دستور پخت خاگینه

دوره مقدماتی php
دستور پخت خاگینه
دستور پخت خاگینه

امتیاز دهید


3.2
از

103

خاگینه دسر خوشمزه ای است، شبیه به پنکیک که به ویژه در بین مردم ترک زبان ایران طرفداران زیادی دارد. خاگینه (به ترکی قیقاناخ) مدل های مختلفی دارد. در اینجا طرز تهیه خاگینه مغزدار رولی را به شما آموزش میدهیم. نوع دیگری از آن خاگینه خرماست که برای سفره شب یلدا  عالی است.

 

 

دوره مقدماتی php

دستور پخت خاگینه

تخم مرغ ها و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال مخلوط کنید . ماست را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود . سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید ( غلظت نهایی مواد باید مانند فرنی باشد ).

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه کمی گرم شد مایه خاگینه را داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.

پس از اینکه رولت آماده شد حرارت را خاموش کنید. در ماهیتابه را بگذارید و 15 دقیقه کناری استراحت دهید ( استراحت برای این است که رولت انعطاف پذیر و نرم شود و وقتی میخواهید رول کنید نشکند ).

مغز گردوی خرد شده ، پودر دارچین و پودر هل را مخلوط کنید ، این مواد را در قسمت میانی رولت بریزید و خوب پخش کنید سپس رول کنید.

شیره سرد را روی رولت گرم بریزید ( میتوانید رولت را مجدد کمی حرارت دهید تا گرم شود ). در تهیه خاگینه باید شیره یا رولت سرد و دیگری گرم باشد. این شوک لازم است چون اگه هر دو گرم باشند خاگینه شل میشود و اگر هر دو سرد باشند شیره جذب خاگینه نمیشود.

پس از اینکه تمام سطح رولت به شیره آغشته شد چند ساعت کناری قرار دهید تا شیره کم کم جذب رولت شود. هر 1 ساعت مقداری از شیره را با قاشق روی سطح خاگینه بریزید.

وقتی نصف شیره جذب شد رولت را برگردانید تا طرف دیگر رولت نیز مستقیم روی شیره قرار گیرد ، پس از اینکه شیره کامل جذب شد خاگینه را در ظرف بگذارید ، روی آن مقداری خلال پسته یا بادام بریزید ، برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید این دسر را گرم یا سرد سرو کنید ).

 

آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه چند جوش زد از روی حرارت بردارید و زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود.

اگرچه کیفیت روش طولانی تهیه خاگینه بهتر است اما در صورتی که میخواهید خاگینه را سریع آماده کنید میتوانید پس از ریختن شیره روی رولت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید ، مدام با قاشق شیره را روی خاگینه بریزید تا زمانی که کامل جذب شود سپس از روی حرارت بردارید ، برش بزنید و سرو کنید.

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام
این دستور هم بسیار عالیه
حتما باید یه روز هفته آینده درست کنم

ایران کوک سایت بسیار خوبی هست و اینجا بین ایرانی های کانادا هم بسیار پر بازدیده
کلا یه وقتایی آشپزی با این دستورهای خوب سرگرمی خوبیه

سلام دوست عزیز….ممنونم از انرژی مثبتی که دادید. باعث افتخار ماست.

خیلی عالیه .دوروز دیگه مهمون دارم حتما درست میکنم.امیدوارم به خوبی مال شما بشه.‌‌

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت خاگینه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

❥Please subscribe now ❥http://www.youtube.com/subscription_c…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Try reloading the page. We’re working hard to fix YouTube for you as soon as possible

If you see them, please send them the following text (screenshots frighten them):

دستور پخت خاگینه
دستور پخت خاگینه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *