خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

دوره مقدماتی php
خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری
خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

بارداری و تغذیه دست به دست هم می دهند و یک مادر باید مراقب غذای مصرفی خود در دوران بارداری باشد. اینکه چه چیزی بخورید و چه چیزی نخورید ممکن است نبرد بی پایان برای شما در بارداری تان باشد.

رژیم بارداری باید دارای مواد مغذی حیاتی مثل آهن، اسید فولیک، پروتئین، کلسیم و ید باشد. زردآلو یکی از مواد غذایی است که بسته بندی شده و حاوی بسیاری از این مواد مغذی می باشد .

آیا در مورد اضافه کردن این میوه شگفت انگیز در رژیم بارداری خود دغدغه دارید؟ خوب ما در بخش تغذیه دوران بارداری در نمناک جزئیات نحوه ی به طور موثر اضافه کردن زردآلو در رژیم بارداری و دریافت حداکثر مزایای از آن بحث خواهیم کرد. 

بله، زردآلو در حاملگی بسیار مناسب و مفید است. زردآلو متعلق به خانواده گیلاس، هلو، آلو، بادام و … است و می توانید این میوه را در رژیم بارداری خود برای مزایای سلامتی بسیار زیادش اضافه کنید.

شما می توانید با خیال راحت 1 تا 2 زرد آلو در روز مصرف کنید. با این حال، به طور کامل شستن این میوه برای خلاص شدن از آفت کش ها و مواد شیمیایی مضر بسیار مهم است.

خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

دوره مقدماتی php

مزایای بسیار زیاد سلامتی برای مصرف زردآلو در بارداری وجود دارد؛ برخی از مزایا عبارتند از: 

1. کمک به درمان یبوست

زردآلو ها منبع غنی از فیبر هستند و بنابراین مصرف آنها در بارداری به غلبه بر یبوست کمک می کند. آنها همچنین در بهبود هضم در دوران بارداری کمک می کنند. 

2. کمک به درمان کم خونی

زردآلو در آهن و مس بسیار غنی است. این مواد مغذی در افزایش هموگلوبین در خون بسیار موثر هستند و بنابراین به درمان کم خونی در حاملگی کمک می کنند.

3.کمک به حفظ سلامت و بینایی چشم

زردآلو منبع خوبی از بتا کاروتن است. بتا کاروتن در بهبود سلامت چشم بسیار مفید است. خوردن زردآلو در بارداری از سلامت چشم شما مراقبت میکند.

4. حفظ نرمال سطح قند خون

زردآلوها در حفظ سطح قند خون نرمال موثر هستند. با نگه داشتن متعادل و نرمال سطح گلوکز خون شما کمتر از دیابت حاملگی در دوران بارداری رنج می برید.

5.خوب و مناسب برای کودکان

مصرف زردآلو در بارداری نیز برای نوزاد شما مفید است. وجود اسید فولیک در زردآلو ها در جلوگیری از نقایص زایمان مانند اسپینا بیفیدا در نوزادان کمک می کند. زردآلو دارای مواد مغذی ضروری است که برای رشد و تکامل جنین مفید می باشد.

6.کمک به حفظ سلامت پوست

زردآلو برای پوست شما بسیار مناسب است. خوردن زردآلو در بارداری برای پوست مفید است و باعث می شود که درخشش پیدا کند.

7. بهبود و افزایش شیر مادر

زردآلو نه تنها در بارداری مفید است، بلکه در بهبود تولید شیر در مادران شیرده موثر است.

8. درمان عفونت واژن

شما ممکن است با عفونت واژن در دوران بارداری مبارزه کنید. شیرینی هسته زردآلو می تواند برای درمان عفونت های واژن استفاده شود.

زردآلو خشک نیز دارای مزایای سلامتی فراوانی است.

زردآلو خشک دارای خواص دیورتیک است. خوردن زردآلو خشک شده در درمان ورم در دوران بارداری بسیار موثر است. 

زردآلو خشک منبع خوبی از قند طبیعی، قند و فروکتوز است. مصرف زرده تخم مرغ خشک در جلوگیری از ولع مصرف شیرینی در بارداری کمک میکند. 

زردآلو خشک می تواند در دوران بارداری مصرف شود تا مسائل مربوط به هضم خود را حفظ کند. 

زردآلو خشک شده غنی از کلسیم است. مصرف آنها در دوران بارداری به رشد استخوان جنین کمک می کند. 

زردآلو خشک شده در درمان سوزش سر دل در حاملگی موثر است.

خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

مصرف رژیم غذایی متعادل در حاملگی مهم است. این که همه چیز را در آرامش مصرف کنید بسیار مهم است و چنانچه در نمناک گفته ایم همین قانون برای زردآلو نیز استفاده می شود. اگرچه زردآلو مزایای سلامتی زیادی برای یک زن باردار و کودک خود دارد، همچنین خطرات یا عوارض جانبی زیر ممکن است پس از مصرف زردآلو مورد استفاده قرار گیرد: 

-مصرف تعداد زیادی از زردآلو ها ممکن است سبب سرگیجه در حاملگی شود.

-شما حتی ممکن است سردرد را تجربه کنید. 

-مصرف زردآلوی نارس ممکن است ناراحتی و مشکلات معده را در یک زن باردار ایجاد کند. 

-خوردن بیش از حد زردآلو ممکن است بر روی سیستم عصبی یک زن باردار تأثیر گذارد و برای خانم باردار بسیار ناراحت کننده باشد. 

-زردآلو ممکن است باعث واکنش های آلرژیک شود. زردآلو حاوی دی اکسید گوگرد است و ممکن است واکنش های آلرژیک در زنان حساس به سولفیت را دارا باشد. 

– میوه زردآلو حاوی آمیگدالین، یک ماده شیمیایی است که ممکن است باعث ناراحتی سیستم شما شود . 

-مصرف بیش از حد زردآلو ممکن است موجب فلج تنفسی شود.

  • مدلهای فرش آرا مشهد
  • خوب است که در طول بارداری میوه ی خشک زردآلو را بخورید، با این حال، قبل از اضافه کردن آن به رژیم بارداری تان، به یاد داشته باشید:

    توصیه می شود که زردآلو را به همراه صبحانه خود بخورید یا اینوه گزینه مناسبی برای اضافه کردن آن به عنوان میان وعده های صبح یا میان وعده های غروب است. 

    بهتر است خوردن زردآلو در قالب خشک یا فرم رسیده آن باشد.

    زردآلو نارس می تواند باعث ناراحتی شدید و مشکلات معده در حاملگی شود. ز مصرف زردآلو توصیه میشود ولی مصرف بیش از حد آن می تواند در حاملگی مضر باشد. 

    قبل از افزودن زردآلو در رژیم غذایی، با پزشک خود صحبت کنید. 

    زردآلو دارای مزایای زیادی برای سلامتی است و در بارداری این میوه کاملا بی خطر است. با این حال، باید مراقب باشید و مصرف آب زردآلو در بارداری نباید بیش از حد باشد.

    اگر پس از مصرف زردآلو و مربای زردآلو، هر گونه ناراحتی یا علائم دیگری را متوجه شوید، توصیه می شود به دنبال کمک پزشکی باشید. 

    توصیه می شود در کل، قبل از اضافه کردن یا حذف هر نوع غذا از رژیم بارداری خود با پزشک خود تماس بگیرید. 

     

    گیلاس سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و… است که برای بدن بسیار ضروری اند.با توجه به اینکه زنان باردار به مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی نیاز دارند، این میوه برای آن ها بسیار مفید است.گیلاس کمک می کند بدن مادر و جنین مواد مغذی لازم را دریافت کند و سلامت بدن تضمین شود. 

    ویتامین A، C، E، K، آهن، منیزیم، پتاسیم و فیبر از جمله مواد مغذی موجود در گیلاس اند.همچنین گیلاس سرشار از آنتی سیانین ها و دیگر مواد مغذی است.

    خوردن گیلاس در هر حالت برای بدن مفید است، مگر اینکه به آن آلرژی داشته باشید. هسته گیلاس تنها قسمتی است که نباید خورده شود. استفاده بی رویه از گیلاس توصیه نمی شود زیرا به دلیل گازهای موجود در آن تولید نفخ می کند، اما استفاده پیوسته و منظم از آن بسیار مفید است.

    این بخش از نکات تغذیه در دوران بارداری در نمناک به میوه ی خوشمزه و پرخاصیت گیلاس پرداخته ایم و خواهیم گفت که مصرف ان در دوران بارداری چه فوایدی برای جنین و مادر دارد.

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    1- افزایش سطح ایمنی بدن

    گیلاس به دلیل داشتن ویتامین C که نوعی آنتی اکسیدان است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. همچنین رادیکال ها را (که باعث بروز انواع عفونت ها و بیماری ها می شوند) از بین می برد. در دوران بارداری سطح ایمنی بدن پایین می آید و گیلاس درمان طبیعی مناسبی است.

    2- تقویت سلول های جدید مغز

    آنتی سیانین های موجود در گیلاس می توانند از سلول های جدید محافظت کنند و سلامتی مغز جنین را افزایش می دهند. گیلاس بالاتون که نوع جدیدی از گیلاس است، مغز شما را تقویت می کند و از بی حواسی ناشی از بارداری جلوگیری می کند..

    3- درمان تورم و التهاب

    آنتی سیانین موجود در گیلاس قرمز تورم، التهاب بدن و درد مفاصل که ناشی از بارداری است را التیام می بخشد. 

    4- پیشگیری از ابتلا به دیابت

    گیلاس قند خون را کنترل می کند و باعث می شود جنین دچار دیابت نشود.

    5- رفع خستگی

    آب موجود در گیلاس باعث رفع خستگی می شود و سطح انرژی بدن را بالا می برد. 

    6- کنترل فشار خون

    این میوه حاوی مقدار زیادی پتاسیم است. به همین دلیل فشار خون را تحت کنترل قرار می دهد و خطر پریکلامپسیا (فشار خون بالا، حالت تهوع و…) را کاهش می دهد. 

    7- خواب راحت

    آنتی اکسیدان موجود در گیلاس که ملاتونین نام دارد باعث می شود راحت بخوابید. ممکن است در دوران بارداری خوابیدن برایتان دشوار باشد.

    قبل از خواب یک لیوان آب گیلاس بنوشید، بهتر است به جای گیلاس شیرین از گیلاس ترس استفاده کنید زیرا آنتی اکسیدان موجود در آن بیشتر است.

    8- تقویت رگ های خونی

    ویتامین C باعث تقویت رگ ها و خون رسانی بهتر به جنین می شود.

    9- خلط آور

    گیلاس خلط آور است و باعث می شود سرماخوردگی، سرفه و برونشیت بهبود یابد.

    10- درمان یبوست

    فیبر زیادی در گیلاس وجود دارد بنابراین خوردن آن باعث بهبود عملکرد روده و رهایی از یبوست که مشکل تمام زنان باردار است می شود. 

    11- کم کالری

    اگر در هنگام بارداری نگران افزایش وزن خود هستید می توانید بدون نگرانی گیلاس بخورید زیرا این میوه کالری خیلی کمی دارد. 

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    12- از بین برنده درد عضلانی

    گیلاس به دلیل ضد التهاب بودن برای درد عضلانی و دردهای مانند آن که در دوران بارداری زیاد اتفاق می افتد بسیار مفید است. 

    13- التیام بخش سردردهای میگرنی

    پزشکان معتقدند پریکلامپسیا و نوسان هورمون استروژن در بارداری باعث ایجاد سردردهای میگرنی می شود. گیلاس به دلیل وجود فلاونوئید و آنتی سیانین سردردهای میگرنی را التیام می بخشد.

    علی رغم همه این مزیت ها گیلاس در بعضی زنان باردار ایجاد نفخ می کند؛ یا اینکه بعضی ها به طور کلی به گیلاس آلرژی دارند. 

    چنانچه در نمناک گفته شده است اگر بعد از خوردن گیلاس احساس ناخوشایندی داشتید، حتما به پزشک مراجعه کنید. 

    برگ، پوست و هسته گیلاس حاوی هیدروسیانیک اسید است که یک نوع ماده شیمیایی سمی است. 

    اگر دیابت ژنتیکی دارید، گیلاس برای شما مضر است.

    پیش از خوردن، آن ها را بشویید تا باکتری ها و آلودگی ها پاک شوند. 

  • مقدار مصرف فلفل قرمز برای لاغری
  • اگر قصد دارید گیلاس را به رژیم روزانه خود اضافه کنید با پزشکتان مشورت کنید.

     

    زردآلو از لحاظ گیاه‌شناسی نزدیک به هلو و شلیل است و از لحاظ ژنتیک در خانواده بزرگ‌تر درختان میوه گل‌سرخ‌سانان و پرونوس قرار می‌گیرد که نام علمی آن پرونوس آرمنیا است. درخت زردآلو یک درخت متوسط خزان‌کننده است که در بهترین حالت در خاک شیب‌دار کوهستانی و آب‌کش رشد می‌کند. هنگام بهار گل‌های زیبا و صورتی‌رنگی می‌دهد که زنبورها را به خود جلب می‌کند. این میوه‌ها اغلب اندازه یکسانی دارند و قطر آن‌ها بین ۴ تا ۵ سانتی‌متر است و حدود ۳۵ گرم وزن دارند. زردآلو میوه ای تابستانی، شیرین و پر عطر و مزه است. این میوه از لحاظ ساختاری این میوه یک شفت است و متشکل از یک هسته تکی در وسط با گوشتی معطر و خوراکی پیرامون آن.  

    زردآلوی تازه عطری شیرین و مشابه آلو دارد. زردآلوهای ارگانیک خشک شده در آفتاب از لحاظ مواد مغذیی فشرده‌تر از تازه آن است، اما میزان ویتامین C آن کمتر می‌شود. مغز هسته نیز خوراکی است و مزه‌ای مانند بادام دارد. روغن گرفته شده از این مغزها در آشپزی استفاده می‌شود.

    ماده

    ارزش غذایی

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    مقدار مصرف توصیه‌شده روزانه

    انرژی

    ۴۸ کیلوکالری

    ۲.۵ درصد

    کربوهیدرات

    ۱۱.۱۲ گرم

    ۸.۵ درصد

    پروتئین

    ۱.۴ گرم

    ۲.۵ درصد

    چربی کل

    ۰.۴ گرم

    ۱ درصد

    کلسترول

    ۰ گرم

    ۰ درصد

    ویتامین‌ها

     

     

    اسید فولیک

    ۹ میکروگرم

    ۲ درصد

    نیاسین

    ۰.۶ میلی‌گرم

    ۴ درصد

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    اسید پنتوتنیک

    ۰.۲۴۰ میلی‌گرم

    ۵ درصد

    پیریدوکسین

    ۰.۰۵۴ میلی‌گرم

    ۵ درصد

    ریبوفلاوین

    ۰.۰۴۰ میلی‌گرم

    ۳ درصد

    تیامین

  • طرز تهیه گز آردی
  • ۰.۰۳۰ میلی‌گرم

    ۲.۵ درصد

    ویتامین A

    ۱۹۲۶ واحد بین‌المللی

    ۶۴ درصد

    ویتامین C

    ۱۰ میلی‌گرم

    ۱۶ درصد

    ویتامین E

    ۰ میلی‌گرم

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    ۰ درصد

    ویتامین K

    ۳.۳ میکروگرم

    ۳ درصد

    الکترولیت‌ها

     

     

    سدیم

    ۱ میلی‌گرم

    ۰ درصد

    پتاسیم

    ۲۵۹ میلی‌گرم

    ۵.۵ درصد

    مواد معدنی

     

     

    کلسیم

    ۱۳ میلی‌گرم

    ۱.۳ درصد

    مس

     

     

    آهن

    ۰.۳۹ میلی‌گرم

    ۵ درصد

    منیزیم

    ۱۰ میلی‌گرم

    ۲.۵ درصد

    منگنز

    ۰.۰۷۷ میلی‌گرم

    ۳ درصد

    فسفر

    ۲۳ میلی‌گرم

    ۳ درصد

    روی

    ۰.۲ میلی‌گرم

    ۲ درصد

    مواد غذایی گیاهی

     

     

    کاروتن آلفا

    ۱۹ میکروگرم

    کاروتن بتا

    ۱۰۹۴ میکروگرم

     

    کریپتو زانتین بتا

    ۱۰۴ میکروگرم

     

    لوتئین زئازانتین

    ۸۹ میکروگرم

     

     

    زردآلو از خانواده گلسرخ‌سانان است که شامل آلو، بادام، گیلاس و هلو نیز می‌شود. مصرف زردآلوی خشک در دوران بارداری ایمن است و انتخاب بسیار خوبی برای ویار غذایی است. در زیر تمام چیزهایی را که باید در مورد ارزش غذایی زردآلو بدانید برایتان شرح داده‌ایم و به شما خواهیم گفت برای بارداری‌تان چقدر بی‌خطر است. اما باید حتما آن‌ها را خوب بشویید تا تمام باکتری‌ها و سموم دفع آفات از پوست آن‌ها پاک شود. بسیار ضروری است که در دوران بارداری مراقب هرگونه بیماری با منشاء غذایی مانند توکسوپلاسموز و لیستریوسیس باشید.

    خبر خوش بارداری، نگرانی‌های زیادی هم با خود به همراه دارد. رژیم غذایی‌تان نیازمند نظارت دقیق است و به منظور اطمینان از بدنیا آمدن نوزاد سالم بسیار حیاتی است. برخی از مواد غذایی مهم که در این دوره بسیار به آن نیاز دارید شامل اسید فولیک، کلسیم، پروتئین، ید و آهن است. به این خاطر نیازمند آن هستید که میوه‌ها و سبزیجات تازه زیادی را در رژیم غذایی خود بگنجانید. زردآلو میوه‌ای است که حاوی بسیاری از مواد غذایی ضروری بارداری است و بدون شک یک گزینه فوق‌العاده برای رژیم بارداری شما محسوب می‌شود. افزودن چند عدد زردآلو به برنامه غذایی تان در دوران بارداری بسیار مفید خواهد بود.  

    هرچند که خوردن زردآلو در بارداری بی خطر است ولی بهتر است در هنگام خرید از انتخاب زردآلوهای با رنگ زرد روشن خودداری کنید، چراکه زود از درخت چیده شده‌اند. هنگام برداشتن میوه‌های رسیده و لطیف احتیاط کنید. آن‌ها را در یخچال در جا تخم‌مرغی با رطوبت تقریبا بالا نگه دارید. زردآلوها را تا جای ممکن زود مصرف کنید.

    میوه‌های تازه را با آب سرد بشویید و با پارچه نرم خشک کنید. میوه‌های رسیده را با پوست مصرف کنید تا بیشترین فایده را از آن ببرید.

     

    مصرف زردآلو در دوران بادراری فواید بسیاری دارد که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

    جالب توجه است که مصرف هسته زردآلو نیز در دوران بارداری مجاز بوده و با رعایت اعتدال هیچ گونه منع مصرفی ندارد. با این‌که در مورد فواید زردآلو شکی وجود ندارد، اما ضروری است که در دوران بارداری اعتدال را در مصرف آن در نظر بگیرید. مصرف زیاده از حد هر چیز کار عاقلانه‌ای نیست و احتمال بسیار زیادی وجود دارد که برای سلامت شما عوارض جانبی داشته باشد. در زیر با برخی عوارض احتمالی مصرف بیش از حد زردآلو آشنا می‌شوید.

     

    به عنوان جمع‌بندی،‌ هیچ‌ شکی در مورد ارزش غذایی بسیار بالای زردآلو وجود ندارد و می‌توان آن‌ را در دوران بارداری با خیال راحت مصرف کرد، منتهی اگر به اندازه از آن‌ها استفاده کنید. اما به هر حال خوب است پیش از گنجاندن زردآلو در رژیم غذایی با پزشک مشورت کنید تا در این دوران به خاطر خوردن زردآلو با مشکلی مواجه نشوید. ترکیب‌های خوشمزه زیادی وجود دارد که می‌توانید با افزودن زردآلو به آن‌ها پرزهای چشایی خود را در دوران بارداری قلقلک بدهید.

     

    زردآلو میوه‌ایست متعلق به دسته میوه‌های شفت که می‌توان آن‌ها را هم به صورت خام و هم پخته مصرف کرد و یا این که پس از جداسازی هسته، آنها را در جلوی آفتاب پهن کرد تا حالت خشک و یا نیمه خشک پیدا کنند که به آن برگه زردآلو و یا قیسی می گویند. این میوه به هر شکلی که مصرف شود، منبع خوبی از کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر و ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است و خوردن زردآلو در دوران بارداری برای شما و جنین‌تان مفید است.

    زردآلوی خشک و یا برگه زردآلو فواید بسیاری برای سلامت دارد. در زیر با برخی از فواید مصرف برگه زردآلو در دوران بارداری آشنا می‌شوید:

    خوردن زردآلوی خشک در دوران بارداری خوب است اما باید یادتان باشد که پیش از افزودن آن به رژیم بارداری خود نکات زیر را رعایت کنید:

    زردآلو فواید بسیاری برای سلامت دارد و خوردن این میوه در دوران بارداری بسیار بی‌خطر است. اما باید احتیاط را رعایت کرده و در مصرف آن در دوران بارداری زیاده‌روی نکنید. اگر پس از مصرف زردآلو متوجه هرگونه ناراحتی یا نشانه‌های دیگر شدید، توصیه می‌شود به پزشک مراجعه کنید. پیشنهاد ما این است که قبل از افزودن هر ماده غذایی به رژیم دوره بارداری با پزشک مشورت کنید. 

     

    مطالعه بیشتر:

    1- خواص و عوارض جانبی خوردن انگور در بارداری

    2- خوردن کیوی در بارداری چه فوایدی دارد؟

    3- آیا خوردن گوجه فرنگی در بارداری بی خطر است؟

    4- فواید و عوارض خوردن خیار در بارداری و تاثیر آن بر روی جنین

     

    نویسنده :
    تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    وزن و تغذیه در بارداری

    این بخش در حال طراحی می باشد

    امام علی (ع) فرمودند: زن باردار هیچ خوراکی نمی خورد و هیچ دارویی به کار نمی گیرد که برتر از خرمای تازه باشد.

    کدام مادر بارداري نمی خواهد كه زندگی سالمي را به جنين داخل رحم خود هدیه دهد؟ قرار دادن برخی از مواد غذايي حیاتی در رژیم غذایی دوران بارداری زنان مانند پروتئین، اسید فولیک، ید، کلسیم و آهن براي حفظ سلامت خود مادران و جنين داخل رحم اين افراد بسیار ضروری است. جالب است بدانيد كه همه اين مواد مغذی در میوه زردآلو به مقدار زیادي یافت می شود!اكثر پزشكان متخصص زنان و زايمان به مادران باردار توصيه مي كنند كه ميوه زردآلو را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. با این حال، بسیار مهم است که این مادران، همه میوه ها را قبل از مصرف به درستی بشويند، تا انگل ها و باکتری های مضري که منجر به بروز بیماری های منتقله از غذاها مانند listerosis و توکسوپلاسموز می شود، به طور کامل از بین برود، زيرا بر اساس تحقیقات انجمن بارداری آمریکا و FDA، چنين بیماری هايي در بین زنان حامله به وفور دیده می شود.

    همانطور که می دانید میوه زردآلو متعلق به خانواده Rosaceae بوده و میوه ای بزرگ تر از گیلاس و بادام می باشد. با توجه به یافته های محققان، زنان در سراسر دنیا می توانند در دوران بارداری خود 1 الی 2 عدد از این میوه را با خیال راحت و به صورت روزانه مصرف کنند. در ادامه این مقاله، نگاهی به مزایای بهداشتی و درمانی مصرف زردآلو در دوران بارداری زنان انداخته ايم. مهم ترين اين موارد عبارتند از:• میوه زردآلو سرشار از مواد معدنی، سیلیکون، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم است. محتوای بالای آهن، مس و کبالت در میوه زردآلو به بدن فرد مصرف کننده کمک می کند تا از مشکل کم خونی (که عواقب آن می تواند برای مادران حامله کشنده باشد.) در امان بماند. • همانطور که می دانید مادران باردار بايد روزانه 300 کالری بیشتر از زنان معمولي دريافت کنند، تا بتوانند نيازهاي بدن خود و جنین در حال رشد داخل رحم خود را فراهم نمایند. به همین علت، اين مادران بايد برای دریافت کالری اضافی، همه مواد غذایی مفید را به طور مساوی در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند. یادتان باشد كه اگر میوه زردآلو همراه با سبزیجات و میوه هاي غنی از رتینول مصرف شود، براي حفظ سلامت خود اين مادران و رشد جنين داخل رحم آن ها بسیار مفید خواهد بود.• همچنین، فراموش نکنید كه این میوه غنی از آهن است. به همين دليل، اكثر پزشکان متخصص زنان و زايمان به زنان باردار توصیه می کنند كه (برای دریافت 30 میلی گرم آهن در روز) این میوه را به صورت روزانه مصرف کنند، تا بدن آن ها در برابر مشکل کم خونی محافظت شود.

    اگر می خواهید فرزند سالم و باهوشی به دنیا بیاورید پیشنهاد میکنم گریپ فروت اعجاب انگیزترین میوه برای زنان باردار را حتما بخونید.

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    جالب است بدانيد كه زردآلوی خشک شده هم به عنوان یک گیاه دارویی در دوران بارداری برخي از زنان مورد استفاده قرار می گیرد. به همين دليل، اجازه دهید تا در ادامه این مقاله، نگاه دقیقی به مزایای زردآلوی خشک شده بیندازیم. مهم ترين مزاياي مصرف اين ماده غذايي عبارتند از:• از زمان های قدیم، مردم از پوست درخت زردآلو برای درمان مشکلات ناباروری، اسپاسم و بند آوردن خونریزی استفاده می کردند.• همچنین، زنان باردار می توانند برای درمان عفونت های واژن خود خمیری از هسته این میوه درست کرده و از آن استفاده نمایند.• گفته می شود كه مصرف گوشت میوه زردآلو در طول دوران بارداری و شیردهی زنان، براي حفظ سلامت خود اين مادران و جنين داخل رحم اين افراد بسیار مفید است.اما، برخی از مطالعات پژوهشی نشان می دهد كه زنان باید از مصرف دانه زردالو در طول دوران بارداری خود اجتناب کنند، چون امکان دارد احتمال بروز مشکل نقائص در هنگام تولد نوزادان را افزایش دهد.• در نهايت، فراموش نکنید كه زردآلوي خشک شده مانند میوه های خشک دیگر غنی از کلسیم، اسید فولیک، آهن و فیبر بوده و مصرف آن می تواند یک انتخاب عالی برای آرام کردن میل شدید به مصرف غذاهاي مضر در بدن زنان حامله باشد.

    با این که میوه زردآلو یک ماده غذایی بسیار مغذی و مفید براي زنان باردار است، اما، زنان حامله باید برای اطمینان بيشتر در مورد سلامتي خود و جنين داخل رحمشان، میزان مصرف این میوه را هم در دوران بارداری خود محدود کنند، چون همانطور که می دانید مصرف بیش از حد هر ماده غذایی در طي دوران بارداري زنان خوب نبوده و ممکن است عوارض جانبی احتمالی را در بدن ود اين افراد و جنين داخل رحمشان به وجود آورد.مصرف بیش از حد میوه زردآلو می تواند بر روی سیستم عصبی زنان حامله تاثیر گذاشته و منجر به بروز ناراحتی های شدیدی در دوران بارداری اين افراد شود. همچنين، به عنوان یک زن حامله فراموش نکنید كه اگر میوه زردآلوی نارس را در طي كل دوران بارداری خود مصرف كنيد، ممکن است باعث بروز ناراحتی در معده شما شده و سایر مشکلات و ناراحتی های دوران حاملگی را هم شدت بخشد. علاوه بر اين موارد، از آن-جايي كه میوه زردآلو حاوی دی اکسید گوگرد است، مصرف بیش از حد آن مي تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک در بدن مادران باردار و جنين داخل رحم اين افراد شود. بنابراین، اگر شما هم به عنوان یک زن حامله حساس به سولفیت هستید، بهتر است از مصرف این میوه در دوران بارداری خود به شدت اجتناب کنید.

    در نهايت، فراموش نکنید كه میوه زردآلو حاوی laetrile شیمیایی بوده و مصرف بیش از اندازه آن می تواند سیستم کل بدن زنان باردار را به هم زده و باعث بروز ناراحتی در بدن اين افراد شود. بنابراین، شما بايد به عنوان يك خانم باردار برای بهره بردن از مزایای سلامتی این میوه در طی كل دوران بارداری خود، مصرف آن را محدود کرده و فقط پنج عدد از این میوه را در روز مصرف کنید. علاوه بر اين موارد، يادتان باشد كه مصرف بیش از حد میوه زردآلو می تواند باعث بروز مشکل سرگیجه در زنان حامله شده و حتی ممکن است در افرادی که حالت سرگیجه و سردرد را در دوران قبل از بارداری خود هم تجربه می کردند، به شدت افزایش دهد.زردآلوهایی که دارای طعم تلخی هستند، حاوی آمیگدالین (نوعی سم از گروه آمیگدالین گلیکوزید بوده و در معده آزاد می شود) بالایی می باشند، كه مصرف بيش از حد آن ها می تواند علائمی مانند ناراحتی های تنفسی، استفراغ و گرفتگی عضلات را در بدن زنان باردار به وجود آورد. به همين علت، برخي از پزشكان متخصص زنان و زايمان ادعا مي كنند كه مصرف این ماده غذایی در اندازه بالا می تواند فلج شدن سیستم تنفسی زنان باردار را به دنبال داشته باشد.

    اگر مادر بارداری هستید که زیاد تخم مرغ میخورید یا اصلا نمیخورید، خواندن در دوران بارداری حتما تخم مرغ بخورید اما به شرطی که… به شما توصیه میشه.

    همانطور که مي توان از اطلاعات ارائه شده در اين مقاله استنباط کرد، میوه زردآلو دارای ارزش غذایی و دارویی بالایی براي حفظ سلامت زنان باردار و جنين داخل رحم اين افراد است. پس، اگر شما با مصرف این میوه مغذي در مدت یک هفته (1 الی 3 بار در هر هفته) هیچ گونه مسائلی را احساس نکردید، می توانید با خیال راحت و با رعایت حد اعتدال، آن را تا پایان دوران بارداری خود مصرف کنید. علاوه بر اين، از آن جايي كه دوران بارداری زمانی است که زن حامله باید وزن اضافی در حدود 11-16 کیلوگرم به دست آورد، به همین دلیل رعایت حد اعتدال در مورد مصرف میوه زردآلو در طي اين دوران حساس ایده درستی نبوده و فرد باید از هر نوع ماده غذایی دیگر نیز به میزان متوسط استفاده کند، تا بتواند نیاز بدن خود و جنین داخل رحمش را برآورده نمايد.پس مصرف این میوه در تمام زمان ها ایمن می باشد! اما اگر به دنبال رضایت کامل از مصرف این ماده غذایی در طي كل دوران بارداري خود، هستید بهتر است تمام نکات و مراقبت های بهداشتی را قبل از قرار دادن آن در ترکیب رژیم غذایی روزانه خود بررسی كرده و با يك دكتر متخصص زنان و زايمان مشورت كنيد.

    سلام ایا امکان دارد در دوران اول بارداری بخوام جنین پسر باشه

    سلام
    جنسیت جنین همان روزهای اول تعیین میشه و شما کاری نمیتونید بکنید

    با سلام , چرا باید میوه ها را قبل از خوردن خوب بشوریم؟

    سلام عزیزم , تا انگل ها و باکتری های مضري که منجر به بروز بیماری های منتقله از غذاها مانند listerosis و توکسوپلاسموز می شود، به طور کامل از بین برود.

    سلام و خسته نباشید , مواد غذایی حیاتی که باید در دوران بارداری در رژیم غذایی خود قرار دهیم کدامند؟

    سلام عزیزم , قرار دادن برخی از مواد غذايي حیاتی در رژیم غذایی دوران بارداری زنان مانند پروتئین، اسید فولیک، ید، کلسیم و آهن براي حفظ سلامت خود مادران و جنين داخل رحم اين افراد بسیار ضروری است.

    سلام و خسته نباشید, آیا میتوان با خیال راحت میوه زرد آلو را در دوران باردای مصرف نمود؟

    سلام عزیزم , اگر شما با مصرف این میوه مغذي در مدت یک هفته (1 الی 3 بار در هر هفته) هیچ گونه مسائلی را احساس نکردید، می توانید با خیال راحت و با رعایت حد اعتدال، آن را تا پایان دوران بارداری خود مصرف کنید.

    سلام وخسته نباشید, گوشت میوه زردآلو چه فوایدی دارد؟

    سلام , گفته می شود كه مصرف گوشت میوه زردآلو در طول دوران بارداری و شیردهی زنان، براي حفظ سلامت خود اين مادران و جنين داخل رحم اين افراد بسیار مفید است.

    سلام و خسته نباشید , آیا میتوان با خیالت راحت هسته زرد آلو را در بارداری مصرف کرد؟

    سلام عزیزم , برخی از مطالعات پژوهشی نشان می دهد كه زنان باید از مصرف دانه زردالو در طول دوران بارداری خود اجتناب کنند، چون امکان دارد احتمال بروز مشکل نقائص در هنگام تولد نوزادان را افزایش دهد.

    سلام وخسته نباشید , آیا استفاده از زرد آلوخشک برای درمان عفونت واژن مناسب است؟

    سلام عزیزم , زنان باردار می توانند برای درمان عفونت های واژن خود خمیری از هسته این میوه درست کرده و از آن استفاده نمایند.

    سلام و خسته نباشید, آیا از زردآلوی خشک میشه برای درمان ناباروری استفاده کرد؟

    سلام عزیزم , بله از زمان های قدیم، مردم از پوست درخت زردآلو برای درمان مشکلات ناباروری، اسپاسم و بند آوردن خونریزی استفاده می کردند.

    سلام و خسته نباشید , زرد آلو دارای چه مواد مغذی میباشد؟

    سلام عزیزم, میوه زردآلو سرشار از مواد معدنی، سیلیکون، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم است. محتوای بالای آهن، مس و کبالت در میوه زردآلو به بدن فرد مصرف کننده کمک می کند تا از مشکل کم خونی (که عواقب آن می تواند برای مادران حامله کشنده باشد.) در امان بماند.

     فیسبوک  |   تویتر  |  پینترست  | بلاگ  |  الکسا

    همان طور که در مقالات متعدد مربوط به بارداری تاکید کرده ایم رژیم غذایی مناسب در دوران بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هر چه شما توجه بیشتری به این موضوع داشته باشید کمتر دچار عوارض و ناراحتی های بارداری بخصوص در سه ماهه دوم و سوم خواهید شد. یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی در بارداری میان وعده هاست که توصیه می کنیم در این میان وعده ها بیشتر از میوه جات و آجیل ها در حد اعتدال استفاده کنید. میوه ها شامل انواع مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی هستند و به علاوه به شما طراوت و انرژی می دهند. گیلاس نیز از میوه های بسیار خوشمزه است که می توانید در این دوران استفاده کنید. اما نکاتی نیز در مورد این میوه لذیذ وجود دارد که در این مطلب با شما مامان های اومایی عزیز در میان می گذاریم. با ما همراه باشید. 

    در این مقاله می خوانیم:

    خواص گیلاس در دوران بارداریعوارض جانبی مصرف گیلاس در بارداریملاحظات لازم در خصوص خوردن گیلاس در بارداریچند دستور تهیه مواد غذایی با گیلاس برای مامان های عزیز

    گیلاس غنی از مواد مغذی است و اگر به آن حساسیت ندارید خوردنش در بارداری مانعی ندارد. هسته تنها قسمتی از گیلاس است که نباید بخورید. هیچ گاه هسته گیلاس را نخورید زیرا باعث نفخ و گاز معده می شود. خوردن گیلاس به مقدار متوسط برای بدن خوب است و خون سازی می کند به علاوه حس خیلی خوبی در شما ایجاد می کند و بعد از خوردنش احساس آرامش می کنید که احتمالا به دلیل طبع سرد این میوه خوش طعم و آبدار می باشد.

    این میوه قرمز خوشمزه می تواند باعث سلامتی شما در دوران بارداری شود زیرا غنی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، آهن، کلسیم و … است. بنابراین گیلاس میان وعده ای مناسب در دوران بارداری است. در ادامه خواص گیلاس برای شما ذکر شده است:

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    گیلاس حاوی ویتامین ث می باشد و خواص آنتی اکسیدانی دارد. بنابراین این ماده نقشی حیاتی در از بین بردن رادیکال های آزاد دارد که باعث بیماری های عفونی می شوند. ایمنی بدن در طول بارداری پایین است و گیلاس به طور طبیعی به افزایش ایمنی بدن کمک می کند.

    آنتوسیانین موجود در گیلاس از سلول های عصبی محافظت کرده و سطح سلامت مغز جنین را ارتقاء می دهد. همچنین گیلاس از حملات فراموشی در دوران بارداری جلوگیری می کند.

    آنتوسیانین موجود در رنگدانه قرمز گیلاس در کاهش تورم، التهاب و درد مفاصل که در بارداری ایجاد می شود، بسیار موثر است.

    گیلاس به کنترل قند خون کمک می کند و از دیابت بارداری جلوگیری خواهد کرد.

    گیلاس حاوی مقدار زیادی آب می باشد که مصرف منظم آن باعث افزایش انرژی و کاهش خستگی می شود.

    پتاسیم موجود در گیلاس باعث کنترل فشار خون در بارداری و حتی در حالت عادی می شود. همچنین از پره اکلامپسی در بارداری جلوگیری می کند.

    ملاتونین موجود در گیلاس  که یک آنتی اکسیدان قوی است باعث خواب راحت می شود. در طول بارداری به طور طبیعی نظم خواب به هم می خورد. مصرف یک لیوان آب گیلاس هرروز باعث کاهش اختلالات خواب می شود. همچنین تارت گیلاس حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به خود گیلاس است.

    ویتامین ث موجود در گیلاس باعث قوی شدن رگ های خونی می شود بنابراین با مصرف دائم گیلاس ( چند دانه در روز یا یک لیوان آب گیلاس) خون کافی به جنین پمپاژ خواهد شد.

    گیلاس در درمان خلط و سرفه موثر است. این ماده باعث کاهش آسم، سرفه، سرماخوردگی و برونشیت می شود.

    گیلاس غنی از فیبر است. این ماده حرکت روده را کاهش می دهد و شما را از شر یبوست در بارداری نجات می دهد و از ایجاد بواسیر در ماه های آخر جلوگیری می کند. 

    اگر مراقب افزایش وزن خود در طول بارداری هستید گیلاس بخورید. گیلاس میوه ای کم کالری می باشد که به علاوه انرژی خوبی را برای شما تامین می کند و از ضعف جلوگیری خواهد کرد. 

    گیلاس ضد التهاب است و باعث کاهش درد عضلات در بارداری می شود. 

    پزشکان معتقدند نوسان هورمون استروژن و پره اکلامپسی در طول بارداری باعث سردردهای میگرنی می شود. گیلاس حاوی آنتوسیانین می باشد که به کاهش سردرد میگرنی کمک می کند.

    بیشتر خانم ها در بارداری از نفخ، گاز معده و درد شکم بعد از مصرف گیلاس رنج می برند. بنابراین نباید بیش از اندازه آن را مصرف کنید.خوردن گیلاس باعث واکنش های حساسیتی در برخی خانم های باردار می شود که در این صورت به طور کلی باید از مصرف آن در این دوران اجتناب کنید.

    همچنین اگر پس از خوردن گیلاس مشکلی دارید و خیلی عاشق گیلاس هستید بهتر است با پزشک صحبت کنید.

    برگها، هسته و قسمتی چوبی گیلاس حاوی اسید هیدروسیانیک است که ماده ای سمی می باشد. بنابراین این قسمت ها را نخورید. اگر دیابت بارداری دارید گیلاس نخورید. درست است که برای جلوگیری از دیابت بارداری مفید است و می تواند قند خون را تنظیم کند اما این خاصیت برای افرادی است که هنوز مبتلا به دیابت نشده اند چون قند گیلاس بالا می باشد و در صورت ابتلا به دیابت به دلایل دیگر نباید گیلاس بخورید یا حداقل میزان آن را باید محدود کنید. 

    گیلاس را پیش از خوردن بشویید تا باکتری ها ی موجود بر روی آن به طور کامل پاک شود و خطری برایتان ایجاد نکند.  از آن جایی که شرایط بارداری هر خانم کاملا منحصر به فرد است بهتر است پیش از مصرف گیلاس با پزشک مشورت کنید.

    در ادامه چند دستور غذایی با گیلاس را به شما معرفی خواهیم کرد:

    این دسر فرانسوی ترکیبی از پنکیک و کیک میوه است. این دسر بدون خارج کردن هسته گیلاس تهیه می شود. اما هسته گیلاس در بارداری ضرر دارد. بنابراین قبل از گذاشتن تارت در دهان هسته را خارج کنید.

     

    مواد لازم:

    روش تهیه:

    بهشت گیلاس نیز از دسرهای بسیار خوشمزه و لذیذ در بارداری می باشد که در ادامه نحوه تهیه آن را توضیح می دهیم:

     

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    مواد لازم:

    روش تهیه:

    گیلاس خشک در بارداری مجاز است. اما اگر به سولفیت حساسیت دارید باید به طور کلی مراقب مصرف میوه های خشک باشید.

    عرق آلبالو گیلاس نوعی کنسرو است که از گیلاس های با رنگ روشن تهیه شده است. مصرف این کنسرو به مقدار متوسط مشکلی ایجاد نمی کند. اما به خاطر سرد بودن زیاد آلبالو گیلاس نباید بیش از حد آن را استفاده کنید زیرا باعث کرختی و بی حسی شما می شود. 

     Dr. Shikha’s Nutrihealth (MBBS).13 Wonderful Health Benefits Of Cherries During Pregnancy.November 8, 2019

    بالاخره برای دیابت باردارز خوبه؟یا ن؟یجا نوشته اگ دیابت باردارز دارید بخورید یجا دیگه نوشته نخورید

    به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، برای داشتن یک نوزاد و بچه زیبا اضافه بر ژنتیک که در زیبایی نوزاد تاثیر دارد می توان از برخی مواد غذایی که تاثیر مثبت در زیبایی و قشنگی کودک دارد نیز در دوران بارداری استقاده کرد . و بعد از آن نیز نتیجه را که ان شاءالله یک فرزند زیبا و قشنگ می باشد را به احسن الخالقین سپرد. مواد غذایی مفید در دوران بارداری برای زیباترشدن جنین 1.شیر زعفرانی بسیاری از مادران باردار در طول بارداری از شیر زعفران استفاده میکنند که بهتر است مقدار زعفران آن زیاد نباشد، چون در مقادیر بالا باعث افزایش خطر سقط میشود. 2. شیره نارگیل اگر شما دیابت بارداری ندارید و یا حتی مستعد به ابتلا به آن هم نیستید، می توانید در برنامه غذایی خود از هسته نارگیل استفاده کنید. 3. مصرف روزانه شیر مادر باردار باید روزانه 2 تا 3 لیوان شیر مصرف کند، مخصوصا در سه ماهه اول بارداری نوشیدن شیر را فراموش نکنید که برای رشد جنین لازم و ضروری است. 4.مصرف تخم مرغ تخم مرغ نیز دارای پروتئین بالاست و بهتر است مادر باردار بصورت مرتب مخصوصا در سه ماهه دوم بارداری مصرف کند. 5. بادام و گردو مادر باردار بهتر است مرتب بادام و گردو خشک شده و یا تازه را در برنامه غذایی خود بگنجاند. 6. روغن زیتون بهتر است مادر باردار روغن مصرفی خود را با زیتون و دانه هسته انگور جایگرین کند. 7.پرتقال این میوه سرشار از ویتامین c است و برای تقویت و کلاژن سازی پوست جنین شما لازم است، پس در برنامه غذایی خود از این میوه استفاده کنید. 8. آناناس این میوه سرشار از آهن و ویتامین C می باشد و توصیه میشود آناناس تازه و یا آب آناناس را هفته ای یکبار مصرف کنید. مصرف رب انار در هنگام بارداری علاوه براینکه از ویار خوردن خاک، مهر، زغال، برفک یخچال نجات می‎دهد، تاثیر زیادی در زیبایی نوازد دارد. خوردن گلابی توسط پدر ، سبب زیبایی فرزند می شود .در کتاب کافی از امام صادق (ع) نقل شده : ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریست فرمود : باید پدر این پسر بچه ، گلابی خورده باشد خوردن گلابی مایه قوت قلب ، پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه می شود . خوردن کندور توسط زن باردار باعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خشخو و نیکو شدن دختر می شود . خوردن آب اناناس به همراه یک قاشق عسل برای نظافت، زیبایی و شادابی پوست مادر و جنین مفید است. سویا حاوی مواد معدنی غنی و ویتامین‌های D ، B2، A است و مصرف آن برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است. همچنین سیب در زیبایی کودک نیز نقش زیادی ایفا می‎کند. اگر در ماه هشتم بارداری به دفعات بر سیب سرخ سورۀ یوسف خوانده شده و زن باردار بخورد کودکی زیبا خواهد داشت. مصرف انجیر و شنبلیله از ریزش مو جلوگیری کرده و سبب افزایش مو می‎گردد. اگر می‎خواهید نوزادی با چشمان شهلا و زیبا داشته باشید توصیه می‎شود مصرف رازیانه و بادیان را فراموش نکنید. مصرف به خطر سقط جنین را کاهش داده، نوزاد را خوش آب و رنگ کرده و از ویار زنان باردار جلوگیری می‎نماید. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد. خوردن عسل به زنان باردار توصیه می‌شود، زیرا دارای قند، آهن، پتاسیم، کلسیم، منگنز، سدیم و فسفر است. شلغم به خاطر داشتن کلسیم و فسفر برای رشد و نمو و استحکام استخوان بندی نافع است لذا خوردن آن به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. به زنان باردار شیر بنوشانید زیرا شیر در مشاعر کودک تاثیر نیکویی خواهد داشت. کسانی که غذای تند می‎خورند مبتلا به لک‌های صورت می‎شوند، چنانچه حامله باشند نوزادشان ممکن است لکه‌هایی در بدنشان داشته باشند. چنانچه مادر هنگام آبستن ادویه‌های تند مانند خردل یا دارچین و نعناع زیاد مصرف کند نوزاد مبتلا به اگزما می‎گردد. اگر میخواهید فرزندتان رنگ و روی خوب داشته باشد در هنگام بارداری سراغ دوستان کبد بروید. دوستان کبد عبارتند از: روغن زیتون- انار -روغن ماهی- کاسنی- کنگر- هویج- زرشک- شکر- نعناع.

    خوردن توت فرنگی و هلو نیز در زیبایی رخ جنین و شادابی پوست زن باردار تاثیر دارد.

     منبع:بهداشت نیوز

    انتهای پیام/ 

    بازگشت به صفحه سایر رسانه‌ها

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

     

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    * لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
    همچنین شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

    اگه نداره ..مثلا روزی چند تا میشه خورد؟

    هر چقدر دلت میخواد

    چرا جدیدن همه اینقدر رو غذاها حساس شدن؟

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری

    هرچیزی رو به اندازه میشه خورد 

    زردالو که میدونم مفیدم هست

    ولی  گیلاسو اطلاع ندارم

    ولی امروز خیلی خوردم فکر نمیکردم ممکنه ضرر داشته باشه

    میدونستی با بیمه میتونی 

    سرمایه گذاری کنی ؟

    نه عزیزم چه مشکلی

    همه چیز بخور فقط در حد اعتدال

    نه چرا ضرر

    اتفاقا خیلیم خواص داری بچه رو خوشگل میکنه

    چی شده🙃؟؟؟ اخه چرا انقدر حساسیت؟؟؟ من که از اول بلرداری همه چی خوردم 

    توکل بخدا

    هرچیزبه اندازه ضررنداره فقط نبایدزیاده روی بشه،ولی فکرمیکنم قبلا درموردآلبالویچیزایی شنیدم که زیاد خوب نیست اما چندتادونه مشکلی ایجادنمیکنه

    وا بخور بره نخوری هوس کنی نخوری ضرر داشته بچت چشماش چپ میشه 😶😶😶

    برا چی ضرر داشته باشه اونوقت؟؟؟

    پناه برخدا نی نی سایت بیا منو بخور  

    کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

    قوانین و مقررات

    نی‌نی‌سایت می‌باشید

    مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
    آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
    مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
    صفحه
    “شرایط استفاده از سایت”
    را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
    بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
    و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری
    خوردن گیلاس و زردآلو در دوران بارداری
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *