طرز تهیه آبنبات محلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آبنبات محلی
طرز تهیه آبنبات محلی

امتیاز دهید


3.7
از

32

داخل آبنبات چوبی مغزدار میتوانید تکه های میوه یا گل و گلبرگ های خوراکی زیبا قرار دهید. این نوع آبنبات مغزدار میتواند بخشی از گیفت تولد یا عروسی مهمانها باشد. همچنین میتوانید به صورت مشابه آبنبات چوبی شفاف با ترافل رنگی درست کنید که جلوه بسیار زیبایی دارد.

 

 

دوره مقدماتی php

طرز تهیه آبنبات محلی

 

 

 

 

طرز تهیه : شکر و اب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود و اب شروع به جوشیدن کند سپس چند قطره اسانس و رنگ خوراکی مورد علاقه تان را اضافه کنید.

 

در این مرحله ابنبات را امتحان کنید ، چند قطره از ابنبات داخل اب سرد بیندازید اگر بافت ابنبات شکننده شد یعنی اماده است اما اکر در آب حل شد یعنی باز هم باید روی حرارت همزده شود.

 

 

ته سینی کاغذ روغنی قرار دهید ، چوب ابنبات را روی کاغذ بگذارید و برای مغز آبنبات هم از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید ( انواع مغزها ، برش های نازک میوه و … ) ، با قاشق به ارامی از مایه ابنبات روی مغز ابنبات بریزید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا شکل دایره کامل شود ) ، میتوانید از قالب ابنبات هم استفاده کنید.

 

 

پس از اینکه ابنبات خنک شد از قالب یا کاغذ جدا کنید ، برای نگهداری ابنبات را داخل بسته های نایلونی بسته بندی کنید و در دمای اتاق قرار دهید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

باید یه ذره جوهر لیمو یا آبلیمو واسه شکرک نزدنش اضافه کرد بهش

مگه شکرک میزنه؟

با سلام.بابت دستورات دقیقی که میگذارید ممنون من اکثر دستوراتی رو که از سایت شما استفاده میکنم از نتیجه اش واقعا راضی ام.اگر امکانش هست اموزش دستورات غذایی ویژه ماه مبارک رمضان و همچنین اموزش نان خامه ای رو هم بگذارید.با سپاس فراوان

ممنون سارا جان ، عزیزم ماه رمضان بیشتر کتلت و آش و حلوا مصرف داره که سعی کردم اغلب دستورهای رایج رو بذارم اما بازم اگه دستوری مد نظرته بگو برات بذارم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

طرز تهیه آبنبات محلی

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه آبنبات محلی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه آی نبات را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

آبنبات انواع مختلفی داشته و طیف وسیعی از شیرینی های قنادی را در بر می گیرد. آبنباتت قیچی یکی از سوغاتی های شهر همدان است. آبنبات قیچی یکی از آبنباتهایی است که طرز تهیه آن خیلی راحت می باشد. در تهیه این آبنبات از شکر، زعفران، روغن و آب استفاده می شود. با ما همراه شوید تا طرز تهیه آن را از آکاایران فراگیرید.

طرز تهیه آبنبات

مواد لازم:

شکر : 1 کیلو

روغن : 100 گرم

آب : 1 پیمانه

زعفران : به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

آکاایران: شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .

 

طرز تهیه آبنبات قیچی روش دوم:

آبنبات قیچی

مواد لازم:

– شکر 1 پیمانه- آب 4 قاشق سوپخوری- سرکه 2 قاشق سوپخوری- زرشک به میزان لازم- هل به میزان لازم- مغز لیمو عمانی به میزان لازم- خلال پسته یا خلال پرتقال به میزان لازم 

طرز تهیه:

سینی تفلون را چرب می کنیم و کنار می گذاریم و در یک قابلمه شکر وسرکه و آب را مخلوط کره و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود و برنگ طلایی در آید از مایه بصورت نواری روی ظرف چرب شده ریخته و زرشک یا دانه های هل یا خلال پسته یا مغز لیمو عمانی یا خلال شیرین شده پوست پرتقال را روی آن پاشیده و داغ داغ لوله کرده و قیچی می کنیم یا می توان با این مایه قاشق قاشق ریخته بصورت پولکی استفاده کرد.

امیدواریم با تهیه این آبنبات های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

نـوش جان

ویرایش و تلخیص:آکاایران

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

 

برای درست کردن آبنبات چند نکته را باید رعایت کنید تا بدون هیچ مشکلی آبنبات درست بشه اول اینکه تمام مواد را از قبل آماده کنید و کنار دستتون بچینید چون زمان خیلی مهمه و نباید از دست بره حتی چند ثانیه هم مهمه دوم اینکه باید سرعت عمل داشته باشید شاید دفعه اول خوب درنیاد ولی دلسرد نشید و برای بار دوم دست بکار شید.
یکی از وسایلی که به نظر من برای تازه کارها ضروری هست داشتن دماسنج مخصوص شکلات هست. همینجا لازمه بگم دو نوع دماسنج داریم که باید حتما روی دماسنج را بخونید چون یکیش مخصوص انواع گوشت و شیر هست که اصولا تا ۲۲۰ درجه فارنهایت و ۱۰۰ درجه سانتیگراد را نشون میده و نوع دوم مخصوص شکلات، آبنبات و … که تا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد را نشون میده.
پس برای درست کردن شکلات حتما از دماسنج مخصوص شکلات استفاده کنید. اگر هم تجربه داشته باشید که به راحتی میتونید اینکارو انجام بدید.
برای درست کردن آبنبات باید آب و شکر و شیره ذرت را بجوشونید تا به دمای ۳۱۰ درجه فارنهایت برسه و بعد از این دما باید بلافاصله از روی حرارت برداشته بشه برای همینه که میگم دماسنج مهمه ولی اگر نداشتید میتونید یک کاسه آب کنار دستتون بگذارید زمانیکه آبنبات به دمای لازم رسیده باشه اگه داخل آب بریزید میبینید که سریع سفت میشه و در بیرون از آب میتونید بشکنیدش ولی اگه کش اومد و همچنان نرم بود یعنی هنوز اون قوام لازم را پیدا نکرده. لینک فیلمش را میگذارم تا کاملا متوجه بشید.
شیره ذرت یا Corn syrup که در رنگهای روشن، طلایی، تیره موجود هست و برای اینکه آبنبات شفاف بشه باید از رنگ روشنش استفاده کنید.
اگر قالب مخصوص آبنبات داشته باشید که چه بهتر میتونید به هر طرحی دوست دارید آبنبات درست کنید اگر نداشتید باید مثل من خودتون شکل دایره درستش کنید ولی حتما حتما باید کف سینی از silicone mat سیلیکون مت استفاده کنید نه کاغذ روغنی یا فویل
که بتونید به راحتی آبنبات درست شده را جدا کنید. اگه روی فویل چرب شده هم بریزید آبنبات قشنگ روون برا خودش میره جلو و فرم نمیگیره همون کاری که من توی کوکی آبنباتی کردم و آبنبات درست شده را داخل بیسکویتها ریختم اینجا نمیشه اینکارو کرد.

اگر سیلیکون مت ندارید میتونید داخل یه قالب مستطیل یا ظرف پیرکس که ارتفاع حداقل ۵ سانتیمتر داره را پر از نشاسته ذرت کنید و به کمک پشت درب بطری یا حالا هر قالبی که دارید ( قالبی که علاوه بر دیواره کف هم داشته باشه) گودی به شکل دایره داخل نشاسته درست کنید و آبنبات درست شده را داخل اون حفره که درست کردید بریزید فقط ممکنه آبنبات که درست میشه پشتش کمی نشاسته ای بشه و اون حالت شفاف دیده نشه.

شکر ۲ پیمانه یا ۴۰۰ گرم
کورن سیروپ روشن ۲/۳ پیمانه یا ۲۱۸ گرم (Light corn syrup)
وانیل مایع ۲ ق چ
چوب مخصوص آبنبات (Lollipop sticks)
اسپرینکل Sprinkles جهت تزئین

طرز تهیه آبنبات محلی

پیشنهاد میکنم برای بار اول با ۱/۲ مقدار مواد شروع کنید.
دو سینی بزرگ فر را که داخلش سیلیکون مت گذاشتید آماده کنار بگذارید به همراه یک کاسه پر از آب و یخ

شکر و شیره ذرت و آب را داخل شیر جوش ریخته مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته و دماسنج را داخل آن بگذارید. منتظر بشید تا شکر حل بشه و به جوش بیاد. کنار دستتون یه کاسه آب بگذارید و مرتب با برس دورتادور داخل ظرف را پاک کنید تا از درست شدن کریستال شکر جلوگیری کنه و بگذارید تا به مرحله Hard-crack stage یا دمای ۳۱۰ درجه فارنهایت برسه.
بعد از جوش آمدن تا رسیدن به این مرحله حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول میکشه و بعد بلافاصله شیرجوش را داخل کاسه آب و یخ فرو ببرید ولی حواستون باشه آب به هیچ وجه وارد ظرف نشه به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه کافیست. کف ظرف را با حوله یا دستمال خشک کنید و فورا وانیل یا هر طعم دهنده دیگه که دوست دارید را اضافه کنید و شروع کنید به ریختن شربت درست شده روی سینی به فرم دایره به قطر ۲ تا ۳ اینچ یا ۵ سانتیمتر و بین هر آبنبات هم حدود ۶-۷ سانتیمتر فاصله را رعایت کنید و بعد چوب آبنبات را تا نیمه داخل آبنبات کرده و با دست کمی فشار دهید تا پرس بشه ( اگر آبنبات رنگی درست میکنید وقتی چوب را داخل آبنبات بردید یک دور بچرخونید تا چوب رنگ خود آبنبات را بگیره و هر دو طرفش رنگی باشه چون چوب سفیده و آبنبات رنگی باید هر دو یکرنگ باشه ) بعد اسپرینکلها را روی آبنبات بپاشید و بگذارید تا چند دقیقه خنک بشه.

+++++++++++++++

+++++++++++++++

+++++++++++++++

 

ممنون از دستورتون و نکته ها. فقط میزان آب رو‌در‌دستور نگفتین عزیزم. چقدر‌اب بریزیم با شکر؟

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه آبنبات محلی
طرز تهیه آبنبات محلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *