طرز تهیه جوجه کباب در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه جوجه کباب در فر
طرز تهیه جوجه کباب در فر

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه جوجه کباب در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

دوستان لطفا ویدیو رو لایک و کانال مارو خواهش و خواهش سابسکرایب کنین تا بتونیم محتواهای بیشتر تولید کنیممنتظر نظراتتون هستیم در زیر پست ها هر چیزی که دوست دارین بگین در راستای نظراتتون بریم جلوممنون از حمایتتان

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

امتیاز دهید


3.3
از

372


580
کالری


32 گرم
چربی


70 گرم
پروتئین

طرز تهیه جوجه کباب در فر

جوجه کباب هم مثل کباب کوبیده از غذاهای اساسی ما ایرانی هاست و پای ثابت سفره های ایرانی به ویژه در وقت هایی است که به سفر یا گردش میرویم و به قول معروف منقل را به راه میکنیم (مخصوصا جوجه کباب 13 بدر که برای همه ما آشناست). تهیه جوجه کباب راحت است و اگر مرغ از قبل طعم دار شده باشد نیاز به زمان زیادی ندارد. اما نکته اصلی که طعم و بافت جوجه کباب را مشخص میکند در همان مرحله طعم دار کردن است. اصولا جوجه استخوانی که با پوست و استخوان تهیه شده باشد بافت چرب و نرم تر و لذیذترید دارد. اما با رعایت نکاتی که در ادامه دستور تهیه جوجه کباب گفته میشوند، میتوان جوجه بدون استخوان نرم لذیذی درست کرد. البته از همین روش طعم دار کردن برای تهیه جوجه با استخوان هم میتوان استفاده کرد.

 

 

سینه های مرغ را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و هر نوار را به تکه های کوچکتر خرد کنید. تکه های مرغ نباید خیلی بزرگ باشند و نه خیلی کوچک. مرغ خرد شده را داخل کاسه ای بریزید.

 

 

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و داخل کاسه مرغ بریزید.

 

 

در ادامه روغن مایع را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید. قدری هم نمک و فلفل و زنجبیل رنده شده (در صورت تمایل) روی آنها بریزید. خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملاً به روغن آغشته شوند. استفاده از روغن باعث میشود مرغ در اثر ماندن در آبلیمو سفت نشود.

 

 

در آخر 3 قاشق از آبلیمو و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید تا مرغ ها کاملاً زعفرانی شوند. سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 8 – 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

 

پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید ( دقت کنید میان تکه های مرغ فاصله ای نباشد و کاملا به هم چسبیده باشند ) ، گوجه ها را نیز  به سیخ بکشید (اگر گوجه ها بزرگ هستند آنها را قبل از سیخ کردن، از وسط نصف کنید).

 

 

برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود. سپس 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

 

 

سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید. در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید.

 

 

1- تکه های مرغ  نه باید آن قدر بزرگ باشند که موقع کباب کردن مغز پخت نشوند و نه آن قدر کوچک باشند که سیخ گرفتن آنها سخت شود.

2- برای طعم دار کردن جوجه از پیاز رنده شده استفاده نکنید. چون پیاز رنده شده به تکه های مرغ میچسبد و روی آتش به سرعت میسوزد. 

3- در برخی از دستورها به جای روغن از ماست استفاده میشود. این بستگی به سلیقه شما دارد اما استفاده از ماست رنگ زعفرانی جوجه را کمتر میکند.

4- برای تهیه جوجه کباب در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سپس سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود.

 

طرز تهیه جوجه کباب در فر

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ممنون

سلام من تامرحله مزه دارکردن رفتم هنوز درست نشده ولی ممنون از دستور العمل تون

ما مردا کلا جوج بازیم ولی عااااااالی گفتی نکات پختم که گفتی عالیتر شد

جای تشکر و قدردانی دارد واقعا عالی است

نوش جان جواد جان!

awlie
merc az zahamateton

ممنون عالی بود

خیلی ممنونم از دستور پختتون ، عالی بود
خسته نباشید و خدا قوت

خواهش می کنم ریحانه جون

ممنون

عالی دستتون درد نکنه

روشا جان امیدوارم به دردت خورده باشه

ما درست کردیم خوشمزه بود .سس قرمز یعنی با رب گوجه خوشمزه تره به نظرم

ما که میرفتیم پارک مطار همونجا خورد میکردیم . میکشیدیم به سیخ خیلی هم خوشمزه میشد!!! :دی

خیلی عالی بود ; ممنون بابت آموزش

ای ول مرسی بابت راهنمایی هایی که می کنید

عالی بود مرسی

از این لیست جوجه کباب و انواع غذاها را خیلی دوست دارم هر غذایی در سایت گذاشتید برایم بفرستید

عزیزم در خبرنامه سایت عضو شی مطالب برات ارسال میشه ?

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

جوجه کباب در فر غذایی راحت و خوشمزه است. در تهیه جوجه کباب در فر گوجه ها را هم اطراف جوجه ها میچینیم تا همزمان پخته و آماده شوند.


جوجه های تکه شده را در مخلوطی از پیاز و سیر خرد شده و آبلیمو و روغن ریتون و ماست و ادویه مرغ و نمک و زردچوبه و زعفران قرار داده و خوب مخلوط میکنیم و 3 ساعت در یخچال قرار میدهیم .

 

بعد در فویل قرار میدهیم و در فر میپزیم وقتی جوجه ها پخته شدند قسمت روی فویل را بر میداریم و کمی کره روی جوجه ها می مالیم تا طلایی شود .طرز تهیه جوجه کباب در فر

 

گوجه ها را اطراف جوجه ها میچینیم تا همزمان پخته و آماده شوند.

 


 


${Body}

آدرس : تهران

تلفن: ——-

فکس : —-

پست الکترونیک : info@bamacook.com

طرز تهیه جوجه کباب در فر
طرز تهیه جوجه کباب در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *