طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

دوره مقدماتی php
طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ
طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ



ترشی‌ها یکی از چاشنی‌های مورداستفاده در کنار انواع غذاهاست و برای تهیه آن از انواع مختلف سبزیجات استفاده می‌شود. سبزیجات مختلف در هنگام طبخ به صورت سنتی برای تهیه غذا بسیاری از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های خود را از دست می‌دهند اما در فرایند ترشی کردن، سبزی‌ها معمولا بدون طبخ در مخلوط سرکه قرار داده می‌شود و از این رو ویژگی آنتی‌اکسیدان خود را کاملا حفظ می‌کند.

در این پست از مجله لادن طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون لادن را به شما آموزش می‌دهیم. این ترشی به دلیل داشتن روغن زیتون که سرشار از اسیدهای چرب مفید است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد.

خواص روغن زیتون برای کودکان

 

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

 

دوره مقدماتی php

قارچ ورقه‌شده: چهارصد گرم

زیتون بدون هسته حلقه‌شده: دو پیمانه

فلفل دلمه‌ای: دو عدد

پودر انبه: چهار قاشق غذاخوری

چهار عدد فلفل تند

نصف پیمانه روغن زیتون بکر لادن

یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

یک پیمانه سرکه

دو پیمانه آب گوجه‌فرنگی

 

 

در ابتدا قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای و فلفل‌دلمه‌ای را به صورت دلخواه خرد کنید. سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود. توجه کنید که اگر در این مرحله عجله کنید و اجازه ندهید آب سبزیجات کاملا خشک شود ترشی در زمان کوتاهی کپک می‌زند.

چه روغنی روی برنج بدهیم؟

در یک شیشه تمیز و کاملا خشک قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، روغن زیتون بکر لادن، پودر انبه، نمک، فلفل و زرچوبه را با هم مخلوط کنید.

در ظرفی آب گوجه‌فرنگی بدون هسته، سرکه و نمک را بجوشانید و اجازه دهید خنک شود سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.

دقت کنید که شیشه کاملا پر شود و در آن را محکم ببندید.

شیشه را در جای خشک و خنک نگه دارید. بعد از حدود ۱۵ روز ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون آماده مصرف است.



ترشی‌ها یکی از چاشنی‌های مورداستفاده در کنار انواع غذاهاست و برای تهیه آن از انواع مختلف سبزیجات استفاده می‌شود. سبزیجات مختلف در هنگام طبخ به صورت سنتی برای تهیه غذا بسیاری از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های خود را از دست می‌دهند اما در فرایند ترشی کردن، سبزی‌ها معمولا بدون طبخ در مخلوط سرکه قرار داده می‌شود و از این رو ویژگی آنتی‌اکسیدان خود را کاملا حفظ می‌کند.

در این پست از مجله لادن طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون لادن را به شما آموزش می‌دهیم. این ترشی به دلیل داشتن روغن زیتون که سرشار از اسیدهای چرب مفید است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا و سکته مغزی را کاهش دهد.

خواص روغن زیتون برای کودکان

 

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

 

قارچ ورقه‌شده: چهارصد گرم

زیتون بدون هسته حلقه‌شده: دو پیمانه

فلفل دلمه‌ای: دو عدد

پودر انبه: چهار قاشق غذاخوری

چهار عدد فلفل تند

نصف پیمانه روغن زیتون بکر لادن

یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

یک پیمانه سرکه

دو پیمانه آب گوجه‌فرنگی

 

 

در ابتدا قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای و فلفل‌دلمه‌ای را به صورت دلخواه خرد کنید. سپس آن‌ها را روی یک دستمال نخی قرار دهید تا خشک شود. توجه کنید که اگر در این مرحله عجله کنید و اجازه ندهید آب سبزیجات کاملا خشک شود ترشی در زمان کوتاهی کپک می‌زند.

چه روغنی روی برنج بدهیم؟

در یک شیشه تمیز و کاملا خشک قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون، روغن زیتون بکر لادن، پودر انبه، نمک، فلفل و زرچوبه را با هم مخلوط کنید.

در ظرفی آب گوجه‌فرنگی بدون هسته، سرکه و نمک را بجوشانید و اجازه دهید خنک شود سپس روی مواد موجود در شیشه بریزید.

دقت کنید که شیشه کاملا پر شود و در آن را محکم ببندید.

شیشه را در جای خشک و خنک نگه دارید. بعد از حدود ۱۵ روز ترشی قارچ و زیتون با روغن زیتون آماده مصرف است.

ترشی قارچ

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های خوشمزه و جدید ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذاها و سفره آرایی نیز مناسب است. این ترشی را بر خلاف دیگر ترشی های ایرانی می توانید در تمام فصول سال تهیه و مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی قارچ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

دستور تهیه

برای تهیه ترشی قارچ خانگی ابتدا باید به این موضوع مهم اشاره کنم که حتما سعی کنید برای این ترشی از قارچ های دکمه ای با اندازه کوچک استفاده کنید چون ما در ترشی قارچ قصد نداریم آن ها را برش بزنیم و کاملا قارچ ها را درسته استفاده می کنیم.

قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکشی می کنیم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس در قابلمه ای آب و سرکه و نمک را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

تا جوش آمدن سرکه ، سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند و فلفل های سبز را نیز می شوییم و خشک می کنیم. بعد از جوش زدن سرکه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

بعد در ظرف مورد نظر کمی از قارچ ها را می ریزیم و تعدادی از حبه سیرها و ۲ عدد از فلفل سبزها و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون روی قارچ ها می ریزیم و مجددا باقی قارچ ها و سیر ، نعناع ، فلفل سبز و ترخون را در ظرف می ریزیم تا پر شود

و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند. در مرحله بعدی مخلوط سرکه ، نمک و آب جوشیده شده را که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم تا سرد شود را روی مواد می ریزیم ، به صورتی که سرکه روی مواد ترشی را به طور کامل بگیرد.

در مرحله پایانی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. (می توانید ابتدا یک پلاستیک فریزر روی لبه درب ظرف قرار دهید و بعد درب را بگذارید) ظرف را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید

ترشی قارچ

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های خوشمزه و جدید ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای تزیین غذاها و سفره آرایی نیز مناسب است. این ترشی را بر خلاف دیگر ترشی های ایرانی می توانید در تمام فصول سال تهیه و مصرف کنید.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی قارچ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی قارچ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی قارچ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

دستور تهیه

برای تهیه ترشی قارچ خانگی ابتدا باید به این موضوع مهم اشاره کنم که حتما سعی کنید برای این ترشی از قارچ های دکمه ای با اندازه کوچک استفاده کنید چون ما در ترشی قارچ قصد نداریم آن ها را برش بزنیم و کاملا قارچ ها را درسته استفاده می کنیم.

قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکشی می کنیم و در آبکشی قرار میدهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود. سپس در قابلمه ای آب و سرکه و نمک را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

تا جوش آمدن سرکه ، سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا کاملا خشک شوند و فلفل های سبز را نیز می شوییم و خشک می کنیم. بعد از جوش زدن سرکه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا سرد شود.

بعد در ظرف مورد نظر کمی از قارچ ها را می ریزیم و تعدادی از حبه سیرها و ۲ عدد از فلفل سبزها و ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون روی قارچ ها می ریزیم و مجددا باقی قارچ ها و سیر ، نعناع ، فلفل سبز و ترخون را در ظرف می ریزیم تا پر شود

و به اندازه یک بند انگشت روی آن خالی بماند. در مرحله بعدی مخلوط سرکه ، نمک و آب جوشیده شده را که در مرحله اول کنار گذاشته بودیم تا سرد شود را روی مواد می ریزیم ، به صورتی که سرکه روی مواد ترشی را به طور کامل بگیرد.

در مرحله پایانی درب ظرف را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند. (می توانید ابتدا یک پلاستیک فریزر روی لبه درب ظرف قرار دهید و بعد درب را بگذارید) ظرف را به مدت ۲ هفته در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.نوش جان

همچنین ببینید

گروه آشپزی وب

oliveland.ir

توسط
admin

·

منتشر شده ۱۳۹۸-۰۱-۲۷
· بروزرسانی شده ۱۳۹۸-۰۲-۱۶

ترشی قارچ روغن زیتون

 

ترشی زیتون عربی | Arabic Olive Pickle

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته

ترشی زیتون فلفلی تند|Spicy Pepper Olive Pickle

ترشی زیتون اسپانیایی | Spanish Olive Pickle

ترشی زیتون لیمویی | Lemonade Olive Pickle

ترشی زیتون سبز مراکشی مشللا|Mesllaa Olive

برچسب‌ها: ترشی با روغن زیتونترشی روغن زیتونترشی روغنیترشی زیتونترشی زیتون روغنیترشی قارچترشی قارچ با روغن زیتونترشی قارچ خانگی با روغن زیتونخواص ترشی قارچ با روغن زیتونروغن زیتونطرز تهیه ترشی قارچ با روغن زیتونقارچمواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون


۱۳۹۷-۱۲-۱۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۱۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱


۱۳۹۷-۱۲-۱۶

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۱۶
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱


۱۳۹۸-۰۱-۰۳

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۰۱-۰۳
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۵

[…] ترشی زیتون| ترشی قارچ با روغن زیتون […]

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

دنبال کنید:

بیشتر

oliveland.ir

توسط
admin

·

منتشر شده ۱۳۹۸-۰۱-۲۷
· بروزرسانی شده ۱۳۹۸-۰۲-۱۶

ترشی قارچ روغن زیتون

 

ترشی زیتون عربی | Arabic Olive Pickle

طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

فیلم تهیه ترشی زیتون پرورده با زیتون شکسته

ترشی زیتون فلفلی تند|Spicy Pepper Olive Pickle

ترشی زیتون اسپانیایی | Spanish Olive Pickle

ترشی زیتون لیمویی | Lemonade Olive Pickle

ترشی زیتون سبز مراکشی مشللا|Mesllaa Olive

برچسب‌ها: ترشی با روغن زیتونترشی روغن زیتونترشی روغنیترشی زیتونترشی زیتون روغنیترشی قارچترشی قارچ با روغن زیتونترشی قارچ خانگی با روغن زیتونخواص ترشی قارچ با روغن زیتونروغن زیتونطرز تهیه ترشی قارچ با روغن زیتونقارچمواد لازم برای تهیه ترشی قارچ با روغن زیتون


۱۳۹۷-۱۲-۱۶

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۷-۱۲-۱۶
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۱


۱۳۹۸-۱۰-۲۲

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۱۰-۲۲
· Last modified ۱۳۹۹-۰۱-۲۸


۱۳۹۸-۰۱-۲۸

 توسط
admin
· Published ۱۳۹۸-۰۱-۲۸
· Last modified ۱۳۹۸-۰۲-۱۶

[…] ترشی زیتون| ترشی قارچ با روغن زیتون […]

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

دنبال کنید:

بیشتر

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.

در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.

در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.

ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.

در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.

فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.

در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد

در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.


آموزش انواع غذاها
یک نظر

ترشی قارچ , طرز تهیه ترشی قارچ , ترشی قارچ مخلوط

همانطور که می دانید : قارچ‌ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند.و همچنین قارچ‌ها برای تقویت استخوان‌ها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران می‌کند.

در این بخش طرز تهیه انواع ترشی هایی که می توان با قارچ درست کرد را آموزش می دهیم اگر می خواهید امسال بر سر سفره تان  ترشی های جدید ی داشته باشید حتما از این ترشی ها درست کنید طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

 

ترشی قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در کنار غذاهایتان امتحان کنید

مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ :

طرز تهیه ترشی قارچ :
قارچ ها را شسته و دو یا چهار قسمت کنید.
درون قابلمه نیم لیتر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و یک قاشق مربا خوری سرکه بریزید.

قارچها را درون قابلمه بریزید.
نمک،فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد.

در ۱۰ دقیقه اول هویج را اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه سرکه سفید را اضافه کنید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه
کنید. بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

در کاسه شیشه ای ریخته و بگذارید کمی سرد شود. درون ظرف شیشه ای بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه حمام آب گرم بدهید.

 

 

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

طرز تهیه ترشی قارچ , ترشی قارچ و زیتون

خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی قارچ و زیتون ما آماده می‌باشد.

نکته :
این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

 

 

 

مواد لازم:

 

بادنجان کبابی: چهار عدد

ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده: روی هم نصف پیمانه

قارچ اسلایس و بخارپز شده: دو پیمانه

نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری

سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز :از هر کدام یک قاشق مرباخوریطرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

فلفل تند خرد شده: دو قاشق غذاخوری

سرکه به میزان لازم.

طرز تهیه:

 

بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم.
سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.

 

 

۱- دم لوبیا سبزها را گرفته و بشویید. سپس به ابعاد دلخواه خرد کنید و درون آبی که در حال جوشیدن است بریزید. پس از حدود ۲-۱ دقیقه آن‌ها را در آبکش سرازیر کنید.

۲- قارچ‌ها  را خرد کرده یا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهید. بلافاصله از آب خارج کرده و درون صافی بریزید.

  • روش پخت فسنجون مرغ
  • ۳- برای این که قارچ‌ها آب نیندازد، بهتر است، روی آن‌ها آب سرد ریخته و سپس فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

    ۴- سیرها  را پوست کنده و خرد کنید.

    ۵- فلفل‌ها را خرد کنید. بسته به میزان تند بودن فلفل‌ها، می‌توان مقدار آن‌ها را کم یا زیاد کرد. در ضمن برای زیبا‌تر شدن این ترشی می‌توان از
    فلفل با رنگ‌های مختلف استفاده کرد. در صورت تمایل می‌توان از پودر فلفل به جای فلفل تازه استفاده کرد.

    ۶- سبزی‌ها را شسته و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود. سپس ریز خرد کنید و در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود، می‌توان از سبزی خشک استفاده کرد. البته ارجحیت استفاده از هر دو نوع سبزی (خشک و تازه) است؛ به شرطی که مقدار گفته شده برای هر کدام نصف شود.

    ۷- قارچ، لوبیا سبز، فلفل، سیر و سبزی را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.

    ۸- ادویه و زردچوبه را با مقدار کمی سرکه مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید. سپس به اندازه‌ی کافی سرکه درون ظرف بریزید تا به طور کامل روی مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببندید و در جایی خنک نگهداری کنید.

     

     

    مواد لازم:

    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

    انبه : ۱ کیلو گرم

      نمک : به مقدار لازم

    سیر (پوست گرفته و ورقه شده): ۱۵۰ گرم

    قارچ (خرد شده) : ۲۵ عدد

    سرکه سفید : به مقدار لازم

    تخم گیشنیز (نیم کوب شده) : ۱قاشق سوپ خوری

    سیاه دانه : ۱ قاشق سوپ خوری

      فلفل قرمز (پودر شده) : ۱ قاشق چایخوری

    زرد چوبه : ۱ قاشق سوپ خوری

    زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

     انبه ها را پوست گرفته و هسته آن را خارج کنید سپس ورقه ورقه کنید یه آن نمک  فراوان زده و به همراه سیر در ظرف تخت بلوری یا چینی به صورت یک لایه  و به مدت ۲ روز در معرض آفتاب قرار دهید (طی این مدت آب انبه ها تبخیر  و انبه ها خشک و تغییر رنگ میدهد ).  قارچ ها را شسته و در ظرفی حاوی سرکه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که قارچ کمی لطیف شود.

    انبه و قارچ و سیر را از ظرف خارج کرده در ظرف مناسب ترشی بریزید و تخم  گیشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز و زرد چوبه و زنجبیل را لابه لای آن ها بپاشید سپس سرکه را اضافه کرده در ان را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.

     

    مواد لازم:

    قارچ     ۴۰۰ گرم

    کلم بروکلی   ۴۰۰ گرم

    پیاز   پنج٬شش دونه کوچیک

    سبزی معطر (نعنا٬ گشنیز٬ تلخون)    روی هم یه دسته 

    سرکه سفید   به مقدار لازم

    پودر گلپر   نیم قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل   مقدار لازم

    شکر   اگه دوس داشتید یه قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    -قارچ ها رو ورقه کنید و کمی بهشون آبلیمو بزنید٬ بروکلی ها رو گل گل کنید٬ از ساقه اش هم می تونید استفاده کنید٬ فقط پوستش رو بگیرید و خورد کنید. پیاز رو هم حلقه کنید یا جور دیگه خرد کنید.

    -همه مواد رو تو یه ظرف بزرگ بریزید و با سبزیجات معطر خرد شده و نمک و فلفل و پودر گلپر مخلوط کنید.

    – حالا مواد رو تو یه شیشه خشک بریزید و روش سرکه بریزید تا ظرف تقریبا” پر شه.

    – تا یکی دوروز بیرون از یخچال بذارید.  ولی بعد تو یخچال. زود هم می تونید استفاده اش کنید. چون خیلی زود آماده می شه.

    اگه دوست داشتید کمی از تندی سرکه گرفته بشه اون یکم شکر رو هم اضافه کنید.

    طرز تهیه ترشی های بیشتری را بخوانید :

    طرز تهیه ترشی انار

    طرز تهیه ترشی موسیر |خواص موسیر

    برچسب هاانواع ترشی لوبیا سبز ترشی شور لوبیا سبز ترشی قارچ ترشی قارچ درسته ترشی قارچ صدفی ترشی قارچ و بادمجان ترشی قارچ و زیتون ترشی قارچ و فلفل دلمه ترشی قارچ و لیمو ترشی لوبیا سبز فوری ترشی لوبیا سبز و هویج روش تهیه ترشی لوبیا سبز شور قارچ شوری لوبیا سبز طرز تهیه ترشی قارچ دکمه ای طرز تهیه شور لوبیا سبز طرز تهیه ی شور لوبیا سبز

    مرسی عالیه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

    علائم بارداری پسر

    عکس پروفایل

    لباس شب

    علایم ایدز در روزهای اول

    مدل پالتو

    عکس پروفایل شاد

    عکس امام رضا

    متن عاشقانه

    صبح بخیر عاشقانه

    شب بخیر عاشقانه

    دیلیت اکانت اینستاگرام


    آموزش انواع غذاها
    یک نظر

    ترشی قارچ , طرز تهیه ترشی قارچ , ترشی قارچ مخلوط

    همانطور که می دانید : قارچ‌ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند.و همچنین قارچ‌ها برای تقویت استخوان‌ها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین د را جبران می‌کند.

    در این بخش طرز تهیه انواع ترشی هایی که می توان با قارچ درست کرد را آموزش می دهیم اگر می خواهید امسال بر سر سفره تان  ترشی های جدید ی داشته باشید حتما از این ترشی ها درست کنید طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

     

    ترشی قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در کنار غذاهایتان امتحان کنید

    مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ :

    طرز تهیه ترشی قارچ :
    قارچ ها را شسته و دو یا چهار قسمت کنید.
    درون قابلمه نیم لیتر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و یک قاشق مربا خوری سرکه بریزید.

    قارچها را درون قابلمه بریزید.
    نمک،فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد.

    در ۱۰ دقیقه اول هویج را اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه سرکه سفید را اضافه کنید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه
    کنید. بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

    در کاسه شیشه ای ریخته و بگذارید کمی سرد شود. درون ظرف شیشه ای بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه حمام آب گرم بدهید.

     

     

    طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

    طرز تهیه ترشی قارچ , ترشی قارچ و زیتون

    خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی قارچ و زیتون ما آماده می‌باشد.

    نکته :
    این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

     

     

     

    مواد لازم:

     

    بادنجان کبابی: چهار عدد

    ریحان، جعفری، گشنیز و ترخون ساطوری شده: روی هم نصف پیمانه

    قارچ اسلایس و بخارپز شده: دو پیمانه

    نمک و فلفل سیاه: از هر کدام یک قاشق مرباخوری

    روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری

    سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز :از هر کدام یک قاشق مرباخوریطرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

    فلفل تند خرد شده: دو قاشق غذاخوری

    سرکه به میزان لازم.

    طرز تهیه:

     

    بادمجان‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن زیتون روی شعله ملایم تفت می‌دهیم. قارچ‌ها را نیز با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت می‌دهیم.
    سیاه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنیز را بدون روغن تفت داده و آسیاب می‌کنیم و از این ترکیب یک قاشق چایخوری به بادمجان و قارچ می‌افزاییم. سپس بقیه مواد را افزوده و در ظرف شیشه‌ای ریخته، در انتها سرکه را به حدی اضافه می‌کنیم تا مخلوط مواد ترشی غلیظ شود.

     

     

    ۱- دم لوبیا سبزها را گرفته و بشویید. سپس به ابعاد دلخواه خرد کنید و درون آبی که در حال جوشیدن است بریزید. پس از حدود ۲-۱ دقیقه آن‌ها را در آبکش سرازیر کنید.

    ۲- قارچ‌ها  را خرد کرده یا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهید. بلافاصله از آب خارج کرده و درون صافی بریزید.

  • زیتون در بارداری ضرر داره
  • ۳- برای این که قارچ‌ها آب نیندازد، بهتر است، روی آن‌ها آب سرد ریخته و سپس فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

    ۴- سیرها  را پوست کنده و خرد کنید.

    ۵- فلفل‌ها را خرد کنید. بسته به میزان تند بودن فلفل‌ها، می‌توان مقدار آن‌ها را کم یا زیاد کرد. در ضمن برای زیبا‌تر شدن این ترشی می‌توان از
    فلفل با رنگ‌های مختلف استفاده کرد. در صورت تمایل می‌توان از پودر فلفل به جای فلفل تازه استفاده کرد.

    ۶- سبزی‌ها را شسته و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود. سپس ریز خرد کنید و در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود، می‌توان از سبزی خشک استفاده کرد. البته ارجحیت استفاده از هر دو نوع سبزی (خشک و تازه) است؛ به شرطی که مقدار گفته شده برای هر کدام نصف شود.

    ۷- قارچ، لوبیا سبز، فلفل، سیر و سبزی را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.

    ۸- ادویه و زردچوبه را با مقدار کمی سرکه مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید. سپس به اندازه‌ی کافی سرکه درون ظرف بریزید تا به طور کامل روی مواد را بپوشاند. آن‌گاه درب ظرف را ببندید و در جایی خنک نگهداری کنید.

     

     

    مواد لازم:

    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

    انبه : ۱ کیلو گرم

      نمک : به مقدار لازم

    سیر (پوست گرفته و ورقه شده): ۱۵۰ گرم

    قارچ (خرد شده) : ۲۵ عدد

    سرکه سفید : به مقدار لازم

    تخم گیشنیز (نیم کوب شده) : ۱قاشق سوپ خوری

    سیاه دانه : ۱ قاشق سوپ خوری

      فلفل قرمز (پودر شده) : ۱ قاشق چایخوری

    زرد چوبه : ۱ قاشق سوپ خوری

    زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

     انبه ها را پوست گرفته و هسته آن را خارج کنید سپس ورقه ورقه کنید یه آن نمک  فراوان زده و به همراه سیر در ظرف تخت بلوری یا چینی به صورت یک لایه  و به مدت ۲ روز در معرض آفتاب قرار دهید (طی این مدت آب انبه ها تبخیر  و انبه ها خشک و تغییر رنگ میدهد ).  قارچ ها را شسته و در ظرفی حاوی سرکه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که قارچ کمی لطیف شود.

    انبه و قارچ و سیر را از ظرف خارج کرده در ظرف مناسب ترشی بریزید و تخم  گیشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز و زرد چوبه و زنجبیل را لابه لای آن ها بپاشید سپس سرکه را اضافه کرده در ان را محکم بسته و در جای خنک نگهداری کنید.

     

    مواد لازم:

    قارچ     ۴۰۰ گرم

    کلم بروکلی   ۴۰۰ گرم

    پیاز   پنج٬شش دونه کوچیک

    سبزی معطر (نعنا٬ گشنیز٬ تلخون)    روی هم یه دسته 

    سرکه سفید   به مقدار لازم

    پودر گلپر   نیم قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل   مقدار لازم

    شکر   اگه دوس داشتید یه قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    -قارچ ها رو ورقه کنید و کمی بهشون آبلیمو بزنید٬ بروکلی ها رو گل گل کنید٬ از ساقه اش هم می تونید استفاده کنید٬ فقط پوستش رو بگیرید و خورد کنید. پیاز رو هم حلقه کنید یا جور دیگه خرد کنید.

    -همه مواد رو تو یه ظرف بزرگ بریزید و با سبزیجات معطر خرد شده و نمک و فلفل و پودر گلپر مخلوط کنید.

    – حالا مواد رو تو یه شیشه خشک بریزید و روش سرکه بریزید تا ظرف تقریبا” پر شه.

    – تا یکی دوروز بیرون از یخچال بذارید.  ولی بعد تو یخچال. زود هم می تونید استفاده اش کنید. چون خیلی زود آماده می شه.

    اگه دوست داشتید کمی از تندی سرکه گرفته بشه اون یکم شکر رو هم اضافه کنید.

    طرز تهیه ترشی های بیشتری را بخوانید :

    طرز تهیه ترشی انار

    طرز تهیه ترشی موسیر |خواص موسیر

    برچسب هاانواع ترشی لوبیا سبز ترشی شور لوبیا سبز ترشی قارچ ترشی قارچ درسته ترشی قارچ صدفی ترشی قارچ و بادمجان ترشی قارچ و زیتون ترشی قارچ و فلفل دلمه ترشی قارچ و لیمو ترشی لوبیا سبز فوری ترشی لوبیا سبز و هویج روش تهیه ترشی لوبیا سبز شور قارچ شوری لوبیا سبز طرز تهیه ترشی قارچ دکمه ای طرز تهیه شور لوبیا سبز طرز تهیه ی شور لوبیا سبز

    مرسی عالیه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

    علائم بارداری پسر

    عکس پروفایل

    لباس شب

    علایم ایدز در روزهای اول

    مدل پالتو

    عکس پروفایل شاد

    عکس امام رضا

    متن عاشقانه

    صبح بخیر عاشقانه

    شب بخیر عاشقانه

    دیلیت اکانت اینستاگرام

    به گزارش ایران ناز روش تهیه ترشی قارچ و زیتون

     

     

    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

    مواد لازم :

     

    قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته     از هر کدام دو پیمانه موسیر                                         ۱ پیمانه سیر                                            ۱ پیمانه نمک                                            به میزان لازم فلفل سبز                                    چهار عددپودر کاری                                     یک قاشق غذاخوریپودر انبه                                       چهار قاشق غذاخوریروغن زیتون                                   پنج قاشق غذاخوریسرکه                                          به میزان لازمفلفل سیاه و زردچوبه                     از هر کدام یک قاشق چایخوری

     

     

    طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

     

    خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

     

    به گزارش ایران ناز روش تهیه ترشی قارچ و زیتون

     

     

    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ

    مواد لازم :

     

    قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته     از هر کدام دو پیمانه موسیر                                         ۱ پیمانه سیر                                            ۱ پیمانه نمک                                            به میزان لازم فلفل سبز                                    چهار عددپودر کاری                                     یک قاشق غذاخوریپودر انبه                                       چهار قاشق غذاخوریروغن زیتون                                   پنج قاشق غذاخوریسرکه                                          به میزان لازمفلفل سیاه و زردچوبه                     از هر کدام یک قاشق چایخوری

     

     

    طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون :

     

    خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه  تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

     

    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ
    طرز تهيه ترشي زيتون و قارچ
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *