شیر موز و دیابت

دوره مقدماتی php
شیر موز و دیابت
شیر موز و دیابت

برای تمام اعضای بدن فایده بسیاری دارد و به حفظ شادابی و تسریع در متابولیسم بدن کمک زیادی می کند.برخیبرخی بر این باورند که مخلوط موز و شیر برای بیماران دیابتی و افراد چاق مضر است.اما اگر از طرفداران همیشگی شیرموز هستید و به علت چاقی و یا رژیم نمی توانید شیرموز بخورید باید بدانید که مصرف موز با شیر کم چرب، چاق نمی کند.

یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد:برخی از افراد گمان می کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می شود.اما باید گفت موز میوه ای است که چربی بسیارناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی شود چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می شود.

 

برای تمام اعضای بدن فایده بسیاری دارد و به حفظ شادابی و تسریع در متابولیسم بدن کمک زیادی می کند.برخیبرخی بر این باورند که مخلوط موز و شیر برای بیماران دیابتی و افراد چاق مضر است.اما اگر از طرفداران همیشگی شیرموز هستید و به علت چاقی و یا رژیم نمی توانید شیرموز بخورید باید بدانید که مصرف موز با شیر کم چرب، چاق نمی کند.

یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد:برخی از افراد گمان می کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می شود.اما باید گفت موز میوه ای است که چربی بسیارناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی شود چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می شود.

 

دوره مقدماتی php

خوردن این معجون حکم طلا دارد! موز از قدیم به عنوان میوه جوانی شناخته شده است و امروزه تمام پزشکان این میوه را به عنوان هضم‌کننده قوی به بیماران توصیه می‌کنند؛ البته این میوه در کنار شیر می‌تواند برای سلامتی بدن معجزه کند.

اگر شما هم در مجالس و مهمانی‌ها از خوردن شیر موز به دلیل چاقی پرهیز می‌کنید، این مطلب را حتما بخوانید تا از این به بعد با خیال راحت معجون لاغری خود را تهیه و میل کنید؛ با صفحه سلامتی مجله دلتا همراه باشید.

شیر تنها ماده غذایی شناخته‌شده در طبیعت است که می‌تواند نیازهای بدن را به طور متعادل تأمین کند و به معنای واقعی یک غذای کامل است. عمده‌ترین ویژگی شیر ترکیب پروتئینی و وجود املاح آن نظیر کلسیم و فسفر است. همچنین شیر حاوی بیشتر ویتامین‌های مورد نیاز بدن  مثل ویتامینA، ویتامین‌های گروه B (ب۱، ب۶، ب۱۲) و ویتامینD است.

موز نیز میوه‌ای بسیار مقوی و پرخاصیت است که ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد؛ این میوه سرشار از انواع ویتامین‌های B6، C و A است. همچنین مواد پروبیوتیک، فیبر غذایی، اسیدهای چرب، کارتنوئیدها و عناصر معدنی مانند منگنز و پتاسیم از دیگر ترکیبات مؤثر موجود در این میوه است.شیر موز و دیابت

ترکیب و مخلوط این دو ماده در کنار هم به عنوان یک غذای کامل معجزه می‌کند.

باید بدانید که این میوه خوشمزه و خوش رنگ و لعاب، ارزش غذایی برابر با گوشت دارد که فاقد مواد چربی و کلسیم است.

برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب چاقی بدن می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیار ناچیزی دارد و ضمن انرژی‌زا بودن موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود؛ چون کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود.

البته باید دقت کنید که برای لاغری این معجون را با شیر کم‌چرب درست کنید؛ در صورت استفاده از شیر پر‌چرب در کنار سایر مواد مغذی و انواع آجیل‌ها انتظار چاق شدن به خصوص از ناحیه صورت را داشته باشید.

شیر موز یکی از نوشیدنی‌های بسیار مقوی و پرطرفدار است که جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارد. شیر و موز هر یک به تنهایی مواد غذایی بسیار پر خاصیتی دارند و ترکیب آنها با هم معجونی بسیار مقوی و انرژی‌زا تشکیل می‌دهد؛ اگر شما هم تا به حال به خواص این معجون طلایی فکر نکرده‌اید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

استفاده از شیر موز به عنوان میان‌وعده، به ویژه برای کودکان و دانش‌آموزان باعث بالا بردن قدرت یادگیری، تمرکز و بهبود فعالیت و عملکرد ذهن می‌شود.

این معجون طلایی به دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به ویژه کلسیم و ویتامین‌های گروه B، به تقویت سیستم اعصاب و رفع افسردگی و استرس کمک می‌کند.

شیر موز به دلیل داشتن پتاسیم باعث کاهش فشار خون شده و نوشیدنی مفیدی برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا است. تهیه کردن این معجون با شیر کم‌چرب و بدون شکر برای بیمارن دیابتی مناسب است و مصرف آن برای آنها ممنوعیتی ندارد.

در حقیقت، این دو ماده غذایی، تری‌گلیسیرید پایینی دارند و موجب افزایش قند خون افراد نمی‌شوند. البته بیماران دیابتی بهتر است که از موز نارس برای تهیه این معجون استفاده کنند.

این معجون مقوی به دلیل داشتن کلسیم فراوان می‌تواند به تقویت و استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها کمک کند.

شیر موز برای بیماران قلبی – عروقی مفید بوده و برای تقویت قلب و بهبود کارکرد آن ضروری است. ویتامین B12 موجود در شیر موز باعث شده است که این ماده به بهبود گردش خون در بدن کمک کند.

افرادی که کار فکری دارند، موز را در برنامه غذایی خود بگنجانند. موز حاوی نوعی پروتئین به نام تریپتوفان است که در بدن به سروتونین تبدیل می‌شود و سرتونین به نوبه خود، باعث آرامش اعصاب و احساس شادی بیشتر در انسان می‌شود.

شیر موز یک غذای کامل برای کودکان، سالمندان و ورزشکاران است؛ این میوه به خاطر وجود فسفر در موز برای هوش و حافظه کودکان و نوجوانان بسیار مفید است. همچنین موز سطح هوشیاری دانش‌آموزان را بالاتر می‌برد و به فرایند یادگیری آن‌ها کمک می‌کند.

کمبود پتاسیم سبب افسردگی و فراموشی می‌شود. افراد سالمند، از این نظر بسیار آسیب‌پذیر هستند؛ زیرا تمایل به مصرف میوه و سبزی‌های تازه در آنها کمتر است؛ موز رسیده که سرشار از پتاسیم است، با قابلیت هضم آسان می‌تواند مشکل انرژی سالمندان را رفع کند.

بهترین زمان مصرف شیر موز به عنوان یک میان‌وعده انرژی‌زا در صبح و عصر است. همچنین برای افرادی که در رژیم غذایی هستند، استفاده از آن در صبح ناشتا و به عنوان صبحانه توصیه می‌شود.

شیر موز ماندگاری طولانی ندارد و توصیه می‌شود که بعد از آماده شدن بلافاصله مصرف شود، همچنین پیشنهاد می‌شود که برای تهیه شیر و اسموتی موز همه مواد سرد باشند.

البته اگر سردرد و میگرن شدید دارید، باید بدانید که مصرف موز می‌تواند سردرد‌ های شما را تشدید کند.

علت افزایش وزن بعد از ورزش چیست؟

خواص لوبیا چیتی برای لاغری

۲۰ مهر ۱۳۹۸ در ۶:۳۲ ب٫ظ

شیر موز و دیابت

مفید بود

پاسخ

۲۰ مهر ۱۳۹۸ در ۶:۲۵ ب٫ظ

این پرخاصیت و مقوی و در دسترس

پاسخ

۲۰ مهر ۱۳۹۸ در ۳:۳۱ ب٫ظ

بسیار ممنون از شما خبلی مفید برای سالمندان میباشد

پاسخ

  • پریودی شدید در ماه اول بارداری
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۸ در ۳:۲۴ ب٫ظ

    عجب

    پاسخ

    ۲۰ مهر ۱۳۹۸ در ۲:۳۸ ب٫ظ

    خیلی خوب و مفید بود

    پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه

    شیر موز و دیابت

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    مغز بادام بر دو نوع است: شیرین و تلخ. مغز بادام شیرین، طعم ملایم و خوشمزه‌ای دارد و به سهو…

    اشخاص ممنوع المعامله به کسانی گفته می‌شود که از انجام دادن معامله یا مداخله در اموال خود به طور کلی یا نسبت به موردی خاص توسط قانون‌گذار منع شده‌اند.


    العالم- گوناگون

    آیا میوه برای افراد دیابتی ممنوع است؟ میوه برای افراد دیابتی ممنوع نیست اما قند برخی میوه‌ها زیاد می‌باشد که استفاده از این میوه‌ها می‌تواند برای افراد دیابتی خطرناک باشد.

    اگر دچار دیابت هستید احتمال دارد که تصور نمائید که شما مجاز به خوردن میوه نمی‌باشید.

    این فرضیه درست نمی‌باشد، چرا که افراد مبتلا به دیابت می‌توانند بخشی از برنامه تغذیه سالم خود را بخورند.
    میوه‌ها حاوی کربوهیدرات می‌باشندشیر موز و دیابت

    با توجه به اینکه میوه یک کربوهیدرات است، قند خون را تحت تأثیر قرار می‌دهد و شما نمی‌توانید مقادیر نامحدود از انواع میوه‌ها مصرف نمائید.

    اما باید به این نکته توجه نمایم که افراد پاسخ‌های متفاوتی به خوردن انواع میوه‌ها از نظر افزایش قند نشان می‌دهند

    و آزمایش قند خون قبل و بعد از خوردن میوه می‌تواند به شما کمک نماید تا مشخص شود کدام میوه برای شما بهتر است.

    از خوردن بیشتر از ۲ تا ۳ میوه در روز که معادل ۱۵ گرم کربوهیدرات است اجتناب نمائید.

    در این مقاله به معرفی میوه‌های مضر برای افراد دیابتی می‌پردازیم که دارای شاخص گلیسمی بالاتری هستند و یا اینکه افراد از آنها در حد سیر شدن استفاده می‌نمایند که منجر به افزایش قند خون می‌شوند.

    ۱) انگور
    یک انگور کوچک حاوی یک گرم کربوهیدرات است.

    این بدان معنا است که با خوردن ۱۵ دانه انگور واحد کامل میوه خود در روز را دریافت نموده‌اید.

    برای خوردن کمتر آن بهتر است انگو را دانه نموده و در یک کاسه کوچک قرار دهید.

    اما به طور کلی در صورتی که دیابت دارید در خوردن انگور دقت زیادی نمایید.

    ۲) گیلاس
    بسیاری از افراد یک ظرف را پر از گیلاس می‌نمایند و در هنگام شروع به خوردن دست از آن نمی کشند.

    که این امر این میوه باعث افزایش قند خون می‌گردد.

    همانند انگور یک گیلاس حاوی یک گرم کربوهیدرات است و افراد دیابتی از مصرف زیاد آن باید پرهیز نمایند.

    ۳) آناناس
    آناناس تازه خوشمزه و شیرین است، به ویژه هنگامی که بسیار رسیده باشد.

    که باعث می‌شود شاخص گلیسمی بالایی داشته باشد.

    برای کاهش مقدار قند مصرفی می‌توانید ضخامت برش‌های خود را کاهش دهید.

    از مصرف آناناس‌های کنسرو شده که با شکر شیرین شده‌اند نیز اجتناب نمائید.

    ۴) انبه
    انبه حاوی فیبر و دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

    اما این میوه حاوی قند طبیعی نیز هم می‌باشد که تا حدی میزان قند آن بیشتر از سایر میوه‌ها است.

    یک انبه حدود ۳۰ گرم کربوهیدرات و حدود ۲۶ گرم قند دارد.

    ۵) موز
    ممکن است شنیده باشید که موز خیلی شیرین است.


    یک موز متوسط حاوی ۱۴ گرم قند است.

    با توجه به اینکه موز از جمله میوه‌های مضر برای افراد دیابتی می‌باشد بهتر است نصف یک موز را در وعده صبحانه مصرف نمائید.

    ۶) میوه‌های خشک شده
    کالری و کربوهیدرات موجود در میوه‌های خشک نسبت به میوه‌های تازه (با وزن برابر) چهار تا پنج برابر بیشتر است.

    چنانچه مقدار کربوهیدراتهای موجود در آنها به درستی شمارش نشود، می‌توانند باعث افزایش قند خون گردند.

    سعی کنید میوه‌های خشکی را انتخاب کنید که به آن شکر اضافه نشده یا مقدار بسیار کمی شکر افزوده شده باشد.شیر موز و دیابت

    زغال اخته ی خشک و کشمش معمولاً بالاترین محتوای کربوهیدرات را دارند، در حالی که نارگیل خشک حاوی حداقل مقدار کل کربوهیدرات است.

    ۷) آب میوه
    گرفتن آب‌میوه‌ها باعث غلیظ شدن میوه می‌شود.

    یک فنجان آب پرتقال حاوی ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۳۰ گرم قند و بدون فیبر است.

    در هنگام مصرف آب میوه بدن لازم نیست کار زیادی انجام دهد تا شکر را در آب حل کند، بنابراین به سرعت متابولیزه می‌شود و ظرف چند دقیقه باعث افزایش قند خون می‌شود.

    درمان دیابت در طب سنتی

    درمان دیابت با استفاده از مقطر شلیور
    با توجه به اینکه یکی از علل ایجاد دیابت کبد چرب می‌باشد و هنوز درمان قطعی برای بیماری‌های کبد و خصوصاً کبد چرب در طب نوین وجود ندارد، تاکید پزشکان برای درمان این بیماری‌ها اغلب بر رعایت مواردی از قبیل کاهش وزن و چربی خون و کنترل دیابت است. از طرف دیگر مصرف بسیاری از داروهای شیمیایی در طولانی مدت سبب ایجاد بیماری‌های کبدی می‌گردد. اما در طب سنتی با استفاده از خواص بعضی گیاهان دارویی و فرآوری آنها محصولاتی تهیه شده که از این طریق به آسانی و با موفقیت زیادی کبد چرب درمان می‌شود. از جمله این محصولات می‌توان به شلیور اشاره نمود. اما باید توجه داشت که تنها مصرف دارو کافی نیست و برای تنیجه بهتر باید پیش نیازهای درمانی نیز رعایت شود.

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید مقاله شلیور را مطالعه کنید و یا از مشاورین ما بهره گیرید.

    شیر موز و دیابت
    شیر موز و دیابت
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *