کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

دوره مقدماتی php
کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه
کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

دوره مقدماتی php

Very nice!!=)

طيبه جان سلام خيلي خوشحالم كه با وبلاگ شما آشنا شده.كاملا تخصصي و به نحو احسن كار مي كنين.توي يكي از پستهات ديدم در مورد قالب مافين گفته بودي كه توي تهران قيمت مناسبش رو گرفتي .ميشه آدرسش رو برم بگي.ممنون راستي شير عسلي مارك فجر خوبه؟خريدم نميدونم بدرد ميخوره يانه؟همون sweetend condense milk ميشه ديگه نه؟

نه من خودمم دنبال آدرس یه لوازم قنادی درست و حسابی توی تهران میگردم که بگم بچه ها واسم خرید کنن…خودم تا به حال هیچی از تهران نخریدماز قشم خریدم که هم کیفیتش عالی بود و هم قیمتش مناسب. ولی اینجا هم توی استان خودمون یه فروشگاه توی شهر کنگان هست که قسمت سینی های کاپ کیکش خیلی خوب بود من از همه مدلهاش خریدم. این بار هم که رفتم دیدم همه قالبهاش خریداری شده بود و جنس جدید هم نیاورده بودشرمندهآره شیر عسلی همینه…فقط بسته به مارک، غلظتشون متفاوته

چقدر شما با سلیقه هستید. من که لذت می برم وقتی به کاراتون نگاه می کنم. امیدوارم همیشه موفق باشید. من وقتی کیک درست می کنم همیشه کره و شکرش رو کمتر از اونی که تو دستور هست می ریزم از ترس چاق شدن. ولی جالب هست که شما اینهمه غذاهای خوشمزه درست می کنید و گفته بودین لاغر هم هستین.

من با فلاکتی وزن کم کردم و یکی از دلایلی که به خودم اجازه دسر و کیک خوردن میدم اینه که برنج و نون و سرخ کردنی ها رو مصرف نمیکنم و یا کم مصرف میکنم که افسرده هم نشم! ولی در عوض میسوزونمشونحداقل 2 ساعت ورزش در روزتنها رمز لاغر شدن هم همینهمن تمام عمرم رژیم گرفتم ولی بی نتیجه بودورزشم رو به 4 ساعت در روز رسوندم و نتیجه داد!!! با کمترش هم واسه یکی مثل من که متابولیزمش منفیه جواب نمیدهولی اگه اهل ورزش زیاد نیستی من دسر ها و شیرینیها و کیکهای رژیمی زیاد بلدم…الان دیگه رژیم نیستم و دارم وزنم رو ثابت نگه میدارم ولی بعد که (خدای نکرده) بر اثر بارداری چاق شدم حتما دوباره شروع میکنم به درست کردن رژیمیهاشیه چندسالی فقط باید صبر کنید:pشوخی کردم…حتما شیرینیهای رژیمی هم تو برنامه میذارم بلکه یه ثوابی ببرم

خیلی عالیه در کنار اینهمه رسپی های عالی و خوشمزه، رسپی رژیمی هم بذارین. اگه اشکالی نداره دوست دارم دوسی جون صداتون بزنم.

چشم سعی میکنم

How many cups of flour are there in this recipe?I cant read the amount of flour….

one and three quarters

Thanks

توی تهران هم بجز 4 یا 5 تا لوازم قنادی خوب نداریم.که وقتی یک مورد مد نظرت است باید به همه سر بزنی ببینی کدامیک دارند. هیچ وقت یک جا همه چیز را ندارد.البته الان نسبت به اون قدیم ندیما خیلی بهتر شده! الان هر کی ندونه می گه …………..دوست داشتید من می تونم راهناییتون کنم.

آره احسانه جون خدا عمرت بدهآدرس هر پنج تاش رو لطف کن که اگه پام رسید یه سر بزنممرسی

چشم خانمحتماً برایت می گذارم با تلفنچون همانطور که گفتم باید همشونوو چک کنی بعد بری.البته من چون خودم سر و کارم با این مغازه هاست به منم اگر زنگ بزنی بهت می گم تو این ثانیه هر کدومشون چی دارن!تجریش: دیدنیها.یوسف آباد: قاجاراسکندری: پاسارگادبهار: جام جمهفت حوض: قند و عسل

یک دنیا ممنون احسانه جونهر وقت خواستم برم تهران حتما آدرس دقیقتر میگیرمباز هم ممنون

خواهش خانم عزیزمن در خدمتمبا اجازتون باید بگم که مارک ایرانی کره بادام زمینی هم موجود است که من خیلی دوستش می دارم.مارک مواد امریکن گاردن که خودش حرف نداره اما ایرانیشم خیلی خوشمزه و همچنین مقرون به صرفه تره.

اجناس ایرونی زیاد اینجا نمیادلابد واسه شون نمیصرفه

کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

پس شما خیلی خارجی هستین !حالا اینجا پشت کوهه یا اونجا؟

طبه خانم، شف محترمپیشاپیش از جسارت مرتکب شده عذرخواهی میکنم اما هر چی با خودم کلنجار رفتم که نگم نتونستم!شما رژیمی که گرفتید و نتیجه هم گرفتید به واسطه ورزش بوده؟ آخه چه ورزشی؟ بعدازظهر که همه جا تعطیله برای خانوم ها، تو خونه هم آخه چی؟من هم خیلی دلم می خواهد رژیم بگیرم. با برنامه غذایی مشکلی ندارم اما با ورزش چرا! پیشنهاد شما به عنوان یک شف خوش اندام چیست؟از راهنماییت ممنون می شوم.

برای اینکه لاغر بشی باید اطلاعاتت رو خیلی بالا ببری که خودت دکتر خودت باشیولی من میتونم کمک کنماول اینکه انگلیسیت خوبه؟چون یه سایت هست که عالیه و رایگانبعدش مهمترین کار در رژیم گرفتن “داشتن دفترچه خاطرات خوراکیه” یعنی باید هر چی میخوری بنویسیاز الان شروع کنهر چی میخوری یادداشت کنحتی لیوان های آبت رو هم بشمارتا یک هفته این کار رو بکنباید به دست بیاد که دقیقا چقدر کالری در روز مصرف میکنیاین سایتی که گفتم کالری ها رو واست میشمارهولی سایتهایی هم هستند که کالری ها رو به فارسی نوشته میتونی خودت حساب کنییعنی قبل از این که بخوابی میشماریشونبعد از یک هفته خبرم کنو اما ورزش منما اینجا امکانات نداریممن هم اصلا وقت ندارمپس کاری که می کردم این بود که از ده شب یا دوازده شب شروع میکردم توی خونه راه رفتنما تو آپارتمان فسقلی زندگی میکنیم این خیلی سخته که تو چند متر جا بری و بیای ولی من اراده ام خیلی قویهحداقل دو و نیم تا چهار ساعت این کار رو میکردم!!!!! صد در صد لاغر میکنهو سریعاصلا هم لازم نیست گشنگی بکشیمیبینی که من چیا میخورم

روش جالبیه طیبه جونراستش اصلاً انگلیشم خوب نیست!اطلاعاتمم به یمن رژیم سالها بد نیست! رژیم خوبی هم از دکترم دارم! اما اراده خوبی ندارم. اما الان هم حیاتی شده و هم جدی ………..خودم فکر می کنم با 1000 کالری دریافتی بشود لاغر م. البته الان خیلی آرمانی فکر نمی کنم و به 10 کیلو قانعم.خوشحال می شم کمکم کنید یه خورده انگیزه و اراده ام بالا برود!اما شما گزینه ایده الی نخواهی بود!!! با این خوراکی های خوشمزه ای که درست می کنی! وای ! نه! من عکس اینها رو هم می بینم چاق می شم حتی اگر نخورم!

وای نه احسانه جون … هرگز کمتر از 1200 کالری در روز نباید دریافتی داشته باشی وگرنه زود لاغر نمیشیتوضیح علمیش رو تایپ نمیکنم ولی بدون که 1200 تا کمتر باعث میشه که بدنت همه غذاها رو تبدیل به چربی کنه

ممنونمن امروز حواسم به ثبت خوراکیهام بود!خیلی جالب بود برام . یک تجربه و انگیزه تازه بود.متشکرم طیبه جان

سلام طیبه خانوم عزیز من تازه با وبلاگت اشنا شدم و خیلی هم خوشم اومد … بیشتر دستورها کارامدن و در عین حال مواد یا روش عجیب غریبی نداره و این به نظرم خیلی خوبه…. نظم و ترتیبش هم خیلی خوبه…. من از شیوه نگارش و ادبیاتتم غیر از غذاها و کیکهاو… خیلی خوشم اومد…. اینکه ساده می نویسی خیلی خوبه… کاش از خودت بیشتر بگی مثلا سنت و تحصیلاتت و اینکه اشپزی رو از کجا یاد گرفتی… بازم ممنون و موفق باشی

شما لطف دارید و همه اینهایی رو که گفتید توی وبلاگ نوشتم29 سالمه و مهندسی عمران خوندمو آشپزی رو هم خودم از روی علاقه یاد گرفتم و کلاسی در کار نبودهموفق باشید

طیبه جانیک هفته از نوشتن خاطرات روزانه خوردنی هام تموم شد! اما هنوز جرات نکرده ام کالری ها رو جمع بزنم!جمع زدشو به شما بگم؟

اگه تایپ شده است که واسم ایمیلش کناگه رو کاغذ نوشتی فقط جمع هر روز و مقدار آب هر روز و مقدار فعالیت بدنی هر روز رو بگو

  • مدل لباس مجلسی کوتاه ساده وشیک۲۰۱۹
  • طیبه جان ایمیل کردم برایتانپیشاپیش ممنون از محبتت

    شف جون عزيزم منم چند شب پيش نيم ساعت تو خونه پياده روي كردم. موبايلم يه برنامه خوب داره كه متراژ راه رفتن رو ميده بهم. يه كيلومتر شد. خيلي هم مزه داد تو فسقل جا. منم انگيزه پيدا كردم كه لاغر شم.

    شف جون عزيزم ! تو اين پست كفته بودي دستور يه اسنك با موز و كره بادم زميني رو ميگي. ميشه اينم بذاري تو برنامه ات عزيزم؟

    چشم حتما. من زمستونها زیاد ازش درست میکنمولی تابستونا نمیچسبهآخه گرمه باید خورده بشه و الان اینجا عصرها آتیشهولی چشم توی برنامه هستورزش عالیه. من امروز از دستش دادم الان خمارم

    اينجا هم خيلي گرم و شرجي شده . خوبه كه شما درك ميكني.

    سلاممن خواستم اين مافين ها رو درست كنم ولي تو دستورش نفهميدم تخم مرغ رو بايد كجا اضافه كنم چون تو متن چيزي پيدا نكردم.من خودم بعد از خوب زدن كره ها و شكر تخم مرغها رو تك تك اضافه كردم و خوب زدم نمي‌دونم درست بوده يا نهببخشيد فقط نوشتم كه اگه يادتون رفته دستور رو اصلاح كنيدممنونم و موفق باشيد.

    مرسی از تذکرتوناصلاح شد

    سلام طيبه خانم مهربوندست گلتون درد نكنه با اين دستورهاي عالي. واقعا عالي و خوشمزه و بسيار سبك بود. من قبلا هم كيك موزي درست كرده بودم ولي خيلي سنگين مي‌شد براي همين عليرغم اينكه عاشق طعم موز هستم ولي از درست كردن كيك و مافين موزي ناراضي بودم. ولي اين دستور فوق العاده بود. خيلي خوب و خوشمزه بود.باز هم ازت ممنونم براي اينهمه وقت و انرژي كه اينجا مي‌زاري و اينهمه كارهاي خوب كه ياد مي‌ديموفق باشي و هميشه سلامت

    سلاممن کاپ کیک رو درست کردم؛ یه سریش حاضر شده و سری دوم الان داخل فر هست.اینو نگفتی که تو این مدت که سینی اول در حال حاضرشدنه با بقیه مواد چیکار کنیم، من همینطوری تو آشپزخونه گذاشتم!!!

    معمولا کم درست میکنمولی قالب کاپ کیک هم خیلی زیاد دارمدر کل اگه بیکینگ پودر با مواد خیس مخلوط شد سریع باید بره تو فراگه بمونه کیک خوب پف نمیکنهنه اینکه اصلا پف نکنهولی بهتره سریع بره توی فرواسه همینه که همیشه قالب رو از قبل آماده میکنیم که وقت تلف نشه

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    طیبه جونکاپ کیک هام خوشمزه بود، اما یه مقداری حالت خمیری داشت! چرا؟و یه سوال مهم: وقتی بخوام یه کیک یا کاپ کیک رو نگهدارم، چطوری بذارم تو یخچال که نه خشک بشه و نه خمیر؟ آخه من هرموقع سلفون میکشم یه حالت خمیری پیدا میکنه و اگه نکشم خشک میشه.

    خب البته اینو هم بگم که من سر 16 دقیقه کیک رو از فر خارج کردم، چون فر من استاندارد نیست که (من هم وقتی مامانم میخواست برا جهیزیه م اجاق گاز بگیره هی اصرار کرد که یه مدل خارجکی! بگیره، و من اجازه ندادم، گفتم همین خوبه و الان مجبورم باهاش بسازم تا یه زمانی!!!!)ترسیدم بیشتر بمونه بسوزه، اما نگاه نکردم به عکس شما که دورش قشنگ قهوه ای شدهشاید دلیل خمیری بودنش همین باشه.ویه چیزی دیگه، یه بار که چیکن پیکاتا ساختم همسری با اسم این غذا زیاد با داداشم شوخی میکرد، تا دیشب اسم کاپکیک رو پرسید اولش ازش قول گرفتم مسخره نکنه،وقتی براش گفتم: پینات باتر بنانا کاپ کیک، میگفت چنتا از موادش رو جا انداختم و باید بگم: پینات باتر بنانا فلورشوگر اگ باتر کاپ کیک!

    دلیلش فقط فرههیچ دلیل دیگه ای ندارههیچ راهی هم ندارهفقط میتونی با سعی و خطا زمان و دماش رو کم کم دستت بیادو اینکه توی بالا ترین طبقه بذاریو دما رو کمتر کنی و زمان رو بیشترفر اگه استاندارد نباشه توش خمیر میشه و تهش میسوزهمن خودم هرگز اسم غذاها رو به زبون نمیارماگه پرسید میگم به اسمش چیکار داری تو فقط بخور

    طیبه جون این سوال رو قبلا پرسیده بودم اما ظاهرااز چشم شما مخفی مونده، خواهشا جواب بدین، چون کیک رو هر چقدر هم که کم درست کنم اما برا دونفر زیاده.یه سوال مهم: وقتی بخوام یه کیک یا کاپ کیک رو نگهدارم، چطوری بذارم تو یخچال که نه خشک بشه و نه خمیر؟ آخه من هرموقع سلفون میکشم یه حالت خمیری پیدا میکنه و اگه نکشم خشک میشه

    كيك رو ميشه با يك تخم مرغ هم درست كرد ولي ديگه از اون كمتر نميشه. من معمولا هديه ميدم به دوستان شكمو. راه ديگه اي نداره. تخم مرغ رو نصف هم كني كارساز نيستو من خودم هيچوقت كاپ كيكهام رو توي يخچال نميذارم. معمولا 4 تا 5 ساعت بيرون ميذارم تا ترد شه. بعد ميذارم توي كيسه يا ظرفي كه هوا بهش نرسه و زير كولر توي اتاق. معمولا تا چند روز خوب ميمونه ( البته اگه بمونه) ولي اگه بذاري توي يخچال كيفيتش رو از دست ميده. در مورد كيك هم معمولا همون روز سرو ميكنم ولي اون هم اگه اول چند ساعت بيرون بمونه و ترد شه بعد كه رفت توي يخچال ديگه حالت خميري به خودش نميگيره. ولي باز معمولا كيكهاي خشك كه كرم نداره رو توي يخچال نميذارم. بهتر ميمونهخميري شدن كيك حتي بعد از پخت باز مربوط ميشه به پايين بودن كيفيت فر. ايشالا شما هم يه روز صاحب يه فر خوب شيد

    طیبه جان آدرس اون سایت انگلیسی که کالریها رو می‌شمره می‌دی؟می‌خوام همسری رو رژیم بدم!!!!:p

    من دیدیم اینجا صحبت رژیم هست، نتوینستم خودمو نگه دارم!! حالا نمی دونم جاش هست یا نه!!من عجیب دنبال رژیمی هستم که در مورد من کارساز باشه.در مورد اون سایت… من هم مثل الهه جان فکر می کنم لازمش دارم!ممنوم می شم طیبه جان

    جالبه دو بار دیشب کامنت گذاشتم و هر دو بارش کامنتم فیلتر شدهدوباره مینویسمش

    فقط باید اسم تمام مواد غذایی رو به انگلیسی بلد باشیدمن حتی دال عدس و قورمه سبزی و فسنجون و کلم پلو…رو هم تمام موادش رو جدا جدا وارد میکردم که ببینم کالری مصرفیم در روز چقدر بودهمن اراده ام خیلی قویهببینم شما چیکار میکنیدهر شب قبل از خواب باید تکمیلش کنیددو ساعت ورزش در روز فراموش نشهلینک رو توی کامنت بعدی میذارم

    http://www.myfitnesspal.com/موفق باشید

    myfitnesspalدات کام

    ممنون طیبه جان، چه جالبه این سایته ولی من الان کلی به مغزم فشار آوردم و هر چی امروز خودم خوردم رو زدم فقط 896 کالری شد، حالا هی دلم واسه خودم می‌سوزه کم مونده برم یه اسلایس کیکی که عصری نخوردم رو همین نصف شبی بندازم بالا:P ولی یه کم سخته دقیق از توی لیستش انتخاب کردنمن که هی دست به دامن گوگل ترنسلِیت شدم :)بازم خیلی ممنون طیبه جان

    ممنون طیبه جان.

    غذاهایی رو که یک بار وارد کردی تو حافظه اش میمونهکمتر از 1200 کالری در روز اگه مصرف کنی لاغر نخواهی شدمتاسفانه جواب نمیدهحتما باید 1200 تا باشه نه کمتر و نه بیشترپس اگه به خودت گشنگی بدی تاثیر منفی میذاره. یعنی بدن وارد سیستم دفاع میشه و چون فکر میکنه که جونت در خطره و داری از گشنگی میمیری… همه مواد رو تبدیل به چربی کرده و ذخیره میکنه!!!! پس آره. باید بخوریآب و ورزش فراموش نشه

    کاپ کیک بسیار بسیار لطیفی است.برای من که عاشق کره بادام زمینی هستم که دیگر مست کننده است. بویش را از خودش بیشتر دوست می داشتم.ممنون شف عزیزی.http://picasion.com/show/13985567/

    آره یادش بخیر واقعا چیز خوبی میشه. فقط صداش رو درنیاریم که آقای شوهر بدجوری عاشق ایناست، خودش رو خفه میکنهخیلی کاپ کیکهات خوشگل پف کردن احسانه جون

    http://www.bilder-space.de/bilder/f75497-1286091360.jpghttp://www.bilder-space.de/bilder/b52828-1286091428.jpgکاپ کیک و بیسکوئیت با طعم بادوم زمینی :دیشف جونم طعمش خیلی خاص و توپهبافتشم خیلی نرم و لطیف بودفقط اگه اسانس موزم داشتم فکر کنم طعم موزشم بیشتر جلوه میکردمیدونی که همیشه مدیونتم:XXXXX تا ههیشه ِهمیشه

    این حرفا چیه…شما به من انرژی میدی ستایش جونو اون بیسکویته بدجوری دلبری میکنهآره من اسانس مورد علاقه ام اسانس موزهالبته بعضی از موزها خودشون اسانسشون اینقدر زیاده که آدم دوست داره فقط بشینه بوشون کنه

    طیبه گلی‌ تا به حل دلم نکشیده بود کره بادام زمینی‌ امتحان کنم ولی‌ اون شبی‌ که رفتم خونه همون پسر خاله خارجکی looooooolدیدم رو کابینتش از اینا گذاشته منم امتحانش کردم به‌ عالی‌ بود جالب بود که من با همه علاقه‌ام به بادام زمینی‌ به فکرم هم نرسیده بود اینم باید خوشمزه باش حالا می‌خوام بپرسم اشکال نداره من از مدل چانکیش استفاده کنم مال شما روش نوشته کریمی اون یکی‌ توش تکه‌های بادوم زمینی‌ داره خوردنش خالی‌ خالی‌ هم حال میداد

    آره اینجا هر دو مدلش هستهر دوش هم خوشمزه استتر کیبش با مربا و عسل و شکلات هم هست. ولی بهتره خالصش رو بخریمچرا که نه. بعد تیکه هاش زیر دندون میاد و خوشمزه تر هم میشهواسه صبحانه و عصرونه عالیه که روی نون بمالی و با عسل یا مربا بخوریمن عاشقشمولی سالی یه بار میخورمکالری بادام زمینی به نسبت بقیه مغزها خیلی زیادهبه جاش بیشتر ورزش کنولی خییییییییییلی خوشمزه است

    سلامکره بادام زمینی ایرانی هم داریماااااااااسمش اینه: پرارین

    صادقانه بگم این اولین کیک‌ای بود که از مایه خامش خوشم نیومد تلخ بود پس با هزار دلهره گذاشتمش تو فر‌ اما از فر‌ که در اومد دیدم نه بابا این که اصلا شده یه چیز دیگه!خیلی‌ خوشمزه بود مرسی‌ با آرد سلف ریزینگ درستش کردم و بنا به تجربه! آردو این بار کمتر ریختم حدود ۱/۴ولی‌ یه چیز عجیبو جالب این بود که من با این مقدار فقط ۱۴ تا کاپ کیک به دست آوردم؟ (خوب شد موادو نصف نکردم)بازم مرسی‌http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/spring%20roll/peanutbanana.JPGاون وسطی رو میبینی‌ چه خوشکل شده چون فر‌ گازیم کوچیکه و قالب ۱۲ تایی‌ و ۶ تایی‌ با هم جا نمیشه واسه همین ۲تاشو گذشتم تو آون تستر. پفش بیشتر شد رنگشم خشکلتر. البته قالب ۶تاییم به لحاظه شکل بهتر از اون یکیه لاینرا راحت تر توش فرم میگیرنزمان پخت هم واسه من ۲۵ دقیقه شد

    خیلی عالیه که داره قلق آرد و فر دستت میادهمیشه از همین شیوه استفاده کن که نتیجه مطلوب باشهمن فکر میکنم همه عالی شدنولی اگه میگی اون وسطیا بهترن…پس شاید باید زمان پخت رو واسه سایرین بیشتر میکردی

    شف اعظم من با دستورالعمل شما این مافین رو درستوندم ولی روش ترک خورد پف و طعمش هم خوبه حالا به نظر شف بزرگوار برای دفعه بعد میزان بیکینگ پودرش رو کمتر کنم یا دمای فر رو 20 تا بیارم پایین البته من 18 دقیقه گداشته بودم رنگ روش خوبه و توش هم بخته ممنون میشم کمکم کنید

    روش ترك خورد…يعني تا چه حد؟… آخه يكي دو تا قاچ كه خوشگلش هم ميكنهاگه بافتش نرم بوده و روش هم كمي ترد… خوب پف كرده بوده و متخلخل شده و لطيف هم بوده پس هيچ ايرادي نداشته

    نه شف جان بی ریخت شده بود شبیه گسل های بعد از زلزله بافتش هم نرم بود ولی آدم حس میکرد داره ابر مبل رو میخوره

    یکی از دلایل توی این مورد میتونه زیاد پر کردن قالبها باشه که جای کافی رو برای پف کردن نمیذاره و این اتفاق میافتهشاید

    مقش شب:http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pIDpUtGs376NpBSG1oRBw7BVgJfr_jPyngnsQA5sRdGceeFG_M4TM5czJX99g47T5yxioe70PG_aDILTqGjDjmc7m6ca_Qc5b/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%20%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%85%D9%88%D8%B2%20%D9%88%20%DA%A9%D8%B1%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C.JPG?psid=1همه چیز عالی و سریع. بویی که توی خونه پیچیده بود، مست کننده بود. آدم دلش می خواست بپره توی فر، همراه کاپ کیکها بپزه!!مزه اش هم خیلی خوب بود. دست شف درد نکنه.

    مروارید جان این ترازوتون کشت من رو:X

    @ نازنیننازنین جون،شما لطف دارید. من عشق ترازوی دو کفه ای رو داشتم و این رو هم یه بار از ایران کول کردم آوردم این طرف.این عکس رو هم مخصوص پریس جون گذاشتم. چون یه بار در مورد ترازو نوشته بودن، که ترازوی غیر دیجیتالی فرقی با پیمانه نداره تقریبا.من خودم ترازوی دیجیتالی ندارم. گاهی که باید یک چیزی رو خیلی دقیق اندازه بگیرم، یعنی مثلا 5 گرم، با این ترازو اندازه می گیرم. گاهی توی خونه هامون چیزهایی داریم حتی از مادربزرگ، پدربزرگ هامون که میتونن خیلی بهتر از محصولات امروزی باشن.قابل شما رو هم نداره نازنین جون.

    واااااااااااي چه ترازوي باحالي! ماشالا به اينهمه انرژي. از ايران برديدش اونور آب؟! من تا خونه هم نميتونم حملش كنم:Dمادر بزرگم از اين ترازوهاي قديمي مثقالي مخصوص طلافروشها داشت كه الان دست زن دايي مژگانمه. احتمالا اون هم گزينه خوبيه واسه آشپزي:pكاپ كيك ها عالين و دقيقا همين اتفاق تو خونه ما هم افتاده بود. بوش خوب تو خونه ميپيچهاصلا من كيكها و بيسكويتهايي كه بو شون بپيچه تو كل خونه رو بيشتر ميپسندم

    http://cid-a642d1022ce2d3a8.photos.live.com/self.aspx/%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%87/P1010098.JPG کاپ کیک خوشمزه ای بودممنون طیبه جون

    بله موافقم کیک خوشمزه ایه و کیکتون خیلی خوب شده

    سلام شف عزیز و پرتلاشکاپ کیک موز و کره بادام زمینی رو درست کردم همسرم وقتی از راه رسیده بود فکر کرده بود کاپ کیکا کیک یزدی هستند خلاصه بعد از اینکه یه گاز بهشون زد قیافش دیدنی بود .با تعجب پرسد این چی بود؟؟منم گفتم سعی کن باکلاس باشی و ذائقت رو به چیزای جدید عادت بدی خلاصه اینکه بعد از خوردن 3-2 تا تازه داشت خوشش میومد :)))دستت درد نکنه عزیزم بافت نرم و عالی داشت

    حتما به طعم کره بادام زمینی عادت ندارنآقای شوهر هم اولش واسش تازه بود. الان دیگه صبحانه اش فقط کره بادام زمینیع و بسبله مطمئنا ذائقه ها عوض میشه

    راستی طیبه جان بجای موز چه ترکیب دیگه ای با کره بادام زمینی پیشنهاد میکنید؟آخه دختر کوچولوم با طعم موز مشکل داره و زیاد خوشش نمیاد.برای همین میخوام ببینم میتونم موز و با چیز دیگه جایگزین کنم؟

    رسپی های زیادی برای کیک کره بادام زمینی با ترکیب شکلات و یا پنیر خامه ای وجود دارهبرای این رسپی خاص من میوه دیگه ای تست نکردم. اما به سادگی میشه موزش رو حذف کرداگه احیانا چیزی به ذهنم رسید خبرتون میکنم

    خب….چندجا دیدم کیک کره بادام زمینی و سیب هم درست کرده بودن. ولی خودم طعمش رو چک نکردم

    کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با کرم موزیhttp://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/12/blog-post_01.html

    باترکریم با این ترکیبی که فرمودید عالی میشهالبته باترکریم کاسترد یا باترکریم آلمانی بیسش پودینگیه که تازه دیگه اون دنگ و فنگ شربت ساختن رو هم ندارهایشالا یه پست واسه هفته بعد آماده میکنمکاپ کیک ها عالی شدناحسنت

    شف جانفعکسات لود نمیشنمن حدود 10 روز دیگه یه سفر چین میرمف دارم لحظه شماری می کنم زودتر برم اونجا سایت تورو باز کنم و بدون دردسر و با خیال راحت همه عکساتو ببینم!!

    آخي نازيچرا وي پي ان نميخريداينترنتي ميخريد ماهي دو سه تومنمن خودم نخريدم ولي بچه ها خيلي راضي هستنظاهرا هم قانونيه

    سلام طیبه خانم.خسته نباشید.لطفا ساندویچی که بالا گفتید رو آموزش بدید.ممنون

    tayebeh jan mishe begin peanut butter cream frosting chejurie tarze tahiyash ? :(faghat mavadesho begin mifahmam chikar konam 🙁 vaghean mamnun misham :(mikham vase frostinge in cake estefade konam

    mishe mano rahnamaei konin ke cake ((mozo kare badom zamini)) kkhoshmaze tare ya cake ghahve ? :* 

    سلام . می خواستم بدونم توی دستوری مثل کاپ کیک شکلاتیتون مواد با ویسک هم میخورن یا در کاپ کیک گردو و اناناس مواد توی خمیر درشت درشت می مونن ولی این جا شما با همزن برقی میزنین تکلیف چیست؟

    به هر كدوم از باتركريمها كه بينات باتر اضافه كنيد درست ميشه

    من اين يكي رو ترجيح ميدم

    تا مرحله اي كه كره و كره بادام زميني داريم بايد با همزن برقي بزنيم وگرنه كيك خراب ميشههميشه كيكهايي كه كره دارن بايد با همزن برقي هم زده بشناز مرحله موز به بعدش ديگه با دست انجام ميشه يا همزن به مدت كم

    میدونی چقدر بهت احترام میذارم بابت این همه خنر و سخاوتت در تقسیمش با دیگران. خیلی قابل تحسینی طیبه جانچون همیشه کامنت ها رو هم میخونم گفتم دو تا تجربه ام رو هم بنویسم برای بقیه.اولا بافتش خیلی لطیف و ترد عالی بود، عطر موزش هم عالیمن به جای بادوم زمینی 2 قاشق نوتلا زدم چون دوست ندارن اهل منزل کره بادوم زمینی رو خیلی خوب شد، یه نکته ی دیگه اینکه خمیر آخرش خیلی سفت بود و من 4 قاشق غذا خوری شیر اضافه کردم تا میکس بشه.کلا عالییییییییییییییییییییییی فردا برای مدرسه پسرم باید ببرمش ممنون که این همه حس خوب میدی به مخاطبت

    چقدر عالی که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتیداحسنتو نوش جان همه

    واو

    بسیار خوشمزه! با اینکه کره بادام زمیننیش زیاد نیست، ولی کلاً مزه اش خیلی محسوسه.من یه مشکلی با کیکها پیدا کردم، اینکه بعد از یک روز که می موننروی سطحشون چسبناک میشه. با اینکه من اجازه می دم کاملاً خنک شن و بعد توی ظرف در دار نگهشون می دارم. کاپ کیک هام هم همین طور میشن.این بار پیچدمشون توی پارچه بعد گذاشتم تو ظرف، ولی بازم همیون جوری شد.یه جا خوندم به خاطر همزدن زیاد زرده است. همینه علتش؟

    كاپ كيكها خيلي خوب شدندبعضي از كيكها جزء طبقه بندي كيكهاي مرطوب به حساب ميانخيلي ها فقط دنبال اين مدل كيكها هستندمرطوب بودن روي كيك مشكلي ايجاد نميكنهالبته اينم بگم من معمولا كيكها رو براي همون روز سرو ميكنم و كم پيش مياد توي يخچال بذارم چون بافت كيك عوض ميشه




    ثبت دستور پخت
    عضویت
    ورود

    لطفا برای ثبت رای به حساب کاربری خود وارد شوید.
     ورود

    جهت اضافه کردن دستور پخت به محبوب ها لازم است وارد حساب کاربری خود
    شوید.
     ورود

    رای شما به این دستور پخت با موفقیت ثبت شد

    كره نرم و شکر را خوب با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ شود. می‌تونید وانیل هم اضافه کنید.
    کره بادام زمینی را اضافه کرده و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
    موزهای رسیده رو با چنگال له کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و به مواد اضافه کنید.
    با دور کم هم زن سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. در قالب مافين بريزيد.
    به مدت 16 تا 18 دقیقه در فر 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    درباره ما
    |
    تماس با ما
    |
    تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت آماده لذیذ است.

    دفترچه یادداشتی برای یادآوری خوشمزه هایی که لحظات کنار هم بودنمان را شیرین تر و به یادماندنی تر میکنند



    کاربر میهمان

    کاربر میهمان

    بازدید :

    >1K

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    زمان ارسال :

    سه‌شنبه 23 مرداد 1397

    بازدید :

    >1K

    زمان ارسال :

    سه‌شنبه 23 مرداد 1397

    bodofood

    کانال :

    دوستداران کاپ کیک

    دوستداران کاپ کیک، اینبار با طرز تهیه کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با ما همراه باشید.

    توضیحات :

    دوستداران کاپ کیک، اینبار با طرز تهیه کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با ما همراه باشید.

    تگ ها:

    0نظر ثبت شده


    آیا به حذف این لیست پخش اطمینان دارید؟

    0نظر ثبت شده

    لیست پخش ایجاد شد.


    اپ mp4 را نصب کنید!


    نسخه اندروید


    اپ mp4 را نصب کنید!


    نسخه iOS

    کاربر میهمان

    کاربر میهمان

    بازدید :

    >1K

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    زمان ارسال :

    سه‌شنبه 23 مرداد 1397

    بازدید :

    >1K

    زمان ارسال :

    سه‌شنبه 23 مرداد 1397

    bodofood

    کانال :

    دوستداران کاپ کیک

    دوستداران کاپ کیک، اینبار با طرز تهیه کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با ما همراه باشید.

    توضیحات :

    دوستداران کاپ کیک، اینبار با طرز تهیه کاپ کیک موز و کره بادام زمینی با ما همراه باشید.

    تگ ها:

    0نظر ثبت شده


    آیا به حذف این لیست پخش اطمینان دارید؟

    0نظر ثبت شده

    لیست پخش ایجاد شد.


    اپ mp4 را نصب کنید!


    نسخه اندروید


    اپ mp4 را نصب کنید!


    نسخه iOS

    بهارک مبینی (بهار)

    مدیر ارشد بهارسایت

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

     

    مواد لازم : (با این مقدار مواد تقریبا ۲۴ عدد کاپ کیک دارید )

    آرد ۲ پیمانه ( یک پیمانه آرد = ۱۲۵ گرم )

    شیر یک پیمانه

    شکر قهوه ای (یک+یک چهارم) پیمانه

    کره ۱۲۰ گرم

    کره بادام زمینی ۳/۴ (سه چهارم) پیمانه

    تخم مرغ ۲ عدد

    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    بکینگ پودر ۲ ق م

    نمک یک پنس

     

    طرز تهیه :

    * آرد ،بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.

    * طبق معمول همه کیک و شیرینی ها فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید .

    * کره و شکر قهوه ای رو با همزن بمدت ۴ -۳ دقیقه می زنیم .

    * سپس کره بادام زمینی رو اضافه کرده و مجدد بمدت ۴ – ۳ دقیقه دیگه هم می زنیم .

    * تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و بمدت ۳ – ۲ دقیقه هم می زنیم .

    * مخلوط آرد و شیر را یکی در میان اضافه می کنیم . بدین ترتیب که اول در حد دو سه قاشق سوپخوری آرد اضافه می کنیم . بعد یک سوم شیر رو اضافه می کنیم و بعد یه یک سوم آرد رو اضافه می کنیم و بهمین ترتیب ادامه می دیم تا آرد و شیر با مواد مخلوط و یکدست بشه .

    * مدت هم زدن با همزن نه خیلی زیاد باشه که بافت کیک رو سفت کنه و نه طوری باشه که مواد مخلوط نشده باشه .

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    * این هم از مایه کیک …

    * بعد داخل کپسول می ریزیم طوریکه دو سوم کپسول رو پر کنه .

    * سپس در فر بمدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار می دیم .

    * این هم از بافت کیک … فوق العاده خوش طعم و با بافت بسیار لطیف …

    هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

  • عکس هاى زيبا برای پروفايل واتساپ
  • جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

    این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

    نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
    محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
    اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
    دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

    برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

    این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

    تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
    عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

    دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

    قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

    یه میان وعده یا پیش غذای خیلی ساده هست و در عین حال تنوعی در میان وعده ها تون خواهد داد…. مطلب کامل

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

    ممکنه خیلی وقتا دنبال دستور یه کیک شکلاتی خوب و امتحان شده و خوشمزه بگردید . این دستور خیلی خوبیه که بتونید یه کیک شکلاتی …

    استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

    قدم اول : آموزش ببینید

    قدم دوم : اجرا کنید

    قدم سوم : لذت ببرید

    خانه > تغذیه > آشپزی > طرز تهيه > کاپ کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    کاپ کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    کاپ کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه
    کیک موز و کره بادام زمینی شف طیبه
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *