طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل
طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

لازانیا یه غذای ایتالیایی هستش که ما ایرانیان هم بسیار میپسندیم ، از طبقات پاستای ورقه ای و سس و پنیر درست میشه ، انواع سس رو میشه آماده کرد و همچنین انواع پنیر ، خلاصه که هم خوشمزه و هم پرطرف داره!
یکی از لذیذترین مدل های غذای لازانیا مدل قارچ و گوشت می باشد که از شما دعوت می کنم به دستور پخت آن که به صورت مرحله به مرحله تصویری نوشته شده توجه بفرمایید :

 

دوره مقدماتی php

مواد لازم برای شش نفر :
لازانیا ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز قرمز ۲ عدد
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
سس فلفل نصف قاشق چایخوری
رزماری کمی
آویشن کمی
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
سس کچاپ

 

مواد لازم سس سفید :
شیر ۲پیمانه
آرد ۲ قاشق
کره ۴۰ گرم
پیاز کوچک ۱عدد
میخک ۳ عدد
برگ بو یک عدد
نمک فلفل
جوزهندی آویشن

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

 

طرز تهیه :
اول سس سفید رو آماده میکنیم ، پیاز رو پوست میگیریم و با میخک برگ بو رو به پیاز وصل میکنیم و پیاز رو داخل شیر میندازیم.
ظرف شیر رو روی حرارت کم میگذاریم تا هم مزه ی پیاز و برگ بو و میخک به شیر برود و هم شیر بجوشد!
کره رو توی تابه ریخته و آب که شد آرد رو اضافه می کنیم ، کمی تفت می دهیم و بوی خامی آرد که رفت شیر رو کم کم اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم ، رنگ آرد اصلا عوض نشه تا سس سفید داشته باشیم نه زرد!
نمک و فلفل و آویشن و کمی جوز هندی اضافه میکنیم و سس وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برمیداریم و روی سطحش نایلون میکشیم تا رویه نبندد!
آب لازانیا رو میذاریم با نمک و کمی روغن بجوشد ، ترجیحا قابلمه بزرگ باشد.

 

روی میز پارچه ی بزرگی پهن می کنیم.
لازانیاها رو در آب میندازیم و وقتی پخت تک تک با آب سرد آبکش کرده و روی پارچه پهن می کنیم!
در تابه ای کوچک ۲قاشق روغن ریخته و قارچ رو اضافه میکنیم و روی حرارت بالا سرخ می کنیم!
برای سس گوشت و قارچ ، پیاز رو ریز میکنیم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه می کنیم و سرخ که شد سیر رنده شده رو اضافه می نماییم و کمی بعد رب گوجه و سس فلفل و ادویه و نمک و آویشن رو اضافه می کنیم ، قارچ سرخ شده رو مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
فر رو روی ۱۸۰ درجه می گذاریم.
برای آماده کردن لازانیا ظرف ترجیحا مستطیل رو برداشته و کف ظرف رو کمی سس سفید میمالیم.

لازانیاها رو میچینیم طوری که کمی روی هم باشند!

روی آن کمی سس کچاپ میمالیم و کمی از سس گوشت و قارچ رو روی لازانیاها میگذاریم.

روی مایه ی گوشتی پنیر میریزیم ، پنیر لازانیا باید هم کش بیاد هم خوش طعم باشه میشه از ترکیب گودا و موتزارلا استفاده کرد.

روی پنیر سس سفید میریزیم و خوب پخش میکنیم ، سس سفید باعث میشه لازانیا خشک و عطر و طعم پنیر به همه جا برسه!

تا آخرین لایه همین کار رو انجام میدیم تا پیرکس پر بشه ، لایه ی آخر باید لازانیا باشه!

روی لایه آخر رو حسابی سس سفید میدیم و روش رو پنیر حسابی میدیم و در آخر کمی هم آویشن میپاشیم!

ظرف لازانیا رو توی فر میگذاریم تا روی لازانیا برشته بشه.
از فر که میاریم بیرون کمی میذاریم از حرارت بیوفته بعد با چاقوی اره ای برش مستطیلی میدیم!
هوم با سس کچاپ عالیه!

 

سوال : دیگه نیازی به کشیدن فویل روی آن نیست ؟
پاسخ : نه نیازی نیست تا روش کمی برشته شد کافیه چون همه ی مواد پخته فقط باید پنیر آب بشه.

 

سوال : رزماری که من خریدم چیزی شبیه رشته های سبز کوتاه و خشک هستند برای استفاده باید اون رو آسیاب کنم ؟
پاسخ : همونه آسیاب نمیخواد با دست خورد کنید.

 

سوال : چکار کنیم که ورقه ها بهم نچسبه ، من هم روغن تو ابجوش میریزم هم با اب سرد ابکش میکنم ، ولی بهم میچسبه ؟
پاسخ : همه ی برگها رو با هم نریز توی آب که بتونی کنترل کنی ، هر کدوم رو بردار آبکش کن و روی پارچه ی تمیزی که پهن کردی تک تک بذار.

 

سوال : پنیر موتزارلا چیه ؟
پاسخ : همون پنیر پیتزاس البته توی پنیر پیتزای دو رنگ زردها گودا هستند.

نکاتی برای درست کردن لازانیا :
۱. اگر می خواهید ورق های لازانیا در حین جوشاندن در آب به هم نچسبند ، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
۲. هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.
۳. هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید ، این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت ، ورق ها خمیر نشوند.
۴. برای اینکه بعد از آبکشی ، ورق ها به هم نچسبند ، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید ، این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود.
۵. اگر می خواهید لازانیای شما رژیمی باشد ، هنگام آماده کردن لایه های لازانیا ، به جای اینکه در هر لایه ، پنیر بریزید ، در مرحله آخر فقط روی مواد مقداری پنیر بریزید ، از پنیرهای رژیمی هم می توانید استفاده کنید.
۶. برای اینکه ورق های لازانیا بعد از پختن به ظرف نچسبد و به راحتی جدا شود ، کف ظرف و دیواره های آن را با مقداری روغن چرب کنید.
۷. در دستور اصلی لازانیا از گوشت چرخ کرده برای تهیه مواد داخل آن استفاده می شود ولی برای تنوع در طعم لازانیا ، می توانید آن را با مواد مختلف درست کنید.
۸. بهتر است ترتیب قرار گرفتن ورق های لازانیا در ظرف به صورت حصیری باشد ، یعنی یک لایه ورق های لازانیا را به صورت عمودی داخل ظرف قرار داده و بعد از قرار دادن مواد روی آن ، لایه بعدی را به صورت افقی روی مواد قرار دهید ، این کار باعث می شود مواد از لا به لای ورق ها نریزد.
۹. معمولا در بسته بندی های لازانیا یک یا دو بسته کوچک ادویه های مخصوص لازانیا قرار دارد ، این ادویه جات را می توانید در مرحله آخر روی مواد بریزید ، در صورت تمایل می توانید از ادویه جات مورد علاقه تان مانند ادویه کاری یا ادویه های دیگر استفاده کنید.

 

سس لازانیا : 
سسی که برای لازانیا استفاده می شود دو نوع است : سس سفید و سس قرمز.
برای هر نوع لازانیایی که آماده می شود یک سس کافی است. بسته به نوع ذائقه و موادی که در لازانیا استفاده می کنید می توانید سس را انتخاب کنید.
برای تهیه سس سفید از کره ، آرد ، شیر و در صورت تمایل کمی خامه استفاده می شود که با مخلوط کردن و قرار دادن آنها روی حرارت ، سس سفید لازانیا آماده می شود.
برای سس قرمز از رب گوجه فرنگی ، سیر رنده شده ، مقداری سبزی معطر خشک ، آب و در صورت تمایل گوجه فرنگی رنده شده استفاده می شود. این سس هم روی حرارت درست می شود.
به طور کل ، لازانیا دستور پخت دشوار و پیچیده ای ندارد. معمولا آن را با هر موادی که در دسترس است می توان درست کرد ، کافی است یک بسته لازانیا و مقداری پنیر تهیه کنید ، بقیه مواد در یخچال و فریزر موجود است!

 

این دستور برای تقریبا ۶ نفر کافیه چون حسابی پرکالریه و پنیره!
لازانیا پزون خوش بگذره.

در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , غذای ایتالیایی , غذای فست فود , لازانیا

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

تعداد بازدید : 13151

قلب

۱۳۹۷/۰۵/۳۰ ساعت ۰۸:۳۳

تلفن :

ایمیل : Artgirl@gmail.com

لازانیا غذای مورد علاقه من هست واقعا عالی شده

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

تماس با ما

تمامی حقوق متعلق به سایت شام چی داریم؟! می باشد © 2019


امتیاز دهید


3.5
از

489

سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.

 

 

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

 

 

پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

 

 

این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباش ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام ببخشید منظورتون از ارد سفید کدوم ارده؟ همین اردی که باهاش شیرینی و کیک درست میکنیم؟

سلام. بله عزیزم همونه. آرد سفید رنگی هست که هم سوپرمارکتا دارن و هم لوازم قنادی ها.

دارم درست میکنم ان شالله که خوب میشه

خیلی هم عالی….خبرشو به ما هم بدید

سلام
دستتون درد نکنه عاااااااالی

سلام
دستتون درد نکنه واقعا خسته نباشید
میخوام امشب برای افطار لازانیا درست کنم واز این سس کهاموزش دادید .

اگه ادویه و زرد چوبه هم اضافه کنید خیلی خوش طعم و بو میشه

سلام
ممنون از مطالب خوبتون
سس سفیدی که برا ذرت مکزیکی گفتین همین سسه؟

سلام. خواهش میکنم. برای ذرت مکزیکی هم همین هست.

سلام.ببخشید سس رو باید در چه مرحله ای روی لازانیا ریخت؟بین لایه ها قبل گراشتن تو فر؟روی لازانیا قبل گذاشتن تو فر؟یا بعد از پختن تو فر باید بریزیم روش؟

الهام جان سس رو قبل از قرار دادن لازانیا تو فر لایه لایه روی مواد می ریزیم. یعنی یه ورقه لازانیا، یه لایه مواد داخل لازانیا و بعد یه لایه سس، به همین ترتیب.
میتونی این پست رو بخونی که هم سوالت بهتر جواب داده بشه و هم طرز تهیه یه لازانیای خوشمزه رو یاد بگیری.

لازانیا با گوشت چرخکرده

عالی و بینظیر

خیلی خوشمزه میشه بار دومیه که اومدم دستورشو نگاه کردم و درست کردم. اولش فک میکردم شیر داره شاید جالب نشه. اما امتحان کردم

وای من درست کردم عالی بود طمعش

نوش جان!

عالیه

سلام دستور سس سفید عالى بود
ممنونم

نوش جون عزیزم!

سلام واقعا ممنون بابت توضیحاتتون
من امشب برای اولین بار درست کردم و خیلی خوب و خوشمزه شد. اتفاقا فرگاز هم نداشتم و توی ماهیتابه درست کردم. خواستم ازتون تشکر ویژه کنم.
موفق باشید

سلام مریم جان، چقدر خوب و عالی! خواهش می کنم

خیلی عالی بود

سلام . با تشکر مفید بود

ممنون از راهنماییتون

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

سلام نیلوفرجون من اولین باره میخوام از سس مخصوص لازانیا استفاده کنم امیدوارم خوب بشه آخه واس مادرشوهرم میخوام درست کنم نمیدونم با ذائقه مشکل پسند ایرانی جور درمیاد یا نه امیدوارم خوب بشه تشکر

عالی بود

خییییییییییییلی متشکر، عالی بود:-)

ممنون

مرسی عالی بود

ممنون ملیکا جان

سپاسگزارم . تا حالا از این سس استفاده نکردم قراره امشب درست کنم و امیدوارم خوشمزه بشه

خواهش میکنم بانو جان ، امیدارم درست کنی و از طعمش لذت ببری

خوب بود

ممنون

از دستور غذایی خیلی خوب شما خیلی متشکرم

خواهش میکنم حمیده جان

سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون من چند تا سوال در مورد پخت لازانیا دارم 1.موقع درست کردن سس سفید همیشه ارد داخل سس گلوله گلوله میشه2. همین طور گوشتی که به عنوان سس استفاده میکنم بعد از پخت یه مقدار سفت میشه و زیر زبون میادش.واقعا ممنون میشم

ممنون عزیزم ، آیدا جان باید موقع مخلوط کردن خوب هم بزنی تا گلوله نشه اما اگه دیدی داره گلوله میشه میتونی وسط اضافه کردن شیر سس رو از صافی رد کنی و مجدد روی حرارت بذاری و بقیه شیر رو اضافه کنی تا یکدست بشه ، سوال دوم رو متوجه نشدم !

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

This is how to cook Lasagna with bechamel—طرز تهیه لازانیا با سس سفید یا سس بشامل—Telegram: https://t.me/PersianfoodscomInstagram: https://www.instagram.com/persianfood…Facebook: https://www.facebook.com/persianfoodscomTweeter: https://twitter.com/persianfoodscomYouTube: https://www.youtube.com/c/PersianFoods—Music: http://www.bensound.com/royalty-free-…Thanks to Freepik.com

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل
طرز تهيه ي لازانيا با سس بشامل
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *