طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

دوره مقدماتی php
طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک
طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

حلیم (Haleem) یا هَلیم از غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور پخته می‌شود. حلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است.

اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. رنگ حلیم با شکر عوض می‌شود.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

هلیم درست کردن کار وقت گیری هست ولی این مدل خیلی سریع و خوشمزه هم هست اما نباید انتظار داشته باشیم مثل هلیمی که وقت میذاریم باشه.
این روزها و نذری و دعا و هیئت ، پر از دلهایی که با خداشون حرف میزنن و هر کسی دوست داره نذری بده و برای حاجت دلش نذر پخش کنه.
میتونید از گوشت گردن گوسفند استفاده کنین اما وقتگیره ، از بلغور گندم هم میتونید استفاده کنید که کمی بیشتر طول میکشه.

 

دوره مقدماتی php

مواد لازم برای شش نفر :
گندم پرک نصف بسته
سینه ی مرغ ۱ عدد
پیاز یک عدد
نمک و فلفل
کره ۳۰ گرم
دارچین و نارگیل و کره برای تزیین

 

طرز تهیه :
گندم پرک رو با مرغ و پیاز درسته و ۱.۵ لیتر آب و ۱۰ گرم از کره و کمی فلفل سیاه و خیلی کم نمک میذاریم بپزه ، نمکش رو خیلی نریزین بعدا میزونش میکنیم تا گندم ها تیره نشن.
تا مرغ بپزه پرک گندم هم خوب باز میشه.طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

این بعد از ۱ ساعت

این هم حلیم بعد از دو ساعت که خوب باز شده و هیچ دونی نیست.

پیاز رو درمیاریم میندازیم دور و سینه ی مرغ رو ریش می کنیم و توش میریزیم و و بقیه ی کره رو هم میندازیم ، کل مخلوط رو میکس میکنیم حالا با هرچی ، من با میکسر قلمی همه رو میکس کردم.

میشه بعد از میکس کردن از صافی رد کرد تا کاملا صاف و سفید بشه که من لزومی ندیدم.
نمک رو میزون کردم و خیلی کم دارچین زدم.

از اینجا باید تا وقتی غلیظ میشه همش بزنیم و مراقب باشیم ته نگیره بعد از نیم ساعت خوب سفت که شد و کش اومد از روی حرارت برمیداریم.
توی ظرف میکشیم و روش کره ی یا روغن معطر آب شده میریزیم و با نارگیل و دارچین و شکر تزیین میکنیم.

این مقدار برای ۶ نفر مناسبه ، میتونین از گوشت گردن گوسفند استفاده کنین اما وقتگیره ، از بلغور گندم هم میتونین استفاده کنین که کمی بیشتر طول میکشه.

سوال : گفتی این حلیم برای چند نفر کافیه ، راستی هلیم یا حلیم ؟!
پاسخ : شش نفر ، ﺗﻮﻱ ﺩﻫﺨﺪا ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﻠﻴﻢ به معنی هم زده ، له شده ، برام جالب بود این مغازه دارها همه اشتباه می زنند حلیم.

 

سوال : اگر با گوشت گوسفند بخوایم بپزیم هم از اول با گندم بذارم بپزه یا جدا ؟ یه سوال دیگه اینکه اگر به جای گوشت فقط آب گوشت بریزم بی مزه میشه به نظرتون ؟
پاسخ : ﺑﻠﻪ اﺯ اﻭﻝ ﺑﺎ ﮔﻨﺪﻡ ﺑﭙﺰﻳﻦ ، ﺑﺎﻳﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﻳﺎ مﺮﻍ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﺎ ﻣﺰﻩ ﺑﮕﻴﺮﻩ.

 

میشه با جو پرک درستش کرد عایا ؟
پاسخ : میشه اما با گندم خوشمزه تره.

 

امیدوارم از آموزش آشپزی و این غذای ایرانی لذت ببرید ، نذرتون قبول و مارو هم دعا کنید.

در تاریخ ۷ خرداد ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , حلیم , غذا سنتی , غذای ایرانی

تعداد بازدید : 9342

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

یکی از بهترین صبحانه خوشمزه و ساده حیلم خانگی است. در این برنامه طرز تهیه حلیم خانگی را آموزش میدهم. درست کردن حلیم خیلی آسان است. این صبحانه با جوپرک درست می شود که هم سالم است و هم از فیبر بالایی برخوردار است. . آموزش آشپزی بین المللی در فودآکادمی آشپزی سالم با ایمان. دوره های آشپزی حرفه ای در فودآکادمی.✅عضویت رایگان در کانال یوتیوب ایمانhttps://www.youtube.com/foodacademy/?…?تهیه یک صبحانه مقوی فاقد گلوتن↙️http://foodacademy.ir/موسلی-صبحانه-سا…?تهیه صبحانه ورزشکاری فودآکادمی↙️http://www.foodacademy.ir/صبحانه-سالم…✅آدرس سایت رسمی ایمانhttp://foodacademy.ir✅آدرس کانال تلگراممhttps://t.me/foodacademy ✅Follow mehttps://facebook.com/foodacademy.irhttps://instagram.com/foodacademy.ir#حلیم #فودآکادمی #آشپزی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

حلیم من شخصا عاشق حلیمم .اولین غذای هست که وقتی اومدم ایران خوردم.من اگر اضافه بیاد میگذارم در ظرفهای در بسته و در فریزر نگهداری میکنم و شب قبل از فریزر در میارم و صبح گرم میکنم میخورم .امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک
طرز تهیه حلیم گوشت با جو پرک
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *