طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

دوره مقدماتی php
طرز تهيه چلو گوشت مجلسي
طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

چلو گوشت

چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چلو گوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی چلو گوشت با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

دستور پخت چلو گوشت

دوره مقدماتی php

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند

و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم

تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)

رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.

سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.

زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان

نکات پخت چلو گوشت

چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی همانطور که در دستور بالا هم مشاهده می کنید دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.

در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.

چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود. در این آموزش بهترین روش پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم. چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین انواع آن عبارتند از چلوگوشت پسران کریم و چلوگوشت مجلسی . با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.

در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری زعفران را روی گوشت گردن می ریزیم و با قلمو خوب زعفران را به تمام نقاط گوشت می رسانیم. بعد از زعفران کمی فلفل سیاه هم روی گوشت می پاشیم و گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم.

گوشت را خوب تفت می دهیم تا به همراه پیاز کاملا سرخ شود. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. پس از اینکار ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. حالا سیر را به همراه چوب دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. حدودا ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا غذا به خوبی جا بیفند.

تقریبا در میانه پخت غذا مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نمک را مستقیما روی گوشت نریزید و درون آب موجود درون قابلمه بریزید تا باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت نشود. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری زعفران به قابلمه اضافه می کنیم.

زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارجی می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه چلو زعفرانی سرو می کنیم.

من امشب مهمون داشتم به همین روش درست کردم و عالی شد عالی. واقعا ممنونم

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

ناهار امروز ما.

سلام و عرض ادب نوش جان !

ناهار امروز ما در هتل مشهد

سلام و عرض ادب نوش جان !

این دستور عالی بود ممنون از توضیحاتتون

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

پیش ب سوی درست کردن چلو گوشت خدا کنه خوب بتونم درست کنم

سلام و عرض ادب امیدواریم که عالی درست کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

دمت گرم درست کردم اوکی بود.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل افزایش هزینه‌های تولید سینمابالا گرفته است…

در شبکه های اجتماعی عکس های از مریم کاویانی با یک دیپلمات (رامین مهمانپرست) منتشر شده است که حکایت ا…

نام همسر جدید و دوم الهام حمیدی چیست؟ الهام حمیدی با انتشار تصویری در صفحه شخصی اش خبر از ازدواجش دا…

باران خوش اندام همسر امیرحسین صدیق کیست؟ امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش و…

ستارگان مرد هالیوود همواره به تغییر ذائقه مشهور بوده اند و این موضوع را در زندگی شخصی خود نیز به خوب…طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

نظرات

محمد بنا سرمربی نامدار کشتی فرنگی این روزها در اردوی تیم ملی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

اعضای شورای شهر تهران در یکصدوسی‌امین جلسه شورای شهر تهران، به استفساریه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

رئال مادرید با شکست ۴-۱ مقابل آژاکس در دیدار برگشت مرحله یک …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

با دیدن فیلم زندگی‌های لاکچری چهره‌ها و درک فاصله‌ زیادی که بین …

نظرات

۱ نظر

نظرات

۱ نظر

نظرات

۴ نظر

نظرات

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل …

نظرات

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

۱ نظر

۱ نظر

۴ نظر

۲ نظر

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

شهرک باستی هیلز لواسان basti hills یک شهرک خصوصی که با دیوارکشی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

مردان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل می‌دهند، به سبب ساختار تفاوت …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

متقاضیانی که خودروهای تندر پلاس اتوماتیک و دنده‌ای را با موعد تحویل …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

شکر با توجه به شرایط آب و هوایی نقاط مختلف جهان از …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۸ دختر و پسر که در پارتی های شبانه عمل حرام انجام …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

این مطلب که در تعطیلات نوروز ۹۸ به کدام شهر سفر می‌کنید؟ …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۶ نظر

نظرات

نظرات

عکس های مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آیین اختتامیه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

«کارآفرینی به شیوه منوچهرسلطانی حسینی» داستان زندگی مردی است که بعد از …

۳ نظر

نظرات

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۳ دی ۱۳۹۷

۱۵ دی ۱۳۹۷

۷ دی ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۹ آبان ۱۳۹۷

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

در این مطلب از سایت مدل 24 طرز تهیه چلو گوشت مجلسی خوشمزه خانگی را قرار داده ایم. با استفاده از این دستور پخت می توانید یک چلو گوشت خوشمزه و لذیذ اماده کرده و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید.

گوشت گردن گوسفندی…………………. یک عدد

پیاز ………………………………………… دو عدد

رب گوجه فرنگی …………………………. دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زعفران ……………………. به مقدار لازم

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

چوب دارچین ……………………………… به مقدار لازم

برگ بو …………………………………….. به مقدار لازم

آب لیمو‌ترش …………………………….. یک قاشق غذاخوری

برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست کنده و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد بکنید

و در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ بشود سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید تا نرم شود.

مقداری فلفل روی گوشت گردن گوسفند بریزید و در قابلمه بگذارید و همراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و مقداری سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید

و به مقدار کافی  آب داخل قابلمه بریزید و یک عدد چوب دارچین و دو حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید

و بمدت 3الی 4ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت بشود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش استفاده کنید

حدودا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت اضافه کنید تا چلو گوشت رنگ زیبا و دلپسندی  بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری نیز داشته باشد.

هنگامی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا یک پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنید

و چوب دارچین را از  قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی ریخته و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید..


با نحوه پخت چلوگوشت مجلسی آشنا شدید، اما بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به نکات مهم و کاربردی در زیر عمل کنید.

1 – این غذا همراه با پلو سرو می شود و می توانید آن را پلو ساده و سفید و یا باقالی پلو نوش جان فرمایید.
2 – ادویه مخصوص چلو گوشت دارچین، نمک و زعفران است که بهتر است آنها را به اندازه دلخواه استفاده نمایید.
3 – احتیاجی نیست این غذا خیلی آبدار باشد، در صورت تمایل در مرحله آخر شعله را زیاد نموده تا آب آن گرفته شود.
4 – در برخی از مناطق کشور به جای گردن از دست گوسفند استفاده می شود که طعم دلچسبی نیز به غذا می بخشد.
5 – در صورت تمایل می توانید گوشت های پخته شده را لابلای برنج در حال دم کشیدن قرار دهید و سپس با هم سرو نمایید.


منبع : سایت مدل 24

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خريد بک لينک
خريد رپورتاژ
ترمیم مو
دانلود آهنگ جدید
كنكور آسان است
اوج يادگيري
كنكور آسان است
مهندس امير مسعودی
انتشارات گیلنا
تشک خوشخواب
تالار

یکی از دستور پخت های کاربردی و مهم طرز تهیه چلو گوشت است که در این مطلب ارائه شده است و اغلب ترجیح می دهیم با یادگیری آن، با غذایی خوشمزه و بی نظیر از مهمان ها پذیرایی کنیم.

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چلو گوشت خوش طعم و عالی را در این مطلب ارائه می دهیم که با به کارگیری آن می توانید این غذای اصیل ایرانی را بپزید و از خوردن آن کنار اعضا خانواده لذت ببرید، همچنین می توان چلو گوشت یکی از غذا های عالی و مناسب برای اغلب مهمانی ها و مجالس است. در ادامه طرز تهیه و آموزش پخت آن را به طور کامل مشاهده خواهید نمود.

چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی می توایند آن را در منزل بپزید. همانطور که گفتیم قصد داریم در این مقاله طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم که می تواند غذای اصلی مهمانی شما باشد. در ادامه این آموزش کامل را ملاحظه نمایید.

گردن گوسفند : یک عدد

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری

پیاز : دو عدد

ادویه : به مقدار دلخواه

روغن برای سرخ کردن

پیاز ها را بعد از پوست گرفتن خرد نمایید و با کمی روغن داخل قابمه مناسب بریزید و کمی تفت دهید، سپس گوشت را اضافه نمایید و دوباره تفت دهید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده و گوشت ها را سرخ نمایید، در این مرحله از پخت چلو گوشت زعفران آب کرده را اضافه نمایید و سپس نمک را به اندازه دلخواه و مناسب به آن اضافه نمایید. کمی آب داخل قابلمه ریخته صبر کنید تا گوشت ها کامل بپزند. توجه داشته باشید که چلو گوشت نیاز به ادویه دیگری ندارد و علاوه بر نمک که در مراحل اولیه اضافه نمودیم، به مقدار دارچین برای طعم بهتر غذا احتیاج داریم که بهتر است آن را ده دقیقه قبل از سرو غذا اضافه نمایید، بعد از گذشت این زمان شعله گاز را خاموش نمایید و چلو گوشت را در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید.

با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوش طعم به طور کامل آشنا شدید، اما باید توجه داشته باشید که بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به چند نکته مهم و کاربردی توجه نمایید.

در این بخش چند نمونه تزیین چلو گوشت زیبا و مجلسی را مشاهده می فرمایید که ایده جالبی برای تزیین غذای شما به حساب می آیند و با الگوبرداری از این تصاویر و تزیینات زیبا می توانید بهترین پذیرایی را داشته باشید. تزیین این غذا اغلب با سبزیجات مختلف، لیمو، گوجه و پیاز انجام می گیرد اما با توجه به ذائقه و تمایلات خود می توان از خوراکی های مختلف برای تزیین استفاده نمود.

امیدواریم از آموزش ارائه شده نهایت استفاده را برده باشید و طرز تهیه چلو گوشت را به خوبی فراگرفته باشید و حتما این غذای عالی و خوش طعم را امتحان کنیم. اگر شما نیز طرفدار غذاهای اصیل ایرانی هستید، پیشنهاد می کنیم از دیگر آموزش های آشپزی در این زمینه در بخش غذای ایرانی دیدن فرمایید. نوش جان

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

دست گلتون درد نکنه خیلی عالی بود

عاااااااااالی بود واقعا ممنون

فدا مدا و از این حرفا دمتون گرم عالی ♥

عالی بود
برا شام می خوام درست کنم همسرمو غافل گیر کنم
????

اموزشتون عالی بود دستتون درد نکنه

سلام غذاتون خيلي خوشرنگه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


در دسته بندی آموزش آشپزی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه چلوگوشت مجلسی را آماده کرده ایم ، برای مشاهده دستور آشپزی این پست را دنبال کنید.

با آموزش طرز تهیه چلوگوشت از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود. حالا گوشت گردن گوسفند را به ظرف اضافه می کنیم.طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

مقداری تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در اینجا زعفران دم کرده را به همراه نمک و فلفل به خوراک اضافه می کنیم و مقداری آب به ظرف اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد.

همچنین ببینید : طرز تهیه کباب کوبیده

در پایان که گوشت پخت دارچین را اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا دارچین به گوشت طعم بدهد. برای تهیه این غذا صبر بهترین فاکتور است ، چلوگوشت مانند اکثر غذاهای سنتی ایرانی ( مانند قورمه سبزی و آبگوشت ) نیاز به زمان دارد.

هر چه حرارت زیر گوشت کمتر باشد و با زمان بیشتری بپزد طعم بهتری خواهد داشت. این غذا با برنج ساده یا مانند باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو سرو می شود . سمنانیها از دست گوسفند برای چلو گوشت استفاده می کنند آنها در ابتدا برنج را جوشانده و کمی خام برمیدارند

سپس گوشت را ادویه زده و بصورت خام لای برنج دم کرده و حدود دوساعت با شعله کم دم میکنند. گوشت داخل برنج با بخار برنج کاملاً میپزد و آب درون گوشت به ته دیگ رفته مجدداً بخار میگردد تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد.

در تهیه چلو گوشت بجای گوشت می توان از مرغ یا جوجه با زعفران و کره نیز استفاده نمود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه ترشی پیاز یا ترشی کلم قرمز سرو می کنیم و با مقدار جعفری و سیب زمینی سرخ شده غذا را تزیین می کنیم.

چلو گوشت یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و لذیذ است که به راحتی می توایند آن را در منزل بپزید. قصد داریم در این مقاله طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی بی نظیر و عالی را آموزش دهیم که می تواند غذای اصلی مهمانی شما باشد.

گردن گوسفند :♦: یک عدد

رب گوجه فرنگی :♦: یک قاشق سوپ خوری

پیاز :♦: دو عدد

ادویه :♦: به مقدار دلخواه

روغن برای سرخ کردن :♦: به میزان کافی

پیاز ها را بعد از پوست گرفتن خرد نمایید و با کمی روغن داخل قابمه مناسب بریزید و کمی تفت دهید، سپس گوشت را اضافه نمایید و دوباره تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را نیز اضافه نموده و گوشت ها را سرخ نمایید، در این مرحله از پخت چلو گوشت زعفران آب کرده را اضافه نمایید و سپس نمک را به اندازه دلخواه و مناسب به آن اضافه نمایید.

کمی آب داخل قابلمه ریخته صبر کنید تا گوشت ها کامل بپزند. توجه داشته باشید که چلو گوشت نیاز به ادویه دیگری ندارد و علاوه بر نمک که در مراحل اولیه اضافه نمودیم،

به مقدار دارچین برای طعم بهتر غذا احتیاج داریم که بهتر است آن را ده دقیقه قبل از سرو غذا اضافه نمایید،

بعد از گذشت این زمان شعله گاز را خاموش نمایید و چلو گوشت را در ظرف مناسب کشیده و سرو نمایید.

با طرز تهیه چلو گوشت مجلسی و خوش طعم آشنا شدید، اما باید توجه داشته باشید که بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به چند نکته مهم و کاربردی توجه نمایید.

این غذا همراه با پلو سرو می شود و می توانید آن را با پلو ساده و سفید و یا باقالی پلو نوش جان فرمایید.

ادویه مخصوص چلو گوشت دارچین، نمک و زعفران است که بهتر است آنها را به اندازه دلخواه استفاده نمایید.

احتیاجی نیست این غذا خیلی آبدار باشد، در صورت تمایل در مرحله آخر شعله را زیاد نموده تا آب آن گرفته شود.

در برخی از مناطق کشور به جای گردن از دست گوسفند استفاده می شود که طعم دلچسبی نیز به غذا می بخشد.

در صورت تمایل می توانید گوشت های پخته شده را لابلای برنج در حال دم کشیدن قرار دهید و سپس با هم سرو نمایید.

تشکر

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

طرز تهيه چلو گوشت مجلسي
طرز تهيه چلو گوشت مجلسي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *