طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي
طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

آموزش کامل پخت و طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی را در این مطلب ملاحظه می فرمایید و با نحوه صحیح و چگونگی طبخ این غذای جنوبی خوشمزه و عالی آشنا خواهید شد.

با طرز تهیه قلیه ماهی با دو روش مجزا در خدمت شما هستیم و قصد داریم نحوه پخت قلیه ماهی با ماهی تازه و تن ماهی را آموزش دهیم. این غذای جنوبی خوش طعم و خوشمزه طرفدرهای زیادی دارد و با کمی دقت و مهارت در آشپزی می توانید به راحتی آن را تهیه و در کنار اعضا خانواده نوش جان نمایید. در ادامه با دستور طبخ این غذای محلی بی نظیر و عالی همراه ما باشید.

قلیه ماهی یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای محلی جنوب کشور است که طعم و مزه بسیار عالی و دلچسبی دارد. در این مطلب طرز تهیه قلیه ماهی را ملاحظه می فرمایید که می تواند الگوی مناسبی برای تهیه این غذا باشد.

ماهی : نیم کیلو

طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

سبزی (گشنیز و شنبلیله) : نیم کیلو

دوره مقدماتی php

پیاز : دو عدد

سیر : یک بوته

رب گوجه فرنگی : دو قاشق

نمک و فلفل : به مقدار لازم

عصاره تمبر هندی : یک پیمانه

روغن : به مقدار لازم

برای شروع پیاز ها  را خرد نموده و در قابلمه ایی ریخته و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم. این کار را تا طلایی شدن پیاز ها ادامه می دهیم و سپس سبزی های خرد شده را به آن اضافه می نماییم و تفت می دهیم تا رنگ سبزی ها تغییر کند. در این مرحله سیر له شده، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را نیز اضافه نموده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. توجه داشته باشید که می توانید ادویه ایی را که در طرز تهیه ماهی شکم پر استفاده می نمایید را نیز در این غذای به کار ببرید.

ماهی پاک و خرد شده را به همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط بالا اضافه نمایید و کمی تفت دهید و در پایان حدود سه لیوان آب به آن اضافه نمایید و بعد از اینکه آب جوشید بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. قلیه ماهی شما بعد از یک ساعت آماده سرو کردن است.

بهتر است برای تهیه قلیه ماهی از ماهی شیر استفاده نمایید. البته می توانید به جای ماهی شیر انواع ماهی های جنوب را نیز به کار ببرید.

قلیه ماهی به عنوان خورشت تهیه می شود و همراه با پلو سرو می شود.

اضافه نمودن رب گوجه فرنگی کاملا سلیقه ایی است و می توانید آن را از دستور بالا حذف نمایید.

قلیه ماهی را می توانید به جای ماهی تازه با تن ماهی نیز بپزید که در ادامه آموزش پخت آن را ملاحظه می فرمایید.

تن ماهی : یک عدد

سبزی (گشنیز و شنبلیله) : دویست گرم

پیاز : یک عدد

سیر : نصف بوته

نمک و فلفل : به مقدار لازم

عصاره تمبر هندی : نصف پیمانه

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه قلیه ماهی این غذای محلی خوشمزه و عالی با تن ماهی کاملا مشابه روش بالاست با این تفاوت که بعد از تقت دادن تمامی مواد با هم، تمبر هندی را اضافه نموده و صبر می کنیم تا مواد چند جوش بزنند و کاملا به خرد هم بروند. و در مرحله آخر تن ماهی را اضافه نموده و حدود ده دقیقه تا یک ربع صبر می کنیم تا قلیه ماهی جا بیفتد و بعد آن را سرو می کنیم.

امیدواریم از این دو دستور آشپزی فوق العاده عالی لذت برده باشید و با هر روشی که تمایل دارید این غذای خوشمزه و خوش طعم را بپزید و نوش جان فرمایید. با مراجعه به بخش آشپزی از دیگر مطالب آموزنده و آموزش های جالب و جدید استفاده نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی


طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي


ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

 

قلیه ماهی خوشمزه

 

مواد اولیه قلیه ماهی :

 

 

طرز تهیه قلیه ماهی :

*. به نقل از آکاایران : سبزی ها را خوب شسته، خرد کرده و بعد در روغن سرخ می کنیم.سیر را له کرده و با سبزی ها تفت می دهیم.

*. نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه کرده و بعد آب را می افزاییم و می گذاریم خوب بپزد.تمبر هندی را با دو پیمانه آب خیس می کنیم و کمی با دست چنگ زده تا شیره آن خوب خارج شود.

*. پس از یک ساعت آن را از صافی رد کرده و به مایه سبزی در حال جوش اضافه می کنیم. وقتی خورش به روغن افتاد، تن ماهی را می افزاییم، پس از 10 دقیقه این غذای خوشمزه حاضر است.

 

خواص شنبلیله :

*. شنبلیله برای بهبود قند خون از قدیم الایام شناخته شده است. از دیگر اثرات آن بهبود کلسترول بالا می باشد. شنبلیله برای افراد دیابتی که از کلسترول بالا نیز در رنج هستند، یک تیر با دو نشان است. مطالعات متعدد نشان می دهد مصرف روزانه 500 میلی گرم شنبلیله، تری گلیسرید و کلسترول را کاهش و HDL که کلسترول خوب می باشد را افزایش می دهد.

*. وجود اسیدآمینه هیدروکسی ایزولوسین در دانه شنبلیله از علل دیگر معروف بودن این گیاه به عنوان گیاهی ضددیابت است؛ زیرا هیدروکسی ایزولوسین باعث تسریع ترشح انسولین می شود. این عامل در کنار اثر کاهندگی قند خون که به وسیله فیبرهای موجود در شنبلیله القا می شود، باعث کنترل قند خون و اثرات ضد دیابتی این گیاه می گردد.

 

اختصاصی آکاایران

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی جنوبی خوشمزه و تند

ماهی :•: 2 کیلوگرم

سیر :•: 1 بوته

روغن :•: 200 گرم

طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

پیاز متوسط :•: 4 عدد

گشنیز :•: 1 کیلوگرم

شنبلیله :•: 250 گرم

تمبر هندی :•: 200 گرم

زردچوبه :•: 2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :•: به مقدار کافی

ماهی قلیه ماهی بوشهری بهتر است از نوع ماهی های شیر، سنگسر، هامور یا شوریده باشد ، در صورتی که دسترسی نداشتید می توانید از ماهی قزل آلا هم استفاده کنید. توجه داشته باشید می توانید به جای ماهی تازه از تن ماهی هم در قلیه ماهی استفاده نمایید.

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه ماهی خوزستانی خوشمزه و تند

برای تهیه قلیه ماهی ابتدا گشنیز و شنبلیله را تمیز پاک کنید و بشورید در آبکش قرار دهید تا آبش کاملا برود و در خرد کن بریزید تا خرد بشود یا با چاقو خودتان خردش کنید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید، روغن را داخل تابه ای بریزید و زیر شعله را روشن کنید پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت بدهید تا برنگ طلایی در بیاید، سیر را با گوشکوب بکوبید و به پیاز بیفزایید.

گشنیز و شنبلیله خرد کرده به پیاز داغ اضافه کنید تا آبش تبخیر بشود و مقداری سرخ بشود. ماهی ها را 2 تیکه کنید و در قابلمه ای قرار دهید و 1 استکان آب درون آن بریزید و کمی نمک نیز می افزایید و میگذاریم با شعله ملایم اجاق پخته شود.

بعد از پخت پوست ماهی ها را بگیرید و به قطعات درشت خرد کنید و به سبزی های قلیه ماهی اضافه کنید. تمبر هندی را در نصف لیوان آب جوش خیس کنید و در پارچه ای بریزید و شیره آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنید

فلفل قرمز کوبیده شده و کمی نمک و زردچوبه بریزید و در تابه مواد را با هم تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس 2 تا 3 لیوان آب به تابه اضافه کنید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهید تا قلیه ماهی بمرور و حسابی جا بیفتد و نوش جانتان کنید.

و در انتهای پخت ترشی و تندی آن را هرجور که موافق با طبعتان است تنظیم کنید. قلیه ماهی مثل خورشت قورمه سبزی و خورشت قیمه هر چه صبورانه تر پخته شود طعم بهتر و جا افتاده تری خواهد داشت.

این غذای خوشمزه و مفید از مشهور ترین غذاهای استان ها جنوبکشور است ، البته در حال حاضر قلیه ماهی در کل کشور طرفداران خاص خودش را دارد.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي
طرز تهيه ي قليه ماهي باتن ماهي
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *