دستور پخت بامیه عسلی

دوره مقدماتی php
دستور پخت بامیه عسلی
دستور پخت بامیه عسلی

پخت شیرینی در منزل از انواع کارهای مورد علاقه برای کدبانوهای ایرانی است در این مطلب ما قصد داریم تا شما را طرز تهیه بامیه عسلی به صورت مرحله به مرمله و با بهترین روش آشنا سازیم.

بامیه عسلی طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و طرز تهیه بامیه عسلی در منزل بسیار راحت و آسان است و شما می توانید با کمک این مطلب آموزش آشپزی بامیه های خوش طعمی را در منزل تهیه کنید. و به عنوان یک میان وعده سالم در کنار اعضای خانواده تان میل نمایید.

بامیه عسلی و بامیه عربی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب هستند که هر کدبانویی می توانید این نوع شیرینی ها را خودش به راحتی تهیه کند. از بامیه می توانید به همراه گوش فیل و زولبیا در سفره های افطاری ماه مبارک رمضان نیز استفاده کنید.

آب : 250 میلی لیتر
آرد : 160 گرم
کره : 70 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3 قاشق سوژ خوری
روغن مایع : 2 قاشق سوپ خوری
وانیل : 1/4 قاشق چای خوریدستور پخت بامیه عسلی

برای تهیه بامیه عسلی ابتدا کره و آب را در درون ظرف مناسبی بریزید و سپس ظرف را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا کره به خوبی ذوب شود. بعد از ذوب شدن کره, شکر را به آن اضافه کنید و وقتی که مواد بامیه به جوش آمد آرد را به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط مواد بامیه را به خوبی هم بزنید، تا خمیر به خوبی گلوله شود توجه داشته باشید که آرد را باید به صورت یکجا به مواد بامیه اضافه کنید تا به خوبی همه آرد با مواد مخلوط شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه بامیه عسلی خمیر گلوله شده را در درون ظرف دیگری قرار دهید و بعد از اینکه خمیر به خوبی خنک شد تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به مواد بامیه اضافه کنید توجه داشته باشید که وانیل را باید به همراه اولین تخم مرغ به مواد بامیه عسلی اضافه کنید بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ مواد را به خوبی با کمک همزن برقی هم بزنید تا مواد بامیه کاملا یکدست شوند.

دوره مقدماتی php

بعد از آماده شدن مواد بامیه یک تکه کاغذ روغنی را به خوبی چرخ کنید و سپس خمیر بامیه را در درون قیف بریزید و خمیر را بر روی کاغذ روغنی بریزید. سپس بامیه ها را به همراه کاغذ روغنی در درون مقدار زیادی روغن داغ وارد کنید. توجه داشته باشید که باید کناره های کاغذ را در دست خود نگه دارید و بعد از چند دقیقه کاغذ را تکان دهید تا بامیه ها به راحتی از کاغذ جدا شوند. بعد از جدا شدن بامیه از روی کاغذ روغنی کاغذ را از درون روغن خارج کنید و برای آماده کردن بقیه خمیر بامیه ها از آن استفاده کنید.

در مرحله آخر طرز تهیه بامیه عسلی بعد از سرخ شدن بامیه ها آن ها را از درون روغن خارج کنید.

برای تزیین روی بامیه ها از عسل استفاده کنید اگر غلظت عسل زیاد است می توانید چند قاشق از عسل را در درون ظرف استیلی بریزید و سپس ظرف را بر روی بخار آب جوش قرار دهید تا عسل مقداری نرم شود و سپس بامیه ها را با کمک عسل تزیین کنید. با اجرای این روش تهیه به راحتی می توانید همواره بامیه عسلی خوشمزه در منزلتان داشته باشید.

   

بعد از تزیین بامیه ها به کمک عسل می توانید برای زیبایی بیشتر تزیین بامیه های عسلی از پودر پسته و پودر نارگیل نیز استفاده کنید. امیدواریم از دستور پخت بامیه عسلی در منزل نهایت لذت را برده باشید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده پخت شیرینی های مختلف به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.



70 تا از بهترین سفره های هفت سین برای سال 98



تزیین ظروف هفت سین با ایده های بکر و زیبا



55 ایده جذاب برای هفت سین سال 98



چه غذایی به ماهی قرمز بدهیم؟

دستور پخت بامیه عسلی



سفره هفت سین های نمدی دوست داشتنی



ایده های جذاب هفت سین سال خوک

امتیاز دهید


3.3
از

826


43
کالری


10 گرم
چربی


20 گرم
کربوهیدرات

دستور پخت بامیه عسلی


2 گرم
پروتئین

شیرینی بامیه خوشمزه ماه رمضان برای همه آشناست. همه ما کلی با آن خاطره داریم و وقتی اسمش می آید دلمان ضعف میرود. دلمان میخواهد همان لحظه یک بامیه طلایی پر شربت زیر دندانمان برود و با یک گاز همه شربت فوران کند… خلاصه یک ماه رمضان است و شیرینی هایش: بامیه، زولبیا، باقلوا و گوشفیل. تازه علاوه بر این حلوا هم هست که جای خودش را دارد. اگر دوست داشته باشید در شیرینی ماه رمضان تنوع ایجاد کنید می توانید از شیرینی های مشابهی که دیگر کشورهای مسلمان دارند هم بهره مند شوید، مثل بامیه مصری که البته ظاهرا خودشان در زبان عربی به آن زلابیه میگویند.

 

 

خب حالا وقتش است که دستور تهیه بامیه خانگی خوشمزه را بگوییم. تهیه بامیه کار خیلی سختی نیست اما نکاتی دارد که باید به آن توجه کنید و در ضمن در هنگام کار با روغن داغ مراقب باشید. البته نکته جالب این است که برای داشتن بامیه خوش فرم تر بهتر است نگذارید روغن خیلی داغ شود. فقط در حدی که گرم شود کافی است، چون به این ترتیب فرصت پف کردن پیدا میکنند. به این ترتیب زمان پخت بیشتری لازم است اما نتیجه عالی آن قطعاً ارزشش را دارد.

 

 

شربت بامیه: آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید ( در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

  

آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه 2 قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

 

 

حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

 

 

 

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

 

 

 

قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف تر و قشنگتری پیدا میکند.

 

 

آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود.

 

 

سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود 3 دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است). شیرینی بامیه آماده است. نوش جان!

 

 

دستور پخت بامیه عسلی

 

1- در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد، تا فرصت پف کردن پیدا کنند. در غیر این صورت فرمشان قشنگ و صاف نمیشود.

 

 

2- تعداد شیرینی های داخل روغن را کمتر انتخاب کنید تا جای پف کردن داشته باشند.

3- در زمان بریدن خمیر سر قیچی را چرب کنید تا خمیر به قیچی نچسبد.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام.ممنون از دستورات خوبتون من استفاده کردم هم زولبیا هم بامیه خیلی خوب شد. فقط عرق هل هم بزنید خوشمزه تر میشه.درمورد اونایی که میگن شکرک میزنه فکر کنم ابلیمو تو شربتشون نزدن وگرنه شکرک نمیزنه. بازم ممنون خسته نباشید???

سلام ببخشیدمن یه دستور عمل دیگ داشتم داخلش ازگلوکز هم استفاده کرده بود.الان تو دستورشمانبود.پس ینی لازم نیست بریزم ازاین ب بعد؟؟

سلام دوست خوبم. بله اگه با این دستور تهیه میکنید نیازی به گلوکز نیست.

سلام لطفا دستور بامیه رژیمی هم بزارید

خیلی ممنونم عالی بودایاشما پیج اینستاگرام ندارید اونجا هم ازمطالبتون فیض وبهره ببریم??بازم مرسی

سلام دوست عزیز داریم سرچ کنین ایران کوک

سلام.عالی بود

ممنون. خوشحالم که از طرز تهیه شیرینی بامیه استفاده بردید.

سلام روزتون بخیر.این دستور عالی بود. من برای اولین بار درستش کردم. خیلی خوشمزه شد.ممنون

درود بر شما
باعث خوشحالی ماست که از طرز تهیه شیرینی بامیه استفاده کردید.

سلام
ببخشید بامیه ها مثل پنبه میشین چیکا کنیم؟؟؟؟؟

سلام… احتمالا بیش از حد توی شربت موندن. باید زودتر از شربت خارج کنید تا زیاد نرم نشه.

سلام میتوانم بامیه هارو با دست شکل بدم؟

فکر نمیکنم خوب بشه. بهتره برای شیرینی بامیه از قیف استفاده کنید. یا حداقل یه کیسه پلاستیکی ضخیم (مثل کیسه زیپ دار) بردارید و گوشه ش رو ببرید تا مثل قیف بشه.

با سلام و خسته نباشید!
لطفا مقدار مواد مورد نیاز را بر اساس وزن بگین نه لیوان
مثلا بگین ۱۰۰ گرم بجای یک لیوان درسته که همه را با یک لیوان اندازه میگیریم ولی وقتی میگین ۲ تخم مرغ درشت یک مقدار در اندازه ها اشتباه میشه چون یک لیوان ممکنه ۱۰۰ گرم گنجایش داشته باشه و یک لیوان ۷۵ گرم و به این روش ممکنه خمیر ما یا زیادی سفت بشه یا شل که می تونه در نتیجه کار اشتباه بشه

کاملا حق با شماست. ما هم همه دستورهای جدید رو یا بر اساس وزن مینویسیم یا پیمانه استاندارد که 240 میلی لیتره.

سلام میشه بگید اگه بخام موادو دو برابر کنم
باید مواد شربت رو هم دو برابر کنم یا ن؟؟؟

سلام…فکر کنم 1 و نیم برابر هم بکنید کافی باشه. یعنی 3 لیوان شکر و 1 و نیم لیوان آب و…

با سلام. ممنونم از راحنماییتون. فقط نمیدونم چرا همش نرم میشه!!!

سلام من قبلا درست کردم عالی شده ولی اینبار میخوام تعدادش بیشتر بشه نمیدونم چه مقدار اضاف کنم که بامیه ام بد نشه ?ممنون میشم کمکم کنید

میتونین مواد رو دو برابر کنین…فقط حتما توی چند مرحله سرخشون کنید که توی قابلمه جا برای پف کردن داشته باشن. امیدوارم که نتیجه خوب بشه.

بدون همزن برقی هم میتوانم درست کنم .؟

بله میشه ولی باید خیلی خوب هم بزنید و چون خمیرش یه مقدار سفته کار راحتی نیست.

بله عزیزم میشه. اما باید مدت بیشتری هم بزنید و چون مایه یه مقدار سفته کار راحتی نیست.

سلام من قیف ماسوره ای ندارم میتونید راه حل دیگه ای پیشنهاد بدین

سلام عزیزم.
میتونید مایه رو داخل یه کیسه ضخیم بریزید و گوشه کیسه رو ببرید تا مثل قیف عمل کنه. البته به قشنگی اونی نمیشه که با ماسوره درست شه ولی در طعمش اثری نداره.

سلام ممنون از آموزشوتون.ولی زعفرون گرونه.یه چیز دیگه نمیشه جاش ریخت؟

عالی بود

واقعا ممنون از سایت خوبتون من هر موقع از ایران کوک رسپی برداشتم واقعا خیلی شیرینی هام خوشمزه شدن . موفق باشید.

خواهش میکنم…واقعا خوشحالم که از کار ما راضی هستید

سلام. خسته نباشید. از آرد شیرینی پزی هم میشه استفاده کرد؟

سلام عزیزم. بله میشه.

سلام من بار اوله میخام درست کنم میشه میزان مواد رو نصف یا یک چهارم در نظر بگیرم ؟

بللله…هیچ ایرادی نداره. خیلی هم فکر خوبیه.

سلام میتونیم از آرد شیرینیم استفاده بکنیم

من با این دستور با میه درست کردم خوب بود و هیچ مشکلی نداشت ولی وقتی با میه یکروز بمونه اون شفافیت خودش رو از دست میده البته من از گلوکز مایع هم در شربت با میه استفاده کردم ولی چون برای کسی درست می کردم مجبور شدم کمی شربت دوباره روی با میه ها اضافه کنم و کمی استرس گرفتم
لطف می کنید بفر مایید چرا وقتی با میه ها یکروز بمونه اون شفافیت خودش رو از دست میده و ایا این نرمال هست

سلام ببخشین من پختم ولی بوی تخم مرغ میده چیکار کنم

قاعدتاً زعفرون و گلاب باید بوی تخم مرغ رو بگیره…

سلام چطوری تو خبرنامه عصوبشم

اگه زعفران وگلاب نداشتیم نمیشه؟

سلام. من درست کردم واقعا عالی شد . شاید باورتون نشه ولی من 15 سالمه و پسر هستم و به اشپزی و شیرینی پزی علاقه زیادی دارم . ( مسخرم نکنید ) فقط یه سوال یکم بامیه من شکرک زد . البته من مطمئنم از دو لیوان یشتر ریختم . حدود چهار لیوان . ایا مشکل از ریختن زیاد شکر بودش ؟ و سوال دومم اینه که شیره روش خشک بود . یه جورایی عین ی لایه محافظ برق شده بود . ولی توش شیره خوبی داشتش . روش چرا این جوری شده بود ؟ ببخشید زیاد شد

واااای دستتون درد نکنه من اولین بارم بود که درست می کردم عااالی شده بود عاااالی. خیلی ناز و خوشگل در عین حال خوشمزه شده بود تو یخچال که میزاریم خوشمزه ترم میشه :))

اخی من هم خیلی دوس دارم

من درست کردم خیلییییییییییییییییییی خوب و خوشمزه

شدش واقعا ممنون

حتما امتحان کنین ضرر نمیکنین

افرین به شما کدبانو عزیز

سلام من با ارد برنج درست کردم اما عالی شد فقط انگار گلابش واسم زیاد بود ولی خیلی خوب بود

من خیلی خیلی این شیرینی رودوست دارم

خوب بود

سلام ممنون از دستوراتون من درست کردم خیلی خوب شد پفکی ولی یکم حالت خمیری پیدا کرد مثل بیرونیا ترد نشد میشه بگین چرا؟

سلام. من این دستور را نصف درست کردم. به همین دلیل کمی آب خمیر بامیه زیاد شد. و در نتیجه نرم شد. امید وارم دفعه دیگه درست از آب دربیاد.

سلام.من الان میخوام درستش کنم و قیف هم ندارم میشه با ذست خمیر رو شکل بدم؟

سلام الهه جان از پلاستیک فریزیری استفاده کن!

من درست کردم عااالی شد
اگه میشد عکس گذاشت میذاشتم

چه آردی بایدباشه.
آردسفید ؟

آرد معمولی گندم

سلام عاااااااااالی بود.میشه دستورات اشپزی جدید رو به جی میلم ارسال کنید.ممممممممممنون میشم بخدا

سلام ادیبه جان. شما تو خبرنامه عضو بشین دستورات جدید به ایمیلتون فرستاده میشه.

من که با کمک همسرم پختم خیلی خوب بود. فقط کمی نرم بود

نوش جان!

باسلام کارتون عالیه من بامیه درست کردم مزش عالی بود فقط نرم بو. بعدش شکرک زد راهنمایم کنید لطفا

سلام عزیزم ممنونم. شاید در تهیه شربت شکر خوب حل نشده و یا زیاد ریختی

سلام زمانی که کل بامیه ها سرخ بشن شربت ولرم دیگه سرد شده باید دوباره ولرمش کنیم؟

سلام. بله عزیزم

سلام من درست کردم بد نشد ولی عالی نشد
لیمو خیلی کم گفتید باید بیشتر بزنی
زعفران کم تر بزنی بهتر میشه
هل هم باید بزنی به نظرم با توجه به طعم بامیه هایی که از قنادی گرفتم و خوردم
در ظمن خمیر بامیرو تو تفلون ترجیحا درست کنید چون میچسبه به ظرف و خشک میشه و بعد شستنش دردسر داره
در کل طعمش خیلی خوب و مثل بیرون نشد

سلام ،ممنون از راهنماییتون ،مغزیجات یا کنجد هم میشه مخلوطش کرد؟؟؟

سلام عزیزم. خواهش می کنم. من امتحان نکردم راستش. ولی فکر کنم تو روغن بسوزن.

سلام.من امروز سایتتونو دیدم درست کردم خیلی عالی شد .میتونم پیش خانواده شوهرم پز بدم ?????

سلام دوستان شما حجم مواد رو چه قدر درنطر گرفتین و چه قدر شد

سلام میخواستم بدونم این خمیر رو میشه برای چند روز نگهداری کرد؟

سلام عزیزم بهتره همون روز درستش کنید تا بعدا سفت نشه یا بافتش آسیب نبینه.

سلام عالی بود
بامیه های بیرون اصلان خوب نیستن
بنده اصلا به شیرینی جان و کلا مواد غذایی بیرون اعتقاد ندارم
همه چیز تقلبی شده
بهتره این فرهنگ را در خانواده ها گسترش بدیم تا سالم زندکی کنیم
یا علی

ممنون از شما امید عزیز. موفق باشید!

سلام سیت خیلی خوبی دارین

سلام خوب نیست عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

سلام واقعا ممنون عالی بود درست کردم بی نظیر شد واقعا مرسی

سلام ، خوشحالم دوست داشتی مهشید عزیز

سلام.ممنون واسه دستورتون.ببخشید میخواستم بدونم چرا وقتی من بامیه ام رو سرخ میکنم قطرش هیچ تغییری نمیکنه؟!

سلام ، این بستگی به آرد و روغن و … داره ، مهم اینه مزه اش و بافتش خوب باشه اندازه اش زیاد مهم نیست

ﺳﻼﻡ ﭼﺮا ﺑﺎﻣﻴﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ اﺯﺗﻮﺭﻭﻏﻦ ﺩﺭﻣﻴﺎﺭﻡ ﻧﺮﻡ ﻭﻛﻮﺷﺘﻴﻪ ﺗﻮﺷﻴﺮﻩ ﻛﻪ ﻣﻴﻨﺪاﺯﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺪﺗﺮ ﻣﻴﺸﻪ اﺻﻼ ﺗﺮﺩﻧﻤﻴﺸﻦ

سلام ، صدیقه عزیز در زمان سرخ کردن حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشه و داخل شیره هم نباید بذاری زیاد بمونه ، بعد که خوب سرخ شد سریع داخل شیره بریز

خیلی خوب بود ممنون

سلام نیلوفربانو عالیــــــه خیلی ممنونم از غذاهای خوشمزه ای ک یادمون میدید واقعا دارین رمضونمون زیبا میکنین ، من هنوز درستش نکردم ولی میخام بدونم ک خمیر بعد از درست شدن استراحت میخواد ؟ مررررسی

سلام ، ممنونم زهرا جان ، نه عزیزم نیازی به استراحت نداره و همین که خمیر آماده شد میتونی استفاده کنی

سپاس فراوان از توضیح

سلام ، ممنون از آموزش های خوب تون ، من بامیه را درست کردم اما بعد از سرخ شدن خیلی نرم شد ، مثل شیرینی ، علتش چیه ؟

سلام ، سحر جان باید بذاری بامیه خوب سرخ شه بعد خارج کنی ، شیره ات هم باید غلظت خوبی داشته باشه تا بامیه نرم نشه ، به تمام نکته ها دقت کنی بامیه خوشمزه ای میتونی آماده کنی

اگه یه قاشق غذا خوری گلوکز مایع به مواد شربت اضافه کنین دیگه بامیه هاتون نرم نمیشه

سلام . ببشحید گلوکز رو باید کی اضافه کنیم به شربت ؟
طاعات و عباداتتونم قبول باشه انشاا…

سلام.ممنون از اموزشتون.درست کردم عالی شد

مرسی از دستورای خوبتون. من چند بار از دستورای سایت شما استفاده کردم و عالی بوده. امروز هم بامیه رو درست کردم خیلی خوب شد. موفق باشید

باسلام و تشکر لطفا امکان پین کردن پست هاتون رو در pinterest قرار بدید.

سلام ، حتما نجمه جان امکانش اضافه میشه

سلام و خسته نباشید ، ببخشید اون بامیه هایی که خیلی بزرگتر از این هست و تو آب میوه گیری ها می فروشنش، هم همینه؟!

سلام و ممنون ، ترانه جان اون بامیه نیست اسمش ” شیرینی چوروس ” هست که میتونی از بخش شیرینی ها دستورش رو مشاهده کنی

ممنون از اموزش تون ، خیلی دوست داشتم

سلام ، عزیز دلم من بامیه را طبق دستور درست کردم ولی پفکی شدند در حالیکه بامیه باید توپر باشه ، قربون شما خانم هنرمند برم

معصومه جان بامیه در اصل باید پفکی باشه و بعد با جذب شیره حالت تو پر پیدا کنه ، خدا نکنه خانومی ، امیدوارم همیشه شاد باشی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت بامیه عسلی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه شیرینی بامیهDon’t forget to subscribe here and like us on facebook! https://www.facebook.com/khoshmazeh247مواد لازمآب یک پیمانهآرد یک پیمانهشکر دو قاشق غذاخوریکره پنجاه گرمتخم مرغ دو عددمواد لازم برای شربت بامیهشکر دو پیمانهآب یک پیمانهگلاب دو قاشق غذاخوریآب لیمو یک قاشق غذاخوریزعفران یک چهارم قاشق چایخوری

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت بامیه عسلی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Persian food

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

دستور پخت بامیه عسلی
دستور پخت بامیه عسلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *