طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

دوره مقدماتی php
طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه
طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی یکی از کیکی های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که در علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گرد.

پودر کیک اسفنجی را می توانید به صورت آماده هم از فروشگاه ها تهیه کنید ، البته اگر می خواهید طعم بهتری را تجربه کنید توصیه می کنیم کیک را به صورت خانگی خودتان درست کنید. این کیک خوشمزه را می توایند مانند انواع پنکیک ها به عنوان صبحانه هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک اسفنجی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک اسفنجی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک اسفنجی با پارسی دی همراه باشید.طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

دوره مقدماتی php

دستور پخت

برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که مایه کیک اماده شد برای گرم شدن فر معطل نشویم. تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و زرده آن را از سفیده جدا می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.

زرده ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کشدار شوند و مایه کرم رنگی داشته باشیم. سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی یا دستی به خوبی می زنیم.

سفیده های تخم مرغ را به قدری می زنیم که کاملا کف کنند و زمانیکه کاسه را بر می گردانیم تخم مرغ ها بیرون نریزند.سپس شیر را به مواد زرده تخم مرغ می افزاییم و سفیده را نیز کم کم اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم.

آرد را الک می کنیم و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را پیاپی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود. در مرحله بعدی کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار می دهیم

و مایه کیک را روی کاغذ روغنی می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۳۰ الی ۴۵ بعد کیک پف کرده و روی آن طلایی شده است. برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته است می توانیم پس از ۴۵ دقیقه قالب را بیرون بیاوریم

و یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنیم و بیرون بیاوریم،اگر مایه کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است. کیک آماده شده را اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از قالب خارج کنید و با خامه قنادی آن را تزئین کنید.نوش جان

امتیاز دهید


3.3
از

300

این روزها اغلب برای تهیه کیک ساده ای مثل کیک وانیلی از پودر کیک استفاده میکنند اما چنین کیک هایی را میتوان به سادگی با موادی که به راحتی در دسترس هستند تهیه کرد. تهیه کیک ساده وانیلی عملا چهار مرحله دارد. مخلوط کردن مواد خشک، مخلوط کردن مواد تر، اضافه کردن مواد خشک به مواد تر و در آخر پخت کیک در فر. البته جزئیاتی هم در نحوه اضافه کردن مواد وجود دارد که در خلال این دستور تهیه کیک وانیلی متوجه آنها میشوید.

 

کیک ساده به خودی خود خوشمزه و پوک است و به عنوان عصرانه در کنار چای و قهوه هیچ چیزی کم ندارد. اما برای مناسبت های خاص میتوانید آن را با استفاده از پودر قند و میوه های تازه و خوش آب و رنگی مثل مثل توت فرنگی تزیین کنید.  برای آشنایی با کیک های ساده دیگر میتوانید دستور تهیه کیک شکلاتی ساده، کیک ماست، کیک شیر یا کیک دارچینی آسان را ببینید. در ادامه آموزش طرز تهیه کیک ساده را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

  

 

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

 

آرد ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و 2 بار الک کنید و کنار بگذارید. برای شروع کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و حدود 10 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

 

تخم مرغ ها را به نوبت به مایه کیک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

 

 

آرد را قاشق قاشق به مایه کیک ساده اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی مخلوط کنید. همزمان شیر را نیز اضافه کنید (کمی آرد و کمی شیر و به همین صورت کم کم مواد را اضافه و مخلوط کنید). در انتها وانیل را نیز اضافه نمایید.

 

 

قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک ساده را داخل قالب بریزید. سطح کیک ساده را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید (دمای فرها متفاوت میباشد و  پس از 20 دقیقه باید کیک را چک کنید).

 

 

کیک ساده را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

 

 

بعد از پخت و تهیه کیک ساده آن را به آرامی از قالب خارج و سرو کنید. برای تزیین میتوانید از شکلات ذوب شده، خامه یا پودر قند استفاده نمایید ( از این کیک میتوانید در تهیه کیک تولد و … استفاده کنید).

 

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

سلام. ببخشید بدون همزن برقی میشه درست کرد یا کیفیت کیک و میزان پف کیک اونقدر کم میشه که ارزش پختن نداره؟

نرگس جان من تا حالا این کیک رو بدون همزن برقی درست نکردم. نمیدونم خوب میشه یا نه. بعضی کیک ها که حالت خیس دارن نیاز به همزدن تند ندارن مثل کیک هویج. ولی این کیک هایی که پوک هستن باید با سرعت زیاد هم زده بشن. در کل توصیه نمیکنم. ولی اگه امتحان کردی نتیجه ش رو به ما هم بگو عزیزم.

سلام ببخشید وقتی کره و شکر را مخلوط کردیم بعد به مخلوط آرد و نمک و بیکینک پودر اضافه کنیم ؟؟

نه دوست عزیز. همون طور که توضیح دادیم آرد توی مرحله چهارم بعد از تخم مرغ اضافه میشه.طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

سلام
می خواستم بپرسم می شه مقدار کره رو کم کرد؟
زیاد چرب نمی شه؟

سلام آتریسا جان
این کیک کلا کره زیاد نیاز داره و بافت خوبش هم به خاطر همینه. اگه میخواید کم چرب باشه پیشنهاد میکنم از دستور کیک ماست استفاده کنید که خیلی سبک و خوشمزه هست.

سلام میشه بجاى کره از روغن مایع استفاده کرد!؟

سلام سارا جان
نه توی این دستور باید حتما از روغن جامد یا کره استفاده بشه.
اگه میخوای حتما روغن مایع استفاده کنی میتونی از دستور کیک دو رنگ مون استفاده کنی. کاکائوش رو میتونی حذف کنی اگه خواستی.

سلام اگه بخوام کیک کاکائویی درست کنم با همین دستور کیک چقدر باید پودر کاکائو و چند پیمانه شکر اضافه کنم تا خوب از آب در آد؟

این دستور مخصوص تهیه کیک ساده ست. میتونی از دستور کیک شکلاتی ساده استفاده کنی عزیزم.

سلام
ممنون از دستور پخت عالی تون . کیک عالی شد و خیلی هم پف کرد

سلام ببخشید هر پیمانه چند گرمه

هر پیمانه از چه ماده ای؟

سلام و خسته نباشید
ممنون از توضیحاتتون من همرو خوندم و چنتا سوال داشتم اول اینکه به جای روغن جامد روغن مایه میشه استفاده کرد؟من چنجا خوندم روغن زیادی کیک مانع از پف کردن اون میشه که حتی یکی از دلایل جداهم زدن زرده و سفیده تخممرغ هم به همین علت میتونه باشه.
و اگر پودر کاکائو رو اضاف کنیم به مواد،باعث سنگین شدن مایه کیک نمیشه ؟یااینکه باید به میزان اضافه کردن پودرکاکائو از ارد کم کنیم؟
ودوم اینکه تو قالبی باقطر 26 وارتفاع7سانتی ایااین کیک خوب پف میکنه؟ینی تا حدود 6.7 سانت پف میکنه که بتونم از پهلو کیک رو به چهار قسمت تقسیم کنم.
یه سوال دیگه این که وقتی بین کیک رو خامه کشی میکنیم و میذاریم یخچال یه مقدار کیک حالت خمیری پیدا میکنه ایا قبل از خامه کشی لایه ها اگه اون رو با شربت یا مربا با قلمو اغشته کنیم مانع از خمیر شدن کیک میشه یا تاثیری نداره
ببخشید که طولانی شد سوال اخرم اینکه خمیر ژلارد روی کیک خامه کشی شده شل نمیشه وموقع بریدن کیک باعث جداشدن خمیر از روی خامه نمیشه؟ ممنون

سلام دوست عزیز
نه توی این دستور نمیتونید روغن مایع استفاده کنید. اگه میخواید روغن مایع باشه خیلی دستورهای دیگه هستند پیشنهاد میکنم از اونا استفاده کنید.
بله بهتره به ازای مقدار کاکائوی استفاده شده (به همون وزن) آرد رو کم کنید مخصوصا اگر مقدار کاکائو زیاد هست. اگه کم باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.
در مورد سایز قالب به قاعده کلی بگم. مقدار مایه ای که داخل قالب میریزید حداکثر نصف قالب رو پر بکنه تا جای کافی برای پف کردن بمونه.
درسته باید قبل از خامه کشی کمی شربت بمالید روی لایه ها.
در مورد خمیر ژلارد راستش نمیدونم. چون دستور خمیر ژلارد رو دوستمون زینب سادات برای ما فرستادن. زیر پست ژلارد کامنت بذارید احتمالا خودشون جواب میدن.
موفق باشد

سلام من توبخش کیک شکلاتی هم سوال کردم اما کسی جواب نداد لطفا جوابمو بدین میشه تو قابلمه درست کنم؟؟مزش عوض نمیشه؟؟درضمن من اون کیک شکلاتی رو درست کردم ولی پف نکرد اینجا هم بخش ترفند اشپزی نیست خواهشا جواب بدین خیلییییی عجله دارم??

در کل روش هایی برای پخت کیک روی گاز هم هست ولی به هیچ وجه انتظار نداشته باشید کیفیتش مثل کیکی بشه که توی فر پخته شده.
دلیل پف نکردن کیک میتونه هم زدن زیاد مایه بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر باشه یا زود باز کردن در فر. دلایل زیادی میتونه داشته باشه.

سلام عزیزان…..من پختم دوبار کیکم عالی شد….درضمن به جای شیر ماست هم میتونید یک پیمانه بزنید

عالییییییییییی بود دست مریضاد

سلام ممنونم از سایت عالی و کاربردیتون …یه سوال
٢٣٠ کرم کره یعنی تقریبا جند لیوان؟

حدود یک پیمانه میشه

سلام. 230 گرم چقدر لیوان میشه؟ و اینکه اگه بخوام پودر کاکائو اضافه کنم به همین دستور پخت چقدر باید اضافه کنم و چه زمانی؟

من این کیک رو با رگه های شکلات درست کردم محشر شد! هم زیبا هم خوشمزه! خیلی ممنون

سلام عالی بود اما یه سوال میشه به جای شیر آب اضافه کرد؟

سلام عزیزم. باید شیر باشه تو دستور

عاشق این کیکم مرسی دوست خوبم?

با سلام من این کیک رو دروست کردم خیلی جالب بود اولین کیکی بود که همه چیزش به اندازه بود الخصوص پف کیک

سلام باران جان.جدی؟ خوشحالم که راضی بودی

دستور پخته خیلی خوبیه.فقط 1 سوال:میشه پودر کاکاعو بهش اضافه کرد و کیک کاکاعویی با همین دستور درست کرد؟

بله می تونید اضافه کنید.

واقعا ازتون ممنونم با این سایت محشری که دارید مرسسسسسسی این کیک هم عالی بود

ممنون آهو جان ، خوشحالم پسندیدی

ببخشید میخواستم بپرسم تو کیکا بجای جوش شیرین میشه از چیز دیگه هم استفاده کرد ؟

در بعضی از دستورها بکینگ پودر با جوش شیرین جایگزین میشه …

خیلی ممنون

سلام عزیییزم خیلی خوشمزه شد،ممنون

سلام تشکر میکنم اگه مطلب جدید داشتید برام ایمیل کنید مرسی

سلام دست تون درد نکنه ، من امتحان کردم خوب شد ، البته یه نفرو میشناسم با یه روش دیگه دقیقا کیکو با همین مزه درست میکنه … در کل ممنون

مرسی از سایت خوبتون

عالــــــــــــی بود

سلام ممنون از مطلب مفیدتون راستش من یه سوال داشتم میشه لطفا بگید که من چیکار کنم تا کیک هام پف کنن؟اخه همش که درست میکنم اصلا پف نمیکنه:((((((

نیلوفر جان دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، به بخش خانه داری » ترفندهای آشپزی » مشکلات رایج در پخت کیک مراجعه کن عزیزم

عالی بود

سلام
شیرینی این کیک زیاده، بنابراین حداکثر 1/5 لیوان شکر کافیه، با 2 قاشق بکینگ پودر هم خوب میشه و اگر 4 قاشق میریزید ظرف بزرگ بردارید چون ممکنه هنگام پخت سرریز کنه.

البته شیرینیش سلیقه ای هست ٬ من با این دستور تهیه کردم و راضی بودم اما در کل ممنون از توضیحاتی که دادید

عالی بود ممنونم

خوب بوووووووووووووووووووووود

سلام خسته نباشید من این کیک ودرست کردم عالی شد. بااینکه اولین بار بود که کلا کیک درست میکردم اما هیچ ایرادی نداشت. البته من این کیک و توی کیک پربرقی درست کردم واسه همین نگران بودم خراب شه اما واقعا از نتیجه راضی بودم. راستی من یه ابتکار به خرج دادم وتوی یک سوم آخرموادکیکم 2ق مربا خوری پودر کاکائو ریختم و خوب شد.
میخواستم ازتون تشکر کنم.

ممنون مونا جان ؛ خوشحالم دوست داشتی … ابتکار داشتن خیلی خوبه

لطفا طرز تهیه پخت انواع واقسام کیک و شیرینی و غذاها برام ارسال بفرمائید.

زهرای عزیز با عضویت در خبرنامه سایت مطالب برات ارسال میشه

عالی بود ممنون اما اگر تخم مرغش کمتر بود بهتر بود

من درست کردم خیلی خوشمزه بود

ممنونم عالی بود

سلام عزیزم خوبی خسته نباشید سایت خیلی زیبایی داری موفق باشی مخصوصا اموزش کیک های خوشمزه

عالییییییییییییی بود :*

سلام وقت بخیر . ممنونم از ایده ها و دستورات غذایی دقیق شما فقط خواستم تشکرم را پذیرا باشید.

سلام خیلی خیلی ممنون . این کیک رو هم درست کردم ، با تغییراتی جزئی و وانیل بیشتر فوق العاده بود ، یکی از بهترین کیک هایی بود که تا حالا درست کردم ،جای شما خالی

سلام ممنون میشم بهم بگید چرا کیک های من پف نمیکنه؟اگه هم پف میکنه سریع پفش میخوابه؟ ممنون

سرین جان در بخش ترفندهای آشپزی نکات مربوط به پخت کیک هست که میتونی با مطالعه اون دلیل تمام مشکلات پخت کیک رو بدونی عزیزم

سلام خیلی سایت خوبی دارین دمتون گرم من این کیکو درست کردم خیلی خوشمزه شد.خیلی ممنون از این که دستور پختشو دادید.متشکرم

سلام و خسته نباشید.با تشکر از زحمات شما نیلوفر جون. میخواستم بدون اگر مواد این کیک را کم یا زیاد کنیم مشکلی پیش می آید؟

ممنون شیرین جان ، عزیزم برای تهیه کیک مهم ترین نکته اینه که مواد کیک کم و زیاد نشه ، هر کیکی باشه فرقی نداره

سلام خسته نباشید ببخشید برای ١۵نفر باید چقدر به موادها اضافه کنم؟

مواد رو یک و نیم برابر کنید. مثلا به جای 2 پیمانه شکر از 3 پیمانه استفاده کنید.

خوب است

سلام خسته نباشید . یه سوال داشتم ، چرا زیر کیک من خمیر میشه ؟ مرسی

نوشین جان دلیلش حرارت کم فر و نپختن کیکه … میتونی برای اطلاعات بیشتر به بخش ترفندهای اشپزی مراجعه کنی

می شه با ماکروفرم درستش کرد؟

عزیزم من امتحان نکردم اما در بخش ماکروفر دستور کیک گذاشتم میتونی موادش رو مقایسه و جایگزین کنی

بله عزیزم من درست کردم عالی شد به شما گلم پیشنهاد می کنم

من که اسیر اون کیک شکلاتی شدم و به همه پیشنهاد میدم درستش کنن

واقعا چه خوب پس من هم میرم درست کنم مرسی گلم که پیشنهاد کردی?@

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

این دستور کیک اسفنجی رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم ، این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله خیلی خیلی پف میکنه ، فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره ، زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه ، خیلی لطیف و نرمه ، کیک خیلی بافتش سبکه ، پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد ، مهمونی و عروسی هست.
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند.
اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه.

مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم ، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه.
مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر ، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.

طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .

شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه.

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

و همچین کرمی به دست بیاریم .

مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که موادمون یه دست بشه.

خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم.
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فروکش کنه اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.
فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.

خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان

در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , دسر , کیک

تعداد بازدید : 261286

مینا

۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ساعت ۰۱:۴۸

تلفن :

ایمیل : Z.alizade13@gmail.com

سلام ، ممنون من قبلا این دستور رو اجرا کردم و تنها دفعه ای بود که کیکم واقعا اسفنجی شد ، تا حالا هر چی کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی درست کردم بعد از بیرون اوردن از فر پفش خوابیده و زحماتم به باد رفته ، تقریبا از درست کردن کیک اسفنجی خسته شدم دیگه ولی این خوب بود ، در ضمن دوستان عزیز همیشه وانیل رو به تخم مرغ باید اضافه کرد تا بوی ضحمش رو بگیره ، اسانس دیگه ای هم داشتین هم همین طور .

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۵

تلفن : 09145062880

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

سلام ممنوووووووووووووون بابت دستور پختتون..واقعا محشررررررررررررره..ازوقتی بااین دستورپخت کیک درست میکنم همه لذت میبرن از خوردنش..یک دنیا ممنون..واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازتون??????

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۶

تلفن :

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

لطفا برای سس شکلاتی روی کیک هم یه دستور بزارین ممنون میشم ??

زهرا

۱۳۹۷/۱۰/۱۳ ساعت ۱۸:۳۶

تلفن : 09396313350

ایمیل : zahra.blo.daa.@gmail.com

سلام ممنون بابت دستور پخت کیک .عالللللللیه

سمیه

۱۳۹۷/۱۰/۱۴ ساعت ۰۰:۳۳

تلفن :

ایمیل : roz.rsf.1147@gmail.com

سلام واقعا ممنون ازتون ،چندین بارکیک پخته بودم همش خراب میشد،داشتم نا امید میشدم دیگه…
تا اینکه روش شماروهم امتحان کردم ایندفعه کیکم عاااالی شد، امیدوارم شمام به خواسته ی قلبی تون برسین، موفق باشین، بازم تشکرررر فراااااوان

Niloofar

۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ساعت ۱۶:۳۶

تلفن : 09168805607

ایمیل : Mojtabamazare@usa.com

عالی بود،اگه بخوایم تو قالب هشت تخم مرغی بپزیم چطور پیمانه آرد و شکر و شیر مشخص کنیم؟

Soltani

۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ساعت ۲۲:۵۷

تلفن :

ایمیل : fa.soltani90@gmail.com

سلام ممنون از شما. کیکم خیلی عالی شد

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۵

تلفن : 09130721670

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

منظورتون از پیمانه یعنی چقدر؟؟

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۶

تلفن :

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

میشه لطفا و حتما جواب منو بدین

محمد

۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ساعت ۱۹:۳۲

تلفن : 09362574667

ایمیل : mohamadrezaneishaburi@gimal.com

خيلي مممنننوووننننن ولي اصلا درست نکردن

bahar

۱۳۹۷/۱۰/۲۶ ساعت ۱۵:۱۱

تلفن :

ایمیل : bahar.1375.Sasa@gamil.com

واقعا ممنون عالی بود

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۱

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۲

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده ?

Bahar

۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ساعت ۰۷:۱۴

تلفن : 09038388246

ایمیل : Soghrabarti17@gmail.com

اندازه پیمانه مد نظر ایشون چقدره؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۲۹

تلفن : 09112324696

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

من با این دستور کیک پختم عاااااااالییییی شد هیچ وقت کیمیا اینقدر پف نکرده بودن.اما بعد از چند دقیقه همه ی پیش خوابید????شد مثل کیکای قبلیم. ..کسی میدونه چرا پیش خوابید؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۳۲

تلفن :

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

وااای چقدر غلط املایی داشتم?

ریحان

۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ساعت ۲۱:۵۱

تلفن :

ایمیل : r.shyrazian@gmail.com

سلام، من درست کردم و بسیار شیرین شد در حدی که دل آدمو میزد جالبه برام که هیچ کس در این رابطه چیزی نگفت، معمولا تو رسپی کیک ساده شکر نصف آرد استفاده میشه نه برابر با آرد، من با اینکه میدونستم ۲ پیمانه زیاده نمیدونم چرا به این رسپی اعتماد کردم و کلی مواد رو حروم کردم

مهدی

۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ساعت ۰۰:۴۲

تلفن : 09150768377

ایمیل : mahdisepasdar1373@gmail.com

خوب یک پیمانه یعنی چند کیلو

ارزو

۱۳۹۷/۱۱/۲۰ ساعت ۰۴:۳۸

تلفن :

ایمیل : bozorg2ago@gmail.com

با دو پیمانه شکر درست نکنیدا خیلی شیرین میشه یک پیمانه شکر کافیه. ۲پیمانه سرخالی پودر قند هم خوبه چون پودر قند شیرینیش زیاده. اما واقعا دو پیمانه شکر شدید شیرین میشه

فاطمه

۱۳۹۷/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳:۳۳

تلفن : 096944634646

ایمیل : www.hosqkdjhxu.1.9@gmail.comt

واقعااین کیک هم خوشمزه هم واقعادستورش اسون بودمن کیک اسفنجی زیادپختم خیلی سخت بودن طرز تهیه اشون این اسان بودخوشمزه ضده بودباخامه هم تزیین کردم

فرنوش

۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ساعت ۱۹:۳۹

تلفن :

ایمیل : farnuush.mohammadi@gmail.com

واقعا خيلي رسپي خوبي بود??كيك من براي اولين بار عااالي شد?ممنونم ازتون

آزاده

۱۳۹۷/۱۲/۰۵ ساعت ۱۱:۰۳

تلفن :

ایمیل : azadehneisi@yahoo.com

سلام به نظر من عالی میشه البته شکرش خیلی زیاد هست تازه من با شیر و روغن مایع درست کردم ولی کیکم از شیرینی چسبناک میشه

آتی

۱۳۹۷/۱۲/۰۶ ساعت ۰۳:۵۵

تلفن :

ایمیل : atena.borzoueii@gmail.com

من درست کردم ولی بوی تخم مرغ میداد من هر وقت خودم هر نوع شیرینی درست میکنم وانیل رو به تخم مرغ میزنم که بوشو بگیره ولی این بار به شما اعتماد کردم متاسفانه کیکم بوی تخم مرغ میداد

بتوچه

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ساعت ۱۷:۱۲

تلفن :

ایمیل : eternalardentlove666@gmail.com

اخه از وسایل صنعتی استفاده میکنی بعد میگی بدون تجهیزات اشپزخانه اماده کردم ؟؟؟ پس همزن و غذاساز چیه ؟

من همونم

۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ساعت ۱۸:۴۳

تلفن : 09334876105

ایمیل : Zahraaa.najafiii.1379@gmail.com

عالي شده مرسي بابت دستور ولي خيلي شيرين شده بود دفعه بعد ك دوست كردم كمتر شكر ريختم خيلي خوشمزه شده بود?✨

سپیده

۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ساعت ۱۲:۱۶

تلفن :

ایمیل : sepidekhoshroo@gmail.com

خیلی ممنون عالی شد نسبت به دستورات دیگه در عین سادگی و راحتی کیک خیلی خوبی شد

مینا

۱۳۹۷/۱۲/۱۴ ساعت ۱۵:۱۴

تلفن : 09396657407

ایمیل : mb_pixy2012@yahoo.com

وای ازوقتی بادستور کیک شما اشنا شدم قدم بلندتر شده. صورتمم صاف تر. چشمامم بدون لنز آبی شد و موهای زائدمم ریخته. کلا کرک و پرم ریخت بااین رسپی دمتون گرم.

کتی

۱۳۹۷/۱۲/۱۹ ساعت ۰۲:۰۴

تلفن :

ایمیل : Katimmm1359@gmail.com

مخلوط کردن دو‌پیمانه ارد با تخم مرغها دردسر بود. از اولش شیر و کره رو به تخم مرغها اصافه کنیم و بعدش ارد رو راحت تر هم میخوره! همزن من خراب شد چون اینقدر مخلوط قبل از اضافه کردن شیر سنگین بود که توش گیر کرد! دو‌پیمانه شکر خیلی زیاده! نصفش کافیه، حتی من سه چهارم یا نیم پیمانه میزنم

رویا

۱۳۹۷/۱۲/۲۳ ساعت ۱۴:۱۵

تلفن :

ایمیل : roya.nikfar268@gmail.com

من کیکو باهمین رسپی درست کردم عالی شد نه شکرش دلو میزد و نه تخم مرغ بو میداد عالی شد و توی دوره ای که داشتم همه دستور پختشو ازم خواستن خیلییییی متشکر?❤

زینب

۱۳۹۷/۱۲/۲۹ ساعت ۱۴:۲۹

تلفن :

ایمیل : www.fasdafh32@yahoo.com

من تو رسپی ک شما دادین یکم تغییر ایجاد کردم و یکم گلاب ریختم بخاطر بوی زخم تخم مرغ.شکرم ب ازایه دو لیوان ارد سفید قنادی نصف لیوان ریختم.خوب شد

محمد

۱۳۹۸/۰۱/۰۵ ساعت ۰۵:۲۳

تلفن : 09133258435

ایمیل : Mohamadxsix@gmail.com

من حوصله ام سر رفت بدون دست یار درست کردم شکر کم داشتم و وانیل فراموش کردم بریزم الان تو فر خدا رحم کنه

بهار

۱۳۹۸/۰۱/۰۹ ساعت ۲۳:۴۷

تلفن :

ایمیل : tasbihebaran@gmail.com

سلام.من کیکم ترک برداشت که…. دلیلش چیه؟؟ از روغن نیست چون کره رو همون یک چهارم گذاشتم .پس چیه دلیلش؟

بهاران

۱۳۹۸/۰۱/۱۱ ساعت ۱۳:۱۳

تلفن :

ایمیل : St.ch_2025@yahoo.com

سلام..ممنون از دستور پختتون..ببخشید منظور از پیمانه چیه ؟ میشه لطفا دقیقا مقدارش مشخص کنید؟

معین

۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ساعت ۲۱:۳۳

تلفن : 09370903545

ایمیل : moeinsaberi64@gmail.com

سلام،عزیزانی که بوی تخم مرغ اذیتشون میکنه میتونن همراه وانیل کمی پودر هل بریزند..یا یک پرتقال رو پوستش رو رنده کنن و‌ابشم‌بگیرند قاطی کنن..من انجام دادم‌راضی بودم..کسانی که بعد پخت پف کیکشون میخوابه.میتوانن همین دستور‌را اجرا کنن ولی‌با این‌نفاوت که زرده‌و‌سفیده رو‌جدا‌هم بزنن،یعنی همین دستور را با‌زرده اجرا و‌در‌پایان سفیده را‌کامل بزنید پف کنه با‌کاردک به‌کل مواد اضافه کنن.ضمنا موقع افزودن‌سفیده به مواد کیک باید فقط با کاردک یا قاشق بزرگ و از یک سمت دستتون بچرخونید.و ارام..در پایان کسانی که فر برقی دارند همیشه ده‌الی‌پانزده درجه‌پایین تر از تمام پیشنهادات در دستور تهیه ها‌ تنظیم کنند.

mostafa

۱۳۹۸/۰۱/۲۴ ساعت ۱۹:۳۱

تلفن :

ایمیل : Mostafa.nouri92@gmail.com

مهمترين چيزي كه من ديدم و هيچ كي جواب نداد اين بىد كه منظور از پيمانه چيه؟؟؟ جالبه همه هم نوشتن من يه پيمانه شكر زدم اون يكي نوشته من ٢ پيمانه زدم ارد ، اما هيچ كي نگفته بود پيمانه يعني چي؟؟ ليوان يا كاسه يا ظرف مخصوصي ؟؟؟؟؟

شهرزاد

۱۳۹۸/۰۱/۲۵ ساعت ۲۰:۴۳

تلفن :

ایمیل : shahrzadforever990@gmail.com

من که گند زدم یهو آردو ریختم گذاشتم بپزه ببینم چطور میشه

رها

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۰۸:۴۲

تلفن :

ایمیل : matin.raha13@gmail.com

سلام
من کیکام از وسط پف میکنه،گنبدی میسه،یعنی مثه شما صاف نیست
دلیلش چیه
توروخدا راهنمایی کنین
مرسی

زهره

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۳:۵۶

تلفن : 09399641893

ایمیل : hrhero1364@gmail.com

عالی بود ممنون

فاطی

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۷

تلفن :

ایمیل : fj@yahoo.com

منم با نظر اکثریت موافقم امروز پختم
این کیک هم خوشمزه هم پفش زیاد و هم آسون و بی دردسر
اما منم مثل بقیه مشکلات و سوالاتی دارم
اولا شیرینیش زیاد بود و یک پیمانه کافیه
ثانیا بیشتر وسط کیک باد کرد و اومد بالا و ترک خورد و اطرافش پف نکرد دلیلش چیه؟
چیکار کنیم صاف و یکنواخت بشه؟

فاطی

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۸

تلفن :

ایمیل : fj@yahoo.com

هیچ کس جواب سوالاتو نمیده؟؟؟؟؟

عطیه

۱۳۹۸/۰۱/۲۹ ساعت ۱۶:۰۵

تلفن :

ایمیل : Kopolooo@yahoo.com

سلام. من این کیک رو با این دستور و مقدار درست کردم… پفش خیلی کم بود۰?

بهنوش

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۰:۱۵

تلفن : 09188149388

ایمیل : behireza85@gmail.com

باسلام وعرض ادب ممنون از شما که سخاوتمندانه دستور رو بدون کم وکاست در اختیارمون قرار دادین بازم ممنوووووون

هاني

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۲:۵۰

تلفن :

ایمیل : banooyesa@yahoo.com

همچين ميگيد پيمانه چيه انگار تا حالا برنج خيس نكرديد پيمونه معمولا استكان رو ميگن مهم اينه كه همه رو با يك وسيله كه بعنوان پيمانه در نظر گرفتيد بريزيد يكي نوشته كاسه يا ديگ اخه بنده خدا تو برنج رو وقتي دو پيمونه دم ميكني با كاسه ميريزي بهر حال ممنون من تازه درست كردم تو كيك پزه. ولي هميشه با دستورهاي ديگه هم كه درست ميكنم كيكم پف ميكنه از بچگي مامانم كيك درست ميكرد هيچوقت هم قرتي بازي در نياورد يفيده رو جدا بزنه زرده رو جدا يا شيش دقيقه چهار دقيقه و غيره هميشه هم كيكش پف ميكرد به حدي كه من تا حالا نديدم كيك كسي اينقد پف كنه وقتي هم نگاه ميكنم چطوري درست ميكنه ميبينم همه چي رو تند تند باهم قاطي ميكنه و هم ميزنه فقط پودر كيك رو زياد ميريزه و در اخر اضافه ميكنه همين و بس بهر حال از شما هم بسيار سپاسگزارم كه بي منت لطف كرديد و دستور پختتون رو گذاشتيد زنگي همتون به شيريني همين كيك كه نق ميزديد شكرش زياده

الی

۱۳۹۸/۰۲/۰۳ ساعت ۰۰:۰۴

تلفن : 09137939051

ایمیل : El.nasr222@yahoo.com

خب منظور از پیمونه، همون پیمونه های مخصوص هست دیگه، که یک دوم و یک چهارم هم داره.
اگرم ندارید همون لیوان های استاندارد یه پیمونه هستن

Zahra

۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ساعت ۲۳:۰۸

تلفن :

ایمیل : Z.javadi1379@gmail.com

سلام ممنون از دستورتون
اما من کیکم پف نکرد
چرا؟
میشه راهنمایی کنین

مهدیار تقی پور قنادی مهدیار

۱۳۹۸/۰۲/۰۵ ساعت ۲۳:۴۶

تلفن : 09192595385

ایمیل : Nadi84220@gmail.com

سللم وقت بخیر ببخشید کیک توفر خوب پف میکنه بعداز حدود ۱۵دقیقه یهو بعضی جاهای کیک پفش فروکش میکنه .چرا؟بنظرشما دلیلش چیه؟سپاس گزارم

سیدجواد

۱۳۹۸/۰۲/۰۶ ساعت ۱۱:۵۵

تلفن : 09193499069

ایمیل : gavadarabshahi348@gmail.com

سلام دوستان حرارت فر خیلی مهمه اگر کم یا زیاد باشد کیک ترک بر میدارد یا خوب پف نمیکنه.تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.مواد لازم این کیک چرا شیر نوشته نشده.پیمانه میتواند یک لیوان باشد که همه مواد با آن پیمانه شود یا حق

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آکاایران: کیک از انواع خوردنی های خوشمزه و لذیذ است که برای مراسم مختلف و یا به عنوان میان وعده و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه این بخش از آشپزی طرز تهیه کیک وانیلی با طعم بی نظیر و ایده آل را مشاهده خواهید کرد.

کیک از انواع شیرینی های خوشمزه است و پرطرفدار است که می توانید آن را با طعم های مختلفی نظیر کیک نارگیلی و کیک گردویی و کیک وانیلی تهیه کنید. طرز تهیه کیک وانیلی مانند بقیه کیک ها ساده و راحت است و شما می توانید این کیک خوشمزه را به عنوان کیک تولد نیز بپزید.

کیک وانیلی از انواع کیک های خوش طعم و خوشمزه است که هر کسی از طعم و مزه این کیک خوشش می آید و بهتر است شما نیز این کیک را در منزل برای افراد خانواده خود بپزید و از طعم این کیک متفاوت و بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

آکاایران: طرز تهیه کیک وانیلی با طعم عالی و متفاوت

کره : ۲۳۰ گرم
شیر پرچرب : ۱ پیملنه
شکر : ۲ پیمانه
تخم مرغ درشت : ۴ عدد
آرد : ۳ پیمانه سر پر
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : ۴ قاشق چای خوری

برای پخت کیک وانیلی ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید و سفیده ها را در درون ظرف مناسبی بریزید و ظرف سفیده ها را در درون ظرفی که حاوی آب گرم است قرار دهید سپس سفیده ها را با کمک همزن دستی و یا همزن برقی به خوبی هم بزنید تا پف کنند و به شکل خامه فرم گرفته شده در آیند سپس زرده را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا باهم به خوبی مخلوط شوند. درمرحله بعدی طرز تهیه کیک وانیلی آرد و بیکینگ پودر و وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط این مواد را دو یا سه بار الک کنید. در درون ظرف دیگری شکر و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس مخلوط این مواد را آنقدر هم بزنید تا شکر در شیر به خوبی حل شود سپس به صورت آرام آرام مخلوط آرد و شیر را به ترتیب به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را بعد از هر بار اضافه کردن این مواد به صورت دورانی هم بزنید و بعد از مخلوط شدن مایه کیک با شیر و آرد روغن و یا کره ذوب شده را به مایه کیک اضافه کنید و به خوبی مواد کیک را هم بزنید.

 

در طرز تهیه کیک وانیلی بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را از درون قالب بیرون آورید و سپس بعد از خنک شدن کیک می توانید سطح آن را با کمک روش های تزیین کیک خانگی به زیبایی تزیین کنید. برای مشاهده پخت انواع کیک کلیک کنید.

منبع :

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

کیک اسفنجی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کیک ها می باشد و این کیک پایه ای برای اکثر کیک های حرفه ای و تزیین شده همانند کیک تولد است. خیلی از بانوان همیشه از من می پرسند که چکار کنیم که کیک اسفنجی مون پف دار شود و عالی پف کند؟ همان طور که میدانید در کیک اسفنجی از خاصیت کف کنندگی زرده و سفیده تخم مرغ استفاده می شود و باید این مراحل را به صورت دقیق طبق آموزشی که آماده کرده ایم انجام دهید تا کیک اسفنجی شما خوب پف کند.

جالب است بدانید علت اینکه اسم این کیک را اسفنجی گذاشته اند به این دلیل است که وقتی کیک اسفنجی را می بریم همانند اسفنج دریای بافت این کیک نیز پر از حباب های هوا می باشد. در این بارونک ، با مواد لازم ذکر شده می توانید کیک اسفنجی خوشمزه و پف دار درست کنید.

ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم و بلافاصله تا سرد هستند زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. دقت کنید کاسه محتوای سفیده تخم مرغ کامل تمیز باشد و ذره ای از زرده وارد سفیده نشود در غیر اینصورت سفید تخم مرغ خوب پف نمی کند بعد از جدا کردن زرده و سفیده روی ظرف هاشون سلفون بکشید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم و بعد حتما سه بار الک کنید. اگر شکرتون دانه درشت باشد باید حتما کمی آسیاب کنید تا حدی که کمی دانه ریز شود مراقب باشد نباید پودر شود. حالا به ظرف سفیده که به دمای محیط رسیده پودر تارتار اضافه کنید و یکی دو دقیقه با دور متوسط هم بزنید تا کف کند و بعد همزن را روی سرعت بیشتر بگذارید و دوباره بزنید تا جایی که وقتی کاسه را بر می گردانید سفیده نریزد.

سپس حدود نصف میزان شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه می کنیم و دوباره با دور تند همزن می زنیم تا سفیده کاملا سفت شده و به صورت قله تیز دربیاید. بعد زرده ها را به همراه وانیل و بقیه شکر در یک کاسه جداگانه می ریزیم و یک دقیقه با دور کند همزن می زنیم و بعد از یک دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم و در این بین یک چهارم پیمانه آب جوش را کم کم می ریزیم و به صورت مرتب هم می زنیم اینقدر هم می زنیم که کاملا کشدار و غلیظ و حجم آن چند برابر شود.طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه

در مرحله آخر به نوبت آرد و سفیده را به کاسه زرده اضافه می کنیم و فولد می کنیم (آموزش فولد کردن) و در قالبی که برای کیک آماده کردیم می ریزیم. حالا قالب را در طبقه اول فر که از یک ربع قبل روشن کردید و گرم شده قرار می دهیم و درجه فر را روی 175 سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 50 دقیقه صبر می کنیم تا کیک بپزد. بعد از مدت زمان گفته شده در فر را باز می کنیم و با یک چنگال داخل کیک می زنیم اگه مواد به چنگال نچسبیده باشد کیک حاضر است در غیر اینصورت کیک خام است و باید ده دقیقه دیگر داخل فر بماند.

دقت داشته باشید این کیک بیکینگ پودر بسیار کمی دارد و همه حجم و پف کیک رو سفیده و زرده همزده شده تامین می کند بنابرین مراحل زدن زرده و سفید بسیار مهم می باشد.

در فر را تا زمانی که دو سوم زمان پخت سپزی نشده به هیچ وجه باز نکنید چون در این صورت کیک شما به اندازه کافی پف نخواهد کرد.

توجه کنید قطر مناسب قالب برای کیک اسفنجی 4 تخم مرغی، 20 سانت هست در پخت کیک اسفنجی هیچ گونه روغنی استفاده نکردیم حتی به هیچ وجه قالب کیک اسفنجی را نباید چرب کرد یا از کاغذ روغنی استفاده کرد چون با حرارت چربی وارد بافت کیک شده و حباب های هوای داخل خمیر را از بین می برد. توصیه ما این است که از قالب نچسب استفاده کنید.

برای کیک اسفنجی پیشنهاد می کنیم از آرد سه صفر یا همون آرد قنادی استفاده کنید که دارای بافتی نرم ، سفید ، تازه و ریزتر می باشد تا کیک اسفنجی پخته شده حالت پوک تری داشته باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

دستورتون عالی بود.دقیقا عین دستور شما عمل کردم نتیجه بسیار عالی شد.فقط برای جدا کردن کیک از قالب نچسب کمی مشکل داشتم با اینکه خنک شده بود.

تشکر از لطف شما
می توانید از روغن جدا کننده کیک از قالب استفاده کنید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه
طرز تهيه كيك وانيلي خوشمزه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *