طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل
طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

ما به
صورت خانوادگی زیاد طرفدار ژله (به صورت صرفاً ژله ای) نیستیم. ولی خب ژله از طرفی
به علت داشتن ژلاتین برای استخوانها مفید است و از طرفی بسیار شیک و مجلسی است.
لذا آن را اغلب به همراه پایه های شیری، خامه ای و بستنی استفاده می کنم.

پایه
شیرعسلی نیز بسیار بسیار آسان، خوشمزه و البته کم شیرین می باشد. این ژله، ژله
جدیدی نیست و در بسیاری از سایتهای ایرانی و خارجی آموزش داده شده است. ولی این
اولین بار است که من تهیه کردم و برای من جدید بود.

این ژله را با اندکی تغییر از دستور “شف طیبه ” عزیز و هنرمند، مدیر سایت
“کارگاه آشپزسازی” برداشتم، با تشکر از ایشان. یک ورژن دیگر هم دارد که
انشاالله سر فرصت تهیه خواهم نمود و در وبلاگ قرار خواهم داد.

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

دوره مقدماتی php

در
خصوص این ژله:

1-     مواد آن ارزان و در دسترس است.

2-     می توان بسته به ذائقه از انواع مزه ها (ژله
ها) و انواع رنگها استفاده کرد.

3-     در کل بو و مزه ای شبیه پاستیل میوه ای دارد.

4-     خوشگل و رنگی است.

5-     کم شیرین است.

6-      به
علت داشتن ژلاتین زیاد کاملاً سفت بوده و در روزهای گرم تابستان زود آب نمی شود و
گزینه مناسبی برای سفره های افطاری است.

7-     می توان به صورت قالبی یا برش خورده (مکعب مستطیلی
یا مکعب مربعی) استفاده کرد. که در این حالت بهتر است داخل کپسولهای بزرگ قرار
دهیم، تا برداشتن و میل نمودن آن آسان باشد.

8-     برای جشن تولد کودکان نیز مناسب است. چون هم بچه
ها آن را راحت میل می کنند و هم جایی کثیف نمیشود.

 

پیش
از تهیه:

قالب
من به اندازه 9 پیمانه 250 میلی لیتری است و لذا میزان پایه شیر عسلی را به شرح
زیر، یک و نیم برابر کردم. از اندازه ها راضی بودم.

 

مواد
لازم:

پودر
ژله در 4 رنگ و طعم مختلف: از هر کدام یک بسته، جمعاً 4 بسته

من
از طعم های آلبالو، پرتغال، انبه و طالبی استفاده کردم. دفعه بعد به جای انبه، انگور سیاه را  امتحان خواهم کرد.

شیر
عسلی: یک و نیم قوطی 400 گرمی (من از مارک 
“والفجر” استفاده کردم).

پودر
ژلاتین:  5 قاشق غذاخوری سرپر

آب
(برای حل کردن پودر ژلاتین): یک و نیم پیمانه

شیر
گرم یا آب داغ (برای افزودن به شیرعسلی): سه پیمانه

 

طرز
تهیه:

1-     برای هر طعم ژله، یک بسته پودر ژله را در کاسه
ای ریخته و یک پیمانه آب جوش (بسته به مارک ژله، پیمانه 200 یا 250 میلی لیتری)
را به آن اضافه می کنیم. سپس هم می زنیم تا ژله در آب جوش کاملاً حل شود. بهتر است
روی بخار کتری هم قرار دهید تا کاملا” ذرات ژله حل شوند. سپس نصف پیمانه
آب خنک  (بسته به مارک ژله پیمانه 200
یا 250 میلی لیتری) به آن می افزائیم و هم میزنیم تا کاملاً شفاف شود. (می توانیم
از نصف پیمانه آب خنک صرف نظر بکنیم ولی در آن صورت میزان ژله کمتر و ژله سفت تر و
پاستیلی تر می شود).

2-     ژله ها را درون ظروف (ترجیحاً مربع یا مستطیل
شکل) که قبلاً با آب خنک خیس کرده ایم و ده دقیقه ای در جایخی قرار داده ایم می
ریزیم به طوری که ضخامت لایه ها حدود 2 تا 3 سانتی متر شود. به مدت حداقل 4 ساعت
در یخچال قرار می دهیم. البته بهتر است که از شب تا صبح در یخچال بماند.
این مرحله را برای هر 4 طعم انجام می دهیم.

 

3-     سپس هر طعم ژله آماده شده را با چاقوی خیس شده
با آب سرد، برش های مربعی به اندازه دلخواه می زنیم. یعنی در همان ظرف برش می
دهیم. دستهایمان را کاملاً شسته و با آب خنک خیس کرده و ژله های مکعبی را از
ظرفشان خارج کرده و درون کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط می کنیم. بهتر است رنگ
های شبیه هم در یکجا نباشند. ظرف را در یخچال می گذاریم تا حین مراحل دیگر کار،
ژله ها آب نشوند.

 

4-     در کاسه دیگری،  پودر ژلاتین را با یک و نیم پیمانه آب داغ
مخلوط می کنیم تا ذرات ژلاتین شروع به حل شدن کنند. بهتر است روی بخار کتری یا
درون مایکروفر قرار دهید تا کاملاً ذرات ژله حل شوند. سپس وقتی مایه خوب روان شد،
اجازه می دهیم کمی خنک شود.

5-     سپس نصف شیر گرم (شیر اگر داغ باشد
ژلاتین احیاناً می برد) را به آن افزوده و هم می زنیم. سپس نصف شیر عسلی را می افزائیم و
با قاشق خوب مخلوط می کنیم. نگران نباشید شیر عسلی به آسانی با شیر مخلوط خواهد
شد.

 

6-     سپس نصف دیگر شیر را می افزائیم و هم
می زنیم و مجدداً نصف دیگر شیر عسلی را می افزائیم و خوب هم می زنیم.

 

7-      اجازه
می دهیم ژله شیرعسلی کاملاً خنک خنک شود. گاهی هم می زنیم تا نبند. زیرا
اگر خنک نشود و روی ژله  ها بریزیم ژله ها
را آب می کند. (ژله شیرعسلی را در یخچال نیز قرار ندهید زیرا خودش را به صورت لخته
ای، می گیرد. بهتر است در همان دمای اتاق باقی بماند تا خنک خنک شود و وقتی به آن
دست می زنیم اصلاً احساس گرما نکنیم).

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

 

8-     سپس ظرف مورد نظر را که قبلاً با آب خنک آبکشی
کرده بودیم و به مدت 10 دقیقه یا یک ربع در فریزر قرار داده بودیم در می آوریم و
مقداری از خرده ژله ها را میریزیم و مقداری هم پایه شیر اصلی می افزائیم. این کار
را چندین بار انجام می دهیم تا مواد تمام شود. به آرامی یکی دو بار روی میز می
کوبیم تا اگر حبابی در آن وجود دارد خارج شود.

 

9-     سپس ظرف ژله را درون یک ظرف صاف (مثل بشقاب
بزرگ)، به یخچال انتقال می دهیم. بهتر است 12 ساعت در یخچال بماند. (البته بعد از
4 تا 6 ساعت، خودش را کاملاً خواهد گرفت). مواد وقتی خودش را گرفت، بهتر است رویش
سلفون بکشیم تا احیاناً بویی به خود نگیرد. 

10-سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و برای
برگرداندن ژله، ابتدا دور ژله را بانوک چاقوی خیس آزاد می کنیم و ظرف را تکان می
دهیم، اگر تکان نخورد، قالب را  30 ثانیه
در آب گرم فرو می کنیم و بعد دیس را روی آن می گذاریم و عین برنج قالبی بر می
گردانیم. و یا از سشوار کمک می گیریم به این صورت که دیس را روی قالب می گذاریم و
آن را برمی گردانیم، بعد سشوار را به همه جای قالب می گیریم، مواد کمی آب شده و به
اسانی برخواهد گشت. فقط دقت نمائید که ژله آب نشود. کمی آب هم شد. بلافاصله یک ربع
در بخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

11-چون ظرفم کمی بزرگ بود و نمیخواستم خالی
بماند، با مقداری کرم شانتی که داشتم اطرافش را شکوفه زدم.

12-با چاقو برش زده و با چنگال نوش جان نمائید.

 

 

نکات:

1-    این دسر خیلی آسان است، فقط کمی وقت گیر است.
برای کاربردی کردن آن  بهتر است شب، قبل از
خواب ژله های خرده شیشه را تهیه کنیم و در یخچال قرار دهیم تا ببندد. ضمناً بهتر
است روی ظرف سلفون بکشیم تا بوی احتمالی به خود نگیرد و عطر آن حفظ شود. صبح ژله
پایه را درست کنیم و وقتی کاملا خنک خنک شد خرده شیشه ها را بریده و در قالب قرار
دهیم.

2-    قابل توجه گیاهخوارن عزیز: به جای ژلاتین که
منبع حیوانی دارد، از پودر آگار آگار استفاده نمایید. (آگار عصارهٔ خشک جلبک‌های
قرمز از نوع GELIDIUM
است که از نظر شیمیایی استر سولفوریک گالاکتان می‌باشد. بشکل قطعات باریک نازک
شفاف، یا گرد سفید خاکستری رنگ بی مزه و بی بو است . در آب سرد نامحلول است ولی
ابتدا در آبجوش آن را حل کرده و سپس در ۳۵ تا ۴۰ درجهٔ سانتی گراد یا کمتر سرد
نموده بصورت ژل در می‌آورند.)

فرمول
استفاده از آگار آگار : یک قاشق چایخوری پودر آگار + یک پیمانه آب + رنگ یا اسانس
خوراکی دلخواه.

3-    برای برگرداندن ژله، ابتدا دور ژله را بانوک
چاقوی خیس آزاد می کنیم و ظرف را تکان می دهیم، اگر تکان نخورد، قالب را حدود 20
ثانیه در آب گرم فرو می کنیم و بعد دیس را روی آن می گذاریم و عین برنج قالبی بر
می گردانیم.  یا از سشوار کمک می گیریم به این صورت که دیس را روی قالب می گذاریم
و آن را برمی گردانیم، بعد سشوار را به همه جای قالب می گیریم، سطح در تمای با قالب، کمی آب شده و
به آسانی برخواهد گشت. فقط دقت نمائید که ژله آب نشود. کمی آب هم شد، بلافاصله یک
ربع در بخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

4-    اگر می خواهید دسر را بعد از برگرداندن در ظرف
سرو به راحتی جا به جا کنید قبل از برگرداندن دسر ظرفتان را خیس کنید.

5-    قالبتان را قبل از ریختن ژله آبگردانی کنید و
در فریزر قرار دهید تا ژله راحتتر از قالب جدا شود. برای قالبهای صاف می توان قالب
را کمی چرب کرده و یا از سلفون نیز استفاده نمود.

6-    این دستور متعلق به “شف طیبه ” عزیز
و هنرمند، مدیر سایت “کارگاه آشپزسازی” می باشد. با تشکر مجدد از ایشان.

 

 


در دسته بندی آموزش آشپزی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه مجلسی را آماده کرده ایم . برای مشاهده این دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

با آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا پودر ژله ها را یکی یکی با یک لیوان آب جوش داخل شیرجوش با حرارت کم حل میکنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند.

سپس در ظرف های جداگانه با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل یخچال میگذاریم تا سفت شوند. بهتر است جای یک لیوان آب سرد ۲/۳ لیوان آب سرد بریزید چون زودتر میبندد و سفت تر میشود. وقتی ژله ها آماده شد آنها را با چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش میدهیم و داخل ظرف ژله مان میریزیم.

بهتر است ظرف را کمی نم دار کنیم و از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذاریم چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود. ژله های آلوورایمان را در آب جوش حل کرده و این بار به جای آب سرد از دو لیوان بستنی استفاده میکنیم.

بستنی را باید نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرد تا شل شود. نکته مهم این است که بستنس نه باید بیش از حد شل باشد و نه سفت.همینکه کمی روان باشد و بتوانید با چنگال آن را هم بزنید کافیست. و فراموش نکنید که منظور از دولیوان بستنی، بستنی شل شده است.

کمی از ژله بستنی را داخل ظرف میریزیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف فیکس شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم (بهتر است این کار را در ۳تا۴مرتبه انجام دهید تا ژله ها کاملا فیکس شوند.)بعد از بسته شدن ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم

بهتر است به جای استفاده از ژله آلوئه ورا و بستنی از شیر عسل و پودر ژلاتین استفاده کنیم تا ژله خوشمزه تری داشته باشیم البته اضافه کردن مقداری گلاب در خوشمزه تر شدن بسیار موثر است. حتما و حتما قالب را چرب کرده و ۱۵دقیقه در فریزر قرار دهید تا هنگام جدا کردن ژله مشکلی نداشته باشید.

در صورت تمایل ژله ها را بعد از بسته شدن قالب بزنید تا ژله زیباتری داشته باشید. تهیه این ژله با ژله پایه آلوئه ورا (بدون شیر و به صورت بی رنگ) نیز بسیار شکیل خواهد بود البته در این صورت بهتر است ژله ها حتما قالب زده شوند.

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه با انار مخصوص شب یلدا

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شبیه کیک تولد قلبی

 

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

عکس جدید و زیبای تزیین ژله خرده شیشه شفاف و شیرعسلی مجلسی

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

برترین ها/ ژله یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که اکثر خانم ها در میهمانی ها درست میکنند. ژله شکل ها و طعم های مختلفی دارد. یکی از انواع ژله، ژله خرده شیشه است که در این ویدیو طرز تهیه آن را با شیر آموزش داده ایم.همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:آخرین خبر در سروشhttp://sapp.ir/akharinkhabarآخرین خبر در ایتاhttps://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5آخرین خبر در بلهhttps://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZTآخرین خبر در گپhttps://gap.im/akharinkhabar


(١٣:٢٥) ٩٧/١٢/٢٥


(١٣:٢٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٣:١٩) ٩٧/١٢/٢٥

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل


(١٣:١٥) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٥٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٥٥) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٤٥) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٣٦) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٣٥) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٢٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٢٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:١٧) ٩٧/١٢/٢٥


(١٢:٠٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٥٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٥٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٤٢) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٣٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٢٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٢٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١١:٠٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٥٩) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٥٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٤٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٣٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٢٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٢٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:١٠) ٩٧/١٢/٢٥


(١٠:٠٩) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٩:٥٩) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٩:٤٦) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٩:٤٥) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٩:٢٠) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٩:٠٨) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:٥٩) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:٤٨) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:٤٢) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:٢٨) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:٢٧) ٩٧/١٢/٢٥

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل


(٠٨:١٠) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٨:١٠) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٠:٠٢) ٩٧/١٢/٢٥


(٠٠:٠١) ٩٧/١٢/٢٥


(٢٣:٥٩) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٨) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٧) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٥) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٤) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٣) ٩٧/١٢/٢٤


(٢٣:٥٢) ٩٧/١٢/٢٤

پیام هایی که در حدود قانون و ادب بوده و حاوی تهمت، توهین و هتک حرمت شخصیت های حقیقی و قومیتی نباشید، پس از بررسی منتشر می شود

شیر غلیظ چطور باید درست کرد؟

دستورشو از اینترنت بگیر همون شیر عسلیه بنویس طرز درست کردن شیر غلیظ .

ممنون

من با ژله آلوئه ورا و بستنی زیاد درست میکنم خیلی هم عالی عالی میشه..واسه شکل مکعبهاش از رنگهای مختلف استفاده میکنم.خدایی عالی هم میشه احتیاجی هم به شیر عسل نیست…????

همون شیرعسل هست عزیزم

منظورش همون شیر عسل هست

دوستان شیر غلیظ چیه

منم نمیدونم?

Broken Glass Jello
ژله خورده شیشه به اسمهای مختلفی گفته میشه موزاییکی بروکن گلس و……
خیلی راحته و خیلی خوش طعمه شاید بگید طعمهای مختلف قاطی میشه ولی اگه امتحان کنید متوجه میشید
از قیافش معلومه چند رنگ مختلف ژله جداگانه درست میکنیم و داخل یه ژله بیس میریزیم که شیری رنگه پس رنگهای اون بستگی به سلیقتون داره ولی سعی کنید رنگهایی بکار ببرید که توی ژله بیس جلوه داشته باشه من از ۴ رنگ استفاده کردم ولی به نظرم تا ۶ رنگ جا داره و شیک تر میشه.
در مورد ژله چند نکته بگم :
ژله های ایرانی با مارکها و طعمهای مختلفی رژیمی ؛ معمولی اومده تو بازار ولی اگر ژله خارجی بگیرید که اون هم بیشتر با مارک ترکیه ای “Dr.otker” و “Trix Jelly” وجود داره صد البته بهتره اولا از لحاظ طعم و رنگ کاملا واقعیه و به میوه شبیه و ثانیا موقع درست کردن کف نمیکنه من توی عکسها نشونتون میدم که ببینید
در ضمن از لحاظ قیمت تفاوتی نداره یه قوطی ایرانی فکر کنم حدود ۷۰۰ تومن و خارجیش همون ترکیه ای ۱۰۰۰ تومن و تو بعضی رسپیها میبینید که نوشته اگه ژله ایرانی استفاده میکنی بطور مثال میگم ۵ ق غ و اگر از نوع خارجیش ۲ ق غ پس میبینید که خارجیش بهتره ولی من اینبار چون همه رنگهایی که میخواستم با مارک خارجی گیر نیاوردم مارک ایرانی دراژه خریدم.یه چیزی هم بگم که هر وقت خرید رفتید هر رنگ ژله دیدید بخرید چون روزی که نیاز دارید همه رنگها تموم شده هر جایی بگردید گیر نمیاد همین دو هفته پیش شب یلدا ژله هندونه نایاب شده بود یا ژله بلوبری بعضی وقتها غیبش میزنه از من گفتن بود حالا خود دانید اینجا ایرانه رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد از هیچ جنسی کامل تو مغازه ها نیست.
و اما : یک نکته خیلی مهم ؛ ژله آماده شده حالا چه جوری تو ظرف سرو برگردونیم که خراب نشه . اگر از قالبهای سیلیکونی استفاده می کنید که خیلی راحت اول دور تا دور ژله را باچاقو ببرید که ژله از دیواره ظرف آزاد بشه بعد ظرف سرو را روی قالب بگذارید و برش گردونید ژله خیلی خوشگل میفته تو ظرف و اگر اذیت کرد میتونید با سشوار کمی گرمش کنید ته قالب را و برگردونید.
اگر از قالب معمولی استفاده میکنید سینک ظرفشویی یا یه ظرف بزرگتر از قالب را پر آبجوش کنید به مدت ۳۰ ثانیه داخل اب گذاشته بردارید اگر جدا نشده بود ۳۰ ثانیه دیگه یه دفعه ۱ دقیقه نگذارید و یادتون بره که همه ژله آب میشه
اگر داخل ظرف پیرکس درست کردید اونم راحته قبل از اینکه ژله را توش درست کنید حتما ظرف را خیس کنید و بعد ژله را بریزید داخلش و موقع سرو ظرف سرو را روی ظرف پیرکس گذاشته و برگردانید.
*در همه حالتها اول دور ژله را باچاقو از دیواره ظرف آزاد کنید

مواد لازم:
ژله بلوبری ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
ژله لیمو ۱ بسته
ژله انگور ۱ بسته
شیرعسل ۱ قوطی
پودر ژلاتین ۳ ق غ
شیر ۳ لیوان

اول ازهمه باید هر کدوم از ژله ها را جداگونه فقط با یک لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید به مدت ۴ ساعت تا ببنده اگه میخواهید این ژله را برای مهمونی درست کنید از یه روز قبل کار رو شروع کنید چون یه مقدار طول میکشه شب قبل ژله رنگیها رو آماده کنید و فردا صبحش ژله بیس را درست کنید.
پودر ژله را داخل یک لیوان آبجوش ریخته و هم بزنید و برای اینکه ژله شفاف تر بشه به مدت یک دقیقه داخل ماکروفر بگذارید یا روی بخار کتری بگذارید تا شفاف بشه. قبلا گفتم ژله های ایرانی وقتی با آبجوش مخلوط میشن کف میکنند توی عکس کاملا مشخصه

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

می بینید بعد از اینکه ژله را داخل ماکروفر می گذاریم چقدر شفاف تر میشه باید یه ۵ دقیقه دیگه صبر کنیم که باقیمانده کف روی ژله از بین بره بعد که کمی سرد شد داخل یخچال میگذاریم من تا اومدم ۳ تا ژله دیگه را آماده کنم هم کفش از بین رفت هم کاملا سرد شد
یه نکته بگم روی بسته ژله طرز استفاده را نوشته یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد ولی برای این نوع ژله هر بسته فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط میشه چون میخواهیم ژله سفت تری داشته باشیم و برای ظرفهایی که ژله را داخلش میریزیم سعی کنید از ظرفهای پیرکس مستطیل کوچیک استفاده کنید که سطح ژله بیشتر باشه تا ارتفاعش چون بعدا این ژله ها تبدیل میشن به خرده ژله درحد یک ونیم الی دو سانتی متر پس برش زدنش راحت تره من ظرفها را قبل ریختن ژله شستم که خیس باشند و ۳ بسته دیگه را هم همینطور آماده کردم

حدود ۳ الی ۴ ساعت ژله ها داخل یخچال باید باشند تا ببندن بعد که ژله ها اماده شد با چاقوی لیزری برشهای عمودی و افقی روی ژله میزنیم که بتونیم مربع هایی حدود یک و نیم الی دو سانتیمتر داشته باشیم و با کفگیر زیر ژله ها میزنیم ** یادمون نرفته که اول دور تا دور ژله را از دیواره ظرف آزاد کنیم.

بعد تمام خرده ژله ها را داخل یه ظرف بزرگ تر ریخته همیشه قبل از اینکه هر ژله ای را درست کنید اول ظرف اصلی که میخواهید ژله را داخل اون بریزید سایز بزنید که یهو وسط کار نبینید ظرف کوچیکه و ژله ها زیاد بیاد یا بلعکس و ظرف زیادی بزرگ باشه برای سایز زدن هم از لیوان آب استفاده کنید یعنی اول مقدار تمام مایعات حالا شیر یا آب را که میخواهید ژله را با اون درست کنید ببینید چند لیوانه مثلا ۵ لیوان پس ۵ لیوان آب داخل ظرف اصلی ریخته و اینطوری سایز ظرف دستمون میاد.
خرده ژله ها را جوری داخل ظرف میریزم که رنگهای تکراری کنار هم نباشه

حالا نوبت میرسه به ژله بیس برای ژله بیس رسپیهای زیادی هست ژله آلوورا ؛ آناناس ولی من از شیر و شیرعسلی استفاده کردم.شما میتونید قبل از اینکه ژله رنگیها را خورد کنید ژله بیس را آماده کنید و بگذارید سرد شود چون مهمترین مرحله همینه اگه ژله بیس سرد نباشه تمام ژله ها آب میشن و از بین میرن.
برای درست کردن ژله بیس ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با یک لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم میگذاریم یه محلول اسفنجی درست شه بعد یک لیوان شیرجوش را داخلش ریخته و روی بخار کتری یا یک دقیقه داخل ماکروفر میگذاریم تا کاملا حل بشه بعد نصف قوطی شیرعسلی را داخلش ریخته و مخلوط میکنیم و دوباره یک لیوان شیر سرد اضافه کرده و هم میزنیم و میگذاریم مخلوط کاملا سرد بشه

اینم عکس قوطی شیرعسلی حتما از اینها بخرید نه شیرعسل ایرانیها چون که نمی دونم ژله با اونها چی میشه غلظت این شیرعسل و مزه اون تفاوتش با شیرعسل ایرانیها از زمین تا اسمونه فکر میکنم قوطی ۱۷۰۰ تومنه و تقریبا تو همه سوپرها هست خوب ما نصفه قوطیش را استفاده کردیم با بقیه اش چیکار کنیم؟ حتما تا حالا همه استفاده کردید ولی اگه کسی هست که تا حالا استفاده نکرده نصف عمرش بر فناست چون خالی خالیشم خوشمزست؛ میتونید با چایی بخورید ۱ ق داخل چایی بریزید شیر عسل چایی میشه یا میتونید به جای کافی میت استفاده کنید با نسکافه حتما امتحان کنید و داخل یخچال اگه بذارید بعد از یه مدت سفت و رس میشه حتما داخل یه ظرف شیشه ای دربسته نگهداریش کنید داخل کابینت هم میمونه تا یه هفته من بیشتر از این نگه نداشتم.
خوب دیگه ژله بیسمون سرد شده و میریزیمش روی ظرف خورده شیشه “ژله” و میگذاریم داخل یخچال تا عصر که مهمونا بیان

بعد از اینکه ژله بست میتونید اون را به صورت مکعب برش بزنید و داخل ظرف بچینید.

این هم ژله آماده قبل از برش

 

+++++++++++

+++++++++++

+++++++++++

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه ژله خرده شیشه با توضیحات کامل و تصاویر مربوط به هر مرحله را در این مطلب گرداوری نموده ایم که با استفاده از آن می توانید خوشمزه ترین دسر و ژله را تهیه نموده و بهترین پذیرایی را از مهمان ها داشته باشید. در ادامه با مشاهده این آموزش کامل و نحوه تهیه ژله خرده شیشه با دو روش مجزا و عالی همراه ما باشید.

ژله خرده شیشه یکی از خوشمزه ترین و زیباترین مدل های ژله است که اغلب برای مهمانی های مختلف تهیه می شود. بر هیمن اساس در این مطلب به ارائه آموزش طرز تهیه ژله خرده شیشه می پردازیم که با استفاده از آن می توانید این ژله خوشمزه را تهیه نمایید.

پودر ژله آلوئه ورا : یک بسته

ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه: هر کدام یک بسته

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل

بستنی وانیلی : یک پاکت

اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز

برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله های رنگی را طبق دستور پشت پاکت آماده نمایید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.

بعد از سفت شدن ژله ها، آن ها را از ظرف خارج نموده و به صورت مکعب های ریز برش بزنید.

پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. از این روش در طرز تهیه ژله رولی نیز استفاده می شود.

مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را با مکعب های ژله ایی مخلوط نموده و در قالب که از قبل چرب نموده اید، بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بگیرد.

بعد از خارج نمودن ژله خرده شیشه از قالب در صورت دلخواه می توانید ان را برش بزنید و یا به تزیین ژله بپردازید.

در صورتی که می خواهید ژله خرده شیشه را با شیر تهیه نمایید می توانید از مواد ذکر شده در بالا استفاده نمایید با این تفاوت که به جای ژله آلوئه ورا و بستنی از مقداری شیر یا شیر و عسل و پورژلاتین استفاده نمایید. ظاهر هر دو نوع ژله تقریبا یکسان می باشد، اما در مزه آنها مقداری تفاوت وجود دارد که می توانید با توجه به ذائقه خود هر یک را امتحان نمایید.

امیدواریم از مشاهده آموزش کامل طرز تهیه ژله خرده شیشه لذت برده باشید و حتما این ژله خوشمزه و عالی را در منزل تهیه نموده و نوش جان فرمایید. همچنین می توانید با مراجعه به بخش آشپزی از دیگر دستورات و آموزش های جالب و امتحان شده دیدن فرمایید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.

طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل
طرز تهيه ژله خرده شيشه با شير عسل
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *