طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی
طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Recipe: http://ashpazibasana.com/recipe/zoolbia/Subscribe: http://bit.ly/2jZKDGXSana Ashpazi Ba Sana Channel: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

کانال آشپزی با نیلوفر تقدیم می کند، قصد من از تهیه این ویدئوها آموزش و به اشتراک گذاری دانسته های خود با شما خوبان است با مشترک شدن در کانال آشپزی با نیلوفر می توانید هر هفته ویدئوهای جدید را بیننده باشیددر کانال آشپزی با نیلوفر شما با پخت انواع نانها ، شیرینی ها و غذاهای ایرانی و بین المللی آشنا شده و آموزش تک نک آنها را به صورت رایگان خواهید داشت . در مسیر عمر آموختم زندگی سفری کوتاه ست باید دانش و مهر را برای همدیگر به یادگار بگذاریم و من در این دنیای مجازی قصد دارم بهترین تجربیات خود را در زمینه پخت و پز به شما خوبان هدیه کنم به امید روزهای شاد و سفره های رنگین برای همه کودکان جهان ، تنها آرزوی قلبی من … بیا تا مهر باشیم و مهر پروری را سر لوحه زندگی خود قرار دهیم . در صورت تمایل ویدئو ها را لایک و اشتراک گذاری نمایید چرا که با این عمل خود ، شما هم سفره رنگین را به دیگر انسانها هدیه خواهید کرد … نیلوفر======================================================مواد لازم زولبیا150 گرم نشاسته سیب زمینی ( فارینا ) 216 گرم ماست سفت ترش پر چرب ( توتال )20 گرم خامه پر چرب ( دبل کی ریم )2 قاشق غذاخوری عسل 50 گرم آرد سفید پودر زعفران یک نیشگون 1/2 قاشق چایخوری اندازه گیری مایه خمیر ترش فوری 2 قاشق غذاخوری آب سرد 1 قاشق غذاخوری گلاب جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری 2 قاشق آب اضافی در صورت نیاز

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

طرز تهیه شیرینی بامیه

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

و دستور تهیه زولبیا و بامیه خوشمزه

زولبیا و بامیه یکی از اصلی ترین ملزومات سفره های افطار ایرانیان در ماه مبارک رمضان می باشد. این شیرینی فقط در ماه مبارک رمضان در شرینی فروشی ها تهیه می شود. در ادامه آموزش کامل تهیه زولبیا و بامیه را براتون تهیه کرده ایم.

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

 نشاسته :•: 200 گرم

ماست :•: 200 گرم

آرد :•: به میزان لازم

روغن جامد :•: به میزان لازم

جوش شیرین :•: 1/2 قاشق چای خوری

نمک :•: 1/3 قاشق چایخوری

تخم مرغ :•: 3 عدد

آبلیمو :•: 3 قاشق سوپ خوری

شکر :•: نیم کیلو

زعفران :•: به میزان لازم

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد. مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

ابتدا آب را می جوشانیم و به آب در حال جوش بر روی شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خمیر تقریبا سفتی آماده شود ، روغن را به خمیر اضافه می کنیم و 2 الی 3 دقیقه مخلوط می کنیم. بعد از سرد شدن خمیر تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و خمیر را خوب ورز داده تا نرم شود در ادامه می توانید یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید. خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.

با مخلوط گلاب ، جوش شیرین ، زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.

زولبیا و بامیه نوعی شیرینی مناسبتی محسوب می شوند که فقط در ماه رمضان تهیه می شوند. این شیرینی های خوشمزه در بین روزه داران بسیار محبوب هستند ، به طوری که تقریبا در تمام سفره های افطاری می توانید زولبیا بامیه را پیدا کنید. در ادامه کامل ترین آموزش دستور پخت زولبیا و بامیه را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه نمایید. با و طرز تهیه زولبیا و بامیه در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا یک قابلمه کوچک انتخاب می کنیم و آب را درون قابلمه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و شکر را اضافه می کنیم. در مرحله بعد شربت را به صورت متداوم هم می زنیم تا شکر در آب به طور کامل حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد ، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شربت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم شربت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و میزان غلظت شربت هم کمی بیشتر شود ، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

برای تهیه زولبیا باید از ماستی استفاده کنیم که متعادل باشد ، یعنی نه سفت باشد نه شل. یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه ماست داخلش می ریزیم. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

سپس به مدت ۵ دقیقه مخلوط ماست و نشاسته کنار می گذاریم و پس از گذشت این زمان دوباره مخلوط ماست و نشاسته را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در مرحله بعد کره را در فضای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

سپس آرد سفید را کم کم به همراه کره به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط کردن مواد را ادامه می دهیم تا مایه زولبیا یکدست شود. در مرحله بعدی گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید غلظت مایه زولبیا به اندازه ماست باشد ، در صورتی که مایه زولبیا کمی سفت تر بود کمی گلاب به آن اضافه می کنیم تا غلظتش کمتر شود. در مرحله بعدی در یک ظرف تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله باید به حدی روغن در تابه بریزیم که زولبیا ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید متعادل باشد . مایه زولبیا را درون قیف می ریزیم و با فشار قیف درون روغن به شکل دایره و اشکال نا منظم دستمان را می چرخانیم تا زولبیا شکل بگیرد.

برای راحتی کار می تونیم مایه زولبیا را درون یک جا سسی قرار دهیم تا راحتر و سریعتر به زولبیا ها شکل دهیم. شربت را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم ، در حدی که فقط گرم باشد.

پس از اینکه زولبیاها سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. سپس درون شربت می اندازیم و اجازه می دهیم زولبیاها به مدت حداقل ۵ دقیقه درون شربت بمانند.

در این مدت شهد شربت کاملا به خورد آنها می رود و آماده می شوند. پس از گذشت این زمان زولبیا ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند ، سپس سرو می کنیم.

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و آب را به همراه کره در آن می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد شکر را اضافه می کنیم و با یک قاشق شکر را در آب حل می کنیم.

در مرحله بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم زدن مواد را متداوم ادامه می دهیم تا خمیری نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر حالت گرفت ۱ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه می کنیم و با خمیر مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود.

حدودا باید ده دقیقه هم زدن خمیر را روی حرارت ملایم ادامه دهیم تا خمیر بپزد. پس از اینکه خمیر آماده شد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خمیر خنک شود. پس از خنک شدن خمیر تخم مرغ را اضافه می کنیم.

تخم مرغ را با خمیر به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. در مرحله بعد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن درونش می ریزیم که مانند فلافل ، بامیه ها در روغن شناور باشند.

پس از اینکه روغن داغ شد مایه بامیه را درون قیف با سر ماسوله مخصوص بامیه می ریزیم و با فشار قیف بامیه ها را به اندازه دلخواه در روغن قیچی می کنیم. بهتر است لبه های قیچی را با روغن چرب کنیم تا هنگام بریدن ، خمیر به آن نچسبد.

توجه داشته باشید اگر بیش از ظرفیت شیر داغ کن بامیه درون آن بریزیم بامیه ها ممکن است به خوبی پف نکنند. در همین حین بامیه ها را باید مرتب با یک قاشق هم بزنیم تا به هم بچسبند. پس از سرخ شدن بامیه ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم.

در مرحله پایانی هم بامیه ها را به مدت حداقل ۲ دقیقه درون شربت می ریزیم تا شربت به خوردشان برود. توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن بامیه ها به شربت ، دمای شربت باید متعادل باشد. سپس بامیه ها را در طرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

سلام ببخشید باید از چه آردی استفاده کنم

سلام و عرض ادب منظور از آرد سفید ، آرد گندم است. موفق باشید.

سلام تشکر از اینکه خوب همه چیز رو توضیح دادید

سلام و عرض ادب خوشحالیم که دستور زولبیا و بامیه مورد پسندتان واقع شده است. موفق باشید.

سلام خسته نباشید…طرز تهیه خوب بود ولی کاش میتونستیم ازش نسخه چاپی داشته باشیم یا اینکه متن رو به مادرامون ارسال کنیم بهرحال تشکر میکنم♥

سلام و عرض ادب ممنون از لطف شما می توانید از صفحه مورد نظرتان اسکرین شات بگیرید و برای مادر گرامی تان ارسال کنید. موفق باشید.

سلام ببخشید برای تهیه زولبیا ماست پر چرب باید باشد یا کم چرب ؟با تشکر از پاسخ شما

سلام و عرض ادب بهتر است از ماست کم چرب استفاده کنید. موفق باشید.

سلام خسته نباشید ممنون از دستور بدون نقص و خوب تان

سلام و عرض ادب ممنونی از انرژی های خوب شما دوستان گرامی موفق باشید.

سلام ممنونم از دستور پختتون بامیه رو درست کردم خیلی خوب و خوشمزه شده بود ولی شربتم شکرک زد با اینکه ابلیمو هم زده بودم

سلام و عرض ادب خوشحالیم که دستور پخت بامیه توانسته باعث جلب رضایت شما شود. شکرک زدن شربت دو دلیل دارد : 1 . شکر شربت شما کم بوده است. 2 . شربت شما بیش از حد روی حرارت مانده است. در صورتی که مجددا با این مشکل مواجه شدید مقداری آب جوش و آبلیمو به شربت اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد. با این کار شکرک شربت از بین می رود. موفق باشید.

ممنونم ازتون بابت نکات؛ با سایت شما حتی دخترایی ک تو سن بلوغ هستن میتونن کنار درس هاشون ی غذای خوشمزه درست کنن حسابی رضایت مامانمو جلب کردم ممنونم ممنونم

نظر لطف شماست ، ممنون از انرژی های خوبتون. موفق و پایدار باشید.

افتضاح شد من ودختر خالم درست کردیم افتضاح شد

سلام و عرض ادب چه مشکلی پیش آمد؟ امیدوارم در تلاش های بعدی بتوانید به بهترین صورت درست کنید. موفق باشید.

سلام این مواد لازم برای چه تعدادافراد هستش؟چقدبامیه ازش درست میشه؟

سلام و عرض ادب حدودا برای 6 نفر تعدادش به اندازه بامیه ها بستگی دارد. موفق باشید.

سلام خسته نباشین. ی سوال داشتم چرا بامیه وقتی ب شربت ریخته میشه حالت نرمی پیدا میکنه دلیلش چیه؟

سلام و عرض ادب نرم شدن بامیه ها به خاطر داغ بودن بیش از حد شربت هست. در زمان اضافه کردن بامیه ها باید دمای شربت کاملا ملایم باشد. موفق باشید.

من بامیه را با روبا این روش درست کردم.خیلی بد یا بهتر بگم افتضاح بود

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی

سلام و عرض ادب چه مشکلی پیش آمد؟ روش مشکلی ندارد و چندین بار تست شده است. امیدوارم در تلاش های بعدی بتوانید به بهترین صورت درست کنید. موفق باشید.

سلام ‌وقتون بخیر بامیه هایی که درست کردیم خیلی خوب شدن اما زولبیا جز دفعه ی اول سری های بعد خوب نشدن خیلی نرم شدن ..دلیلش چیه؟

سلام و عرض ادب شربتتون اگر آبکی باشه زولبیاها رو نرم می کنه . از شربت غلیظ تر استفاده کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی
طرز تهیه زولبیا و بامیه قنادی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *