دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

دوره مقدماتی php
دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

  بیوگرافی سلین دیون و همسرش رنه آنژلیل عکس های سلین دیون خواننده مشهور تایتانیک و عکس همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی سلین دیون و همسرش     سلین دیون متولد 30 مارس 1968 در کانادا، خواننده است   در یک خانواده فقیر و پرجمعیت بزرگ شد حالا به 5 زبان […]

  عکس پروفایل پاسدار متن تبریک روز پاسدار به همسر عکس پروفایل روز پاسدار عکس نوشته روز پاسدار مبارک را در سایت فتوکده می خوانید   عکس و متن تبریک روز پاسدار     گرامی باد روز پاسدار این سروهای سرافراز وادی عشق این آیه های پرشکوه رزم و ایثار   ولادت امام حسین (ع) […]

  بیوگرافی مازیار ناظمی و همسرش عکس های مازیار ناظمی مجری و سخنگوی وزارت ورزش با همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی مازیار ناظمی     مازیار ناظمی متولد 22 خرداد 1349 در تهران، خبرنگار بود   فارغ التحصیل فوق لیسانس و دکترای ارتباطات می باشد، فعالیت خود را با خبرنگاری و […]

  بیوگرافی پرویز مظلومی و همسرش عکس های پرویز مظلومی عکس همسر و زندگی شخصی فوتبالی اش را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی پرویز مظلومی     پرویز مظلومی متولد 26 شهریور 1333 در آبان، مربی فوتبال است   فارغ التحصیل مدرسه عالی ورزش می باشد، او همان مربی است که با 4 […]

  درمان حساسیت فصلی در طب سنتی درمان حساسیت فصلی در منزل روش درمان آلرژی فصلی و تنفسی را در سایت فتوکده می خوانید   درمان حساسیت فصلی و تنفسی     آلرژی یا حساسیت یک واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن است که علت های گوناگونی دارد که با رعایت برخی نکات براحتی می توانید […]

دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

دوره مقدماتی php

  مانتو عید 98 در اینستاگرام نوروز 98 رنگ سال سال 98 ایرانی عید نوروز 98 جدیدترین سال 98 را در سایت فتوکده می خوانید   مانتو عید 98   روزهای منتهی به عید نوروز و خرید لباس از جمله مانتو برای دختران و زنان به شدت […]

  فال امروز من میلادی جدیدترین فال امروز فال واقعی فال روز تولد فال امروز پی ام سی را در سایت فتوکده می خوانید       فال یا طالع بینی یکی از علوم قدیمی بوده که بر اساس مشاهده و نه بر منطق بیان می شود […]

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

باقلوا با خمیر یوفکا یک شیرینی جدید است. یوفکا خمیری است بسیار نازک که زادگاه آن کشور ترکیه می باشد و در تهیه لذیذترین غذاهای این کشور مورد استفاده قرار می گیرد و در بعضی کشورها این خمیر با نام فیلو شهرت یافته است.

داخل یک شیر جوش تمام موادتان را بریزید بجز گلاب و هل که در آخر باید اضافه شوند. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید. باید وسط کار کف رویش را بگیرید و در آخر اسانس را بریزید و دو تا قل که زد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود. حالا مغزها را میکس کنید.

می توانید برای گردو به تنهایی به جای هل از دارچین استفاده کنید و در شهدش هم از اول کار چوب دارچین بیندازید. طعم متفاوتی خواهید داشت.

مغزها را که میکس کردید داخل یک کاسه با پودر قند و هل و گلاب مخلوط کنید. اگر مواد حالت چسبندگی و خمیری شکل نشد کمی دیگر گلاب بریزید. مواظب باشید زیاد هم شل نشود. حالا کره ذوب شده را کنار دستتان با یه قلمو بگذارید و داخل پشت یک سینی بزرگ، از خمیر ۳ لایه بردارید و باقی را سریع ببندید و لای نایلون یا دستمال بگذارید. از بس خمیرها نازک هستند سریع خشک می شوند. پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. خمیرها خیلی نازک و شکننده هستند. پس با دقت ۳ ورق از آن جدا کنید و سعی کنید کنده و پاره نشوند.

دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

روی لایه بالایی را با قلمو یا هر چیزی که برایتان ممکن است با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. بعد هم نیمی از مواد میانی را بردارید و روی طول خمیر ها با ۳ انگشت فاصله فشرده کنید و محکم رولش کنید و بعد با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانتی یا کمتر و بیشتر بسته به اندازه نهایی که می خواهید باقلوا ها داشته باشند برش بزنید.

این کار را با دقت انجام دهید و زیاد فشارش ندهید که بافتش خراب نشود. بهتر است با چاقوی اره ای تیز این کار را انجام دهید. بعد یک ظرف پیرکس یا قالبتان را با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب داخلش بچینید و رویش را باز کره بمالید. حالا رول بعدی و تکرار کارهای بالا.

فر را با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مانده کره های آب شده را روی تمام باقلوا ها بریزید و برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد هم روی پایه کوتاه با درجه ۲۰۰ و مدت ۲۰ دقیقه و دکمه کانوکشن قرار دهید. در آخر کار اگر به رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه از دگمه گریل استفاده کنید. تا باقلواها داغ داغ هستند شهد را که خنک خنک شده رویش بریزید.

گردآوری و برگردان به پارسی : مرکز تولید محتوای دیجیتالی

تلویزیون اینترنتی

شیرینی فروشی

دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
دستور تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *