طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

کیک مرغ طرز تهیه کیک مرغ با نان تست آموزش کیک مرغ خوشمزه مجلسی , از لذیذترین غذاهایی که می توان در مراسمات مختلف سرو کرد، کیک نام دارد. در جشن های مختلف مانند جشن تولد، ختنه سورانی ها و… معمولا از کیک های مختص به هر مراسم تهیه می شود. کیک مرغ از کیک هایی است که طرفداران بی شماری دارد. کمی هم شبیه غذای محبوب سالاد اولویه است. در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم روش تهیه این کیک را توضیح دهیم.


 


 


 

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

دوره مقدماتی php


 

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ که به شرح زیر اعلام می شود


 


 


 


 

1) ابتدا باید سینه مرغ را بپزید. در هنگام پخت زردچوبه هم به آن اضافه کنید. بعد از آن استخوان های سینه مرغ را از گوشت جدا کنید و به صورت کامل آن را ریش ریش کنید. کاسه بزرگ برداشته و آنها را در کاسه بریزید.

2) حال نوبت به آبپز کردن تخم مرغ هاست. این کار را انجام دهید. سپس تخم مرغ ها را پوست گرفته و خرد کنید. بعد از آن به مرغ اضافه کنید. حال مواد ماست خامه ای، خیارشور، فلفل سیاه، نمک، نصفی از سس مایونز و گردوهای خرد شده را به کاسه اضافه کنید.


 


 

3) در این مرحله به خوبی مواد درون کاسه را ترکیب کنید بصورتی که یکدست شوند. حال اقدام به جدا کردن لبه های نان تست کنید. ظرف سرو را آماده کنید و تعدادی از نان تست را کف ظرف بچینید. روی آن را با مواد مخلوط شده در کاسه بپوشانید. دقت کنید که مواد روی نان تست به خوبی پخش شده باشد.

4) به همین ترتیب لایه های دیگر کیک را می چینیم. دقت داشته باشید که لایه آخر حتما مواد درون کاسه باشد و سرآخر نیز روی آن نصف دیگر سس مایونز را بریزید. باید تمام کیک با سس پوشانده شود. تقریبا کار تمام است و باید کیک را بپوشانید و به مدت 120 دقیقه یا همان 2 ساعت آن را درون یخچال بگذارید.

5) با این کار مواد به خوبی به خرد نان تست خواهند رفت و خوشمزه تر می شود. بعد از دو ساعت نیز کیک را به هر روشی که دوست داشتید تزئین کنید. مثلا با جعفری ریز شده، گوجه فرنگی، ذرت و … امیدواریم از این کیک لذت کافی را برده باشید.


 


 


 


 


مواد لازم برای تهیه کیک مرغ به روش دوم


 


 


 

1) ابتدا سینه مرغ را آب پز و ریش ریش می کنیم. سپس دوعدد تخم مرغ آب پز را روی مرغ رنده می کنیم. مقداری گردوی خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم. سپس در این مرحله پیازچه های خرد شده و خیار شورهای نگینی را به همراه هویج آب پز رنده شده روی مواد میریزیم.


 

2) سس مایونز را با ماست چکیده مخلوط می کنیم و روی مواد میریزیم. توجه داشته باشید که مقدار آن از سس سالاد الویه کمتر باشد زیرا لازم است که در مراحل بعد بین لایه های نان تست هم سس بزنیم.


 

3) در این مرحله کف ظرف دوعدد نان تست میگذاریم و سس می زنیم و یک لایه از مواد روی نان تست میریزیم. مجددا یک لایه نان تست و روی آن سس و مواد و تا لایه آخر که به همین ترتیب میچینیم. لایه آخر باید نان تست باشد که روی آن سس میزنیم و با سبزیجات تزئین می کنیم. در ادامه عکس هایی زیبا از مدل تزئین کیک مرغ را بعنوان نمونه مشاهده نمایید.


 

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست , آموزش کیک مرغ خوشمزه مجلسی

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست , آموزش کیک مرغ خوشمزه مجلسی
طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست , آموزش کیک مرغ خوشمزه مجلسی

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست , آموزش کیک مرغ خوشمزه مجلسی


 


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

کیک مرغ

کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت مرغ تهیه می شود. این کیک خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و مانند سالاد الویه بیشتر برای جشن های تولد سرو می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر کیک مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کیک مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کیک مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

دستور پخت

ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوش بیاید سپس یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و به همراه یک چوب دارچین داخل آبجوش می اندازیم و سینه مرغ ها را نیز در قابلمه آب جوش می گذاریم

تا به مدت ۳۰ دقیقه خوب پخته شوند.(همیشه مرغ را در آب جوش می گذاریم تا بپزد) تخم مرغ ها را در کیسه فریزر قرار می دهیم و در قابلمه ای می گذاریم و تا روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.

سینه های پخته شده را در آبکش می گذاریم تا خنک شوند و بعد استخوانهای آن را جدا می کنیم و با چاقو سینه مرغ را ریش ریش می کنیم و در یک کاسه می ریزیم.سپس تخم مرغ ها را پوست می گیریم و رنده می کنیم

و داخل کاسه مرغ می ریزیم و آنگاه پیازچه ها و جعفری را می شویییم و روی تخته خرد می کنیم به مواد اضافه می کنیم و بعد ماست خامه ای و ۱%۲سس مایونز ،خیارشور خرد شده و فلفل سیاه،نمک را به مواد اضافه می کنیم

و گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند. نان های تست را روی تخته اشپزخانه قرار می دهیم و لبه های آن ها را با چاقو می گیریم و کف ظرف مان را تا جایی که امکان دارد

نان تست می چینیم و روی آن ها مقداری از مواد گوشت را می ریزیم تا نان ها مشخص نباشند سپس روی آن ها مجددا نان تست می چینیم،همین طور یک لایه نان تست می چینیم و لای بعدی مواد مرغ را می ریزیم تا موادمان تمام شود

و روی مواد مرغ را سس مایونز باقیمانده را می ریزیم و همه ی بقاط کیک را با سس می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت کیک مرغ را در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند. کیک را از یخچال خارج می کنیم و با گوجه فرنگی ،جعفری و یا ذرت تزئین می کنیم.نوش جان

عکس از maryam_zakizadeh31

همچنین ببینید

کیک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که در مراسم های خاص مانند جشن تولد ها سرو می شود. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به سالاد الویه دارد. در این آموزش کامل ترین دستور تهیه کیک مرغ را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر کیک مرغ تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کیک مرغ در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا سینه مرغ را به صورت آبپز با مقداری زردچوبه می پزیم. سپس گوشت مرغ از از استخوان جدا می کنیم و آن را به صورت ریش ریش خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. در همین حین تخم مرغ ها را نیز به صورت آبپز می پزیم.

پس از گرفتن پوست تخم مرغ ها ، آنها را خرد می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در مرحله بعد ماست خامه ای را به همراه پیازچه خرد شده ، ½ سس مایونز ، خیار شور خرد شده ، فلفل سیاه ، نمک و گردوهای خرد شده به کاسه اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله لبه های نان تست را جدا می کنیم و مقداری از نان تست را کف ظرف مورد نظرمان می چینیم و رویش را با مخلوط گوشت مرغ می پوشانیم و مواد را به صورت یکنواخت روی نان تست پخش می کنیم.طرز تهیه کیک مرغ با نان تست

به همین ترتیب لایه های بعدی کیک مرغ را درست می کنیم. در لایه پایانی باقیمانده سس مایونز را روی کیک می ریزیم و تمام نقاط کیک را با سس پوشش می دهیم. پس از تمام شدن مراحل کار روی کیک را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

این کار باعث می شود که مواد کیک جذب نان تست شوند. پس از تمام شدن ۲ ساعت کیک را با جعفری خرد شده ، گوجه فرنگی ، ذرت و … تزیین می کنیم. برای تزیین این کیک مانند سالاد روسی الویه دست ما خیلی باز است.

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
طرز تهیه کیک مرغ با نان تست
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *