طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج
طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

وقتی بچه بودم٬ یادمه که مامانم همیشه عصرهای پنچ شنبه برای مادربزرگم حلوا میپخت و در حالیکه حلوا را هم میزد صلوات میفرستاد و برای ارامش روح مادربزرگم دعا میکرد.

از اون روزها خیلی گذشته ولی عطر گلاب٬ بوی تفت ارد برنج و صورت مهربون مامان که زیر لب و به آرامی نیایش میکرد همیشه جلوی چشامه. حلوای هویج برعکس حلواهای دیگه خیلی نرم و لطیفه با طعم و عطر عالی زعفران.

دیروز هفت ماه از فوت کآمری ( دختر خوانده ام) گذشت و من با اینکه هنوز باورم نمیشه و هنوز با غم از دست دادنش هر روز دست و پنجه نرم میکنیم٬ تصمیم گرفتم که به یاد مامان و برای روح کامری حلوای هویج با ارد برنج درست کنم. 

مامان همیشه میگفت نکته مهم در درست حلوا٬ تفت دادن ارده٬ چون بوو طعم خامی ارد گرفته میشه و یک مزه عالی به حلوا میده. فقط نکته مهم اینکه نباید ارد قهوه ای بشه٬ بنابراین باید مرتب با یک قاشق چوبی هم بزنید

برای سه بشقاب کوچک

طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

دوره مقدماتی php

ارد برنج نرم ۵۰ گرم

کره ۳۰ گرم

هویج٬ پخته و رنده شده ۳۰۰ گرم

شیره به قوام امده ا پیمانه ٬ برای درست کردن شیره ۱ پیمانه اب را با ۱ پیمانه شکر مخلوط کرده در قابلمه ای به جوش بیارین تا دمای حرارت به ۲۱۰ درجه فارنهایت یا ۹۸ درجه سانتیگراد برسه٬ ۱/۴ پیمانه گلاب اضافه کنید و بزارین یکی دوتا جوش بزنه . حالا شیره اماده است برای مصرف

زعفران اب شده ۱ ق چ

ابتدا هویج را پوست گرفنه و برای اینکه زودتر بپزد از وسط نصف کنید٬ بعد از پخت ار رنده ریز رد کنید و بزارین کنار

ارد را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارات متوسط تفت دهید تا بوی خامی ارد گرفته شود حدود ۵ تا ۶ دقیقه

کره را اضافه کرده و خوب ارد را با کره مخلوط کنید

هویج رنده شده را داخل ارد ریخته و با هم مخلوط کنید بطوریکه سفیدی ارد کاملا ناپدید بشه و یک ماده نارنجی رنگ و یک دست داشته باشید٬ برای دو تا سه دقیقه با یک قاشق چوبی هم بزنید

زعفران و ۱ پیمانه شیره را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یک خمیر یکدست بدست بیارین

ابتدا ممکنه به نظر برسه که مواد داره از هم پاشیده میشه ولی وقتی خوب هم بزنید٬ تمام مواد دست بدست هم میده و یک خمیر غلیظ بوجود میاد. خمیر را در ماهیتابه غلط بدهید و هم بزنید تا خمیر به روغن بیاد. وقتی خمیر به آسونی و بدون چسپندگی به دیواره ماهیتابه غلط میخوره٬ این نشانه است که حلوا حاضر شده..

حلوا را داغ داغ در ظرفهای مورد علاقه تون بکشید٬ روی حلوا را با پسته یا بادام یا گل رز تزئین کنید٬ در یخچال گذاشته تا سرد شود و حلوا ببندد. بعد بصورت لوزی بریده و سرو کنید

**Free delivery is for USA priority shipping ONLY

©2009-2019 ZoZoBaking.com All rights reserved

 حلوای هویج با آرد برنج دستور شماره 2 :

 حلوای هویج با آرد برنج دستور شماره 2 :

حلوا هویج از حلواهایی هست که من خیلی میپسندمش. به دلیل داشتن هویج نیاز به شیرینی کمتری داره و در عین حال طعم عالی و خوشمزه ای داره. همچنین چون خیلی خوش آب و رنگه، برای سفره های افطاری مخصوصا توی مهمونی ها عالیه. در این مطلب طرز تهیه این حلوا رو مرحله به مرحله توضیح میدم.

مواد لازم برای حلوا هویج با آرد برنج:

طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

آرد برنج 2 پیمانه

هویج….. نیم کیلو پخته

شکر…….. یک و نیم پیمانه

آب……. 1 پیمانه

روغن …….دو پیمانه

زعفران……. یک چهارم پیمانه

گلاب……… یک دوم پیمانه

عرق………. هل نصف پیمانه

طرز تهیه حلوای هویج با آرد برنج دستور شماره 2 :

1.هویج رو با مقداری آب کاملا میپزیم تا نرم بشه. بعد اون رو به شکل پوره در میاریم

2.برای شهد، آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا حل بشه. بعدش هم زعفران رو که قبلا دم کردیم و گلاب و عرق هل رو به شربت اضافه میکنیم و کنار میگذاریم.

3.آرد برنج رو در ظرفی روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی برشته بشه و رنگش کمی تغییر کنه. در این مرحله روغن رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم تا باز کمی تیره تر بشه.

4.هویج پوره شده رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه.باز کمی تفت میدیم

5.حالا شهدی رو که آماده کرده بودیم به مواد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم. به همون صورت روی حرارت اونقدر حلوا رو هم میزنیم تا کاملا یکپارچه بشه و یک طرف ظرف جمع شه.

فوت و فن های  تهیه حلوای هویج با آرد برنج  :

نکته مهم:

نکته مهم در درست حلوا٬ تفت دادن آرده٬ چون بوو طعم خامی ارد گرفته میشه و یک مزه عالی به حلوا میده. فقط نکته مهم اینکه نباید ارد قهوه ای بشه٬ بنابراین باید مرتب با یک قاشق چوبی هم بزنید

حلوا هویج با آرد برنج:http://shikpars.com/carrot-halva-with-rice-flour-4

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

halva havij

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » دو روش تهیه حلوای هویج

 

حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ است .

 

طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج

مواد اولیه :
کنجد 4-5 قاشق
خرما ی رطب 20عدد
زعفران دم کرده 2قاشق
آب 1لیوان
گلاب به میزات لازم
هویج متوسط 8 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ یا کره یا روغن حیوانی نصف لیوان
آرد نانوایی یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
خلال پسته و گل محمدی خشک به مقدار لازم

 
طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما :

ـ خرما ی رطب نسبتاٌسفت هسته گرفته را چرخ کنید و در در یخچال گذاشته تا سفت شود بعد کف دست را چرب کرده و از خرما گلوله هایی به اندازه فندق برداشته و در دست و سپس در کنجد بغلتانید .
ـ شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده و حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد شود.
ـ هویج را پس از پاک کردن سطح پوست و شستن ، پخته و سپس هویج بدون آب را همراه با شهد پوره کنید .
ـ گلاب و زعفران را به پوره هویج اضافه کنید .
ـ آرد را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید . سپس روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . در تمام مراحل حرارت را زیاد نکنید تا رنگ آرد عوض نشود و حلوا خوشرنگ از آب در آید در صورت تمایل به جای نیمی از آرد نانوایی میتوانید از آرد برنج هم استفاده کنید .
ـ پوره را به آرد سرخ شده اضافه کنید و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا زمانی که حلوا قوام بیاید .
ـ اگر می خواهید حلوا چرب تر باشد مقدار بیشتری روغن بریزید .
حلوا را به شکل بیضی در دیس ریخته و با پشت قاشق صاف کرده و لبه های حلوا را تزئین کنید چون میزان روغن در این حلوا کم است برای جلوگیری از ترک خوردن لبه های حلوا ، سرعت عمل به خرج دهید و روی حلوا را با خرما و پسته و گل تزئین کنید .

 

 

حلوای هویج

 

مواد لازم :

آرد = 1پپمانه
روغن = به میزان لازم
شکر = 2-3 پیمانه
هویج = حدود 3 کیلو
زعفران حل شده در آب = 1استکان
گلاب = 3 قاشق غذاخوری
خلال پسته و نارگیل = مقداری

 

طرز تهیه:
هویج رابه قطعه های کوچکتر خرد کرده بامقداری آب روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزد. سپس شکر را هم به آن اضافه میکنیم تا کاملا جذب هویج شود. بعد از خنک شدن هویج پخته شده را که هنوز حدود 1 لیوان آب دارد را با مخلوط کن خوب میزنیم تا کاملا له شده و به شکل پوره درآید.
آرد راروی حرارت ملایم خوب تفت میدهیم تا بو بگیرد و رنگش تیره شود. سپس آنقدری روغن مایع به آن اضافه میکنیم تا خمیری شود. بعد هویج میکس شده را کم کم به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد. و ‍زعفران حل شده و گلاب را هم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آنجا که غلظت مورد نظر به دست آید.

هرچه میزان هویج شما نسبت به آردتان بیشتر باشد حلوای خوشمزه تری خواهید داشت.

در نهایت حلوا را در ظرف های مورد نظرتان چیده و روی آن را با با خلال پسته و نارگیل تزیین کنید

 

 sooran.com

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

  کارت پستال شب های قدر – سری دوم کارت پستال شب های قدر – سری دوم   آه امشب لیلهُ القدرِ خداست      ذکر یا رب یا رب و وِرد و دعاست گاهِ …

  طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده 5 قاشق غذاخوری آب 1 و نیم لیوان گلاب 1/3 لیوان شکر 1 لیوان کره 50 گرم روغن مایع 2/3 …

  آموزش پخت شله زرد به صورت تصویری   شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانیست که خیلی طرفدار دارد و معمولا در رمضان و عزاداری ها طبخ میشود و به دلیل وجود …

  اس ام اس تبریک عید فطر اس ام اس تبریک عید فطر   صبح نشاط دم زد ، فیض سحر مبارک عیش صبوح مستان ، بر یکدگر مبارک عید گشاد ابرو ، بربست رخت …

کیک پسته ای مقوی و خوش طعم  کیک پسته ای یک کیک مقوی و خوشمزه سبز رنگه که اگه یک بار امتحانش کنین طعم خوبش تو خاطرتون می مونه. با ما همراه باشید تا روش …

  آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

طرز تهیه گیپور خوراکی برای تزیین چای یا شیرینی     تور گیپور خوراکی برای تزیین انواع کیک و شیرینی و چایی بکار میرود و توسط میشله هستر Michele Hester ابداع شده است . این هنرمند …

آموزش تزیین کیک به شکل گربه به صورت تصویری   از خمیر کیک مورد علاقه ی خود استفاده کنید. دو کیک گرد بزرگ و کوچک می خواهیم. کیک بزرگ برای گربه و کیک کوچک برای …

تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

عزیزانی که مایلید از میهمانان نوروزی با شیرینی های ریز و زیبا پذیرایی کنید، شیرینی نخودچی ، شیرینی نارگیلی اتریشی ، شیرینی بهشتی و شیرینی کرکی را به شما پیشنهاد می کنیم. دستور پخت شیرینی …

طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج
طرز تهیه حلوای هویج با ارد برنج
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *