طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

دوره مقدماتی php
طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري
طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

قلیه میگو

قلیه میگو یکی ز غذاهای خوشمزه و پر طرفدار کشورمان است که اصالت آن متعلق به استان های جنوب کشورمان می باشد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد و در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه میگو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی قلیه میگو با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و سبزی ها خشک شوند و سپس روی تخته ریز ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم. ۱عدد ا پیاز ها را با سیر ها پوست می گیریم و می شوییم و به صورت ریزی نگینی خرد می کنیم.

در قابلمه ای که قلیه را می خواهیم درست کنیم مقداری روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیاز و سیرها را در آن تفت می دهیم و کمی نمک و زردچوبه نیز روی مواد می پاشیم و تفت می دهیم تا کمی طلایی شوند سپس گشنیز و شنبلیله ساطوری شده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم تا رنگ سبزی ها کاملا تیره و آب آن ها تبخیر شود. رب گوجه فرنگی و تمبر هندی صاف شده را نیز به مواد قلیه اضافه می کنیم و مواد را مجددا مخلوط می کنیم. ۳ الی ۴ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و بعد نمک، فلفل به میزانی که تمایل داریم داخل قلیه می ریزیم.

نمک را بعد از ریختن تمبر هندی اضافه می کنیم چون خود آن نمک دارد و شاید از نظر شما نمک نیاز نباشد به آن اضافه کنید. پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ روغن می ریزیم

و پیاز ها را داخل آن می ریزیم وتفت می دهیم و کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم و میگوهای از قبل پاک شده و شسته شده را داخل تابه می ریزیم و با پیاز تفت می دهیم تا سرخ شوند و به مواد قلیه میگوها را اضافه می کنیم

و حرارت را کم می کنیم تا قلیه میگو جا بیافتد و آب اضافی ان تبخیر شود. در آخر طعم غذا را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل داشت ، مجددا کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و خورش قلیه میگو آماده شده را با پلو سرو می کنیم. نوش جان

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

آرایش

مدل مو

مدل لباس

مواد لازم برای آشپزی آکا

 روش تهیه :تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود 

 

 

 طرز تهیه :تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.به قلیه میگو می توان رب گوجه و سیب زمینی خرد شده و گاهی لوبیا قرمز نیز اضافه کرد که در آن صورت قلیه میگو خوزستانی میشود که در جاهای مختلف این استان پخت میشود 

 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

**اگر دوست دارید طرز تهیه آش سبزی شیرازی، قلیه میگو و کته پولساز رو هم ببینید ، روی لینک زیر کلیک کنید:https://youtu.be/PLO0LQnDCJ0 قلیه میگوhttps://youtu.be/MhCG4p8R9io کته پولسازhttps://youtu.be/7W9xFp3tj70 آش معروف شیرازی**مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی برای چهار تا شش نفر به شرح زیر است :500 g boneless fish Tilapila or Salmon (ماهی بدون استخوان) 1000g Cilantro (remove the stem) گشنیز تمیز شده تازه (جهت اطلاع هزار گرم گشنیز تازه بعد از سرخ شدن به 250 گرم گشنیز سرخ شده تبدیل میشود. برای راحتی شما میتوانید مقدار زیادی گشنیز سرخ کنید و در بسته بندی های مثلا 250 گرمی در فریزر برای دفعات بعد نگه دارید . )- (توجه : پودر شنبلیله خشک نیز در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری اضافه شود. اگر از شنبلیله تازه خواستید استفاده کنید تقریبا 150 گرم کافیه)180-200 g Tamarind تمر (یا تمبر) هندی بدون هسته2 onion پیاز دو عدد2 Garlic Cloves سیر تقریبا بیست حبه 1 table spoon Curry powder (seasoning) پودر کاری هندییک قاشق غذا خوری یا حتی کمی بیشتر. .1/2 Table spoon Ground Chili -فلفل قرمز خشک و ریز شده (پودری نباشه بهتره) نصف قاشق غذاخوری. حواستون باشه غذاتون خیلی تند نشه . بعضی ها تندی دوست ندارند.-بعضی افراد یک دو تا عدد گوجه فرنگی یا یک قاشق غذا خوری رب گوجه در قلیه ماهی می اندازند.روغن + نمک+ زرد چوبه به اندازه کافیOil+salt+Turmeric

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

**اگر دوست دارید طرز تهیه قلیه ماهی بوشهری و کته پولساز رو هم ببینید ، روی لینک زیر کلیک کنید:https://youtu.be/hrVyUQIjcIY قلیه ماهیhttps://youtu.be/MhCG4p8R9io کته پولساز**مواد لازم برای تهیه قلیه میگو به شرح زیر است :400 g Shrimp میگو ٤٠٠ گرم350g already fried Cilantroگشنیز سرخ شده ٣٥٠ گرم (معادل تقریبا یک کیلوگرم گشنیز تازه پاک شده)180 – 200g Tamarind تمر هندی بدون هسته1 onion پیاز دو عدد1 Garlic Cloves سیر تقریبا ده حبه 1 Tomato گوجه یک عدد2 Potatoes سیب زمینی ٢ عدد1 table spoon Curry powderادویه کاری هندی یک قاشق غذاخوری1 table spoon ground corinader- پودر تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری1 Table spoon Dried fenugreek leaves (this one is optional)شنبلیله خشک در صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری1/2 Table spoon Ground Chili فلفل قرمز خشک و ریز شده (پودری نباشد) نصف قاشق غذاخوریروغن + نمک+ زرد چوبهOil+salt+Turmeric

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

قلیه میگو یکی از غذاهای پر طرفدار شهرهای جنوب کشورمان است. معروف ترین قلیه میگو متعلق به شهرهای بوشهر ، بندرعباس و آبادان است. این غذا یک غذای دریایی پر طرفدار است که همانطور که از نامش مشخص است شبیه به قلیه ماهی می باشد. اگر طرفدار غذاهایی دریایی هستید حتما قلیه میگو را امتحان کنید. در این آموزش کامل ترین روش پخت قلیه میگو جنوبی را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر قلیه میگو تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه قلیه میگو در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا ۱ عدد پیاز را به همراه سیرها به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه تفت می دهیم. مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا با سیر و پیاز مخلوط شود. حالا شنبیلیله و گشنیز را می شوییم.

سپس سبزیجات ( شنبیلیله و گشنیز ) را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا سبزیجات رنگشان تیره شود. ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ۱ لیوان تمرهندی صاف شده به قابلمه اضافه می کنیم و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.

تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب سبزیجات تبخیر شود و به روغن بیافتند. سپس ۳ یا ۴ لیوان آب به همراه مقداری نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم. بهتر است نمک را بعد از اضافه کردن تمرهندی به قلیه میگو اضافه کنیم چون اکثر تمرهندی ها حاوی نمک هستند.طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

در یک تابه جداگانه پیاز باقیمانده را پس از خرد کردن با مقداری روغن تفت می دهیم سپس مقداری زردچوبه به آن می افزاییم. در مرحله بعد میگو ها را پس از تمیز کردن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا میگو ها سرخ شوند.

پس از اینکار میگو ها را به قابلمه خورش اضافه می کنیم و با حرارت کم اجازه می دهیم تا قلیه میگو جا بیفتد و روغن بیندازد. طعم غذا را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه خورش قلیه میگو آماده شد به همراه برنج سرو می کنیم.

 

محلی : خطه جنوب 

آماده سازی : 60 دقیقه 

پخت : 45 دقیقه 

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 

 

طرز تهیه :

ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

 

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

 

 

 

 

 

 

 

قلیه میگو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص جنوبی کشورمان است. این غذا شباهت زیادی به قلیه ماهی دارد ولی در آن از میگو استفاده می شود.

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تند

میگو :•: 500 گرم

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

گشنیز :•: 250 گرم

شنبلیله :•: 50 گرم

سیر :•: یک سر کامل

پیاز :•: 1 عدد بزرگ

عصاره تمر هندی :•: 1 پیمانه

آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری

روغن :•: به میزان لازم

فلفل قرمز  و نمک :•: به میزان لازم

پودر دانه گشنیز :•: به میزان لازم

فلفل سیاه :•: به میزان لازم

پودر سیر :•: به میزان لازم

دستور آشپزی و طرز پخت قلیه میگو خوزستانی خوشمزه و تند

برای تهیه قلیه میگو ابتدا در کاسه ای آب گرم بریزید و تمر هندی را اضافه کنید

و با دست تمر هندی را در آب آرام آرام کمی چنگ بزنید و پس آز آنکه تمر هندی کاملا با آب یکی شد

آن را صاف کنید و عصاره آن را با آرد مخلوط کنید.

میگوها اگر پاک نشده است ابتدا پوست روی آن را کاملا بردارید و تنها سر و دم آن باقی بماند

سپس با چاقو سر و دم آن را ببرید حالا میگو بشکل فیله در آمده قوس کمر آن را سمت خودتان بگیرید

و انحنای آن را آرام با چاقو برش بزنید و کمی با دست باز کنید شما رگ سیاهی را میبینید

که به آن روده میگو نیز میگویند آن را با چاقو کاملا در بیاورید. دقت کنید این رگ سیاه تا انتهای میگو ادامه دارد

و کاملا باید درآوده شود.بعد از پاک کردن میگو آن را بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود.

(اگر میگو پاک شده میخرید تنها رگ سیاه آن را باید در بیاورید)

گشنیز و شنبلیله را پاک کنید و بشورید و در آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود ودر خردکن بریزید

یا روی تخته آشپزخانه سبزیها را قرار دهید و با چاقو ریز ریز خرد کنید.سپس سبزی خرد شده را در قابلمه بریزید

و زیر حرارت کم قرار دهید و تفت دهید تا آب آن کاملا خشک شود سپس روغن مایع را اضافه کنید

و تفت دهید تا رنگ سبزی تغییر کند و تیره شود و زیر آن را خاموش کنید .

سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و یا میتوانید با گوشتکوب آن را له کنید،پیاز را پوست بگیرید

و بشورید،نگینی (مربع مربع)خرد کنید و در تابه روغن مایع بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود

سپس پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید پس از طلایی شدن ،پیاز را در قابلمه ای که سبزی سرخ شده در آن است بریزید

و سیر را نیز اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید و حرارت را کم کنید و مجددا سبزی را با مواد تفت دهید

و پودر دانه گشنیز،فلفل قرمز و فلفل سیاه،پودر سیر و نمک را به مواد بیفزایید

و در آخر عصاره تمرهندی که با آرد مخلوط کردید را اضافه کنیدطرز تهيه قليه ميگوي بوشهري

و حرارت را روی ملایم بگذارید و صبر کنید تا بجوش بیاید.

میگوها را اضافه کنید وصبر کنید تا5 دقیقه بعد کمی طعم قلیه را بچشید

اگر پخته بود زیر قابلمه را خاموش کنید زیر به علت پخت زیاد میگوها سفت میشوند .

اگر دوست داشتید برای طعم و رنگ قلیه میتوانید رب گوجه فرنگی نیز 1 دقیقه قبل از خاموش کردن اضافه کنید.

این قلیه میگو خوشمزه را مانند قلیه ماهی با پلو میتوانید نوش جان کنید.

طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري
طرز تهيه قليه ميگوي بوشهري
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *