. (توجه داشته باشید که برای زولبیا بهتر است شربت گرم باشد)

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی زولبیاDon’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247مواد لازمآب ولرم ۳/۴ پیمانهactive dry yeast (پودر خمیر ترش ۱ قا شق چایخوری (۳گرمآرد یک پیمانه (۱۲۰گرم)شکر ۱ قاشق چایخوری (۶گرم)پودر نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)پودر ه‌‌ل ۱/۸ قاشق چایخوریزعفران ۱/۸ قاشق چایخوریماست ۲ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم)روغن مایع ۲ قاشق چایخوریمواد لازم برای شربت زولبیاشکر دو پیمانهآب یک پیمانهگلاب دو قاشق غذاخوریآب لیمو یک قاشق غذاخوری (یا جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری)زعفران یک چهارم قاشق چایخوریFor the dough you need:warm water 3/4 cupactive dry yeast 1 teasp; 3gramall purpose flour 1 cup; 120gramsugar 1teasp; 6gramcorn starch powder 2 Tablesp; 30gramyogurt 2 tablesp; 60gramcardamom powder 1/8 teasp saffron 1/8 teaspfor syrup:sugar 2cupswater 1cuprose water 2 Tablespfresh lemon juice 1 Tablespsaffron 1/4 teasp

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

با توجه به صحبت رئیس اتحادیه قنادان که قیمت زولبیا امسال را کیلویی ۹۶۰۰ تومان اعلام کرده اند، آیا این خوردنی با مواد اولیه بسیار ارزان، سر سفره همه خانواده ها حاضر می شود؟!

به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از نبض شهر، زولبیا و بامیه زینت بخش سفره افطاری بسیاری از خانواده ها در ماه مبارک رمضان است؛ اما آیا با توجه به صحبت رئیس اتحادیه قنادان که قیمت زولبیا امسال را کیلویی ۹۶۰۰ تومان اعلام کرده اند، آیا این خوردنی با مواد اولیه بسیار ارزان، سر سفره همه خانواده ها حاضر می شود؟!

چند نکته تامل درباره زولبیا و بامیه 

* مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن می‌کند در حالی که جذب قند زولبیا و بامیه به علت داشتن چربی زیاد ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد.

* هنوز بسیاری از قنادی‌ها برای سرخ کردن زولبیا و بامیه از روغن جامد استفاده می‌کنند.روغن نباتی جامد به علت داشتن مقادیر بالای اسید‌های چرب اشباع عامل مهمی در بروز بیماری‌های قلبی عروقی به شمار می‌آید.

طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

* هر دانه بامیه ۸۰ کالری دارد و ۱۰۰ گرم زولبیا ۴۵۰ کالری دارد.

* استفاده مکرر از روغن‌هایی که به رنگ سیاه درآمده‌اند برای سرخ کردن زولبیا و بامیه حتی می‌تواند سرطان‌زا باشد بنابراین لازم است پس از هر بار سرخ کردن،روغن استفاده شده دور ریخته شود و برای نوبت بعدی از روغن جدید استفاده شود.

بنابراین سعی کنید یا جایگزینی خوب برای زولبیا و بامیه پیدا کنید یا برای صرفه اقتصادی و سلامت جسم تان زولبیا و بامیه را که تقریبا در این ماه،  هر روز سر سفره قرار می دهید،  در خانه درست کنید.

 

مراحل تهیه زولبیا و بامیه 

مواد لازم:

نشاسته گل           ۱۱۰ گرم

طرز تهیه:

* همین اول کار می‌خواستم نکته‌ای رو خدمتتون عرض کنم؛ درست کردن زولبیا کمی قلق‌های خاص خودش رو داره؛ سعی کنید در اندازه‌گیری تون دقیق باشید تا نتیجه بهتری بگیرید. در ضمن اگه یه بار درست کردید و به نتیجه مورد نظر نرسیدید ناامید نشید و دوباره سعی کنید. مطمئن باشید اگه شکل زولبیاتون شبیه زولبیای بیرون نشد اصلاً و ابداً اشکال نداره عوضش خیلی خیلی بهداشتی تره.

* نشاسته گل (همون طوری که در تصویر می‌بینید این همون نشاسته معمولی خودمون هست که همه تون می‌شناسید و به نشاسته گل معروفه) و ماست رو با هم مخلوط‌کنید تا دونه‌های نشاسته حل بشه.


* غلظت زولبیا باید به این شکل باشد.

* برای اینکه حلقه‌های زولبیا رو درست کنید می‌تونید از روش‌های مختلف استفاده کنید. من در اینجا دو روش رو خدمتتون عرض می‌کنم:

* روش اول:

* این اصولی‌ترین روش درست کردن زولبیا هست: بدین ترتیب که مایه رو داخل قیف مخصوص ریخته و در یک ظرفی که روغن رو حسابی داغ کردیم حلقه زولبیا رو قرار می دیم و دایره‌هایی که همدیگه رو قطع کنند را می‌کشیم (مثل نقاشی).

موقع انتقال قیف برای اینکه مایه از ته قیف بیرون نریزه، می‌تونیم از چوبه‌ای مخصوص این کار استفاده کنیم و اونو داخل روزنه قیف فشار دهیم تا در مواقعی که نیاز نداریم مایه از قیف بیرون نریزه. همچنین از این چوب‌ها برای هم زدن مایه نیز استفاده می‌شود.

و اما در قنادی‌ها چه روشی استفاده می‌کنند؟ توی قنادی‌ها، این حلقه‌ها در تعداد زیاد و گاهی به هم چسبیده هستن. مواد رو داخل قیف بزرگی ریخته و شکل‌های دایره‌ای رو ایجاد می‌کنن.

یا این‌که ماشین‌هایی مخصوص این کار وجود داره که روی دستگاه مخزنی برای مایه در نظر گرفتن و به صورت خودکار این دایره‌ها توسط دستگاه ایجاد می‌شه و داخل روغن غوطه‌ور می‌شود.


* روش دوم:

* قیف یک‌بار مصرف رو به قطر تقریبی ۷ میلی‌متر برش بدهید.

* نکته: در صورتی که سوراخ قیف فلزی مخصوص زولبیا هم کوچیک بود با میخ یا پیچ اونو به اندازه تقریبی ۷ میلی‌متر باز کنید.

* بعد مایه رو داخل اون ریخته و در روغن داغ اشکال دایره‌ای درست کنید.

* نکته: سعی کنید درست کردن دایره‌ها سرعت عمل داشته باشید. در اول ممکنه کمی سخت باشه ولی به مرور یاد می‌گیرید.

* اجازه بدین یک طرف زولبیا کمی طلایی بشه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی شود.

* نکته: مقدار طلایی شدن یه مقدار کمتر از تصویر زیر باشه. من به خاطر عکاسی کمی دیرتر برگردوندم.

* بعد به همان صورت که داغ هست داخل شربت بار ولرم میندازیم و ترجیحاً با پشت قاشق فشار می دیم تا غوطه‌ور بشه. بعد موقعی که زولبیا شفاف شد از داخل شربت در می‌آریم. معمولاً بیشتر از ۵-۳ دقیقه طول نمی‌کشه.

* نکته: بهتره در شربت بار زولبیا از گلوکز استفاده بشه.

* نکته: زولبیا رو سریع داخل شربت بار بندازید وگرنه شهد به خورد زولبیا نمی‌ره. شربت اگه رقیق باشه زولبیا خمیر می‌شه و اگه خیلی غلیظ باشه شهد داخل زولبیا کمتر نفوذ می کنه.

* پس اگه دیدید زولبیا حالت شفاف نداره یا اینکه بعضی جاهاش مات هست؛ یکی از دلایل مهمش به خاطر نفوذ نکردن شهد (به دلیل غلظت زیاد) داخل زولبیا هست.

* و در نهایت داخل یه آبکش قرار می دیم تا شهد اضافی اون گرفته بشه.

* این مقدار مواد ۱۲ عدد زولبیا می‌ده. سعی کنید در ابتدا با این مقدار مواد یا کمتر شروع کنید.

* نکات ریز تهیه زولبیا:

*برای این مقدار می تونید از نصف شربت باری که در دستور اومده استفاده کنید ولی بهتره شربت بار به طور کامل تهیه بشه تا زولبیا داخل اون غوطه‌ور بشه.

طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته

*  زیر شعله‌ای که زولبیا سرخ می شه بین کم و ملایم هست تا درعین‌حال که زولبیا سریع بالا می‌آد باعث نشه که زولبیا سریع بسوزه.

* هر ۳-۲ تا زولبیا رو که درست کردید حتماً مواد رو مخلوط‌کنید.

* من شکل پایین رو با شماره‌گذاری براتون قرار دادم که ببینید برای درست کردن زولبیا بهتره وقتی روغن داغ شد یه مقدار کوچیک از اونو امتحان کنید و ببینید که شکلش مد نظرتون هست یا نه. در تصویر ۱ زولبیا کمی تخت هست و خوب پف نکرده که با اضافه کردن یک مقدار خیلی کم بکینگ‌پودر این مشکل برطرف شده. پس یه کوچولو زولبیا رو داخل روغن بریزید و بعد بلافاصله داخل شربت بار قرار بدین تا ببینید آیا شکلش مد نظر شما هست یا نه.

مواد لازم:

طرز تهیه:

* برای تهیه بامیه  ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین.

* به محض اینکه جوش‌های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید.

* سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد جمع بشه.

* نکته: حتماً و حتماً حرارت رو کم کنید.

* با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش‌کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدین. تقریباً ۱۵-۱۰ دقیقه طول می‌کشه.

* همون طوری که در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیر چسبیده این نشون دهنده اینه که کم‌کم خمیرمون آماده می شه.

* بعد به ظرف دیگه‌ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.

* بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم‌مرغ اول رو می‌ریزیم و با دست هم می‌زنیم. ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه.

* بعد از اینکه خمیر سفت شد مجدداً تخم‌مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه.

* نکته: هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه.

* برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.

* نکته: بهتره قیف یک‌بار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.

*نکته: ماسوره‌ای که باهاش بامیه درست می‌کنن به ماسوره آچاری معروفه.

* بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید.

* در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید (بهتره سطح بامیه‌ها رو بپوشونه).

 

* برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ نباشه. پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتماً با حرارت کم سرخ‌کنید.

* نکته: باز هم تکرار می‌کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.

 

* بعد از سرخ شدن کامل بامیه‌ها، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه.

* معمولاً ۳-۲ دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بدونید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه، تست کردن اون هستش.

* نکته: پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه.

* نکته: با این مقدار شربت می‌تونید ۲ بار بامیه درست کنید.

* نکته: در شربت بار بامیه ۲ ق سر پر گلوکز بریزید.

* شربت بار رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکرک نزنه.

هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانه‌ای بامیه‌ها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیه‌های بیرون نمی‌شه ولی مزه‌اش فرق نداره

نویسنده: مسکین

چراطرزتهیه شربت بارراتوضیح نداده اید؟

عااااااالی بود
تنکس
ولی فقط من درس کردم خمیرشد

سلام
احتمالا موقعی که بامیه ها داخل مایع شربت ریختید زیاد مونده
یا اینکه زیر شعله شربت شما زیاد بوده
یا اینکه خیلی زود قبل از اینکه خوب سرخ بشن از داخل روغن بیرون آوردید
نکته موقعی که بامیه با زولبیا از روغ کشیدیم و داخل شربت ریختیم باید خیلی سریع این کار انجام بشه و بلافاصله زولببا یا بامیه رو داخل شربت ها قرار بدیم

سلام. من زولبیا را درست کردم خمیرشد ولی بامیه خیلی قشنگ وخوب شد چرا

چون شربت بامیتون خوب نشده باید حد اقل ۵ یا ۷ دقیقه جوش بخوره

سلام حتما اردزیادی ریختی

سلام واقعا طرزتهیه ای که دادیدعــــــــــالی بود
↯رمضان مبارڪ↯

به جای گلوکز چی جایگزین کنیم؟

گلوکز همون شکره

سلام
نه گلوکز مانند عسل سفید سفید هست و کمی هم شیرین هه
توی قنادی ها . یا لوازم قنادی فروشی ها بهش میگن (بادکا)
در ضمن بیشتر برای براق شدن زولبیا یا بامیه استفاده میشه

گلوکز برای غلیظ شدن شربته

جایگزین گلوکز در بامیه

چرا دیدگاه من پخش نشده

خوب بود ولی طرز تهیه شربت بگید

فروزان معظمی,باسلام،میخواستم بپرسم برای درست کردن بامبه آرد قنادی لازمه!؟من تاحالا درست نکردم

باسلام
مطالب سایت شما بسیار جالب است ازحسن سلیقه شما نهایت سپاس رادارم.لطفاًدرموردآشپزی انواع غذاهاودرست کردن انواع ترشی وشربت مطالب بیشتری بگذارید.ممنون پونه زار

لطفا طرزتهیه شربت بار روهم بزارید
ممنون میشم

برای درست کردن شربت اول شکر اب و ابلیمو مخلوط کنید بزارید تاغلیظ شود در اخر گلاب و زعفران داخلش بریزید بزارید دباره غلیظ شود از رو اجاق بردارید زمانی که ولرم بود از ان استفاده کنید چون اگر سرد شد بامیه وزولبیا هاتون شهد به خودش نمیگیره

سلام من زولبیا رو درست کردم خیلی عالی شد ولی همین که ریختم تو شربت بعد که سرد شد شکرک زدچراااااااا؟

زولبیا هام شکرک زد چرااااااااااا؟

زمانی کە شربت جوش میاره باید مقدارکمی جوهر لیمو یا ابلیمو اضافە شه

سلام.مینا خانم حتما شربتتون آبلیمو اضافه نکردین برای همون شکرک زده…..بنظر من آموزش فیلمشو دانلود کنین بهتره من از رو فیلم درس کردم خیلی خوب شد میتونین امتحان کنین کامل توضیح میده

ازطرح اینگونه مسایل به خصوص آشپزی وقنادی شما تشکر می کنم.

سلام.
بدون گلوکز نمیشه؟
جایگزین براش هست؟

عااااااالی بود

عالیه

خمیر میشه چرا؟؟

جالب بود تشکر

خیلی خوب بود تشکر از شما

چرابامیه های من بووطعم تخمه مرغ میدن

باید گلاب داخل خمیرتون بزنید

من بامیه درست کردم ولی خیلی نرم شده چرا؟؟؟

سلام خسته نباشیدمن زلوبیاهام خیلی خشک شدن چرا؟۲لیوان سرخالی نشاسته و۱لیوان ماست و۱ق غ غ بکینگ پودراستفاده کردم و۴ق غ گلاب و۲ق غ زعفران

سلام من از رو فیلم درس کردم خیلی خیی خوشمزه بودن هم بامیه هم زولبیا اصلا نیازیوب گلوکز نیس میتونین شربتتون رو چند دقیقه بیشتر بپزین تا نیازی ب گلوکز نباشه از رو فیلم بهتر یاد میگیرین

سلام من بامیه هامویادم رفت تاگرمه به شربت اضافه کنم سردشدبعداضاعه کردم شربت ب توش نرفته چیکار کنم؟

برای خمیر اصلا سفت نشد همش از هم پاشید بود چرا ???

سلام
خسته نباشید
من چند بار زلبیا ،بامیه درست کردم
بار اول زلبیاهام سفت شدش
بامیه هام نرم
بار دوم
زلبیاهام بد شدش
بامیه هام رنگ و رو پریده و نرم
بار سوم هم از اونا بدتر
فقط مشکلی اصلی این شربت بارش هستش
از قنادی پرسیدم گفت بنداز تو شریه بجوشه
بعد از ده دقیقه بردار
این کارم انجام دادم باز نشدش ….
خیلی ممنون میشم ایراد و بگید

سلام میشه گلوکز را روی شربت نگذاریم

سلام روزتون بخیر ببخشید من چندباره بامیه درست میکنم ولی داخلش خام میمونه و پخته نمیشه باوجود اینکه روغن زیاد هم میریزم میشه راهنمایی کنید ممنونم

سلام.خسته نباشید.بامیه درست میکنم عالی و فوق العاده میشه.اما بعد یه روز اون براقی روی بامیه از بین میره…چراا؟اما بامیه های بیرون تا چند روزم براق هس…علتش چیه؟؟رمز براق بودنش مثل همون اول که از شربت در میاریم چیه؟؟ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام نشاسته معمولی خوبه؟؟یاحتما نشاسته ذرت باشه؟؟؟

وقتی بامیه درست میکنید باید شعله ی اجاقتون کم باشه تا خمیر نشه داخل بامیه

سلام خسته نباشیدمن بامیه درست کردم .اصلاخوب درنیمود.براق هم نشد.شیره بادستورشمادرست کردم.امانمیدونم این شربت بارچیه کجامیشه تهیه کرد.یادرست کرد.ممنونم توضیح بدید.

سلام من امروزبامیه درست کردم چراتوخالی درامد.وشیره که شمادستورش داده بودیددرست کردم براش.امابراق نشد.میخواستم بدونم این شربت بارکجامیشه تهیه کرد.یاچگونه میشه درست کرد لطفا توضیح بدید. تشکر

من امروز درست کردم اصلا خوب نشد نرم شد بایدچیکارکنم

سلام ؛ ببخشید به جای یکرنگ پودر از چی میشه استفاده کرد؟

سلام وقت بخیر من بامیه درست کردم وقتی میزاشتم داخل روغن از هم جدا میشد دلیلش چی میتونه باشه

سلام بجا گلوکز مایع چی بریزیم

سلام بجاى گلوکز چى بریزم

سلام چرا داخل بامیه های من خمیر شده؟پخته نشده؟

سلام .بامیه های منم توش خمیر بود مثل بیرون پوک نشده بود باید چکار کرد ولی خیلی خوشمزه بود

بااینکه همه مراحلشوموبه مووخیلی دقیق انجام میدم امامتاسفانه هرسری مشکل دارمیشه

سلام، بجای گلوکز میتونین عسل استفاده کنین

سلام کسی می دونه زولبیا بامیه سرده یا گرم؟

سلام عزیزم ممنون از توضیحتون من زولبیام عالی میشه ولی بامیه بعد از چند ساعت بیات میشه دلیلش چیه؟

گرم است چون نشاسته گلاب تخم مرغ وارد گرم است همشون

من الان بامیه درست کردم عاااالی شد.ترد و خوشمزه

سلام من زولبیا درست کردم اما نمی دونم چراسفت شده؟؟شمامیدونید؟

سلام میتونم زولبیا بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین درست کنم؟

هنگامی که سرخ کردم خیلی خشک شدن چرا

با سلام وخسته نباشید خیلی روشتون برای زولبیا بامیه خوبه جامع وریز توضیح دادین همین که توش مثله روش های دیگران جوش شیرین نداشت کار رو بهتر کرده . از توضیح کامل و اسونتون ممنونم

خوب درست نشد

خوبه.آردش چیه

سلام خلی دوست دارم خودم زولبیا درست کنم ولی هربارک درست میکنم خلی خشک میشه نمیدونم کجای کارم اشتباه میکنم میشه لطف کنیدبگید مشکل کارم چیه خلی خلی ممنون میشم

سلام چراهربارزولبیا درست میکنم خلی خشک میشه تاحالانشده چیزی ک میخام درست بشه میشه لطف کنیدبگید مشکل کارم چیه ممنون

چرازولبیا ک درست میکنم خلی خلی سفت میشن

سلام بامیه رودرست کردم ولش خیلی خوب تردشد بعد ازیک روز نرم شدن وشربت رابه خودش جذب نکرد اشکال کارکجاس ممنون ازراهنمایتون

سلام بامیه درست کردم اولش تردبود بعدش نرم شدن بعدشربتو جذب خودش نکرده مثل بیرون نشده چکارکنم

سلام عزیزم یک نکته ای رو یاد اوری میکنم که چه برای شربت زولبیا و بامیه و چه برای مربا خیلی کارایی داره و شربت حتی بعد از یک سال شکرک نمیزنه
جوهر لیمو و اب لیمو فایده ای نداره
داخل شربتتون خیلی کم زَمه بریزین
زمه مث سنگ نمک هستش و در هر یک کیلو شربت اندازه نصف حبه قند بندازین

چرابامیه های من نرم میشه

موقع سرخ کردن هم باردوم ک بامیه میزنم روغن سرمیره چیکاربیاید بکنم‌

س چرا بامیه هام خشک شدن

ممنون….دستور تهیه که بسیار کامله…امیدوارم بتونم خوب در بیارم

سلام من بامیه درست کردم با اینکه تو خالی بودن ولی خیلی نرم شدن لطفا راهنمایی کنید.

با سلام من ازروی دستور شما بامیه درست کردم عالی شده بودن ممنونم ازشما

سلام شربتم ترش شده چیکار کنم؟

من بامیه درست میکنم همه چیزطبق دستور اما بعد ۱ الی ۲ ساعت بامیه ها ترد نیستن نرم میشن چرا؟

من بامیه درست میکنم همه چیزطبق دستور اما بعد ۱ الی ۲ ساعت بامیه ها ترد نیستن نرم میشن چرا؟

سلام همه چی خوب بود فقط بامیه شکرک زده ونرمه نمیشه درستش کرد

اگ مواد بامیه شل شد چیکار کنم

سلام چرا وقتی بامیه هارو سرخ میکنم داخلش خمیر میشه با این که حرارتش کمه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

چرا بامیه نرم میشود و خشک نمیشود

سلام من بامیه درست کردم خیلی خوشمزه شد ولی خیلی نرم شده خواهش میکنم.. ترو خدا راهنمایی کنید .

خسته نباشید اگه تو موادزولبیابکینگ پودر اضافه نشه چ اتفاقی میافته جایگزین هم دارید

سلام چرا بامیە درروغن زیاد و ملایم هم خیلی پف میکند وداخل بامیە خمیر وکلا نرم میشودبا وجود شربت غلیز.

خانم شما چرا همه رو با یه چوب میزنید ما خودمون هم خانواده داریم وفکرسلامت جامعه هستیم و زولبیا و بامیه خیلی سالمتر از خانگی درست میکنیم واگه کسی راهکار تهیه هر شیرینی بخواد دقیق و درست در اختیارشان میگذاریم

سلام تورو خدا بگید چرا بامیه هام نرم میشن؟

سلام چرا بامیه ها میترکن داخل روغن

سلام گلوکزحرارت بخوره چی میشه

تمام حقوق مطالب به فریدونشهر – پایگاه تحلیلی خبری پونه زار تعلق دارد و هرگونه کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد

طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته
طرز تهیه زولبیا بامیه بدون نشاسته
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *