دستور پخت نرگسی

دوره مقدماتی php
دستور پخت نرگسی
دستور پخت نرگسی

امتیاز دهید


3.3
از

116

 

 

دوره مقدماتی php

دستور پخت نرگسی

 

طرز تهیه : اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).

 

در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.

 

 

پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.

 

پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).

 

 

تبلیغات شما در بزرگترین سایت آشپزی ایران

دستور عالی بود ممنون از زحمات شما واقعا برنامه فوق‌العاده ایه

دوستانی که از طعم اسفناج بدشون میاد بگذارن کمی بیشتر بپزه و آبش کاملا کشیده بشه خشکِ خشک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنین فوق الاده میشه

سلام خسته نباشید ممنون از راهنمایتون از این که دستور غذاها را در اختیار ما گذاشتین ، عابدی از شهرستان کاشمر ، شما را به خدای متعال میسپارم

سلام ، ممنونم عرفان عزیز ، خوشحالم مورد پسندتون بوده

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت نرگسی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم:

اسفناج تازه 500 گرم

پیاز 2 عدد

تخم مرغ 4 عدد

دستور پخت نرگسی

سیر 4 حبه

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

نرگسی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد غذایی مختلف پخته می شود؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه نرگسی بادمجان و غوره را با ساده ترین روش به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد.

نرگسی اسفناج و نرگسی بادمجان از انواع غذاهای لذیذ و مقوی هستند که بهتر است برای تنوع بیشتر در برنامه غذایی تان این غذاهای ایرانی را قرار دهید.

دستور پخت نرگسی

ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را در محلول آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها به خوبی گرفته شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان ها را بشویید و آن ها را خشک کنید.

در تابه ای مناسب بادمجان ها را سرخ کنید بعد از اینکه بادمجان ها طلایی رنگ شدند آن ها را از تابه بیرون آورید.

در مرحله بعدی طرز تهیه نرگسی بادمجان گوجه پیاز های خرد شده را سرخ کنید.

بعد از طلایی شدن پیازها گوجه فرنگی رنده شده و زردچوبه و رب گوجه فرنکی را به پیازها اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و غوره عسکری را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و بادمجان ها را در کنار یکدیگر در تابه بچینید و در تابه را ببندید و حرارت گاز را کم کنید.

بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد و بادمجان ها پخته شدند تخم مرغ ها را روی نرگسی بادمجان بشکنید و فلفل و نمک را به نرگسی اضافه کنید و در تابه را دوباره ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید.

در پخت نرگسی بادمجان می توانید بعد از پخته شدن این غذای لذیذ آن را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید سپس با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی نرگسی بادمجان را تزیین کنید؛ برای آموزش پخت انواع غذا با بادمجان کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

خوب بود ممنون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

دستور پخت نرگسی

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

دستور پخت نرگسی
دستور پخت نرگسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *