طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

دلمه برگ مو طرز تهیه دلمه برگ مو با گوشت دلمه برگ مو با رب انار دلمه برگ مو ترکی بعید میدانیم که کسی تا به حال غذای خوشمزه ای به نام دلمه برگ مو را نخورده باشد. برگ مو را می توان در فصل بهار به وفور پیدا کرد و خانم های خانه نیز از درست کردن انواع و اقسام غذا با برگ مو کوتاه نمی آیند اما احتمال شما هم قبول دارید که دلمه اش بسیار خوشمزه می شود برای همین در این مطلب قصد داریم در بخش آموزش آشپزی را برای تهیه این غذای خوب در نظر بگیریم


 


 


 

طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

دوره مقدماتی php

در ابتدا توجه کنید که همه موادی که برای درست کردن دلمه برگ مو است را تهیه کنید تا در موقع انجام کار به مشکل نخورید


 


 

برای چاشنی دلمه هم می توانید مواد زیر را تهیه کنید


 


 

1) از قبل لپه و برنج رو بخیسانید. تا در حین کار معطل نشوید. سپس پیاز ها را بصورت نگینی خرد کنید. بعد از خرد کردن پیاز آن را در ماهیتانه ای به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم.


 

2) اجازه دهید تا رنگش طلایی شود، بعد از آن گوشت را اضافه می کنیم و با شعله ملایم می گذاریم با تفت بخورد. همزمان هم لپه و برنج را به صورت جداگانه می پزیم.


 


 


 

3) توصیه می کنیم که برنج را دون بردارید و البته اجازه هم ندهید تا لپه له شود. در این هنگام سبزی را که از قبل خرد کرده ایم را به گوشت که در حال تفت است اضافه می کنیم. کمی و هم فلفل و نمک و سپس بهم میزنیم.


 

4) کف قابلمه ای که میخواهیم دلمه را در آن بپزیم هم چند تا برگ مو بگذارید تا دلمه ها نسوزد.


 


 

برای آماده کردن چاشنی هم در ظرفی که از قبل آماده کرده اید، عصاره گوشت و نصف لیوان آب و نصف لیوان آبغوره و کمی شکر را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید و کمی بعد کره را هم به آن اضافه کنید. بعد از به جوی آمدن این موارد آن را بر روی دلمه ها بریزید.


 

سپس دربی را روی قابلمه بگذارید تا وقتی دلمه ها می پزند از هم وا نروند. با حرارت کم حدود یک ساعت بگذارید تا پخته شود. البته بسته به مقدار دلمه ها زمان پختنش متفاوت است.


 


 


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد



گوشت چرخ كرده و سرخ شده: 250 گرم

برنج پخته شده (پلو آماده) : 2 ليوان

كشمش (يازرشك): يك چهارم ليوان

لپه پخته: نصف ليوان

سبزى: ترخون و شويد و نعناع (تازه يا خشك) مقدارى

طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار

آب: 3-2 ليوان

مواد سس:

تمبر هندى: يك چهارم ليوان صاف شده

رب انار: يك چهارم ليوان

آب: يك چهارم ليوان

شكر: چند قاشق

طرز تهيه : من براى تهيه اين دلمه از برگ سبز و نپخته استفاده كردم.

همه مواد دلمه را خوب با هم مخلوط كنيد.

كف
قابلمه را 3 قاشق روغن مايع و 3 قاشق آب بريزيد و 2 رديف برگ مو (برگ خالى
و بدون مواد) را روى اين مواد پهن كنيد كه حالت ته ديگ پيدا كند.

حالا
از مواد روى هر برگ 1 قاشق بريزيد و خوب بپيچيد و در قابلمه كنار هم و به
شكل فشرده بچينيد. وقتى همه را چيديد يك ظرف سنگين روى دلمه‌ها بگذاريد و 2
يا 3 ليوان آب را از اطراف توى ظرف بريزيد و در ظرف را ببنديد. ابتدا شعله
را متوسط كنيد و همين كه صداى جوش خوردن مواد را شنيديد، شعله را خيلى كم
كنيد.

1 ساعت بعد در ظرف را برداريد و ابتدا ظرف سنگين را
برداشته و بعد مواد سس را روى دلمه ها بريزيد(مواد سس را ابتدا با هم مخلوط
كرده و سپس استفاده كنيد) و دوباره ظرف را روى دلمه ها گذاشته و در قابلمه
را با دم‌كنى پوشانده و بگذاريد حدود 40 تا 50 دقيقه ديگر بپزد.

نكته: با كم و زياد كردن مواد سس و با چشيدن آن طعم دلخواهتان را درست كنيد.

طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *