دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

دوره مقدماتی php
دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی
دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی


سوپ به عنوان یکی از لذیذ ترین پیش غذا ها محسوب می شود که در تمام کشور های دنیا به اشکال مختلف سرو می شود. همان طور که می دانید، انواع مختلف سوپ وجود دارد که در تهیه آنها از ترکیبات مختلف استفاده می شود…




دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

دوره مقدماتی php



حتما شما هم تا به حال مقاله های زیادی در مورد خواص و فوایدی که سبزیجات دارند، خوانده اید. هیچکس منکر این موضوع نیست و به همین دلیل است که بیشتر کارشناسان تغذیه باور دارند ما باید در طول هفته از وعده های گیا…






بسیاری از افراد تصور می کنند که پلو یک غذای ایرانی است اما باید بدانید که در بیشتر کشور های دنیا انواع پلو وجود دارد. پلو اسپانیایی اروز تاپادو از جمله همین انواع محسوب می شود که ماده اصلی آن مربوط به گوشت و برنج می ش…






طرز تهیه کیک هویج معروف سام
سلام به همه دوست داران آشپزی ، امروز براتون یه کیک هویجی خوش مزه آماده کرده ایم  به نام کیک هویج معروف سام که خیلی خوشمزه و خوش خوراکه و برای عید حتما نیازتون خواهد شد. یک قابلیت…





دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی





مربای هویج

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته در صورت تمایل کمی
هل کمی


طرز تهیه:

هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید وهمراه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ودر حدی که هویج ها کمی نرم شده و رنگ آنها تغییر کند.
شکر ، آبلیمو ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت ۲ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از آماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.  


 آشپزی آسان با خانم سهیلا چراغی


کارشناس آشپزی نی نی نما

لطفا نظرات خود را درباره این مطلب با “نی نی نما” در میان بگذارید …

تمامي حقوق مادي و معنوي سايت براي ني ني نما محفوظ مي باشد و استفاده از مطالب فقط بادرج نام و لينک سايت مجاز است.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…


مربا و مارمالاد
380 بازدید

تهیه مربای هویج : چگونه مربای هویج تهیه کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره مربا و مارمالاد ، دو روش طرز تهیه مربای هویج ساده و به شکل گل رز در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

 

 

دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

 

 

مربای هویج ?⛵️

?مواد لازم برای۱ نفر??

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته در صورت تمایل کمی
هل کمی

 

?طرز تهیه ??

۱- هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.

۲- شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت 2 ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

 

⚫️سایر نکات??

هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

 

طرز تهیه مربای هویج با پیمانه

 

 

دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

 

مربای هویج به شکل گل رز ? ⛱

?مواد لازم? ?

هویج :١ کیلو که باید سالم، بلند و صاف باشد.
آهک خوراکی: ١ پیمانه

شکر: ٨ پیمانه
پودر هل و گلاب به میزان لازم

 

?طرز تهیه? ?

بعد از پوست کندن و شستن هویج ها، با پوست کن خیلی نازک ورقه ورقه میکنیم و ٣ تا ۴ ساعت داخل آب نمک میذاریم بعد از اینکه قابلیت تا شدن پیدا کرد به شکل گل لوله میکنیم و انتهایش خلال دندون میزنیم تا گلمون باز نشود. وقتی همه گل ها رو درست کردین چند ساعت داخل آب بزارین و هر یک ساعت آبشو عوض کنین تا شوریش از بین بره. سپس هویج ها رو به مدت ١٠ تا ١٢ ساعت داخل آب آهک زُلال میذاریم بعد ٣ تا ۴ ساعت میذاریمشون داخل آب سرد. آب را در قابلمه به جوش آورده هویج ها را چند دقیقه داخلش میجوشونیم و آبکش میکنیم سپس شکر، آب (1 لیتر)، پودرهل و گلاب را مخلوط کرده صبر کنید تا جوش بزند و حتما قوام بیاید، بعد بگذارید تا سرد شود و هویج ها را داخلش بریزید و در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. قبل اینکه هویج ها را در شیشه بریزید خلالها را جدا کنید ?

 

 

طرز تهیه مربای هویج

 

دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی

 

 

برچسب هاتهیه مربای هویج مربای هویج

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت


چگونه خودم را دوست داشته باشم

بیوگرافی

رنگ مو با دکلره و بدون دکلره

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

عکس پروفایل

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

مدل پالتو

عکس پروفایل اربعین

عکس پروفایل عاشورا

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل روز دختر

عکس پروفایل شهادت امام جعفر صادق

عکس پروفایل عید فطر

عکس پروفایل شب قدر

عکس نوشته ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان

عکس پروفایل نیمه شعبان

پروفایل نیمه شعبان

عکس پروفایل شب قدر

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی
دستور پخت مربای هویج رزا منتظمی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *