طرز تهيه زولبيا باميه

دوره مقدماتی php
طرز تهيه زولبيا باميه
طرز تهيه زولبيا باميه

گوگل ادز چیست و چگونه کار می کند؟

گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یا گوگل ادوردز سیستم تبلیغات آنلاین طراحی شده توسط کمپانی گوگل است. در این روش تبلیغاتی آگهی شما در هنگام استفاده­ی مخاطبانتان از شبکه نمایش گوگل و یا موتور جستجوی گوگل، نمایش داده می شود. همان طور که پیشتر گفتیم، ساختار تبلیغاتی گوگل روشی است آسان و کاربردی. در این روش تبلیغاتی، شما هزینه ای بابت نمایش آگهی تان پرداخت نمی کنید و تنها زمانی از حساب کاربری شما هزینه ای کسر می گردد که، مشتری بر روی آگهی شما کلیک کرده و وارد وب سایتتان شود. در این سیستم تبلیغاتی، فاکتورهای مهم و مختلفی اثرگذارند که در ادامه به برخی از آنها اشاره ای مختصر خواهیم داشت.

تبلیغات کلیکی در گوگل ادز به دو نوع اصلی طبقه بندی می‌شوند، حالت اول زمانی است که فردی در موتور جستجوی گوگل، یکی از کلمات کلیدی انتخابی شما را جستجو کند. در این حالت گوگل ادز بر اساس فاکتورهای مختلفی و پس از رتبه بندی جایگاه آگهی شما، اقدام به نمایش آن به مخاطب می کند. این روش محاسبه چه در رتبه بندی نمایش و چه در هزینه ای که بابت هر کلیک مخاطب بر روی آگهی شما توسط گوگل از حسابتان کسر می گردد، بسیار منصفانه، رقابتی و قابل مدیریت است.

در حالت دوم آگهی شما در شبکه نمایش گوگل (شامل اپلیکیشن‌ها و وب سایت های بی شمار طرف قرارداد با این کمپانی)، نمایش داده می شود. اساسا هنگامی که شما از سیستم تبلیغات گوگل ادز استفاده می کنید، می توان گفت چیزی در حدود ۹۰ درصد از کل کاربران اینترنت را پوشش داده اید. گوگل ادوردز ساختاری بسیار هوشمندانه و دقیق در نمایش آگهی ها به مشتریان و مخاطبان خدمات و محصولات شما دارد. هنگام تبلیغ در گوگل، آگهی ها تنها به افرادی نمایش داده می شوند که حقیقتا به آن نیاز دارند و یا علاقه مندی خود را به آنها در عملکردهای پیشین­شان در محیط وب، به اثبات رسانده اند.طرز تهيه زولبيا باميه

چند نکته در رابطه با عملکرد گوگل ادوردز

دوره مقدماتی php

گوگل دارای عظیم ترین بانک اطلاعاتی سلائق و رفتار شناسی مخاطبان شما است. این موضوع با توجه به میلیاردها جستجوی روزانه کاربران در این وب سایت، امری دور از ذهن نیست. سیستم تبلیغات گوگل ادوردز با آنالیز و بررسی دقیق عملکرد کاربران وب، بهترین و مرتبط ترین پیشنهاد تبلیغاتی را به آنها ارائه می دهد. در گوگل ادوردز دیگر خبری از آگهی های مزاحم، بی ارتباط و غیر موثر نیست. روش کار گوگل ادوردز بسیار ساده است و با محاسبه­ی چند فاکتور اصلی از وب سایت شما و کلمات کلیدی انتخابی تان، فعالیت می کند.

در صورتی که به این سیستم آشنایی داشته باشید و یا اینکه از خدمات مشاوره­ی حرفه ای بهره مند گردید، کار با گوگل ادوردز بسیار کاربردی و آسان خواهد بود. شما در این سیستم به صورت رایگان می توانید اکانت گوگل ادز خود را تعریف کنید و تنها هزینه­­ی کلیک ها بر روی آگهی تان را پرداخت خواهید کرد. هزینه­ی کلیک برمبنای هر کلمه کلیدی در اصطلاح ( CPC ) نامیده می شود؛ و مهمترین فاکتور در تعیین تعرفه تبلیغات در گوگل ادز است. هزینه CPC در کلمات و کسب و کارهای مختلف، متفاوت بوده و ارتباط مستقیمی با میزان محبوبیت و رقابت بر روی کلمه کلیدی انتخابی شما دارد.

گوگل ادز برای اینکه بتواند کارایی و محبوبیت سرویس خود را در میان مخاطبان حفظ کند، اهمیت ویژه ای به کیفیت وب سایت شما و همچنین ارتباط کلمات کلیدی انتخابی تان با نوع فعالیت وب سایت می دهد. در این سیستم تبلیغاتی، مخاطبان اهمیت ویژه ای دارند و گوگل هرگز حاضر نیست تبلیغاتی نامرتبط و یا بی کیفیت را به آنها نمایش دهد. این موضوع به قدری در سیستم تبلیغات گوگل ادوردز اهمیت دارد که هر چقدر امتیاز کیفیت آگهی شما که در اصطلاح به آن ( Quality Score ) می گویند بالاتر باشد، هزینه­ی کمتری بابت هر کلیک پرداخت خواهید کرد؛ البته همان طور که گفتیم ارتباط مستقیمی با پیشنهادات رقبای شما و اساسا میزان رقابت پذیری کلمه کلیدی انتخابی تان نیز دارد. در سیستم تبلیغات گوگل ادوردز شما تنها بابت ورود مشتری به وب سایت تان هزینه پرداخت می کنید و تبلیغ شما بر مبنای انتخاب کلماتی است که توسط مشتریان و مخاطبان محصولات و خدمات شما، جستجو شده است. این بدان معنا است که شما دقیقا و تنها برای جامعه­­ی هدفتان تبلیغ می کنید، آن هم دقیقا در زمانی که آنها در موقعیت خرید محصولات و یا خدمات شما قرار دارند.

یکی از مهمترین ویژگی های سیستم تبلیغات گوگل ادز همین اهمیت ویژه ای است که برای کیفیت آگهی و از همه مهمتر، مخاطبان سرویس‌های خود قائل است. در این سیستم تبلیغاتی آزادی عملکرد شما و همچنین فضای خصوصی مخاطبان و مشتریان‌تان، بسیار با اهمیت است. به هر میزان که شما بر روی کیفیت و استانداردهای طراحی وب سایت خود کار کنید، گوگل نیز در نقطه مقابل، به کاهش هزینه های تبلیغاتی تان، به این ارتقاء ارج می نهد. مخاطبان شما در این سیستم تبلیغاتی با نهایت احترام و آزادی عملکرد، با آگهی شما مواجه شده و در نتیجه با تجربه ای خوشایند و آمادگی کامل، برای خریداری محصولات و یا خدماتتان، وارد وب سایت شما می گردند.

سیستم تبلیغات گوگل و در اصطلاح گوگل ادز ، از بدو ورود تا به امروز محبوب ترین، موثرترین و پرمخاطب ترین نوع تبلیغات آنلاین بوده است. پلان های متفاوت تبلیغاتی در گوگل ادز موجب شده است، هر تولید کننده و یا ارائه دهنده خدماتی بتواند، با هر میزان بودجه، ساختاری موثر و کاربردی و البته اختصاصی برای کسب و کار خود تعریف کند. استفاده از این سرویس حتی می تواند وضعیت رنکینگ وب سایت شما را نیز در بلند مدت، ارتقاء دهد.

ما در آژانس تبلیغاتی جی ادز سال‌هاست تلاش داشته ایم تا به کسب و کارهای ایرانی، خدماتی ارائه دهیم تا بتوانند با حداقل بودجه، از موثرترین روش تبلیغات آنلاین بهره ببرند. مشاورین ما در جی ادز با آنالیز دقیق کسب و کار و نیازهای شما و البته میزان بودجه ای که برای تبلیغات خود اختصاص داده اید، تبلیغات شما را ایجاد و بهینه سازی می‌کنیم. برای کسب اطلاعات با نحوه تبلیغ در صفحه اول گوگل با خط ویژه ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

 

اختصاصی سایت نیک صالحی

یک دانش آموز ۱۲ ساله در طی شش سال گذشته دوست معلول خود را بر پشت خود حمل می کند تا بتواند اموراتش را در مدرسه بگذراند.

©باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت niksalehi.com مجاز میباشد .

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه زولبيا باميه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه زولبیا و بامیه ساده و راحت

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

زولبیا و بامیه نوعی شیرینی مناسبتی محسوب می شوند که فقط در ماه رمضان تهیه می شوند. این شیرینی های خوشمزه در بین روزه داران بسیار محبوب هستند ، به طوری که تقریبا در تمام سفره های افطاری می توانید زولبیا بامیه را پیدا کنید. در ادامه کامل ترین آموزش دستور پخت زولبیا و بامیه را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه نمایید. با و طرز تهیه زولبیا و بامیه در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا یک قابلمه کوچک انتخاب می کنیم و آب را درون قابلمه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و شکر را اضافه می کنیم. در مرحله بعد شربت را به صورت متداوم هم می زنیم تا شکر در آب به طور کامل حل شود.

پس از اینکه شکر حل شد ، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و آبلیمو به شربت اضافه می کنیم. اجازه می دهیم شربت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و میزان غلظت شربت هم کمی بیشتر شود ، سپس شربت را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

برای تهیه زولبیا باید از ماستی استفاده کنیم که متعادل باشد ، یعنی نه سفت باشد نه شل. یک کاسه جا دار انتخاب می کنیم و نشاسته را به همراه ماست داخلش می ریزیم. مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.طرز تهيه زولبيا باميه

سپس به مدت ۵ دقیقه مخلوط ماست و نشاسته کنار می گذاریم و پس از گذشت این زمان دوباره مخلوط ماست و نشاسته را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. در مرحله بعد کره را در فضای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.

سپس آرد سفید را کم کم به همراه کره به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط کردن مواد را ادامه می دهیم تا مایه زولبیا یکدست شود. در مرحله بعدی گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در این مرحله باید غلظت مایه زولبیا به اندازه ماست باشد ، در صورتی که مایه زولبیا کمی سفت تر بود کمی گلاب به آن اضافه می کنیم تا غلظتش کمتر شود. در مرحله بعدی در یک ظرف تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

در این مرحله باید به حدی روغن در تابه بریزیم که زولبیا ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید متعادل باشد . مایه زولبیا را درون قیف می ریزیم و با فشار قیف درون روغن به شکل دایره و اشکال نا منظم دستمان را می چرخانیم تا زولبیا شکل بگیرد.

برای راحتی کار می تونیم مایه زولبیا را درون یک جا سسی قرار دهیم تا راحتر و سریعتر به زولبیا ها شکل دهیم. شربت را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم ، در حدی که فقط گرم باشد.

پس از اینکه زولبیاها سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. سپس درون شربت می اندازیم و اجازه می دهیم زولبیاها به مدت حداقل ۵ دقیقه درون شربت بمانند.

در این مدت شهد شربت کاملا به خورد آنها می رود و آماده می شوند. پس از گذشت این زمان زولبیا ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند ، سپس سرو می کنیم.

یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و آب را به همراه کره در آن می ریزیم. قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد شکر را اضافه می کنیم و با یک قاشق شکر را در آب حل می کنیم.

در مرحله بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و هم زدن مواد را متداوم ادامه می دهیم تا خمیری نرم به دست بیاید. پس از اینکه خمیر حالت گرفت ۱ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه می کنیم و با خمیر مخلوط می کنیم تا به خورد خمیر برود.

حدودا باید ده دقیقه هم زدن خمیر را روی حرارت ملایم ادامه دهیم تا خمیر بپزد. پس از اینکه خمیر آماده شد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خمیر خنک شود. پس از خنک شدن خمیر تخم مرغ را اضافه می کنیم.

تخم مرغ را با خمیر به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری لطیف و نرم به دست بیاید. در مرحله بعد یک ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به حدی روغن درونش می ریزیم که مانند فلافل ، بامیه ها در روغن شناور باشند.

پس از اینکه روغن داغ شد مایه بامیه را درون قیف با سر ماسوله مخصوص بامیه می ریزیم و با فشار قیف بامیه ها را به اندازه دلخواه در روغن قیچی می کنیم. بهتر است لبه های قیچی را با روغن چرب کنیم تا هنگام بریدن ، خمیر به آن نچسبد.

توجه داشته باشید اگر بیش از ظرفیت شیر داغ کن بامیه درون آن بریزیم بامیه ها ممکن است به خوبی پف نکنند. در همین حین بامیه ها را باید مرتب با یک قاشق هم بزنیم تا به هم بچسبند. پس از سرخ شدن بامیه ها روغن اضافی شان را با دستمال حوله ای می گیریم.

در مرحله پایانی هم بامیه ها را به مدت حداقل ۲ دقیقه درون شربت می ریزیم تا شربت به خوردشان برود. توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن بامیه ها به شربت ، دمای شربت باید متعادل باشد. سپس بامیه ها را در طرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.

سلام ببخشید باید از چه آردی استفاده کنم

سلام و عرض ادب منظور از آرد سفید ، آرد گندم است. موفق باشید.

سلام تشکر از اینکه خوب همه چیز رو توضیح دادید

سلام و عرض ادب خوشحالیم که دستور زولبیا و بامیه مورد پسندتان واقع شده است. موفق باشید.

سلام خسته نباشید…طرز تهیه خوب بود ولی کاش میتونستیم ازش نسخه چاپی داشته باشیم یا اینکه متن رو به مادرامون ارسال کنیم بهرحال تشکر میکنم♥

سلام و عرض ادب ممنون از لطف شما می توانید از صفحه مورد نظرتان اسکرین شات بگیرید و برای مادر گرامی تان ارسال کنید. موفق باشید.

سلام ببخشید برای تهیه زولبیا ماست پر چرب باید باشد یا کم چرب ؟با تشکر از پاسخ شما

سلام و عرض ادب بهتر است از ماست کم چرب استفاده کنید. موفق باشید.

سلام خسته نباشید ممنون از دستور بدون نقص و خوب تان

سلام و عرض ادب ممنونی از انرژی های خوب شما دوستان گرامی موفق باشید.

سلام ممنونم از دستور پختتون بامیه رو درست کردم خیلی خوب و خوشمزه شده بود ولی شربتم شکرک زد با اینکه ابلیمو هم زده بودم

سلام و عرض ادب خوشحالیم که دستور پخت بامیه توانسته باعث جلب رضایت شما شود. شکرک زدن شربت دو دلیل دارد : 1 . شکر شربت شما کم بوده است. 2 . شربت شما بیش از حد روی حرارت مانده است. در صورتی که مجددا با این مشکل مواجه شدید مقداری آب جوش و آبلیمو به شربت اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد. با این کار شکرک شربت از بین می رود. موفق باشید.

ممنونم ازتون بابت نکات؛ با سایت شما حتی دخترایی ک تو سن بلوغ هستن میتونن کنار درس هاشون ی غذای خوشمزه درست کنن حسابی رضایت مامانمو جلب کردم ممنونم ممنونم

نظر لطف شماست ، ممنون از انرژی های خوبتون. موفق و پایدار باشید.

افتضاح شد من ودختر خالم درست کردیم افتضاح شد

سلام و عرض ادب چه مشکلی پیش آمد؟ امیدوارم در تلاش های بعدی بتوانید به بهترین صورت درست کنید. موفق باشید.

سلام این مواد لازم برای چه تعدادافراد هستش؟چقدبامیه ازش درست میشه؟

سلام و عرض ادب حدودا برای 6 نفر تعدادش به اندازه بامیه ها بستگی دارد. موفق باشید.

سلام خسته نباشین. ی سوال داشتم چرا بامیه وقتی ب شربت ریخته میشه حالت نرمی پیدا میکنه دلیلش چیه؟

سلام و عرض ادب نرم شدن بامیه ها به خاطر داغ بودن بیش از حد شربت هست. در زمان اضافه کردن بامیه ها باید دمای شربت کاملا ملایم باشد. موفق باشید.

من بامیه را با روبا این روش درست کردم.خیلی بد یا بهتر بگم افتضاح بودطرز تهيه زولبيا باميه

سلام و عرض ادب چه مشکلی پیش آمد؟ روش مشکلی ندارد و چندین بار تست شده است. امیدوارم در تلاش های بعدی بتوانید به بهترین صورت درست کنید. موفق باشید.

سلام ‌وقتون بخیر بامیه هایی که درست کردیم خیلی خوب شدن اما زولبیا جز دفعه ی اول سری های بعد خوب نشدن خیلی نرم شدن ..دلیلش چیه؟

سلام و عرض ادب شربتتون اگر آبکی باشه زولبیاها رو نرم می کنه . از شربت غلیظ تر استفاده کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

امتیاز دهید


3.4
از

374

زولبیا که از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است معمولاً همراه با بامیه سر سفره افطار ماه رمضان سرو میشود. هرچند این شیرینی در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش میرسد، تهیه آن در منزل هم خالی از لطف نیست چون به این ترتیب میتوانید از سالم و تازه بودن زولبیا اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده که برای سلامتی بسیار مضر است. در ادامه طرز تهیه زولبیای خانگی را با عکس مراحل آن خواهید دید.

 

طرز تهیه زولبیا

طرز تهيه زولبيا باميه

 

 

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 – 15 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

 

 

نشاسته و ماست را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ؛ مخلوط نشاسته و ماست را 5 دقیقه کناری قرار دهید و مجدد مخلوط کنید تا یکدست شود ( ماستی که استفاده می کنید نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد ).

 

 

آرد و کره نرم شده را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس جوش شیرین ، گلاب و هل را اضافه کنید ( غلظت مایه زولبیا در این مرحله باید مانند ماست باشد ، اگر بیش از حد سفت بود 1 قاشق گلاب اضافه کنید ).

 

 

داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، مایه زولبیا را داخل قیف بریزید و ته قیف را سوراخ کنید سپس داخل روغن بریزید و شکل های درهم و دایره ای ایجاد کنید.

 

پس از اینکه زولبیا سرخ شد سریع داخل شربت قرار دهید و بگذارید 5 – 10 دقیقه بماند ( دقت کنید شربت باید گرم باشد ).

 

 

میتوانید به جای قیف مایه زولبیا را داخل ظرف سس بریزید و با آن کار کنید ، جوش شیرین بافت بهتر و تردتری به زولبیا میدهد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام خسته نباشید
خواستم بدونم میشه نشاسه را با کمی اب سرد حل کرد
بعد با ماست مخلوط کنیم

نیازی به این کار نیست ولی اه مقدار کم آب استفاده کنید اشکالی نداره

سلام حالتون خوبه ؟؟. اول از همه باید تشکر کنم از این سایت خوبتون???. میگم من همه ی کارهایی که گفتین رو دقیق انجام دادم اما نمی‌دونم چرا اصلا مزه زولبیا رو نمی‌ده. ممنون میشم اگه جواب بدید☹️☹️

اززحمات شما سپاسگذارم.ممنونم که کمک کردین برای اولین بارخونوادم و خوشحال کنم.متشکرم???

خواهش میکنم. ما هم از رضایت شما خوشحالیم تینا جان.

سلام
من درست کردم امروز.
البته چندین سال پیش درست می کردم ولی دستورش رو نداشتم الان

الان دو تا سوال دارم

یکی اینکه نباید بزاریم مواد چند ساعتی بمونه؟
دوم اینکه وقتی نشاسته و ماست رو مخلوط کردم یک خمیر خیلی صفت بوجود اومد . از هر کدوم وزنی ۱۰۰ گرم بود. مجبور شدم ماست اضافه کنم. چرا؟.
سوم اینکه چرا هنگام ریختن با اینکه کوچک می ریختم اما باز می شدو به دور تابه می رسید . بویژه اولی هاش

البته ترد و حوشرنگ شده ولی بی شکل . قبلا اینطور نمی شد…
هنوز نخوردم روزه ام ولی بهش می خوره خیلی خوش مزه باشه

بامیه هم عالی شد
ممنون

سلام.خسته نباشیدطرزتهیه زلوبیابا آرد را هم لطف میکنیدنیلوفرخانم؟طرز تهيه زولبيا باميه

سلام من زولبیا رو با استفاده ازیه دستوردیگه درست کردم خوب دراومد منتها خیلی نازک شد دستورها متفاوته بعضیها مقدار آرد بیشتربعضی نشاسته برای اینکه زولبیا یه مقدار حجیم تربشه ازآردبیشتراستفاده کنم یا نشاسته نازکیش بخاطر سوراخ قیف نیست بخاطرموادشه میشه راهنمایی کنیدمتشکرم

عالی بود ممنونم .تونستم خانومم رو غافلگیر کنم ?

سلام ببخشد من وقتی زولبیا درست میکنم یه حفره های در زولبیا هام ایجاد میشه باید چیکار کنم تا خوب دربیاد؟

سلام ببخشد من وقتی زولبیا درست میکنم یه حفره های ایجاد میشه باید چیکار کنم؟

از چه روغنی استفاده کنیم بهتره؟

سلام
ببخشید من که اقا هستم وارد جمع خانوما این جا شدم.. دلیلش این بود که خودم علاقه زیادی به بامیه و زولبیا دارم و بامیه رو چون اهوازی هستم و باش اشنایی داریم خوب دورست میکنم ولی زولبیا رو بلد نیستم ..لطف. میکنید راهنمایی کنید که شربت رو مثل شربت بامیه باشه مشکلی نیست

سلام خداقوت
ممنون از توضیح صریحتون میخواستم بدونم ک زولبیا تک تک ک سرخ میکنیم باید بریزیم داخل شربت یا همگی باهم؟ ممنون و تشکر

به جای جوش شیرین نمیشه چیز دیگه استفاده کرد.

سلام خسته نباشید خواستم بدونم ایا میشه نشاسه را در کمی اب اول حل کرد بعد داخل ماست ریخت

خیلی ممنون زحمت کشیدین پست گذاشتین خیلی از سوال هام جواب گرفتم .طاعات قبول حق

خواهش میکنم. خوشحالم تونستم کمکتون کنم!

ببخشید 100 گرم معادل چند لیوان میشه

تقریبا 3/4 فنجان یا 2/3 لیوان میشه. البته تقریبا

سلام اگرجوش شیرین نریزیم زولبیا خراب نمی شود؟

سلام ، نکیسای عزیز جوش شیرین برای ترد شدن زولبیاست ، میتونی استفاده نکنی یا به جاش بکینگ پودر بریزی

ایران کوک کارت عالیه سایت هایی مث شمارو باید تشویق کرد اگه باور کنی این اولین نظر اینترنتیم بود

ممنونم شما لطف دارید و خوشحالم اولین نظرتون رو برای من ارسال کردید

سلام. من زولبیا با این روش درست کردم. اما خوب نشد و نرم شدن چیکار باید کنم؟

سلام ، خوب دلیل اصلیش اینه که شیره ات زیاد غلیظ نبوده و باعث شده زولبیا نرم شه ، این بار غلظت شیره رو بیشتر کن عزیزم

سلام نیلوفر جان دستت درد نکنه نماز و روزه هاتون هم قبول باشه . قربانت.

ممنون لادن جون ، همچنین عزیزم … کم پیدایی خانومی ؟

خیلی عالی بود

خیلی عالیه

خیلی خوب بود مچکرم

باتشکر از شما البته هنوز درست نکردم ولی خداکنه خوب در بیاید تادعاتون کنم

با سلام و تشکر از سایت خوبتون . ببخشید من یه سوال داشتم زولبیاهای من پف نکردن با اینکه مواد ۸ ساعت موند میشه بگین چرا ؟ ممنون

ممنون ستاره جان ، عزیزم حتما وقتی مواد رو اضافه کردی روغن داغ داغ نبوده و یا شاید مواد رو قبل اضافه کردن خوب مخلوط نکردی ، این بار امیدارم خوب دربیاری

سلام ، در اینجا منظورتون چه نوع نشاسته است ؟ ممنون از سایت بسیار زیباتون و اینکه لطف میکنید دانسته هاتون رو در اختیار دیگران قرار میدید ، شاد باشید

ممنون اشکان جان لطف داری ، خوشحالم که برات مفید بوده ، دوست خوبم منظور نشاسته گندم هست

اخه چرا برای من داخلش خام هست ؟ من که کاملا دستورش رو رعایت میکنم اما نمیشه

ساناز جان حتما” باید شیره غلیظ شده باشه و نه اینکه ابکی باشه … وقتی داخل شیره میندازی باید زولبیا و بایمه داغ داغ باشن تا شیره رو به خودشون جذب کنن … خامی دلیل اصلیش همینه ، همچنین باید بذاری خوب سرخ و برسته بشه

سلام ببخشید شما در مواد لازم نمک و یک آب به مقدار150گرم نوشته اید ولی در طرز تهیه ننوشته اید که چه وقت باید ان ها اضافه کنیم. میشه لطفا بگید.

زهرا جان اون شیره بود که به اشتباه اب نوشته بودم … تصحیح شد خانومی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

امتیاز دهید


3.3
از

837


43
کالری


10 گرم
چربی


20 گرم
کربوهیدرات

طرز تهيه زولبيا باميه


2 گرم
پروتئین

شیرینی بامیه خوشمزه ماه رمضان برای همه آشناست. همه ما کلی با آن خاطره داریم و وقتی اسمش می آید دلمان ضعف میرود. دلمان میخواهد همان لحظه یک بامیه طلایی پر شربت زیر دندانمان برود و با یک گاز همه شربت فوران کند… خلاصه یک ماه رمضان است و شیرینی هایش: بامیه، زولبیا، باقلوا و گوشفیل. تازه علاوه بر این حلوا هم هست که جای خودش را دارد. اگر دوست داشته باشید در شیرینی ماه رمضان تنوع ایجاد کنید می توانید از شیرینی های مشابهی که دیگر کشورهای مسلمان دارند هم بهره مند شوید، مثل بامیه مصری که البته ظاهرا خودشان در زبان عربی به آن زلابیه میگویند.

 

 

خب حالا وقتش است که دستور تهیه بامیه خانگی خوشمزه را بگوییم. تهیه بامیه کار خیلی سختی نیست اما نکاتی دارد که باید به آن توجه کنید و در ضمن در هنگام کار با روغن داغ مراقب باشید. البته نکته جالب این است که برای داشتن بامیه خوش فرم تر بهتر است نگذارید روغن خیلی داغ شود. فقط در حدی که گرم شود کافی است، چون به این ترتیب فرصت پف کردن پیدا میکنند. به این ترتیب زمان پخت بیشتری لازم است اما نتیجه عالی آن قطعاً ارزشش را دارد.

 

 

شربت بامیه: آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

  

آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

 

 

حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

 

 

 

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

 

 

 

قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند.

 

 

آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.

 

 

سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

 

 

طرز تهيه زولبيا باميه

 

1- در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد، تا فرصت پف کردن پیدا کنند. در غیر این صورت فرمشان قشنگ و صاف نمیشود.

 

 

2- تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند.

3- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام.ممنون از دستورات خوبتون من استفاده کردم هم زولبیا هم بامیه خیلی خوب شد. فقط عرق هل هم بزنید خوشمزه تر میشه.درمورد اونایی که میگن شکرک میزنه فکر کنم ابلیمو تو شربتشون نزدن وگرنه شکرک نمیزنه. بازم ممنون خسته نباشید???

سلام ببخشیدمن یه دستور عمل دیگ داشتم داخلش ازگلوکز هم استفاده کرده بود.الان تو دستورشمانبود.پس ینی لازم نیست بریزم ازاین ب بعد؟؟

سلام دوست خوبم. بله اگه با این دستور تهیه میکنید نیازی به گلوکز نیست.

سلام لطفا دستور بامیه رژیمی هم بزارید

خیلی ممنونم عالی بودایاشما پیج اینستاگرام ندارید اونجا هم ازمطالبتون فیض وبهره ببریم??بازم مرسی

سلام دوست عزیز داریم سرچ کنین ایران کوک

سلام.عالی بود

ممنون. خوشحالم که از طرز تهیه شیرینی بامیه استفاده بردید.

سلام روزتون بخیر.این دستور عالی بود. من برای اولین بار درستش کردم. خیلی خوشمزه شد.ممنون

درود بر شما
باعث خوشحالی ماست که از طرز تهیه شیرینی بامیه استفاده کردید.

سلام
ببخشید بامیه ها مثل پنبه میشین چیکا کنیم؟؟؟؟؟

سلام… احتمالا بیش از حد توی شربت موندن. باید زودتر از شربت خارج کنید تا زیاد نرم نشه.

سلام میتوانم بامیه هارو با دست شکل بدم؟

فکر نمیکنم خوب بشه. بهتره برای شیرینی بامیه از قیف استفاده کنید. یا حداقل یه کیسه پلاستیکی ضخیم (مثل کیسه زیپ دار) بردارید و گوشه ش رو ببرید تا مثل قیف بشه.

با سلام و خسته نباشید!
لطفا مقدار مواد مورد نیاز را بر اساس وزن بگین نه لیوان
مثلا بگین ۱۰۰ گرم بجای یک لیوان درسته که همه را با یک لیوان اندازه میگیریم ولی وقتی میگین ۲ تخم مرغ درشت یک مقدار در اندازه ها اشتباه میشه چون یک لیوان ممکنه ۱۰۰ گرم گنجایش داشته باشه و یک لیوان ۷۵ گرم و به این روش ممکنه خمیر ما یا زیادی سفت بشه یا شل که می تونه در نتیجه کار اشتباه بشه

کاملا حق با شماست. ما هم همه دستورهای جدید رو یا بر اساس وزن مینویسیم یا پیمانه استاندارد که 240 میلی لیتره.

سلام میشه بگید اگه بخام موادو دو برابر کنم
باید مواد شربت رو هم دو برابر کنم یا ن؟؟؟

سلام…فکر کنم 1 و نیم برابر هم بکنید کافی باشه. یعنی 3 لیوان شکر و 1 و نیم لیوان آب و…

با سلام. ممنونم از راحنماییتون. فقط نمیدونم چرا همش نرم میشه!!!

سلام من قبلا درست کردم عالی شده ولی اینبار میخوام تعدادش بیشتر بشه نمیدونم چه مقدار اضاف کنم که بامیه ام بد نشه ?ممنون میشم کمکم کنید

میتونین مواد رو دو برابر کنین…فقط حتما توی چند مرحله سرخشون کنید که توی قابلمه جا برای پف کردن داشته باشن. امیدوارم که نتیجه خوب بشه.

بدون همزن برقی هم میتوانم درست کنم .؟

بله میشه ولی باید خیلی خوب هم بزنید و چون خمیرش یه مقدار سفته کار راحتی نیست.

بله عزیزم میشه. اما باید مدت بیشتری هم بزنید و چون مایه یه مقدار سفته کار راحتی نیست.

سلام من قیف ماسوره ای ندارم میتونید راه حل دیگه ای پیشنهاد بدین

سلام عزیزم.
میتونید مایه رو داخل یه کیسه ضخیم بریزید و گوشه کیسه رو ببرید تا مثل قیف عمل کنه. البته به قشنگی اونی نمیشه که با ماسوره درست شه ولی در طعمش اثری نداره.

سلام ممنون از آموزشوتون.ولی زعفرون گرونه.یه چیز دیگه نمیشه جاش ریخت؟

عالی بود

واقعا ممنون از سایت خوبتون من هر موقع از ایران کوک رسپی برداشتم واقعا خیلی شیرینی هام خوشمزه شدن . موفق باشید.

خواهش میکنم…واقعا خوشحالم که از کار ما راضی هستید

سلام. خسته نباشید. از آرد شیرینی پزی هم میشه استفاده کرد؟

سلام عزیزم. بله میشه.

سلام من بار اوله میخام درست کنم میشه میزان مواد رو نصف یا یک چهارم در نظر بگیرم ؟

بللله…هیچ ایرادی نداره. خیلی هم فکر خوبیه.

سلام میتونیم از آرد شیرینیم استفاده بکنیم

من با این دستور با میه درست کردم خوب بود و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی با میه یکروز بمونه اون شفافیت خودش رو از دست میده البته من از گلوکز مایع هم در شربت با میه استفاده کردم ولی چون برای کسی درست می کردم مجبور شدم کمی شربت دوباره روی با میه ها اضافه کنم و کمی استرس گرفتم
لطف می کنید بفر مایید چرا وقتی با میه ها یکروز بمونه اون شفافیت خودش رو از دست میده و ایا این نرمال هست

سلام ببخشین من پختم ولی بوی تخم مرغ میده چیکار کنم

قاعدتاً زعفرون و گلاب باید بوی تخم مرغ رو بگیره…

سلام چطوری تو خبرنامه عصوبشم

اگه زعفران وگلاب نداشتیم نمیشه؟

سلام. من درست کردم واقعا عالی شد . شاید باورتون نشه ولی من 15 سالمه و پسر هستم و به اشپزی و شیرینی پزی علاقه زیادی دارم . ( مسخرم نکنید ) فقط یه سوال یکم بامیه من شکرک زد . البته من مطمئنم از دو لیوان یشتر ریختم . حدود چهار لیوان . ایا مشکل از ریختن زیاد شکر بودش ؟ و سوال دومم اینه که شیره روش خشک بود . یه جورایی عین ی لایه محافظ برق شده بود . ولی توش شیره خوبی داشتش . روش چرا این جوری شده بود ؟ ببخشید زیاد شد

واااای دستتون درد نکنه من اولین بارم بود که درست می کردم عااالی شده بود عاااالی. خیلی ناز و خوشگل در عین حال خوشمزه شده بود تو یخچال که میزاریم خوشمزه ترم میشه :))

اخی من هم خیلی دوس دارم

من درست کردم خیلییییییییییییییییییی خوب و خوشمزه

شدش واقعا ممنون

حتما امتحان کنین ضرر نمیکنین

افرین به شما کدبانو عزیز

سلام من با ارد برنج درست کردم اما عالی شد فقط انگار گلابش واسم زیاد بود ولی خیلی خوب بود

من خیلی خیلی این شیرینی رودوست دارم

خوب بود

سلام ممنون از دستوراتون من درست کردم خیلی خوب شد پفکی ولی یکم حالت خمیری پیدا کرد مثل بیرونیا ترد نشد میشه بگین چرا؟

سلام. من این دستور را نصف درست کردم. به همین دلیل کمی آب خمیر بامیه زیاد شد. و در نتیجه نرم شد. امید وارم دفعه دیگه درست از آب دربیاد.

سلام.من الان میخوام درستش کنم و قیف هم ندارم میشه با ذست خمیر رو شکل بدم؟

سلام الهه جان از پلاستیک فریزیری استفاده کن!

من درست کردم عااالی شد
اگه میشد عکس گذاشت میذاشتم

چه آردی بایدباشه.
آردسفید ؟

آرد معمولی گندم

سلام عاااااااااالی بود.میشه دستورات اشپزی جدید رو به جی میلم ارسال کنید.ممممممممممنون میشم بخدا

سلام ادیبه جان. شما تو خبرنامه عضو بشین دستورات جدید به ایمیلتون فرستاده میشه.

من که با کمک همسرم پختم خیلی خوب بود. فقط کمی نرم بود

نوش جان!

باسلام کارتون عالیه من بامیه درست کردم مزش عالی بود فقط نرم بو. بعدش شکرک زد راهنمایم کنید لطفا

سلام عزیزم ممنونم. شاید در تهیه شربت شکر خوب حل نشده و یا زیاد ریختی

سلام زمانی که کل بامیه ها سرخ بشن شربت ولرم دیگه سرد شده باید دوباره ولرمش کنیم؟

سلام. بله عزیزم

سلام من درست کردم بد نشد ولی عالی نشد
لیمو خیلی کم گفتید باید بیشتر بزنی
زعفران کم تر بزنی بهتر میشه
هل هم باید بزنی به نظرم با توجه به طعم بامیه هایی که از قنادی گرفتم و خوردم
در ظمن خمیر بامیرو تو تفلون ترجیحا درست کنید چون میچسبه به ظرف و خشک میشه و بعد شستنش دردسر داره
در کل طعمش خیلی خوب و مثل بیرون نشد

سلام ،ممنون از راهنماییتون ،مغزیجات یا کنجد هم میشه مخلوطش کرد؟؟؟

سلام عزیزم. خواهش می کنم. من امتحان نکردم راستش. ولی فکر کنم تو روغن بسوزن.

سلام.من امروز سایتتونو دیدم درست کردم خیلی عالی شد .میتونم پیش خانواده شوهرم پز بدم ?????

سلام دوستان شما حجم مواد رو چه قدر درنطر گرفتین و چه قدر شد

سلام میخواستم بدونم این خمیر رو میشه برای چند روز نگهداری کرد؟

سلام عزیزم بهتره همون روز درستش کنید تا بعدا سفت نشه یا بافتش آسیب نبینه.

سلام عالی بود
بامیه های بیرون اصلان خوب نیستن
بنده اصلا به شیرینی جان و کلا مواد غذایی بیرون اعتقاد ندارم
همه چیز تقلبی شده
بهتره این فرهنگ را در خانواده ها گسترش بدیم تا سالم زندکی کنیم
یا علی

ممنون از شما امید عزیز. موفق باشید!

سلام سیت خیلی خوبی دارین

سلام خوب نیست عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

سلام واقعا ممنون عالی بود درست کردم بی نظیر شد واقعا مرسی

سلام ، خوشحالم دوست داشتی مهشید عزیز

سلام.ممنون واسه دستورتون.ببخشید میخواستم بدونم چرا وقتی من بامیه ام رو سرخ میکنم قطرش هیچ تغییری نمیکنه؟!

سلام ، این بستگی به آرد و روغن و … داره ، مهم اینه مزه اش و بافتش خوب باشه اندازه اش زیاد مهم نیست

ﺳﻼﻡ ﭼﺮا ﺑﺎﻣﻴﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ اﺯﺗﻮﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭﻣﻴﺎﺭﻡ ﻧﺮﻡ ﻭﻛﻮﺷﺘﻴﻪ ﺗﻮﺷﻴﺮﻩ ﻛﻪ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺪﺗﺮ ﻣﻴﺸﻪ اﺻﻼ ﺗﺮﺩﻧﻤﻴﺸﻦ

سلام ، صدیقه عزیز در زمان سرخ کردن حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشه و داخل شیره هم نباید بذاری زیاد بمونه ، بعد که خوب سرخ شد سریع داخل شیره بریز

خیلی خوب بود ممنون

سلام نیلوفربانو عالیــــــه خیلی ممنونم از غذاهای خوشمزه ای ک یادمون میدید واقعا دارین رمضونمون زیبا میکنین ، من هنوز درستش نکردم ولی میخام بدونم ک خمیر بعد از درست شدن استراحت میخواد ؟ مررررسی

سلام ، ممنونم زهرا جان ، نه عزیزم نیازی به استراحت نداره و همین که خمیر آماده شد میتونی استفاده کنی

سپاس فراوان از توضیح

سلام ، ممنون از آموزش های خوب تون ، من بامیه را درست کردم اما بعد از سرخ شدن خیلی نرم شد ، مثل شیرینی ، علتش چیه ؟

سلام ، سحر جان باید بذاری بامیه خوب سرخ شه بعد خارج کنی ، شیره ات هم باید غلظت خوبی داشته باشه تا بامیه نرم نشه ، به تمام نکته ها دقت کنی بامیه خوشمزه ای میتونی آماده کنی

اگه یه قاشق غذا خوری گلوکز مایع به مواد شربت اضافه کنین دیگه بامیه هاتون نرم نمیشه

سلام . ببشحید گلوکز رو باید کی اضافه کنیم به شربت ؟
طاعات و عباداتتونم قبول باشه انشاا…

سلام.ممنون از اموزشتون.درست کردم عالی شد

مرسی از دستورای خوبتون. من چند بار از دستورای سایت شما استفاده کردم و عالی بوده. امروز هم بامیه رو درست کردم خیلی خوب شد. موفق باشید

باسلام و تشکر لطفا امکان پین کردن پست هاتون رو در pinterest قرار بدید.

سلام ، حتما نجمه جان امکانش اضافه میشه

سلام و خسته نباشید ، ببخشید اون بامیه هایی که خیلی بزرگتر از این هست و تو آب میوه گیری ها می فروشنش، هم همینه؟!

سلام و ممنون ، ترانه جان اون بامیه نیست اسمش ” شیرینی چوروس ” هست که میتونی از بخش شیرینی ها دستورش رو مشاهده کنی

ممنون از اموزش تون ، خیلی دوست داشتم

سلام ، عزیز دلم من بامیه را طبق دستور درست کردم ولی پفکی شدند در حالیکه بامیه باید توپر باشه ، قربون شما خانم هنرمند برم

معصومه جان بامیه در اصل باید پفکی باشه و بعد با جذب شیره حالت تو پر پیدا کنه ، خدا نکنه خانومی ، امیدوارم همیشه شاد باشی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو طرز تهیه زولبیا و بامیه را می بینید. زولبیا و بامیه در ماه رمضان به مقدار زیادی مصرف می شود.

زولبیا از ماست، نشاسته، خمیر مایه و … درست می شود.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهيه زولبيا باميه
طرز تهيه زولبيا باميه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *