روش پخت خورشت کرفس مجلسی

دوره مقدماتی php
روش پخت خورشت کرفس مجلسی
روش پخت خورشت کرفس مجلسی

خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.

جالب است بدانید کرفس فواید و خواص بسیار زیادی دارد که از مهم ترین خواص کرفس می توان به پاکسازی کبد ، سلامت پوست و مو ، مفید برای لاغری ، سلامت قلب ، کنترل فشار خون ، تقویت حافظه ، کنترل سردردهای میگرنی و ده ها خاصیت دیگر اشاره کرد.

با تهیه خورش کرفس می توانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید. ضمن اینکه معروف ترین غذایی که با کرفس تهیه می شود همین خورشت کرفس است. مطمئن باشید اگر خورش کرفس را به خوبی تهیه کنید می تواند به راحتی با قورمه سبزی رقابت کند.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کرفس تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش کرفس با پارسی دی همراه باشید.

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

دوره مقدماتی php

ابتدا ساقه کرفس ها را پس از شستشو و خشک کردن به صورت یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید. اگر ساقه های کرفس را یکدست و یک اندازه خرد کنید در پایان کار ظاهر خورش زیباتر خواهد بود. در ادامه برگ های کرفس را به همراه نعناع و جعفری به صورت ساطوری ریز خرد کنید.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. مخلوط برگ های کرفس ، نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر سبزیجات را بیشتر سرخ کنید رنگشان تیره تر می شود و خورش را خوشرنگ تر می کنند.

البته این کار خورش را زیباتر می کند ولی باعث می شود بیشتر خواص سبزیجات از بین برود. پس از اینکه سبزیجات را سرخ کردید آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیازها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در یک قابلمه مناسب بریزید.

در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در ادامه گوشت خورشتی را پس از شستشو به صورت یکدست خرد کنید و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت سرخ شود.

پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی هم سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود سپس ساقه های کرفس خرد شده را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن چند لیوان آب جوش اضافه کنید.

حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. لیمو عمانی ها را از قبل با چنگال سوراخ کنید و به مدت یک ساعت در یک لیوان آب قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس زمانی که گوشت نیم پز شد لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید.

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و سبزیجات سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه خورش روی حرارت ملایم بماند و به طور کامل جا بیفتد.

این خورش هم مانند قورمه سبزی هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند جا افتاده تر می شود. در اواخر پخت خورش طعم آنرا بچشید و در صورتی که ترشی آن کم بود می توانید مقداری آبغوره نیز اضافه کنید. پس از اینکه خورش کرفس آماده شد آنرا به همراه برنج سرو کنید.

در صورتی که تمایل به استفاده از گوشت قرمز در خورش کرفس خود ندارید یا اینکه منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید به جای استفاده از گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را در خورشت کرفس می توانید به صورت قیمه ای یا به صورت یک تکه استفاده کنید.

در صورتی که می خواهید از گوشت مرغ استفاده کنید برای ۴ نفر باید حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم گوشت مرغ اضافه کنید. مراحل پخت تفاوتی ندارد و نکته دیگر در مورد خورش کرفس با مرغ این است که این خورش به دلیل پخت سریع مرغ خیلی زودتر آماده می شود.

خورش کرفس از خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است و مواد اصلی آن گوشت ، کرفس و جعفری می باشد. در طبخ این خورشت ، بخاطر اینکه از کرفس تازه و گوشت استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای سلامتی بدن بسیار مفید است.

خورشت کرفس از آن دسته خورش هایی است که طرفداران بسیار کمی دارد و خیلی از افراد این خورشت را به خاطر مزه کرفس دوست ندارند اما واقعیت این است که اگر این خورشت به شیوه صحیح پخته شود طعم بسیار خوبی دارد و بسیار هم خوشمزه است.

اگر با دستور پخت خورشت کرفس آشنا نیستید ما در این پست آموزش آشپزی سایت بارونک ، طرز تهیه خورشت کرفس را به همراه مواد لازم برای 4 تا 5 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش و به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای خورشت کرفس حرفه ای و خوشمزه درست کنید.

توجه : در صورت نداشتن آبغوره می توانید از لیمو عمانی یا آبلیمو تازه استفاده کنید. همچنین در صورت نداشتن رب انار می توانید از رب آلوچه استفاده کنید.

1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد از تفت دادن ، مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. بعدش مقداری آب گرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت نیم پز شود. همچنین در صورت تمایل به اضافه کردن لوبیا چیتی ، آن را همراه مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

2. در این مدت زمان کرفس و سبزی خورشت کرفس را آماده می کنیم. ابتدا سبزی خورش شامل جعفری ، نعنا و برگ های تازه و جوان کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و ساقه های کرفس را هم در اندازه های مساوری برش می زنیم. حالا باید سبزی و کرفس خرد شده را سرخ کنیم. برای این منظور تابه را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود و بعدش سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد مقداری روغن می زنیم و بعد از تفت دادن ، ساقه کرفس خرد شده را هم اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.

3. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی ، کرفس سرخ شده و لوبیا چیتی نیم پز شده را اضافه می کنیم و کمی هم نمک می زنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد. 15 دقیقه آخر پخت مقداری آبلیمو یا آبغوره و یا لیمو عمانی را به همراه یک قاشق غذاخوری رب انار یا رب آلوچه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا خورشت کرفس با حرارت ملایم بپزد و روغن پس بدهد. پس از اینکه خورشت کرفس به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

برای خورشت کرفس بهتر است از گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند استفاده کنید و گوشت خورش کرفس را باید به صورت قورمه ای همانند گوشت خورشت قورمه سبزی خرد کنید. برخی افراد به جای گوشت گوساله یا کوسفند از گوشت مرغ استفاده می کنند. شما هم با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید این کار را بکنید.

برای اینکه خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده ای داشته باشید باید اجازه بدهید تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد. برخی از افراد تصور می کنند که اگر حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنند خورشت زودتر پخته می شود در حالی که با این کار نه تنها خورش زودتر آماده نمی شود بلکه آب خورشت هم زودتر تبخیر می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

مدیر سایت انواع خورش

در این پست از مطلب آشپزی سایت برفانک طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی خیلی خوشمزه به همراه نکات طلایی جهت پخت خورش کرفس را برای شما کاربران گرامی آماده نمودیم.

 

200 گرم گوشت ( ترجیحا سردست یا ماهیچه گوسفندی ) 1 عدد پیاز متوسط 4 پیمانه آب سرد 400 گرم کرفس خورد شده ( حدود 2 سانتیمتر ) 270 گرم سبزی پاک شده ( 160 گرم جعفری، 50 گرم نعنا، 70 گرم سبزی قورمه ) 2 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه ( یا ترکیب آبغوره و آبلیمو ) 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری زرد چوبه یک قاشق غذا خوری آرد سفید یک قاشق غذا خوری پیاز داغ مقداری زعفران

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

1 – جهت پخت خورش کرفس، ابتدا پیاز را با دست یا با غذاساز، ریز خرد می کنیم.

2 – خب حالا پیاز خرد شده را در قابلمه می ریزیم سپس گوشت را با زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت میدهیم.

نکته خیلی مهم : گوشت و پیاز را باید مرتب هم بزنید تا پیاز ته نگیرد، چون اگر پیاز ته بگیرد خورش بد رنگ می شود.

3 – پس از مدت 20 دقیقه، 4 پیمانه آب درون قابلمه می ریزیم و میزان حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، حرارت را خیلی کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم.

4 – سپس مانند ویدیویی که در زیر، ریشه های کرفس را گرفته و آن را خرد می کنیم.

نکته : گرفتن ریشه های کرفس باعث میشود کرفس ما لطیف تر شود.

5 – در یک ظرف دیگر، کرفس خرد شده را به مدت 10 دقیقه با روغن تفت می دهیم.

6 – پس از تفت دادن کرفس، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و سبزی خرد کرده را در قابلمه می ریزیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت می دهیم.

7 – پس از اینکه سبزی بصورت کامل تفت دادیم، آرد را به آن می افزاییم و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود.

8 – پس از 1 ساعت از پختن گوشت، سبزی را همراه با نمک به آن می افزاییم. از آنجایی که با افزودن سبزی، حرارت آب کاهش میابد، پس حرارت را افزایش می دهیم تا آب جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، حرارت را خیلی کاهش دهید و دوباره درب ظرف را می گذاریم.

9 – پس از یک ساعت، کرفسی را که تفت داده بودیم را اضافه کرده و دومرتبه حرارت را افزایش می دهیم و وقتی آب جوش آمد، حرارت را خیلی کاهش می دهیم و درب ظرف را می گذاریم. ( نکته : کرفس را دیرتر ریختیم تا کرفس خیلی نرم نشود ).

10 – پس از نیم ساعت، پیازداغ و زعفران را می افزاییم. ( نکته : پیازداغی را که در انتهای پخت به غذا می افزاییم هم باعث جا افتادن غذا می شود و هم یک نوع چاشنی به حساب میاید و طعمی عالی به غذا می دهد ).

11 – وقتی خورش کرفس جا افتاد، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و آب لیمو تازه را به آن می افزاییم. ( نکته : اگر آب لیمو را در زمان پختن اضافه کنید، تمام روغن خورش از بین می رود ).

12 – سبزیجات خورش کرفس در اصل، جعفری و نعنا می باشد. اما جهت لذیذ تر شدن و بهتر جا افتادن خورش کرفس، از مقداری سبزی قورمه هم استفاده می کنیم. اما اگر نمی خواهید از سبزی قورمه استفاده کنید، می تونید از نعنا و جعفری به نسبت تقریبا 1 به 4، یعنی 70 گرم نعنا و 200 گرم جعفری، استفاده کنید.

 

گرد آورنده : برفانک

برچسبغذا با کرفس کرفس

خريد بک لينک خريد رپورتاژ ترمیم مو تشک طبی دانلود آهنگ جدید باغ تالار كنكور آسان است اوج يادگيري كنكور آسان است مهندس امير مسعودی انتشارات گیلنا دانلود آهنگ جدید

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه

¤ گوشت گوسفند یا گوشت مرغ ¤•¤ ٢٠٠ گرم ¤

¤ کرفس خرد شده ¤•¤ ۴٠٠ گرم ¤

¤ پیاز داغ  ¤•¤ دو قاشق غذاخوری ¤

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

¤ نعنا، تره، جعفری ¤•¤ ١۵٠ گرم ¤

¤ نمک ، فلفل و زردچوبه ¤•¤ به میزان لازم ¤

¤ آبغوره ¤•¤ یک استکان کوچک ¤

¤ آب برای پخت خورشت ¤•¤ 4 لیوان ¤

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کرفس جا افتاده و خوشمزه

برای تهیه خورش کرفس گوشت را به اندازه های مناسب مانند قورمه سبزی خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه یک بند انگشت خرد کنید

و در مقداری روغن تفت بدید تا کمی طلایی بشه. سپس کمی از برگ های نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز خرد کنید و در باقیمانده روغن که کرفس را سرخ کردید سبزی ها را هم سرخ کنید.

سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در یک قابلمه سرخ کنید. وقتی نیمه سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید. من اینجا همه چیز رو آماده در فریزر داشتم

و بخاطر همین اول گوشت را در مقداری روغن تفت دادم بعد پیاز سرخ شده زردچوبه و کرفس سرخ شده و سبزی سرخ شده را با گوشت مقداری تفت دادم.

بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت ، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه میکنیم

و یه ده دقیقه ایی هم میگذاریم تا خورشت کرفس مزه دار بشه. خورشت کرفس که به روغن افتاد و جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

اگر بخواهیم می توانیم در خورش کرفس هم مثل خورشت قورمه سبزی از لوبیا استفاده کنیم. توصیه می کنم یکبار هم با لوبیا امتحان کنید.

زیاد می بینیم که وقتی خورش کرفس تهیه می کنیم همه اعتراض می کنن و خواهان قورمه سبزی هستند . در صورتی که کسی به خورش کرفس شما اعتراض کرد فقط این چند فایده خوردن کرفس را برایش شرح دهید :

خوردن کرفس شما را از دردهای معده ، فشار خون بالا ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب ، عفونت مجاری ادراری ، آرتروز ، روماتیسم و … نجات می دهد.

خوب با این تفاسیر حتما خورش خوشمزه و پر فایده کرفس را در فرهرست غذایی خود قرار دهید و برای رنگ بهتر آن می توانید از رب انار هم استفاده نمایید.

امتیاز دهید


3.5
از

280

 خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است. اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. بعضی افراد هم به آن لوبیا اضافه میکنند که در طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا به آن پرداخته ایم.

برای تهیه یک خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده طرز تهیه مرحله به مرحله آن را در ادامه همراه با عکس ببینید.

 

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

 

 

ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

 

 

 

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

 

 

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.

 

 

پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.

 

 

1- چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.

 

2- بسته به ذائقه میتوانید به جای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید.خورشت کرفس با آبغوره طعمی عالی پیدا میکند. پیشنهاد میکنیم امتحانش کنید.

 

3- اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) می‌توانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

بسیار عالی ممنون از دستور پخت جامع و در عین حال سادتون من درست کردم خیلی خوب شد ??

خواهش میکنم. خوشحالم که براتون مفید بوده.

ممنونم از وقتی که گذاشتین استفاده کردم نکته ها عالی بود

دستور آسانو کاملی بود مرسی
ولی من یادم رفت رب اضافه کنم??

سلام ببخشید سوال داشتم من خورشت رودرست کردم ولی زردچوبه نداشتم استفاده کنم ایابدنمیشه خورشتم؟؟؟؟

برنامه ی فوق العاده یی بود

لطفا اگه میشه طرز تهیه خورشت کلم بروکلی هم توضیح بدید،ممنون

خیلی خوشمزه شد مرسییییییی,خداخیرتون بده.

نوش جان ستاره عزیز

من تو هم سایتی رفتم هم فونت بدی داشت هم واضح نبود هم دستورش انقد عالی نبود و ….
خلاصه این سایتو من میانبر کردم تو صفحه اصلی 24 ساعته سرم تو گوشیه?
ولی از شوخی که بگذریم واقعا دستتون درد نکنه عالیه

روش پخت خورشت کرفس مجلسی

نوش جانت عزیزم

عالی بود… سپاس فراوان

ممنون از شما!

نوش جونت

خوب بود

خیلی خوبه دست شما درد نکنه خدا نگهدارتان به امید دیدار

من امروز این غذا رو درست کردم به نظر خودم که عالیه البته قبلا هم درست میکردم اما نه با این همه ظریف کاری و دقت برگ کرفس هم اولین بار بود میریختم…ممنون ادمین جان

خوشحالم خوشت اومده سونیا جان ، اتفاقا منم امشب دارم همین غذا رو درست میکنم

این وسط تکلیفه برگای کرفس چیمیشه اخه اونارو نگفتی که سرخ کنیم بعدشم اسمی ازش نبردی

سایه جان برگ کرفس رو همراه با نعنا و جعفری اضافه میکنی ، الان تصحیح میکنم عزیزم

ﺳﻼﻡ اﮔﻪ ﮔﻮﺷﺘﻮ ﻛﺮﻓﺲ ﺭا ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺮ ﻳﺰ ی ﺗﻮ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﻟﻪ. ﻣﻴﺸﻪ

نفس جان اگه از گوشت خورشتی استفاده کنی با کرفس که بریزی کرفس له نمیشه ، من همیشه با همین روش تهیه کردم و کرفسم له نشده عزیزم

بسار عالی بود جای هیچ حرفی نبو فقط باید مقداری غوره و ابغوره توش ریخت

مرسی

سلام بهتر است که بنویسید برای چند نفر است !!! ممنون

اغلب دستورهای غذایی سایت مناسب 4 نفر است

سلام.عالیییییییییییییییییییییی.مرسی

خسته نباشی..خیلی عالی بود

سلام .دستتون درد نکنه نیلوفر جون.من هم اسم خواهر مرحومم نیلوفر بود(بابک)

سلام خسته نباشین . ببخشید میتونیم داخل خورشت کرفس از لوبیا هم استفاده کنیم ؟

ممنونم ، اشپزی یعنی خلاقیت و شما میتونی هر جوری دوست داری خلاقیت نشون بدی ، چرا که نه ؟ ?

مرسی عالی بود

ممنون رز عزیز

ممنون از دستور خوبتون کامل و جامع بود تشکر

ممنون زهرا جان

سلام.اموزش تهیه خورشت کرفس واقعاخیلی راحت وبه زبان ساده بود.یک دنیاممنون

ممنون ریحانه جان ، خوشحالم آموزش برات مفید بوده

عالی بود

ممنونم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

روش پخت خورشت کرفس مجلسی
روش پخت خورشت کرفس مجلسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *