دسر شارلوت موس توت فرنگی

دوره مقدماتی php
دسر شارلوت موس توت فرنگی
دسر شارلوت موس توت فرنگی

برای تهیه شارلوت نیاز به یک لایه کیک ساده با عرض یک الی سه سانت و یک لایه موس توت فرنگی و یک بسته ژله توت فرنگی داریم. و همچنین یک قالب کمربندی که قالب من خیلی بزرگه و کیکم کوچیک بود پس بهترین جایگزین برای قالب کمربندی طلق هست. 

ادامه مطلب…

اول روش تهیه موس توت فرنگی رو میگم و بعد روش تهیه شارلوت

مواد لازم برای تهیه موس توت فرنگی:

دسر شارلوت موس توت فرنگی

توت فرنگی ۱۰ دونه 

دوره مقدماتی php

خامه صبحانه نصف پاکت

ژلاتین یک قاشق غذاخوری

شیر نیم استکان

شکر ۲ قاشق غذاخوری

ژلاتین و شیر سرد رو با هم مخلوط میکنیم و به روش بن ماری میگذاریم تا ژلاتین توی شیر کاملا حل بشه

توت فرنگی ها رو توی میکسر کاملا له میکنیم و خامه و شکر رو به توت فرنگی اضافه میکنیم و باز هم توی میکسر میگذاریم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشن.

وقتی شیر و ژلاتین که قبلا گفته بودیم خنک شد به مواد بالا اضافه میکنیم و بازهم توی میکسر خوب همشون میزنیم و میگذاریم یخچال تا نیم بند بشه تقریبا کمتر از ده دقیقه طول کشید برای من.

این از تهیه موس توت فرنگی 

حال ژله توت فرنگی (من گیرم نیومد از ژله آلبالو استفاده کردم) را با روش همیشگی یک لیوان با آب داغ و نیم لیوان آب خنک آماده میکنیم. نیم لیوان آب خنک برای اینکه ژله مون یه ریزه سفت تر باشه و بهتر خودشو بگیره. ژله آماده شده رو توی یخچال میگذاریم تا نیم بند بشه اینم تقریبا ده دقیقه بیشتر لازم نداره.

 

به توت فرنگی ها فرم قلب میدهیم. به این صورت که با چاقو یک هفت وسط سر توت فرنگی ایجاد میکنیم و بعد برش های عمودی نیم سانتی میدهیم تا برش های قلب شکل از توت فرنگی به دست بیاد.

 

یک طلق به اندازه دور کیک مان میبریم و چرب میکنیم.

 

دور کیک مان را طلق میکشیم و به آرامی موس توت فرنگی نیم بند شده را روی کیک میریزیم.

کیک را به مدت چند دقیقه توی یخچال میگذاریم و بعد بیرون میآوریم

 و روی آن را با توت فرنگی های قلب شکل تزیین میکنیم و باز هم به مدت چند دقیقه توی یخچال میگذاریم

 

کیک به همراه موس را بیرون می آوریم و ژله نیم بند را روی مواد میریزیم و باز میگذاریم یخچال تا خودشو کاملا بگیره

 

موقع سرو کیک را از یخچال بیرون می آوریم و به آرامی چسب طلق را باز میکنیم

و چون طلق چرب هست به سادگی از کیک و ژله و موس جدا میشه

منبع : ghaatogh.blogfa.com

 

, پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد, درست کردن شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد, درست کردن شیرینی زعفرانی…

تمامی حقوق این سایت نزد ابر تازه ها محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب و طرح قالب شرعا حرام می باشد.

Copyright Abartazeha.COM© 2017 – Allrights Reserved

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » نان، شیرینی، دسر » طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی)

 

 

 

دسر شارلوت موس توت فرنگی

 

طرز تهیه

ابتدا رولت را بعد از پختن داغ داغ بکمک پارچه و یا حوله رول کرده بمدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود .بعد از درآوردن از یخچال رولت را باز کرده مارمالاد زده و دوباره بدون حوله رول کرده بمدت 2 ساعت داخل یخچال قرار داده تا مارمالاد به خورد رولت برود. 

طرز تهیه کرم شارلوت سلطنتی

تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل زده تا حجم آن دو برابر شود .ژلاتین را داخل آب سرد به روش بن ماری حل کرده ، کنار گذاشته تا سرد شود و شیر را به مخلوط تخم مرغها اضافه کرده مخلوط می کنیم.خامه صبحانه را با چنگال زده تا باز شود و بعد به شیر و تخم مرغ اضافه می کنیم .در آخر ژلاتین سرد شده را به مخلوط بالا ( شیر ، تخم مرغ و پنیر ) اضافه کرده داخل یخچال قرار داه و یا کنار گذاشته تا کمی نیم بند شود . 
کرم را بعد از نیم بند شدن آرام آرام داخل کاسه ای که رولت ها را چیده ایم ریخته داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا” خودش را ببندد 

1)شارلوت سلطنتی را می توانیم حداقل 2 ساعت و حداکثر 2 یا 3 روز قبل آماده کنیم 
2) هر چقدر رول هایمان کوچکتر باشد به همان اندازه شارلوتمان زیباتر دیده خواهد شد . 
3)در صورت دلخواه می توانیم از خامه شیرین شده نیز ( بمقدار 1 پیمانه ) استفاده کنیم . در اینصورت زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده ، سفیده تخم مرغ را زده تا پف کند ، شکر و وانیل را ( به همان میزان گغته شده ) نیز به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی زده تا سفید و کشدار شود . ژلاتین را داغ داغ به زرده تخم مرغ اضافه کرده مخلوط می کنیم . خامه را جداگانه فرم داده با سفیده تخم مرغ بکمک لیسک بحالت دورانی مخلوط کرده ، به مواد بالا ( بعد از خنک شدن ) اضافه می کنیم . در صورت دلخواه می توانیم داخل کرم آناناس خرد شده ، توت فرنگی اسلایسی ، گردو و یا موز خرد شده و یا رنده شده نیز اضافه کنیم ( شارلوت آناناس ، شارلوت توت فرنگی و شارلوت موز ) . اگر بخواهیم خامه کاکائویی باشد در صورت دلخواه می توانیم کاکائو ( به میزان دلخواه ) را الک کرده و با لیسک بحالت دورانی مخلوط کنیم . در صورت دلخواه می توانیم دور تا دور شارلوت را با خامه فرم گرفته و میوه ( به دلخواه ) تزیین کنیم . برای شارلوت سلطنتی از مارمالادهای مختلفی می توان استفاده کرد از جمله مارمالاد هویج قیصی ، توت فرنگی ، هویج ، زردآلو و … انتخاب مارمالاد نسبت به ذایقه است . 

 

sooran.com

 


نام(لازم)

 

فرنی قالبی با کاور شکلاتی یک دسر فرنی متفاوت با اونچه تا حالا دیدین هست. دسری شیک و خوشمزه که زیبایی سفره  افطار ماه رمضان تون را دو چندان می کنه. طرز تهیه فرنی قالبی …

طرز تهیه پودینگ شکلاتی مخصوص   پودینگ شکلاتی دسری مجلسی و خوش طعم است که اگر در قالب های مناسب تهیه شود ظاهری شیک و زیبا خواهد داشت. برای تزیین آن می توانید از شکلات …

طرز تهیه فروماژ کیوی (ژله دسر شیک و خوشمزه)   آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 4 ساعت مجموعاً: 5 ساعت مواد اولیه برای 8 نفر : زرده تخم مرغ 4عدد شکر 8قاشق غذاخوری شیر …

طرز تهیه گلت گلابی دسر مجلسی  گلت گلابی یکی از انواع گلته که طرفدارای زیادی داره. گلت یک کیک کرانچی خوشمزه از کشور فرانسه هست. با آموزش طرز تهیه گلت گلابی در بخش نان، شیرینی، …

طرز تهیه 5 نوع بستنی یخی خانگی   یکی از خوراکی‌های محبوب فصل تابستان بستنی یخی است. شما می‌توانید در منزل و با میوه‌های مورد علاقه‌تان بستنی میو‌ه‌ای درست کنید. اگر رژیم غذایی دارید از …

حلوا کفگیری یکی از حلواهای سنتی تبریزه که کلی طرفدار داره. این حلوا به روش های مختلف تهیه میشه. در بخش انواع حلوا ، روش تهیه حلوا کفگیری دو رنگ را انتخاب کردیم.     …

کیک برگردان شلیل یک کیک خوشمزه و لذیذه که عطر و طعمی عالی داره. تا تو بازار شلیل هست این کیک را درست کنین و از خوردنش لذت ببرید.   مواد لازم برای کاراملی کردن …

طرز تهیه حلوای شکم پر   حلوا یکی از دسرهای سنتی و خوش عطر و طعم ایرانیه که معمولا سر سفره های افطار و یا در مراسم و مناسبت های خاص مصرف میشه. انواع مختلفی …

طرز تهیه ژله تار و پود ژله تار و پود ژله ای بسیار زیبا و مجلسی است که با رنگ های شاد و جذاب جلوه ویزه ای به سفره شما می بخشه. آماده سازی: 30 دقیقه …

رولت پسته یکی از شیرینی های مقوی و خوشمزه ایه که هم برای افطار ماه رمضان مناسبه ، هم برای شیرینی عید نوروز . این شیرینی را در مراسم های مذهب هم می تونید سرو …

طرز تهیه دسر شیک و خوشمزه شارلوت توت فرنگی با پودر ژلاتین آموتیا

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

دسر شارلوت موس توت فرنگی

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

مواد لازم: -نان رولت : به مقدار لازم -ژله تمشک : یک بسته -شیر گرم : یک پیمانه – خامه زده شده : 1/5 پیمانه -زرده تخم مرغ :4 عدد – طعم دهنده تمشک: 2 قاشق سوپ خوری نون رولت را از قبل آماده می کنیم . ژله ی تمشک را که از قبل آماده کردیم روی نان رولت می مالیم و سپس نان را به صورت رول می پیچیم . و سه ساعت داخل یخچال میگذاریم. سپس شیر را گرم کرده و مقداری پودر ژلاتین و زرده تخم مرخ و خامه را کم کم به آن اضافه کرده و با هم زن دستی به خوبی مخلوط می کنیم. سپس کمی طعم دهنده با طعم تمشک به آن اضافه میکنیم . حالا دسر ها را از یخچال بیرون آورده و برش می زنیم . وکاملا فشرده در یک ظرف قطعات را کنار هم قرار می دهیم .حالا مایع را داخل ظزف و روی رولت ها ریخته و بعد یک لایه ی دیگر رولت روی آن قرار می دهیم .سپس آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .بعد دسر را برش داده و آن را تزیین میکنیم .

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

دسر شارلوت موس توت فرنگی
دسر شارلوت موس توت فرنگی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *