طرز تهيه مربا لبو

دوره مقدماتی php
طرز تهيه مربا لبو
طرز تهيه مربا لبو



یوتاب گلچینی از بهترین ها

کلیه حقوق مادی ومعنوی مطالب متعلق به وب سایت یوتاب دات کام می باشد و کپی برداری از آن ممنوع است!

مربای لبو از انواع مرباهای خوش طعم و خوشرنگی است که می توانید این مربا را در فصل لبو تهیه کنید؛ در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با طرز تهیه مربای لبو و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل مربا آشنا سازیم.

مربا لبو از انواع خوراکی های شیرین و خوشمزه است که اغلب در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیردو این مربا از ترکیب شکر و لبو تهیه می شود و در طرز تهیه مربای لبو می توانید برای خوش طعم تر شدن مربا از گلاب و وانیل نیز استفاده کنید.

دوره مقدماتی php

مربا لبو و مربای آلبالو و مربای زرشک مرباهای خوش طعم خوشرنگی هستند که بهتر است کدبانوهایی که به پخت انواع مربا در منزل علاقه مند هستند از پخت این نوع مرباها غافل نشوند.

برای درست کردن مربای لبو ابتدا لبوها را به خوبی بشویید سپس لبو ها را به شکل دلخواهتان خرد کنید می توانید لبو ها را برای تهیه مربا در صورت تمایل رنده کنید.طرز تهيه مربا لبو

سپس لبو ها را در قابلمه ای مناسب بریزید و آب را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید تا لبو ها به مدت 30 دقیقه پخته شوند بعد از مدت زمان ذکر شده شکر را به مربا اضافه کنید و اجازه دهید تا مربا به مدت 15 دقیقه دیگر به همراه شکر پخته شود و قوام بیاید.
در مرحله آخر طرز تهیه مربای لبو در انتهای پخت وانیل را به مربا اضافه کنید و مربا را هم بزنید تا با وانیل مخلوط شود و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و گلاب و آبلیمو را به مربا اضافه کنید.

 

1. در صورت تمایل می توانید میزان گلاب مربا را افزایش و یا کاهش دهید.
2. اگر می خواهید برای پخت مربا لبو از لبوی رنده شده استفاده کنید باید میزان آب را برای پخت مربا کاهش دهید.
3. از اضافه کردن آبلیمو به مقدار زیاد به مربا لبو خودداری کنید.
4. بعد از پختن اجازه دهید مربا سرد شود و سپس آن را در ظرف شیشه ای مناسبی بریزید و شیشه مربا را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
5. توجه داشته باشید که در تمام مراحل پخت مربا باید درب قابلمه باز باشد.

6. برای جلوگیری از ایجاد کف روی مربا می توانید یک قاشق غذاخوری سرخالی کره به مربا اضافه کنید.
7. اگر تکه های لبو کوچک هستند باید مربا روی شعله گاز با حرارت بیشتر پخته شود تا مربا له نشود و اگر تکه های لبو به صورت درشت تر خرد شده اند باید مربا روی حرارت متوسط گاز پخته شود.

طرز تهیه مربای لبو را در این بخش از آشپزی مجله آرگا مشاهده کردید که امیدواریم با کمک این مطلب بتوانید مربا لبو خوش طعم و خوشرنگی را در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت مربا با انواع میوه ها به بخش انواع مربا مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



طرز تهيه مربا لبو
طرز تهيه مربا لبو
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *