دسر با انار و خامه

دوره مقدماتی php
دسر با انار و خامه
دسر با انار و خامه

اختصاصی دنیاک:‌ چند روزی بیشتر به شب یلدا باقی نمانده و این روزها خانواده‌ها در تدارک منوی شب یلدا برای پذیرایی از مهمانانشان هستند. دسر یکی از بخش‌های شیرین و خوشمزه شب یلداست که به خصوص برای کوچک‌ترها بسیار وسوسه برانگیز است. در این مطلب به شما طرز تهیه سه نوع دسر مختلف را با انار آموزش می‌دهیم.

پودینگ انار یک دسر خوشمزه یلدایی

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ انار

دسر با انار و خامه

دوره مقدماتی php

۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

نوک قاشق غذاخوری وانیل

خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم

۲ پیمانه آب انار

۳/۴ پیمانه پودر قند

۲ قاشق غذاخوری شیر

۲ ورق ژلاتین

۱۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

مقداری دانه انار

طرز تهیه پودینگ انار

ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در محله بعدی پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته ترکیب کنید و هم بزنید، فقط در حدی که یک دست شود. حالا مخلوط خامه‌تان را با مواد مرحله اول ترکیب کنید تا غلظت آن بیشتر شود. حالا ورقه ژلاتین را در ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری آب حل کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا آب شود. بعد آن را به موادتان بیافزاید. پودینگ شما آماده است. انار دانه شده را به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.

۲۰ دقیقه‌ای مسقطی انار درست کنید

 

مواد لازم برای تهیه مسقطی انار

۴ پیمانه آب انار

۸ قاشق غذاخوری نشاسته

۲ پیمانه شکر

۱/۲ پیمانه گلاب

۵۰ گرم کره

طرز تهیه مسقطی انار برای ۴ نفر

ابتدا نشانه را با آب انار مخلوط کنید و سپس آن را داخل قابلمه بریزید و روی آتش قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه غلظت موادتان مثل فرنی شد، گلاب را به آن اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا شفاف شود. در آخر نیز کره را اضافه کنید. مخلوط تان را داخل قالب مد نظرتان بریزید و قالب را داخل یخچال قرار دهید. در آخر آن را با پودر شکر، خلال پسته و نارگیل تزئین کنید. یادتان باشد که اگر آب انارتان شیرین است، میزان شکر را کم کنید. می‌توانید در کنار آب انار از آب زرشگ نیز استفاده کنید.

ژله انار با بستنی یک گزینه خوشمزه برای شب یلدا

 

مواد لازم برای تهیه ژله انار با بستنی

۱ بسته ژله انار

بستنی وانیلی به مقدار دلخواه

کمتر از یک پیمانه آب جوش

طرز تهیه ژله انار با بستنی

ابتدا ژله را با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید. بعد ظرف‌تان را روی کتری بگذارید تا ژله خوب مخلوط شود و ته ظرف نماند. سپس بستنی را به ژله اضافه کنید. لازم نیست زیاد مخلوط تان را هم بزنید، چون می‌خواهیم ژله دو لایه درست کنیم. بعد مخلوط را داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. دسر شما بعد از ۲۵ دقیقه آماده است. می‌توانید آن را با دانه‌های انار تزئین کنید.

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

دسر با انار و خامه

وب‌سایت

تهیه خوشمزه ترین دسر برای شب یلدا یکی از دغدغه های همه افرادی است که قرار است در این شب میزبان باشند و قصد دارند به بهترین شکل از مهمان ها پذیرایی کنند.  دسر انار را می توان رایج ترین دسر برای شب یلدا دانست که طعم بی نظیری دارد و مطمئنا زینت بخش میز شب یلدای شما خواهد بود. از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه دسر با انار با دستوری ویژه و امتحان شده می پردازیم که این دستور به شما عزیزان برای تهیه دسری خوشمزه و عالی برای شب یلدا کمک می کند. در ادامه همراه ما باشید و نهایت استفاده را از این آموزش فوق العاده ببرید.

در مطالب قبلی به آموزش طرز تهیه دسر زعفرانی و همچنین دسر پاناکوتا پرداختیم که هر دو از جمله دسرهای بسیار محبوب و عالی محسوب می شوند و می توان آن ها را برای مناسبت های مختلف تهیه نمود. این بار با نزدیک شدن به شب یلدا قصد داریم به ارائه طرز تهیه دسر با انار که یکی از دسرهای بسیار دوست داشتنی و خوشمزه برای مهمانی شب یلدا است، بپردازیم. این دسر شب یلدا که اغلب آن را به نام موس انار نیز می شناسیم یکی از بهترین انتخاب ها برای پذیرایی از مهمان ها است که در ادامه با روش تهیه آن آشنا می شوید.

دسر با انار و خامه

برای شروع دو بسته پودر ژله را با با سه لیوان آب جوش مخلوط نموده و هم بزنید. برای نتیجه گیری بهتر، آن را روی بخار آب قرار دهید تا تمامی ذرات پودر ژله در آب حل شود. (روش بن ماری)

حال ژله را به دو قسمت تقسیم کنید. بخش اول را داخل ظرف معمولی ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد بخش دوم را نیز در محیط آشپزخانه قرار دهید تا اینکه تا حدودی خنک شود.

شیر؛ خامه و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. سپس ژله ایی را که در محیط آشپزخانه قرار داده اید به آن اضافه نموده و در قالب یا ظرف دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید.

در این فاصله ژله قبلی که در یخچال گذاشته اید را برداشته و با کمک چاقو خرد نمایید. سپس به قالبی را که در یخچال قرار داده اید خارج نموده و این ژله های خرد شده را به آن اضافه کنید و مجدد در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. توجه داشته باشید که به این دلیل مخلوط شیر و  ژله را در یخچال قرار می دهیم که ژله های خرد شده در آن ته نشین نشوند.

بعد از اینکه دسر کاملا بست، آن را از قالب خارج نموده و روی آن انار بریزید و سپس سرو نمایید.

در صورتی که قصد تهیه این دسر خوشمزه را به صورت تک نفره دارید، می توانید آن را در جام یا ظروف شیشه ایی دلخواه تهیه نموده و دانه های انار را در مرحله دلخواه اضافه نمایید.

طرز تهیه دسر با انار یا همان موس انار که در این مطلب ملاحظه نمودید تنها یکی از دسرهای عالی و خوشمزه برای شب یلدا است، در صورتی که تمایل دارید با دیگر دسر ها و خوراکی های خوشمزه آشنا شوید پیشنهاد می کنیم بر روی طرز تهیه دسر کلیک نموده و از جدیدترین مطالب منتشر شده مجله هنر در خانه دیدن نمایید.

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.



دسر با انار و خامه
دسر با انار و خامه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *